当前位置:首页 >> 英语 >> 【创新设计】2017版高考英语一轮复习 Unit 16 Stories课时作业 北师大版选修6

【创新设计】2017版高考英语一轮复习 Unit 16 Stories课时作业 北师大版选修6


Unit 16 Stories
基础训练 Ⅰ.用适当的介词或副词填空 1.The engineers have come up ________ new ways of saving energy. 2.Those who are eager ________ happiness need close friends. 3.It didn't take the

children long to figure ________ the correct answer. 4.If it is possible,hold ________ the part of the body which is bleeding. 5.He is always ________ a loss what to say in front of strangers. 6.He thought for a while,and finally came up ________ a solution. 7.She asked her mother never to refer ________ him again. 8.The boat rides all take different routes,but they all end ________ in the same place. 答案 1.with 2.for Ⅱ.完成句子 9.He spent seven days in the wind and snow,________________(又冷又饿). 10. The child ________________(以??命名) his father, given his father's first name. 11.It was the second time that I ________________(找人修理我的电动车). 12. We ________________(被耽搁) for nearly an hour on our way by the traffic accident. 13.The only problem is that ________________(我无法理解) why she'd want to date a guy like me. 答案 9.cold and hungry 10.was named after 11.had my electric bike repaired 3.out 4.up 5.at 6.with 7.to 8.up

12.were held up 13.I can't figure out Ⅲ.课文浓缩语法填空 Stories from History Around the end of the first century AD,a Roman writer __14__ (call) Pliny wrote about a terrible volcanic eruption that he __15__ (witness) as a young man. The eruption had occurred on August 24th,79 AD. The tragedy left __16__ deep impression on Pliny __17__ had lost an uncle in the eruption. However,more than 1,600 years later,some scientists found the lost towns that __18__(bury) under the ashes of

1

Mount Vesuvius. Pompeii is like a “time capsule” preserving a frozen moment in history. __19__ the eruption occurred,__20__ had been a booming Roman city with temples,markets,restaurants and theatres. Today you can visit these buildings by walking along the __21__ (origin) streets of the city. And __22__ (many) than 250 years since excavations started,thousands of tourists and hundreds of scientists visit Pompeii every year __23__ (learn) more about the ancient world. 答案 14.called 15.had witnessed 16.a 17.who 19.Before 20.it 21.original Ⅳ.短文改错 假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文, 请你修改你同桌写的以下作文。 文中共 有 10 处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。 增加:在缺词处加一个漏字符号(∧)并在其下面写出该加的词。 删除:把多余的词用斜线(\)划掉。 修改:在错的词下画一横线,并在该词下面写出修改后的词。 注意:1.每处错误及其修改均仅限一词; 2.只允许修改 10 处,多者(从第 11 处起)不计分。 Climbing is my favorite sport.I am very fond it,especially in later autumn.One day early in the morning , my friends and I put on their sports shoes and start off.After climbing for half an hour,we got at the top of the mountain.There we have a good view around.To the north,a big river crossed the city.There were many ships sailed busily.A lot of beautiful trees were there,too.The sun started to go down, for it was time for us to go back.In the way back,we were laughing and talking all the time.We had a good time on that day. 答案 18.had been buried

22.more 23.to learn

? later it , especially in of late their autumn.One day early in the morning,my friends and I put on sports shoes our start at and off.After climbing for half an hour , we got the top of the started to have mountain.There we a good view around.To the north,a big river crossed the had
Climbing is my favorite sport.I am very fond
2

city.There were many ships

sailed busily.A lot of beautiful trees were there, sailing

too.The sun started to go down,

for In 或 and it was time for us to go back. the so On

way back,we were laughing and talking all the time.We had a good time on that day. 能力提升 Ⅰ.完形填空 体裁:记叙文 话题:关爱 词数:279 时间:17′

There was still a steady rain when Amee trudged into the shelter at the bus stop that evening.Sitting heavily on the bench, she__1__ when things would ever change.So much had been__2__.The physical therapy(理疗) after the auto__3__ was only supposed to be for a couple weeks.The weeks had__4__ months, and although she could__5__ now, she still fought for__6__ on her steps, and the numbing ache still__7__ her of sleep most nights.Her broken collarbone still ached. Suddenly, Amee was__8__ of white service shoes in front of her line of vision.Surprised, she followed the strong uniform-clad legs up to see slightly fat tan__9__ grasp around an ample waist within a bright blue scrub shirt.She__10__ into a pair of crinkled-rimmed kind brown eyes, and__11__ a woman was speaking to her. “You all right, honey ? ” she was saying.Without warning, Amee burst into__12__.In seconds, the woman had stepped__13__, and pulled Amee's head to her ample bosom(胸), and held her quietly close.The moment passed, and Amee straightened up,__14__ again and again through her tears for not answering her at once. “Stop, Amee,” said the soft voice.“Don't be__15__.The sun will come out again for you.” __16__ she kissed Amee's forehead, and__17__ to walk away. “Wait!” cried Amee, “How did you know my__18__?” “A little bird told me, child.” As Amee blinked in astonishment, the bus arrived,__19__ her view.As she stood up, shaking her head, the__20__ came again.At the same moment was the breaking sunbeams.In the mist steaming off the pavement Amee distinctly heard, “Don't be sad.The sun will come out again for you.”

3

1.A.wondered

B.examined

C.concluded

D.analysed

答案 A [wonder“想知道” ; examine“检查”; conclude“总结”; analyse“分析”。 根据下文可知,Amee 想知道发生在自己身上的不幸什么时候能够得到改变,所以选 A。] 2.A.right 答案 B.valuable C.positive D.wrong

D [从下文 Amee 所遭受的痛苦可以判断,她经受了太多的“不公正的(不幸的)

事情”,故选 D。] 3.A.event B.accident C.matter D.incident

答案 B [“车祸”属于偶然发生的不幸事件,故应该选 accident。] 4.A.stretched to C.exposed to 答案 A B.led to D.related to

[原本是两个星期的理疗“延长到”几个月。stretched to“拉长到;延伸

到”。lead to“导致”;expose to“暴露;揭露”;relate to“与??有关系;将?? 与??联系起来”。] 5.A.drive B.walk C.sit D.stand

答案 B [根据下面的 she still fought for ________ on her steps 可以判断,句子 意思应该是“尽管她现在能走路了”,故选 B。] 6.A.freedom 答案 B.attraction C.balance D.delight

C [根据句意可知,尽管她现在能够走路了,但她走得不稳当,需要努力保持步

子的平衡。] 7.A.robbed B.reminded C.accused D.presented

答案 A [rob sb of sth“掠夺;抢夺”,本句指麻木的疼痛让她夜里不能睡觉,也就 是说疼痛掠夺了她的睡眠。remind sb of sth“提醒某人某事”;accuse sb of sth“控 告某人某事”。] 8.A.afraid B.frightened C.aware D.warned

答案 C [be aware of“意识到;知道”,符合句子意思。be afraid of“害怕”;be warned of“警告”。] 9.A.legs B.feet C.arms D.hands

答案 D [只有 hands 才可以 grasp around an ample waist。] 10.A.looked up C.made sense B.put forward D.rejected to
4

答案 A [Amee 原来是坐着的,看这位夫人的眼睛,需要“抬头向上看”,故选 A。put forward“提出”;make sense“有意义” ;reject to“反对;拒绝”。] 11.A.announced C.debated B.realized D.clarified

答案 B [Amee 应该是“意识到”这位夫人在给她说话。其他选项不符合句意。] 12.A.laughter B.tears C.flames D.anger

答案 B [burst into tears“大哭起来”, 下文________ again and again through her tears for not answering her 给出提示。] 13.A.far B.swift C.close D.thorough

答案 C [根据下面的句子意思可知选 close。下文中的 and held her quietly close 也给出了提示。] 14.A.approving C.concentrating B.defending D.apologizing

答案 D [Amee 因为没能立即回答这位夫人的问话而向她一次次地“道歉”。] 15.A.sad C.enthusiastic B.strict D.cautious

答案 A [这位夫人安慰 Amee,让她不要“伤心”。下文也有提示。] 16.A.Severely C.Conveniently B.Gently D.Thrillingly

答案 B [从上面这位夫人的行为可以判断此处应该选 gently“温柔地”。] 17.A.turned B.sped C.passed D.assisted

答案 A [turn“转身”,在吻过 Amee 的前额后,这位夫人转身走了。] 18.A.address C.name 答案 C B.telephone number D.profession [根据文中“Stop, Amee,” said the soft voice.可知这位夫人知道的是

Amee 的名字。] 19.A.pressing B.suggesting C.expressing D.blocking

答案 D [汽车来了,“当住”了 Amee 的视线。] 20.A.voice B.noise C.woman D.bus

答案 A [根据最后一段可知,这位夫人的“声音”又回荡在 Amee 的耳边。]
5

Ⅱ.阅读理解 A 体裁:记叙文 话题:人物与医学 词数:303 时间:6′ Christian Poincheval is a 65-year-old French inventor who has dedicated the past eight years of his life to making farts(屁) smell better.He claims that his product—Lutin Malin—which has another name “crafty imp”—are pills that can help ease digestion and change the smell of farts.What's more, the pills can change smelly farts into smelling like roses or violets.Poincheval claims that his newest invention, just in time for the holidays, makes farts smell like chocolate. According to Poincheval's website, the idea for inventing the pills apparently came from a dinner with friends during which nobody could stop farting.“We were at table with friends and after a hearty meal, almost all of us farted.We almost suffocated( 窒息 ) as our farts were really smelly ,” Poincheval writes in his page.“The winds were not very pleasant for our fellow diners.So I knew it was time for me to do something.I can't prevent people from farting, but I can change the smell of the farts.” That horrific dinner, in which a group of several adults seemingly farted uncontrollably in a public space, inspired Poincheval to try his best to find a way to solve the problem of flatulence(肠胃胀气) completely.He claims the pills are made from organic materials like blueberries, fennel and seaweed and that he sells “several hundred bottles a month.” Poincheval told The Telegraph that he had many customers, especially around the holidays.“I sold about 1,500 bottles of the pills this Christmas.People love the pills and I'm very happy because I help them in my own way,” he said. A bottle of 60 pills sells for £9.99, or $12.50, which seems shockingly low for something that makes terrible things smell like good things. 21.The pills that Christian Poincheval invented can ________. A.help treat some diseases B.make people live longer C.help flowers grow better
6

D.make farts smell better 答案 D [细节理解题。根据短文第一段中的 who has dedicated the past eight years of his life to making farts(屁) smell better.可知,Christian Poincheval 发明 的药丸能使屁闻起来好闻一些。故选 D。] 22.Christian Poincheval had the idea of inventing the pills when ________. A.he was seriously ill in hospital B.he had dinner with his friends C.he couldn't digest well one day D.he was laughed at by his friends 答案 B [细节理解题。 根据第二段中的 the idea for inventing the pills apparently came from a dinner with friends during which nobody could stop farting.可知, Christian Poincheva 是在与朋友一起吃饭时产生发明这种药丸的主意的。] 23.It can be known from the passage that the pills ________. A.are too expensive for people to buy B.can prevent people from farting C.are made from organic materials D.smell like roses or violets 答案 C [细节理解题。根据 He claims the pills are made from organic materials like blueberries, fennel and seaweed and that he sells “several hundred bottles a month.”可知,这种药丸是由有机材料做成的。] 24.We may infer from the passage that ________. A.people become ill easily on holidays B.the pills are not fit for everyone C.the pills do harm to people's health D.the pills are popular with people 答案 D [推理判断题。根据第三段中的“several hundred bottles a month.”以及

第四段中的 he has many customers 和 People love the pills 可知,这种药片受到了 人们的喜爱。] B 体裁:说明文 话题:健康 词数:321 时间:7′
7

Whoever said no news is good news was wrong.Turns out drinking red wine is better for you than going to the gym! How's that for good news? Jason Dyck and other science researchers in the University of Alberta in Canada found that red wine, nuts and grapes have a complex called resveratrol(白藜芦醇) which improves heart, muscle and bone functions; the same way they're improved when one goes to the gym.Resveratrol proved to be an effective antioxidant(抗氧化剂) when tested on small white rats which is why scientists are planning on testing it with patients.If results are positive for the benefits of the complex,patients' heart health could be improved just as much as it does when they exercise in the gym. While scientists and wine lovers are happy with this news, doctors are still unlikely to recommend their patients to start drinking any type of alcohol as it can have harmful effects on your body.People should keep in mind that these benefits can be enjoyed only when having one glass of wine with your evening meal, at the most.Resveratrol is specifically found in red wine as are some of the beneficial antioxidants referred to when talking about heart health. Red wine is also known to reduce “bad cholesterol” and prevent blood clots(血 栓).Other benefits red wine is known for (when consumed in moderation, constantly) are:promoting longevity, cutting risk of cataracts and colon cancer, reducing risk of Type 2 Diabetes and slowing down brain decline (which beer is known for, too.) We think these are good excuses to relax and rest with a glass of red wine every single night instead of going to the gym after a day of hard work.Remember:A glass of red wine per day is as beneficial as going to the gym.Bottoms up! 25.It can be known from the first paragraph that ________. A.red wine really does good to people's health B.exercise plays a small part in improving health C.resveratrol has only been found in red wine D.patients with heart diseases need more exercise 答案 A [ 推理判断题。根据第一段中的 that red wine, nuts and grapes have a

complex called resveratrol( 白藜芦醇 ) which improves heart, muscle and bone functions 可知,红酒中的白藜芦醇能够改善心脏、肌肉和骨骼的功能,由此推知红酒
8

对健康有好处。] 26.Doctors don't recommend their patients to drink wine because ________. A.the finding of the research has not been tested on patients B.drinking any type of alcohol does great harm to the patients C.they have different opinions on the finding of the research D.any type of alcohol has harmful effects on the patients 答案 D [ 细节理解题。根据第二段第一句中的 doctors are still unlikely to

recommend their patients to start drinking any type of alcohol as it can have harmful effects on your body.可知, 因为担心酒对身体有有害效应而不推荐病人饮用。 ] 27.The purpose of the third paragraph is ________. A.to give the patients some advice B.to list diseases caused by drinking wine C.to show some benefits of red wine D.to persuade people to keep away from wine 答案 C [推理判断题。文章第三段主要说明了红酒的一些好处。故选项 C 正确。] 28.What is the author's opinion on drinking red wine? A.A glass of red wine a day. B.The more, the better. C.Never start drinking red wine. D.Drink red wine with three meals. 答案 A [细节理解题。根据短文内容特别是文章第一段 Turns out drinking red wine is better for you than going to the gym!以及最后一段 A glass of red wine per day is as beneficial as going to the gym.说明作者的观点是每天饮用一杯红酒。] Ⅲ.根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余 选项。 The characters of happy people __29__ You need to be with people right now.Go out with your friends, or have people over when you just want to hang out and have a quiet night at home.Just be together and talk to people about other things.Watch sports, talk about work.Just be.
9

They help other people.This works simply and surely.When you help others, you are not alone in this world, and others will feel happy when they get your help.__30__ They try and exercise at least 30 minutes a day.Your moods are impacted by lots of different factors, but if your body isn't getting what it needs, then your brain isn't either.__31__ It releases endorphins( 内啡肽 ) that help to counteract the effect of stress on the body and make you feel happy. They look for the positive in all their experiences.The old saying that you find what you look for is true.__32__ It's not only good for your overall happiness, it's good for your physical health.Research suggests that happiness even boosts your immune system. __33__ Take a good long look at your life, your values, and the person you want to be.Set goals that are meaningful to you and accord with your core values.Research suggests you're more likely to achieve these goals and feel happier having done so.Ask yourself some big questions, like “How do I want to grow?” or “What impact do I want to have on the world?” A.They spend time with their friends. B.They try to fulfill their basic needs. C.They set meaningful goals for themselves. D.And happiness of others makes you happy, too. E.The ability to choose what makes you happy is important for happiness. F.Exercise is shown to have a direct effect on your mood and overall happiness. G . Because of this, make it a habit to actively seek out the positive in any experience. 答案 29.A [本段说明要想获得快乐,就应该花费一些时间与朋友在一起。选项 A 意为“他们花 时间与朋友在一起。”符合本段内容。故选 A。] 30. D [空格上面一句说明“别人得到你的帮助就会感到快乐”, 下面一句应该说明“别人 的快乐也会使你快乐”,承接上句,并符合本段标题“他们帮助他人。”故选 D。] 31. F [本段标题为“他们每天尽力锻炼至少 30 分钟”, 选项 F 中的 Exercise 一词揭示了 该空格处应该选 F。]
10

32.G

[本段标题为“他们寻找所有经历中值得肯定的地方”,选项 G 中的关键词 the

positive in any experience 提示了该空格应该选 G。] 33. C [本段内容说明的是为什么要为自己设立有意义的目标, 选项 C 意为“他们为自己设 立有意义的目标”,符合本段内容。故选 C。]

11


更多相关文档:

【创新设计】2017版高考英语一轮复习 Unit 16 Stories课时作业 北师大版选修6

【创新设计】2017版高考英语一轮复习 Unit 16 Stories课时作业 北师大版选修6_英语_高中教育_教育专区。Unit 16 Stories 基础训练 Ⅰ.用适当的介词或副词填空 1....

【创新设计】2017版高考英语一轮复习 Unit 17 Laughter课时作业 北师大版选修6

【创新设计】2017版高考英语一轮复习 Unit 17 Laughter课时作业 北师大版选修6_.... 答案 14.to overlook 15.where 16.replied 19.was cancelled 20.unfortunate...

2017版高考英语一轮复习Unit16Stories课堂检测北师大版选修6(新)

2017版高考英语一轮复习Unit16Stories课堂检测北师大版选修6(新)_英语_高中教育...【创新设计】2017版高考... 暂无评价 3页 5下载券 【创新设计】2017版高考...

【创新设计】2017版高考英语一轮复习 Unit 3 Celebration课时作业 北师大版必修1

【创新设计】2017版高考英语一轮复习 Unit 3 Celebration课时作业 北师大版必修1_英语_高中教育_教育专区。Unit 3 Celebration 基础训练 Ⅰ.用适当介词或副词填空 ...

【创新设计】2017版高考英语一轮复习 Unit 1 Lifestyles课时作业 北师大版必修1

【创新设计】2017版高考英语一轮复习 Unit 1 Lifestyles课时作业 北师大版必修1_英语_高中教育_教育专区。Unit 1 Lifestyles 基础训练 Ⅰ.用适当的介词或副词填空 ...

【创新设计】2017版高考英语一轮复习 Unit 24 Society课时作业 北师大版选修8

【创新设计】2017版高考英语一轮复习 Unit 24 Society课时作业 北师大版选修8_英语_高中教育_教育专区。Unit 24 Society 基础训练 Ⅰ.用适当的介词或副词填空 1....

【创新设计】2017版高考英语一轮复习 Unit 19 Language课时作业 北师大版选修7

【创新设计】2017版高考英语一轮复习 Unit 19 Language课时作业 北师大版选修7_...答案 14.The 15.as 16.being 17.including 18.absence 19.respected 22....

【创新设计】2017版高考英语一轮复习 Unit 15 Learning课时作业 北师大版必修5

【创新设计】2017版高考英语一轮复习 Unit 15 Learning课时作业 北师大版必修5_英语_高中教育_教育专区。Unit 15 Learning 基础训练 I.句型转换 1.We suspect ...

【创新设计】2017版高考英语一轮复习 Unit 18 Beauty课时作业 北师大版选修6

【创新设计】2017版高考英语一轮复习 Unit 18 Beauty课时作业 北师大版选修6_英语_高中教育_教育专区。Unit 18 Beauty 基础训练 Ⅰ.用适当的介词或副词填空 1.I...

【创新设计】2017版高考英语一轮复习 Unit 7 The Sea课时作业 北师大版必修3

【创新设计】2017版高考英语一轮复习 Unit 7 The Sea课时作业 北师大版必修3_英语_高中教育_教育专区。Unit 7 The Sea 基础训练 Ⅰ.用适当的介词或副词填空 1...
更多相关标签:
网站地图

文档资料共享网 nexoncn.com copyright ©right 2010-2020。
文档资料共享网内容来自网络,如有侵犯请联系客服。email:zhit325@126.com