当前位置:首页 >> 英语 >> 浙江省岱山县大衢中学2014届高三10月月考英语试题

浙江省岱山县大衢中学2014届高三10月月考英语试题


考试内容:高考考纲内容 分值:150 分 日期:2013 年 10 月 16 日 考试时间:140 分钟 命题:顾红飞

听力测试部分(共两节,满分 30 分)
第一节(共 5 小题,每小题 1.5 分,满分 7.5 分) 请听下面 5 段对话,选出最佳选项。 1. Where is Linda now? A. In the woman’s offi

ce. B. In the classroom . C. In the library. 2.What would the man like to do? A.To visit his parents . B. To travel to another country . C. To drive to the country . 3. What is the man going to do? A. Talk to more students. B. Work on a research paper . C. Collect more information . 4. Where can the man get the tickets? A. From Tom. B. From Susan . C. From the club . 5. What does the woman mean? A. She has to study in. B. She likes the idea . C. She is warm enough . 第二节(共 15 小题,每小题 1.5 分,满分 22.5 分) 请听下面 5 段对话或独白,选出最佳选项。 听下面一段材料,回答第 6、7 题。 6. What’s the probable relationship between the speakers ? A. Police officer and thief . B. Shop assistants and customer . C. Manager and clerk. 7. What are the speakers going to do ? A.Have a meeting . B. Make a plan. C. Open a store. 听下面一段材料,回答第 8 至第 10 题 8. What is the woman’s problem? A. She is unable to get her breakfast in time . B. Her room telephone is out of order. C. She missed the wake-up call . 9. Who is going to deal with the problem ? A. A room attendant. B. The hotel manager . C. The woman herself . 10. How does the woman feel about the hotel service? A. Disappointed . B. Content . C. Sad . 听下面一段材料,回答第 11 至 13 题。 11.Where does the woman work? A. On a farm. B. In a lab. C. In a hospital. 12. Which of the following does the woman do as an AHT? A. Bathe animals. B. Produce medicine. C. Do experiments. 13.What does Dr Blake say about the woman’s work? A. It’s helpful. B. It’s interesting. C. It’s unimportant . 听下面一段材料,回答第 14 至 16 题。 14. What are the speakers talking about ? A. Vacation plans. B. Sea adventures . C.Life at the Caribbean . 15. What has the woman paid close attention to ? A. International news . B. Weather reports . C. Storm damage.

16.What do we learn about the man’s experience? A. He was caught in a storm . B. He visited storm-hit islands. C. He made a voyage two weeks ago . 听下面一段材料,回答第 17 至 20 题。 17. What was the woman’s job 10 years ago? A. A writer. B. A college teacher. C. A director in a company. 18. Who is the college girl mentioned in the talk ? A. The speaker’s friend . B. A clerk in the bookstore. C. The speaker herself. 19. Why did the woman give up her job? A. She wanted more free time. B. It was far from what she wanted. C.College life was much more interesting. 20. How does the woman feel now ? A. Regretful. B. Worried. C.Satisfied .

选择题部分(共 80 分)
第一部分:英语知识运用(共两节,满分 30 分) 第一节:单项填空(共 20 小题;每小题 0.5 分,满分 10 分) 从 A、B、C 和 D 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题纸上填上该选项标号。 21.– Are you all right? – ______. A. That’s OK B. I think so C. Take it easy D. It’s very kind of you 22. ______ apple fell from the tree and hit him on ______ head. A. An; the B. The; the C. An; 不填 D. The; 不填 23. I like this jacket better than that one, but it costs almost three times______. A. as much B. as many C. so much D. so many 24. ______wants to stay in a hotel has to pay their own way. A. Anyone B. The one C. Whoever D. Who 25. I don’t believe you’ve already finished reading the book — I ______it to you this morning! A. would lend B. was lending C. had lent D. lent 26. Some children want to challenge themselves by learning a language different from ______ their parents speak at home. A. what B. that C. which D. one 27. –What’s that noise? –Oh, I forgot to tell you. The new machine ______. A. was tested B. will be tested C. is being tested D. has been tested 28. Yesterday she sold her car, ______ she bought a month ago. A. whom B. where C. that D. which 29. –I’d like some more cheese. –Sorry, there’s ______ left. A. some B. none C. a little D. few 30. ______that he was in great danger, Eric walked deeper into the forest. A. Not realized B. Not to realize C. Not realizing D. Not to have realized 31. You ______ be hungry already — you had lunch only two hours ago! A. wouldn’t B. can’t C. mustn’t D. needn’t 32. There are plenty of jobs ______ in the western part of the country.

A. present B. available C. precious D. convenient 33. It is one of the funniest things ______ on the Internet so far this year. A. finding B. being found C. to find D. found 34. American Indian ______ about five percent of the U.S. population. A. fill up B. bring up C. make up D. set up 35. Dogs have a very good ______ of smell and are often used to search for survivors in an earthquake. A. sense B. view C. means D. idea 36. Don’t promise anything ______ you are one hundred percent sure. A. whether B. after C. how D. unless 37. Everything was perfect for the picnic ______ the weather. A. in place of B. as well as C. except for D. in case of 38. Running a company is not ______ a matter of hiring people — they also need to be trained. A. simply B. partly C. seriously D. equally 39. Why are you so anxious? It isn’t your problem ______. A. on purpose B. in all C. on time D. after all 40. —Shall we go out for dinner tonight? —______. A. You are right B. It must be funny C. That sounds great D. Have a nice time 第二节:完形填空(共 20 小题;每小题 1 分,满分 20 分) 阅读下面短文,掌握其大意,然后从 41—60 各题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中,选出最佳选项, 并在答题纸上填上该选项标号。 In the depths of my memory, many things I did with my father still live. These things come to represent, in fact, what I call _41__and love. I don’t remember my father ever getting into a swimming tool. But he did __42__the water. Any kind of __43__ride seemed to give him pleasure. __44__he loved to fish; sometimes he took me along. But I never really liked being on the water, the way my father did. I liked being __45__the water, moving through it, __46__it all around me. I was not a strong __47__, or one who learned to swim early, for I had my __48__. But I loved being in the swimming pool close to my father’s office and __49__those summer days with my father, who __50__ come by on a break. I needed him to see what I could do. My father would stand there in his suit, the __51__person not in swimsuit. After swimming, I would go __52__ his office and sit on the wooden chair in front of his big desk, where he let me __53__anything I found in his top desk drawer. Sometimes, if I was left alone at his desk __54__ he worked in the lab, an assistant or a student might come in and tell me perhaps I shouldn’t be playing with his _55__. But my father always __56__and said easily, “Oh, no, it’s __57__.” Sometimes he handed me coins and told me to get __58__ an ice cream… A poet once said, “We look at life once, in childhood,; the rest is __59__.” And I think it is not only what we “look at once, in childhood” that determines our memories, but __60__, in that childhood, look at us. 41.A. desire B. joy C. anger D. worry 42.A. avoid B. refuse C. praise D. love 43.A. boat B. bus C. train D. bike 44.A. But B. Then C. And D. Still 45.A. on B. off C. by D. in 46.A. having B. leaving C. making D. getting 47.A. swimmer B. rider C. walker D. runner 48.A. hopes B. faiths C. rights D. fears

49.A. spending 50.A. should 51.A. next 52.A. away from 53.A. put up 54.A. the moment 55. A. fishing net 56. A. stood up 57. A. fine 58. A. the student 59. A. memory 60. A. which

B. saving B. would B. only B. out of B. break down B. the first time B. office things B. set out B. strange B. the assistant B. wealth B. who

C. wasting D. ruining C. had to D. ought to C. other D. last C. by D. inside C. play with D. work out C. while D. before C. wooden chair D. lab equipment C. showed up D. turned out C. terrible D. funny C. myself D. himself C. experience D. practice C. what D. whose

第二部分:阅读理解(共 25 小题;每小题 2 分,满分 50 分) 阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中,选出最佳选项,并在答题纸上填上该选项 标号。 A Adrian’s “Amazing Race” started early when his parents realized that he, as a baby, couldn’t hear a thing, not even loud noises. In a special school for the hearing-impaired,he learned sign language and got to mix with other disabled children. However, the sight of all the disabled children communicating with one another upset his mother. She wanted him to lead a normal life. So after speaking to an advisor, she sent him to private classes where he learned to read lips and pronounce words. Later on, Adrian’s parents decided to send him to a regular school. But the headmaster tried to prevent them from doing so, saying regular school couldn’t take care of a special needs students. His parents were determined to take the risk and push him hard to go through his work everyday because they wanted to prove that, given the opportunity, he could do anything. Adrian made the grade and got accepted. It was a big challenge. The pace was faster so he had to sit at the front of the class and really pay attention to the teacher, which wasn’t always easy. But he stuck to it and did a lot of extra work after school. The efforts made by Adrian and his parents paid off. Adrian graduated with good grades and got into a top high school. He also achieved a lot in life outside school. He developed a love for the outdoors and went to Nepal to climb mountains. He even entered the World Yacht Race 05/06--- being the first hearing-impaired Asian to do so. But none of these achievements would have been possible without one of the most important lessons from his mother.” “If you believe in yourself and work hard, you can achieve great results.” She often said. 61. How did Adrian communicate with other children in the special school? A. By speaking. B. By using sign language C. By reading lips D. By making loud noises 62. Adrian’s parents decided to send him to a regular school because . A. they wanted him to live a normal life B. they wanted to prove the headmaster wrong C. he wouldn’t mix with other disabled children D. he wasn’t taken good care of in the special school 63. How did Adrian finally succeed in his study? A. He did a lot of outdoor activities. B. He was pushed hard to study every day. C. He attended private classes after school. D. He worked very hard both in and after class

64. Why is Adrian’s life described as an “Amazing Race”? A. He did very well in his study B. He succeeded in entering a regular school C. He reached his goals in spite of his disability D. He took part in the World Yacht Race 05/06 B Below is a discussion on a website. http://www.TalkingPoints.com/ Stuck on a desert island? Started on 23rd April by Steve Post 1 Steve USA Post 2 Tomas Germany Post 3 Paola Italy Post 4 Miko Japan Post 5 Roger UK Past 6 Jayne Post 7 Jaime Mexico Posts 1 – 7 of 42

Hi, everyone. What would you miss most and least if you were stuck on a desert island? For me, it would be the changing seasons in New England. I guess this will sound stupid but I’d probably miss the rain, too. I wouldn’t miss getting up at six every day to go to work, though! What about you? Good question. Steve, I think I’d miss different types of bread, and shopping at the supermarket. I’d miss the food most. What would I miss least? My mobile phone---I’d like to be completely quiet --- at least for a little while I would miss the company of people because I know I’d like to have someone to share experiences with. I’d go mad on my own. And I sure wouldn’t miss junk mail(垃圾邮件) --- I hate coming home every evening and a pile of junk mail in my post box. Hi, I would miss Manga cartoon, the internet and Japanese food, like sushi. I’d also miss TV shows and shopping for clothes… In fact, I’d miss everything. I would miss my daily newspaper and listening to the news on TV and radio. I’d feel very cut off if I didn’t know what was happening in the world. What I’d miss least would be traffic jams in the city, particularly my journey to work. Why hasn’t anyone mentioned their family? I’d be lost without my husband and two kids. They’re the most important for me. And I can’t get started in the morning without a cup of black coffee. I wouldn’t miss doing the housework! It would have to be music. I couldn’t live without my music. I wouldn’t miss going to school at all or doing homework!

65. Who would miss his or her family most? A. Jaime B. Jayne C. Miko D. Paola. 66. Which of the following people would feel most uncomfortable without the news media? A. Steve. B. Jaime C. Roger. D. Tomas 67. How many of them mentioned that they would miss food or drink? A. One B. Two C. Three D. Four C A Brown University sleep researcher has some advice for people who run high schools: Don’t start classes so early in the morning. It may not be that the students who nod off at their desks are lazy. And it may not be

that their parents have failed to enforce (确保) bedtime. Instead, it may be that biologically these sleepyhead students aren’t used to the early hour. “Maybe these kids are being asked to rise at the wrong time for their bodies,” says Mary Carskadon, a professor looking at problem of adolescent sleep at Brown’s School of Medicine. Carskadon is trying to understand more about the effects of early school time in adolescents. And, at a more basic level, she and her team are trying to learn more about how the biological changes of adolescence affect sleep needs and patterns. Carskadon says her work suggests that adolescents may need more sleep than they did at childhood, no less, as commonly thought. Sleep patterns change during adolescence, as any parent of an adolescent can prove. Most adolescents prefer to stay up later at night and sleep later in the morning. But it’s not just a matter of choice –their bodies are going through a change of sleep patterns. All of this makes the transfer from middle school to high school—which may start one hour earlier in the morning ---- all the more difficult , Carskadon says. With their increased need for sleep and their biological clocks set on the “sleep late, rise late” pattern, adolescent are up against difficulties when it conics to trying to be up by 5 or 6 a.m. for a 7:30 a.m. first hell. A short sleep on a desktop may be their body’s way of saying. “I need a timeout.” 68. Carskadon suggests that high schools should not start classes so early in the morning because ________. A. it is really tough for parents to enforce bedtime B. it is biologically difficult for students to rise early C. students work so late at night that they can’t get up early D. students are so lazy that they don’t like to go to school early 69. The underlined phrase “nod off” most probably means “ _______”. A. turn around B. agree with others C. fall asleep D. refuse to work 70. What might be a reason for the hard transfer middle school to high school? A. Adolescents depend more on their parents. B. Adolescents have to choose their sleep patterns. C. Adolescents sleep better than they did at childhood. D. Adolescents need more sleep than they used to. 71. What is the text mainly about? A. Adolescent heath care. B. Problems in adolescent learning. C. Adolescent sleep difficulties. D. Changes in adolescent sleep needs and patterns. D For a while, my neighborhood was taken ever by an army of joggers. They were there all the time: early morning, noon, and evening. There were little old ladies in gray sweats, young couples in Adidas shoes, middle-aged men with red faces. “Come on!” My friend Alex encouraged me to join him as he jogged by my house every evening. “You’ll feel great.” Well, I had nothing against feeling great and if Alex could jog every day, anyone could. So I took up jogging seriously and gave it a good two months of my life, and not a day more. Based on my experience, jogging is the most overvalued form of exercise around, and judging from the number of the people who left our neighborhood jogging army, I’m not alone in my opinion. First of all, jogging is very hard on the body. Your legs and feet a real pounding(追击)ruining down a road for two or three miles. I developed foot, leg, and back problems. Then I read about a nationally famous jogger who died of a heart attack while jogging, and I had something else to worry about. Jogging doesn’t kill

hundreds of people, but if you have any physical weaknesses, jogging will surely bring them out, as they did with me. Secondly, I got no enjoyment out of jogging. Putting one foot in front of the other for forty-five minutes isn’t my idea of fun. Jogging is also a lonely pastime. Some joggers say, “I love being out there with just my thoughts”Well, my thoughts began to bore me, and most of them were on how much my legs hurt.

72. From the first paragraph, we learn that in the writer’s neighborhood ______. A. jogging became very popular B. people jogged only during the daytime C. Alex organized an army of joggers D. jogging provided a chance to get together 73. The underlined word “them”(Paragraph 3) most probably refers to _____. A. heart attacks B. Back problems C. famous joggers D. physical weaknesses 74. What was the writer’s attitude towards jogging in the beginning? A. He felt it was worth a try. B. He was very fond of it. C. He was strongly against it. D. He thought it must be painful. 75. Why did the writer give up jogging two months later? A. He disliked doing exercise outside. B. He found it neither healthy nor interesting. C. He was afraid of having a heart attack. D. He was worried about being left alone. 76. From the writer’s experience, we can conclude that______. A. not everyone enjoys jogging B. he is the only person who hates jogging C. nothing other than jogging can help people keep fit D. jogging makes people feel greater than any other sport.

E A simple piece of clothesline hangs between some environmentally friendly Americans and their neighbors. On one side stand those who see clothes dryers as a waste of energy and a major polluter of the environment. As a result, they are turning to clotheslines as part of the “what–I –can–do environmentalism.” On the other side are people who are against drying clothes outside, arguing that clotheslines are unpleasant to look at. They have persuaded Homeowners Associations (HOAs) access the U.S. to ban outdoor clotheslines, because clothesline drying also tends to lower home value in the neighborhood. This had led to a Right-to-Dry Movement that is calling for laws to be passed to protect people’s right to use clotheslines. So far, only three states have laws to protect clothesline. Right-to-Dry supporters argue that there should

be move. Matt Reck, 37, is the kind of eco-conscious person who feeds his trees with bathwater and reuses water drops from his air conditioners to water plants. His family also uses a clothesline. But on July 9, 2007, the HOA in Wake Forest, North Carolina, told him that a dissatisfied neighbour had telephoned them about his clothesline. The Recks paid no attention to the warning and still dried their clothes on a line in the yard. “Many people say they are environmentally friendly but they don’t take matters in their own hands,” says Reck. The local HOA has decided not to take any action, unless more neighbors come to them. North Carolina lawmakers are saying that banning clotheslines is not the right thing to do. But HOAs and housing businesses believe that clothesline drying reminds people of poor neighborhoods. They worry that if buyers think their future neighbors can’t even afford dryers, housing prices will fall. Environmentalists say such worries are not necessary, and in view of global warming, that idea needs to change. As they say, “The clothesline is beautiful”. Hanging clothes outside should be encouraged. We all have to do at least something to slow down the process of global warming.” 77. One of the reasons why supporters of clothes dryers are trying to ham clothesline drying is that ____. A. clothes dryers are more efficient B. clothesline drying reduces home value

C. clothes dryers are energy-saving D. clothesline drying is not allowed in most U.S. states 78. Which of the following best describes Matt Reck? A. He is a kind-hearted man. C. He is and experienced gardener. 79. Who are in favor of clothesline drying? A. housing businesses. C. Homeowners Associations. 80. What is mainly discussed in the text? A. Clothesline drying: a way to save energy and money. B. Clothesline drying: a lost art rediscovered. C. Opposite opinions on clothesline drying. D. Different varieties of clotheslines. F 下面文章中有 5 处(第 81– 85 题)需要添加小标题。请从以下选项(A、B、C、 D、E 和 F)中选出符合各段意思的小标题,选项中有一项是多余选项。 A. A sense of humor is not an inborn ability. B. Environmentalists. D. Reck’s dissatisfied neighbors. B. He is an impolite man. D. He is a man of social responsibility.

B. C. D. E. F.

A sense of humor can be developed in our life. A sense of humor helps us from several aspects. A sense of humor means more than telling jokes. A sense of humor can be expressed in many ways. A sense of humor helps people to better enjoy life.

81. _____ As awareness of the benefits of humor increases, most of us want to get all the laughs we can. It seems that almost every day there is another new discovery about the power of humor to help us physically, mentally, emotionally, and spiritually. Every system of the body responds to laughter in some important or positive way. 82. _____ Many people mistakenly believe that we are born with a sense of humor. They think that when it comes to a sense of humor, “either you’ve got it or you don’t.” This is false. What is true, however, is that the ability to laugh and smile is actually something we are born with. For example, we laugh when we are tickled under the arm, even without thinking about how to react. 83. _____ The parts of the brain and central nervous system that control laughing and smiling are mature at birth in human infants, but that is not the same thing as having a sense of humor. (After all, when a baby laughs in his small bed we don’t rush over and say, “That kid has a great sense of humor.”) Your sense of humor is something you can develop over a lifetime. Don’t be nervous before others and try to laugh at yourself—then you will make them laugh too. 84. _____ Humor includes a lot more than laughing and joke telling. Many people worry needlessly that they do not have a good sense of humor because they are not good joke tellers. More than jokes, a sense of humor requires being willing and able to see the funny side of life’s situations as they happen. In fact, one of the best definition of a sense of humor is “the ability to see the nonserious element in a situation”. 85. _____ There may be a thousand different ways to express your sense of humor, and joke telling is only one of those ways. As more is discovered about how humor benefits our life, more people will be able to see and enjoy the humor when they are in a difficult situation. Life depends on air, food and water, but it is made easier to live with a good sense of humor.

非选择题部分(共 40 分)
写作(共二节,满分 40 分) 第一节:短文改错(共 10 小题;每小题 l 分,满分 l0 分) 下面短文中有 10 处语言错误。请在有错误的地方增加、删除或修改某个单词。 增加:在缺词处加一个漏字符号(^),并在其下面写上该加的词。 删除:把多余的词用斜线(\)划掉。 修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写上修改后的词。 注意:1.每处错误及其修改均仅限一词; 2.只允许修改 l0 处,多者(从第 ll 处起)不计分。

例如: It was very nice to get your invitation to spend ∧weekend the with you. Luckily I was completely free then, so I’ll to say “Yes”. I’ll arrive in am Bristol at around 8pm in Friday evening. on I feel quite sure the chemistry test that we’re going to have tomorrow. The teacher has

already told us exact what to study and I think my grades on homework has been good.In a fact,

I think chemistry has always been one of the subjects that I enjoy it most. Susan and I had

already spent two hours review pages 115-140 tonight. We are going to devote another hour to

practise with some of the sample problem. Then I will ready for the test. 第二节:书面表达(满分 30 分) 假如你叫李华,是某校高三学生。高考在即,看到每天家人和学校为自己做的一切,深有感触。请 根据下表提示写一篇短文,谈谈自己的感受和打算。 家长 学校 老师 你自己 生活上的照顾 提供了方便(延长图书馆和教室的开放时 间……) 学习上给予的帮助(鼓励,答疑解难……) (自由发挥,至少两点)

注意: 1.必须包括主要内容,可以适当增减细节,使内容连贯、完整; 2.词数:120 词左右; 3.开头已给出,不计入总词数内。 I’m a senior 3 student. The college entrance exam is on the way, and everybody around us

__________________________________________________________________________________________ __________________________________________________________________________________________ __________________________________________________________________________________________ __________________________________________________________________________________________ __________________________________________________________________________________________ ____________

Keys To Paper A
听力 (1.5*20=30) 1. B 2. C 3. B 4. A 5. B 6. C 7. C 8. A 9. B 10. A 11. C 12. A 13. A 14. A 15. B 16. B 17. C 18. C 19. B 20. C 39.____D_____ 40.____C_____ 阅读理解 (2*25=50) 61. B 62. A 63. D 64. C 65. B 66. C 67. C 68. B 69. C 70. D 71. D 72. A 73. D 74. A 75. B 76. A 77. B 78. D 79. B 80. C _ 81.____C_____ 82.____A_____ 83.____B_____ 84.____D_____ 85.____F_____

单项填空 (0.5*20=10) 21. B 22. A 23. A 24. C 25. D 26. A 27. C 28. D 29. B 30. C 31. B 32. B 33. D 34. C 35. A 36.____D_____ 37.____C_____ 38.____A_____

完形填空 (1*20=20) 41. B 42. D 43. A 44. C 45. D 46. A 47. A 48. D 49. A 50. B 51. B 52. D 53. C 54. C 55. B 56. C 57. A 58. C 59. A 60. B

短文改错(1*10=10)
I feel quite sure∧the chemistry test that we’re going to have tomorrow. The teacher about/of has already told us exact what to study and I think my grades on homework has been exactly have good.In a fact, I think chemistry has always been one of the subjects that I enjoy it most. Susan and I had already spent two hours review pages 115-140 tonight. We have reviewing are going to devote another hour to practise with some of the sample(实例) problem. practicing problems Then I will ∧ready for the test. be

书面表达(30*1=30)


更多相关文档:

浙江省岱山县大衢中学2014届高三10月月考英语试题

浙江省岱山县大衢中学2014届高三10月月考英语试题 隐藏>> 考试内容:高考考纲内容 分值:150 分 日期:2013 年 10 月 16 日 考试时间:140 分钟 命题:顾红飞 ...

浙江省岱山县大衢中学2014届高三10月月考物理试题

浙江省岱山县大衢中学2014届高三10月月考物理试题_理化生_高中教育_教育专区。一模试题答案,二模试题答案,期中期末,月考,学业水平测试,高考预测,高考模拟,高考压轴...

浙江省岱山县大衢中学2014届高三物理10月月考试题(含解析)新人教版

浙江省岱山县大衢中学 2014 届高三物理 10 月月考试题 (含解析) 新 人教版 (分值 100 分,考试时间 90 分钟) 一、单项选择题(每题 4 分,共 48 分) 1...

浙江省岱山县大衢中学2014届高三10月月考数学文试题

浙​江​省​​山​县​大​​中​学​2​0​1​4​届​高​三​1​0​月​月​考​数​学​文​试​题...

浙江省岱山县大衢中学2014届高三10月月考化学试题

浙​江​省​​山​县​大​​中​学​2​0​1​4​届​高​三​1​0​月​月​考​化​学​试​题...

浙江省岱山县大衢中学2014届高三10月月考历史试题

浙​江​省​​山​县​大​​中​学​2​0​1​4​届​高​三​1​0​月​月​考​历​史​试​题...

浙江省岱山县大衢中学2014届高三10月月考物理试题

浙江省岱山县大衢中学2014届高三10月月考物理试题_理化生_高中教育_教育专区。(分值 100 分,考试时间 90 分钟) 一、单项选择题(每题 4 分,共 48 分) 1、...

浙江省岱山县大衢中学2014届高三10月月考生物试题

浙​江​省​​山​县​大​​中​学​2​0​1​4​届​高​三​1​0​月​月​考​生​物​试​题...

浙江省岱山县大衢中学2014届高三10月月考地理试题

浙​江​省​​山​县​大​​中​学​2​0​1​4​届​高​三​1​0​月​月​考​地​理​试​题...
更多相关标签:
浙江省岱山县大衢中学 | 岱山县大衢中学 | 浙江省舟山市岱山县 | 浙江省岱山县 | 浙江省舟山岱山县 | 浙江省绿色联盟高三 | 浙江省2017届高三联考 | 浙江省生物高三期末考 |
网站地图

文档资料共享网 nexoncn.com copyright ©right 2010-2020。
文档资料共享网内容来自网络,如有侵犯请联系客服。email:zhit325@126.com