当前位置:首页 >> 英语 >> 高中英语反义疑问句练习

高中英语反义疑问句练习


反意疑问句练习 1. You’d rather watch TV this evening, ______? a. isn’t it b. hadn’t you c. wouldn’t you d. won’t you 2. I suppose you’re not going today, ______? a. are you b. do you c. don’t you d.

aren’t you 3. I wish to shake hands with you, ______? a. shall b. may I c. do I d. will I 4. Three hours ought to be enough time, ______? a. oughtn’t three hours b. didn’t they c. shouldn’t it d. shouldn’t three hours 5. They have to study a lot, ______? a. don’t they b. haven’t they c. did they d. hadn’t they 6. When the car crashed, your brother escaped being hurt, ______ ? a. didn’t he b. did he c. did it d. didn’t it 7. I\'m sure dirty, ______? a. am I b. isn’t I c. aren’t I d. am not I 8. You seem to be dissatisfied with your present post. I don’t think you judged your ability objectively when you applied for it, ______ you? a. do b. did c. don’t d. didn’t 9. That’s the sort of the book you want, ______? a. is it d. isn’t that c. is that d. isn’t it 10.All these dictionaries are a great help to you, ______? a. are they b. aren’t they c. are all these dictionaries d. aren’t all these dictionaries 11.The movie that we saw last week was quite interesting, ______? a. wasn’t it b. was it c. didn’t we d. weren’t we 12.Tom has been writing letters all afternoon, but he should have finished them by now, ______? a. hasn’t he b. has he c. shouldn’t he d. didn’t you 13.David told me that you would take a trip to America, ______? a. would you b. wouldn’t you c. did you d. didn’t you 14.There appeared to be no better way, _______? a. was there b. were there c. did there d. didn’t there 15.You has some trouble finding where I live, ______? a. didn’t you b. hadn’t you c. do I d. don’t I 16.He has his hair cut every month, ______? a. has he b. hasn’t he c. does he d. doesn’t he 17.Your friend needs to come earlier, ______? a. does he b. doesn’t he c. need he d. needn’t he 18.The little boy dare not go to church, ______? a. dare he b. daren’t he c. does he d. doesn’t he 19.Susan’d have worked abroad if she’d had the chance, ______? a. has she b. hadn’t she c. would she d. wouldn’t she 20.Everyone’s having a good time, ______? a. is he b. isn’t everyone c. does he d. aren’t they 21.Any one can join the club, ______? a. can any one b. can’t any one c. can’t they d. can they 22.Tell me how to operate the electronic computer, ______? a. will you b. shan’t you c. do you d. don’t you

23.Magaret scarcely comes to visit you on Christmas Day, ______? a. doesn’t she b. does she c. do you d. don’t you 24.Let’s listen to the radio program that the teacher mentioned, ______? a. do we b. don’t we c. shall we d. shan’t we 25.You think you’re funny, ______? a. didn’t you b. are you c. don’t you d. do you 26.Janet used to take part in labor in that village, ______? a. used she b. did she c. didn’t she d. should she 27.What beautiful weather, ______? a. is it b. isn’t it c. won’t it d. doesn’t it 28.He ought to go to Kwangchow by plane, ______? a. should he b. shouldn’t he c. would he d. wouldn’t he 29.We never dared to ask him a question, ______? a. did we b. didn’t we c. dared we d. daren’t we 30.Nobody will believe how difficult his work has been ______? a. will he b. won’t nobody c. will they d. won’t they 31.You must have made the mistake, ______? a. mustn’t you b. haven’t you c. didn’t you d. hadn’t you 32.Learning how to repair computers takes a long time, ______? a. isn’t it b. aren’t they c. doesn’t it d. don’t they 33.Jack has coffee with breakfast, ______? a. hasn’t Jack b. hasn’t he c. doesn’t Jack d. doesn’t he 34.They must have stayed at hotel last night, ______? a. mustn’t they b. haven’t they c. didn’t they d. hadn’t they 35.There isn’t anything wrong with the radio, ______? a. is there b. is it c. does it d. does there 36.You must be hungry, ______? a. must you b. mustn’t you c. are you d. aren’t you 37.Let’s do the exercises by ourselves, ______? a. shall we b. shan’t we c. will you d. will we 38.Her daughter had the carpets and curtains cleaned, ______? a. had she b. hadn’t she c. didn’t she d. didn’t her daughter 39.The teacher had a talk with you, ______? a. has you b. hadn’t she c. did she d. didn’t she 40.Something’ll have to be done about the air pollution, ______? a. won’t it b. will it c. has it d. does it

反意疑问句练习答案 1 C 19 D 37 A 2 A 20 D 38 C 3 B 21 C 39 D 4 C 22 A 40 A 5 A 23 B 6 A 24 C 7 C 25 D 8 B 26 C 9 D 27 B 10 B 28 B 11 A 29 A 12 C 30 C 13 B 31 B 14 D 32 C 15 A 33 D 16 D 34 C 17 B 35 A 18 A 36 D


更多相关文档:

高中英语反义疑问句练习

高中英语反义疑问句练习_英语学习_外语学习_教育专区。反意疑问句练习 1 1.Linda ate nothing this morning, ___? A. didn’t she B. was she C. did ...

高中英语反意疑问句练习题

高中英语反意疑问句练习题_高一英语_英语_高中教育_教育专区。高一反义问句练习反意疑问句语法专题 1.如果陈述部分用 I’m…结构,附加疑问部分一般用 aren’t I...

高中英语反意疑问句练习题及答案

高中英语反意疑问句练习题及答案。语法填空之反意疑问句(学生版) 反意疑问句(学生版) 完成下列句子 1、Few of them hurt themselves in the accident last nigh...

高考英语反意疑问句讲解及练习

高考英语反意疑问句讲解及练习高中阶段对反义疑问句的掌握要点反意疑问句一、概念 反义疑问句(The Disjunctive Question) 即附加疑问句,反意疑问句是疑 问句的...

高中英语主谓一致和反意疑问句专项练习题及答案

高中英语主谓一致和反意疑问句专项练习题及答案_高一英语_英语_高中教育_教育专区。适合高一学生高中英语主谓一致和反 疑问句专项练习题及答案 高中英语主谓一致和反...

反意疑问句练习题及答案[1]

高中英语反意疑问句练习... 4页 免费 反意疑问句练习题1 暂无评价 1页 免费...反意疑问句练习题及答案 一、选择最佳答案填空 1、The poor man needs our ...

高中英语反义疑问句(详细)

由上述例子可知, 反义疑问句回答与句子本身所包含的中文肯定与否的含义并无太大...高中英语反义疑问句练习 3页 2下载券 高中英语反义疑问句考点... 暂无评价 ...

反义疑问句详细讲解及习题及答案

反义疑问句详细讲解及习题及答案_高三英语_英语_高中教育_教育专区。反义疑问句 一.句型解释 反义疑问句(The Disjunctive Question):即附加疑问句。它表示提问人...

高中英语反意疑问句专项练习(附答案)

高中英语反意疑问句专项练习(附答案)_英语_高中教育_教育专区。反意疑问句专项练习(附答案) 1,You are new here,___? 2,Bob doesn’t like thrillers,___...

高中英语反意疑问句练习题及答案

高中英语反意疑问句练习题及答案_英语_高中教育_教育专区。语法填空之反意疑问句 完成下列句子 1、Few of them hurt themselves in the accident last night, _...
更多相关标签:
网站地图

文档资料共享网 nexoncn.com copyright ©right 2010-2020。
文档资料共享网内容来自网络,如有侵犯请联系客服。email:zhit325@126.com