当前位置:首页 >> >> 2009年重庆普通专升本《大学英语》语法与词汇复习题(二)

2009年重庆普通专升本《大学英语》语法与词汇复习题(二)


2009 年重庆普通专升本《大学英语》语法与词汇复习题 二) 年重庆普通专升本《大学英语》语法与词汇复习题(二

1. Raising the temperature of blood flowing to the brain causes _____ fe elings. A. unpleasant B. unpleasing C. unpleased D. unbreathing 2. I’d like to take _____ of this opportunity to thank you all for your cooperation. A. profit B. occasion C. benefit D. advantage 3. We have come to a critical moment. You must take immediate_____. A. action B. act C. activity D. doings 4._____, what he said at the meeting is true except that a few figures h e quoted are not very reliable. A. In general B. In particular C. In respects D. As a matter of fact 5. Owing to the storm, the flight was _____ for one and a half hours. A. stopped B. given C. delayed D. cancelled 6. She will always _______ in mind what her parents told her when she left home. A. place B. keep C. control D. put 7. If you want to telephone him you will have to _______ the number in the book. A. look at B. look up C. look through D. look after 8. I looked at the window for three minutes, and then the light_____. A. went down B. went out

C. went up D. went back 9. The room was so quiet that she could hear the of her heart. A. hitting B. beating C. hurting D. striking 10. There are four chairs in the room, one in each_____. A. wall B. corner C. side D. edge 11. It is impossible for us to ______ such a difficult task within a limited time. A. fill B. foresee C. fulfill D. forecast 12. Tom told his mother he was going to go over his lessons, but he went to bed. A. almost B. actually C. immediately D. hardly 13. We don’t think that his ______ ability has been well developed. A. possible B. potential C. underneath D. hidden 14. Staying in a hotel costs ________ renting a room in a dormitory. A. twice more than B. as much twice as C. twice as much as D. as much as twice 15. Before long he noticed ___________. A. something interesting very B. interesting very something C. something very interesting D. very interesting something 16. The _____ of the sugar is of course to sweeten the medicine. A. reason B. need C. cause D. purpose

17. We had a long meeting yesterday. It _____ four hours. A. kept B. spent C. continue D. lasted 18. Mr. Brown has a strong _____ of duty. A. sense B. emotion C. feeling D. thought 19. The secretary said: “You are_____ on the phone, Mr. Smith.” A. wanted B. asked to C. invited D. requested 20. He stopped his car in front of the hotel to _____ her up. A. move B. pick C. choose D. select 21. As citizens of China, we ________ do our best for the 2008 Olympi cs. A. would B. might C. should D. could 22. That morning they ________up early in order to catch the 6:00 bus to go to town. A. had got B. have got C. got D. were getting 23. The volleyball match will be put off if it________. A. will rain B. rains C. rained D. is raining 24. I ______ him an e-mail as I wanted to know when he ______ to vis it us. A. send; comes B. sent; would come C. sent; came D. send; is coming 25. I had neither a raincoat nor an umbrella. _______ I got wet through.

A. It's reason B. That’s why C. There’s why D. It’s how 26. Sorry,my answer is different _________ yours. A. at B. to C. with D. from 27. I’m sure she will give me a call once she ________ home. A. got back B. has got back C. will get D. gets back 28. Bring me the ________ and I’m going to make some tea for us. A. pot of tea B. pot for tea C. tea’s pot D. tea pot 29. He got very angry when he found that his bike _______. A. had stolen B. is stolen C. be stolen D. had been stolen 30. How much _________ the meat ________? A. is; weighing B. does; weigh C. has; weighed D. was; weighing 31. It is necessary that the younger generation _______ more about the real world. A. knew B. know C. knows D. knowing 32. If we’re not mistaken, this is the third time you ______the same mist ake. A. had made B. have made C. make D. made 33. _______ a teacher, one must be a pupil first. A. Being B. Having been

C. To be D. To have been 34. ______ to rain tomorrow, they would put off the sports meeting. A. If it should B. If were it C. Should it D. Were it 35. _______, ice will melt and turn into water. A. When heating B. Heated C. Be heated D. Heating 参考答案:

1.A 11.C 21.C 31.B

2.D 12.B 22.C 32.B

3.A 13.B 23.B 33.C

4.A 14.C 24.B 34.D

5.C 15.C 25.B 35.B

6.B 16.D 26.D

7.B 17.D 27.D

8.B 18.A 28.D

9.B 19.A 29.D

10.B 20.B 30.B


赞助商链接
更多相关文档:

2011年重庆专升本《大学英语》词汇及常用短语复习题

关键词:语法 同系列文档 2012成考专升本英语考试词... 专升本英语,最全最详细最...专升本专升本隐藏>> 2010 年重庆普通专升本《大学英语》词汇与结构复习题 1.Even...

2009年重庆普通专升本词汇3

年重庆普通专升本《大学英语》语法与词汇复习题( 2009 年重庆普通专升本《大学英语》语法与词汇复习题(一) 1. He offered to ___ her a hand as the suitcase...

2009年重庆普通专升本《大学英语》语法与词汇复习题(二...

2009年重庆普通专升本《大学英语》语法与词汇复习题(二)(1)。重庆专升本2009 年重庆普通专升本《大学英语》语法与词汇复习题 二) 年重庆普通专升本《大学英语》语法...

2009年重庆普通专升本《大学英语》阅读理解复习题(二)

2009 年重庆普通专升本《大学英语》阅读理解复习题 二) 年重庆普通专升本《大学英语》阅读理解复习题(二 1 A young man who lived in London was in love with...

2009年重庆普通专升本《大学英语》语法与词汇复习题(一)

2009 年重庆普通专升本《大学英语》语法与词汇复习题 一) 年重庆普通专升本《大学英语》语法与词汇复习题(一 1. He offered to ___ her a hand as the suitca...

2009年重庆普通专升本《大学英语》语法与词汇复习题一

2009年重庆普通专升本《大学英语》语法与词汇复习题一2009年重庆普通专升本《大学英语》语法与词汇复习题一隐藏>> 2009 年重庆普通专升本《大学英语》语法与词汇复习题...

2011年山东普通专升本《大学英语》词汇与结构复习题

A.straw B.issue C.reward D.own 2010 年重庆普通专升本《大学英语》词汇与结构复习题 26.Our teacher was ___ by the funny story. A.naked B.yielded...

专升本英语试题(词汇和语法)

全国成人高考专升本《英语》全国成人高考专升本《英语》隐藏>> 重庆普通专升本《大学英语》语法与词汇复习题(一) www.cqzsb.com 时间:2011-02-14 来源:重庆专升本...

专升本英语试题(词汇和语法)

专升本英语试题(词汇和语法)_专升本_成人教育_教育专区。重庆普通专升本《大学英语》语法与词汇复习题(一) www.cqzsb.com 时间:2011-02-14 来源:重庆专升本考试...

2009年重庆普通专升本《大学语文》应用文改错复习题

年重庆普通专升本《大学语文 2009 年重庆普通专升本《大学语文》应用文改错复习题 中国人民银行 X X 市分行 关于转发总行《储蓄工作座谈会议纪要 关于转发总行《...

更多相关标签:
网站地图

文档资料共享网 nexoncn.com copyright ©right 2010-2020。
文档资料共享网内容来自网络,如有侵犯请联系客服。email:zhit325@126.com