当前位置:首页 >> 英语 >> 7A.6单元错题集

7A.6单元错题集


七年级六单元错题你我都过关 第一组 1. There is some __________(orange) in the bottle . 2. There __________(be) some vegetable salad in the bottle . 3. His __________(orange) are big . 4. Do Jim and Jack like

strawberries ?Yes, they like ______. 5.Your brother _______(eat)two eggs every morning . 6.They like __________ (西红柿)and ____________(沙拉). 7.Do you have much _________? A.ice cream B. potatoes C. hamburger D.ice creams

8.There __________(be) some vegetables in the bottle . 9.Our mother always_______(have) fruit after dinner . 10.Chicken _______(be)very delicious . 第二组 11.Let Jim and Tom ________soccer.(踢) 12.Do your sisters like big_____(胡萝卜). 13.Does your sister like ________(水果). 14.Some rice and __________(面包)are in the bottle . 15.Some __________(鸡肉)is in the bottle . A. 16.They like English ________.A.a lots of B. a lot C.a lot of D.very

17.Carrots and tomatoes are __________(健康)vegetable .

18.We eat very ________(好). 19.Where do you _____________(吃早点). 20.Do your ________(同学)have volleyballs? 第三组 21.Bruce _______(not eat) meat . 22.Can he ________(take) the fruit to your parents? 23.He doesn't want _______(be) late . 24.Sandra Clark is a ________(sport) star . 25.John Smith often _______(eat)chicken for lunch . 26.Can you bring those ________(草莓) to your parents? 27.That ________(听起来) fun. 28.Their paren ________(not like) salad. 29.Aunt Sonia likes _______(吃)pears.She has good________(饮食习 惯) 30.My uncle and aunt are basketball _______(star). 第四组 31.He has a healthy _________(习惯) . 32.The vegetables in the shop _________(be) fresh, 33.Here _______(be) some chickens . 34.They need _____________fruit and food . A. a lots of B. a lot C. a lot of D.much

35.He needs lots of _________ ,so he eats apples and pears.

A. food

B. vegetables

C.fruit

D.salad

36.Help yourselves to some _________,kids. No , thanks a lot . We have enough fruit . A. oranges B. vegetables C.orange D.salad

37.He __________(not do) the shopping on Saturdays. 38.I have some q__________ to ask you . 39.Do you like French fries ? _______.They are not good for me . A.Yes, I am B. Yes, I do C.No, I’m not D.No, I do n't

40.What about _______ some chicken and soup.(have ,eat) 第五组 41.He likes playing_______ volleyball.He likes chicken for _____dinner. A.the, the B. a , a C./, / D./, the

42.He is ___________. A. a English girl B. an English C.English girl D.English

43.He is a _______ boy .He plays soccer and swim _______.(好) 44.Some bread ________in this bag and some clothes ______in that bag . 45.September 10th is _________ Day .(教师) 46.June 1st is ___________ Day .(儿童) 47.On ________ Day, I bought a gift for her.(母亲) 48.She is hungry ,so she _____her mother _____ some food.(要) 49.She wants ________ her watch in the desk.(找见)

50.He buys a lot of ________.(小鸡)


更多相关文档:

人教版七年级6-9单元错题集

教​版​七​年​级​6​-​9​单​元​错​题​集...(二) 7A.9 单元错题 用 subject ,he ,teacher ,after class, Thursday ...

错题集

7A 10B 11B 12C 13C 14A 15A 16C 17C 18A 19D 20 must needn’t 23A ...语文错题集 暂无评价 1页 1下载券 小策略之巧用错题集 暂无评价 6页 2...

八年级下第一单元至六单元单项错题集 姓名

八年级下第一单元至六单元单项错题集 姓名_初二英语_英语_初中教育_教育专区。练习八年级下第一单元至六单元单项错题集 姓名 。 Unit1 ( ) 1. --- What’...

六下科学第一单元错题集

下第一单元错题集姓名 一、 填空题 1、放大镜把通过透镜所能观察到的范围称为( )。 2、科学研究发现昆虫头上的( ) ,就是它们的“鼻子” 3、我们把有(...

人教版小学二年级数学上册第6单元.表内乘法(二)常见错...

人教版小学二年级数学上册第6单元.表内乘法(二)常见错题集_二年级数学_数学_小学教育_教育专区。第 6 单元表内乘法(二)关键点: 1.乘法的意义——几个相同数...

错题集

错​题​集 暂无评价|0人阅读|0次下载|举报文档 新​起​点​暑...5a 5 ? 7a 7 ? 9a 9 ? ? ? a 0 ? 2a 2 ? 4a 4 ? 6a 6 ? ...

六年级第一单元错题集 姓名

年级第一单元错题集 姓名_年级语文_语文_小学教育_教育专区。年级语文第一单元错题集 姓名 一、 看拼音,写词语 Jǐ mì shu? cí tu? 屋( )哈( ...

7A 错题集

7A 错题集_英语_初中教育_教育专区。7A Unit 1—4 错题集 一、单项选择 (...五、选词填空(1-5 题用 in, on 或 at 填空;6-10 题用 some 或 any ...

高一数学错题集

b,且 a+3b 与 7a-5b 垂直,a-4b 与 7a-2b 垂直,求 a 与 b 的夹角。...高一数学集合函数错题集 8页 免费 杨浦高一数学等差数列易... 6页 免费 高一...

7A 错题集

7A 错题集一、 根据句意用所给单词或中文的适当形式填空。 1. Most people ...5. 6. 8. 9. The film made me feel ___ (excite) The T- shirt _...
更多相关标签:
错题集 | 数学错题集 | 错题集的作用 | 英语错题集 | 小学数学错题集 | 初中数学错题集 | 错题集范本 | 小学数学错题集格式 |
网站地图

文档资料共享网 nexoncn.com copyright ©right 2010-2020。
文档资料共享网内容来自网络,如有侵犯请联系客服。email:zhit325@126.com