当前位置:首页 >> 英语 >> 七选五原文及答案

七选五原文及答案


My mother is a diligent and kind woman. She is very busy from morning till night. As a teacher, she works hard. 1 Both my brother and I love her dearly as she loves us. My mother has been tea

ching math at a middle school in my hometown. She goes to work early in the morning and does not return home until late in the afternoon. 2 She treats them with patience and teaches them well. For her excellent quality and very good teaching results, she has been elected as a model teacher several times. 3 Every day, when she comes back home from work, she sets about doing housework, sweeping the living room and bedrooms or cleaning the furniture, and putting everything in good order. She seems to be busy all the time. As she has been very busy working every day, she looks older than her age. But she looks as cheerful and happy as ever. Mother never buys expensive dresses for herself, but she often buys some inexpensive but high quality clothes for us. 4 She just eats a plain meal outside when she is too busy to cook herself. She lives a busy yet simple life, without any complaints. Often she says to us, “work while you work, and play while you play. That is the way to be happy and gay. If you do not work, you will become lazy and be of no use to society”. What a piece of good advice this is! 5 This advice of hers will always serve as a guide to my behavior. My mother is great indeed, and I always feel proud of her. A. She enjoys listening to classic music. B. She never goes to expensive restaurants to enjoy meals. C. My mother is hard-working and never wastes money. D. As a mother, she takes good care of us and gives us every comfort. E. She loves her students and cares for them. F. I never forget it and always bear it in my mind. G. Can you tell us something about your mother?

DECBF 【2012 全国新课标】 Kids' health: Four steps for fighting stress Everybody gets stressed time to time. 71 Some ways of dealing with stress 一 like screaming or hitting someone 一 don't solve (解决) much. But other ways, like talking to someone you trust, can lead you to solving your problem or at least feeling better. Try taking these four steps the next time you are stressed: (1) Get support. When you need help, reach out to the people who care about you. Talk to a trusted adult, such as a parent or other relatives. 72 They might have had similar problems, such as dealing with a test, or the death of a beloved pet. (2) Don't take it out on yourself. Sometimes when kids are stressed and upset they take it out on themselves. Oh, dear, that's good idea. Remember that there are always people to help you. Don't take it out on yourself. 73 (3) Try to solve the problem. After you're calm and you have support from adults and friends, it's time to get down to business. 74 Even if you can't solve it all, you can solve a piece of it.

(4) Be positive. Most stress is temporary(暂时的).Remember stress does go away, especially when you figure out the problem and start working on solving it. These steps aren't magic, but they do work. And if you can stay positive as you make your way through a tough time, you'll help yourself feel better even faster. 75 A. B. C. D. E. F. G. Ask for a helping hand to get you through the tough situation. Notice your friends' feelings and find a way to help them. Different people feel stress in different ways Ah, it feels so good when the stress is gone. You need to figure out what the problem is. And don't forget about your friends. Then, find a way to calm down。

71.【答案】C 【解析】根据后文可知:不同的人减压的方式不同,是因为他们感到压力的方式不同。 【考点定位】考查语境理解及主题句。 72.【答案】 F 【解析】前文提到和你信赖的人谈话,比如:父母、亲戚;减压求助的另一种方式就是向朋 友求助,这里朋友和父母、亲戚是并列关系。 【考点定位】考查上下文的语境理解。 73.【答案】 A 【解析】 根据前文可知: 有了压力和心情郁闷的时候, 不要你一个人扛着。 Don't take it out on yourself. 那么就得向别人求助。 【考点定位】考查上下文的语境理解。 74.【答案】 E 【解析】根据后文:你即使不能全部解决所有的问题,但你可以解决一部分。可知前文应列 出问题清单,知道有多少问题。 【考点定位】考查上下文的语境理解。 75.【答案】 D 【解析】根据前文:你自己会感到越来越好甚至更轻快,可知后文也应该是好的感觉。故选 D。 【考点定位】考查上下文的语境理解。 Online university degrees through distance education (Elearning) If you want to improve your language skills, but don't have the time to go overseas to attend school, what should you do?__71__ Nowadays more and more universities around the world are

offering opportunities for students to obtain degrees online. If you decide to take language courses online, be sure to evaluate the benefits of studying online.__72__ The advantages of studying online are that the costs are usually lower, you can study at your own pace at home, and you have access to the materials 24houraday from almost any computer in the world.__73__ On the other hand, the advantages of going overseas may include daytoday opportunities to learn a new culture, meet new friends with whom you can use and practice the language, and chances to see different parts of the world.__74__ Those disadvantages include expense, time away from one's school, family, or work life, and the challenge of adapting to a new culture and way of life. __75__ Whatever you do, consider a distance education program that meets your educational needs, is within your budget, and equally important, provides you with opportunities to grow beyond the classroom through cultural and educational activities. A.The following are its advantages. B.However, you won't get the human interaction of meeting people face to face like you would if you were physically attending a school overseas. C.Consider a distance education. D.Most of us are adapted to study at school. E.However, there may be a number of disadvantages.
[来源:Z.xx.k.Com]

F .If you feel like staying on, graduate skills are in demand. G.So distance education has more advantages than disadvantages.

参考答案 71.C

72.A

73.B 74.E

75.G

In many parts of the world, cars play an important role in daily life and many societies would not exist without them. 71 But this is the prediction made by a team of transport researchers who are taken seriously, not only by government but also by ear manufacturers. The Human Science and Advanced Technology Institute at Loughborough in the UK is part of an international research program. 72 That will mean much saving, no accidents and better use of roads. The super-intelligent car of the 21st century will drive itself, 73 . Instead,we will have a choice of cars and change them as frequently as we change our clothing. According to Dr.David Davis,who leads the research team,these predictions are based on the rising cost of the car culture,which had blocked up our cities,polluted our air, and caused more deaths than both world wars put together.

Davis says,cars will be fitted with some intelligent devices(装置) to regulate(调节) the distance between one car and another. 74 Computers are much safer drivers than people,so cars in a road train will be able to drive much closer together than cars driven by people. By 2010,Dr.David Davis believes,car technology will give motorists a clear view of the road,whatever the weather conditions,by projecting an image(影像)of the road ahead on to the car’s windscreen. 75 Cars will be connected by an electronic tow bar to the car in front to form “road-trains”. “The front vehicle in such a train burns the normal amount.” says Davis. “ But all the others in the train would burn about ten percent of the normal amount,and so produce about ten percent of the pollution.” A.The team there believes that by 2030 all cars will be computerized. B.They believe that cars will become more important in 20 years. C.And it will not be owned by one individual. D.And by 2030, cars will travel in line, linked to each other electronically. E.So the idea that in 20 years’ time, no one will own cars may be hard to believe. F.Every driver will use less fuel in the car he owns. G.The car will automatically speed up, or slow down, to match the speed of the car in front.

71—75 EACGD __1__It is a very happy day for many boys and girls.Before the term ends in some schools, the children act a nativity(基督诞生) or “birth” play,showing how Jesus was born in a stable(马棚). On the twentyfourth of December, all children are very excited. __2__The younger children think that Father Christmas will come down the chimney or fireplace,so they hang up a sock for him to put presents in.The greedy ones even hang up a pillowcase or a sack to try to get more presents.__3__ On Christmas morning,the children wake up very early.Some even turn on the light at two o’clock,and most of them are awake by six o’clock although it is not light in England for

another hour or two at this time of the year. __4__At about one o’clock in the afternoon , the Christmas dinner is brought in. __5__Children search in their Christmas pudding for new coins which are hidden in it. The rest of the day is full of games and eating until the happiest time of all Christmas holidays comes to an end. A.People are often busy going shopping. B.Now the Chinese people also celebrate Christmas. C.The turkey or chicken is quickly eaten. D .Christmas Day falls on the twentyfifth of December. E.Later that night,parents will put presents in the sock,and leave others at the side of the bed. F.Usually they are sent to bed early so that their parents can get the presents ready. G.Children look for their presents,and the young ones play while the dinner is prepared.

1.D

2.F 3.E 4.G 5.C

More than one million children in the United States do not go to school. Instead, they learn at home. They are taught by adults, like tutors ( 家庭教师 ). 51 Educational companies, libraries, and the Internet provide many families with teaching material. 52 Some choose it because of their religious beliefs. Others say it provides more time for the family to be together. They say home offers a better place for learning. Some parents believe home-schooling avoids problems of traditional schools. These include classes that have too many students. Critics(评论家), however, say children need to attend school with other children. They also say that some home-schooled children do not get a good education. 53 Some states(州) do not require much preparation made by parents or testing of children. Other states have more requirements for home-schooling. Home-schooling in the United States began when the country was established. In farm areas, people often lived far from a school. Widespread home-schooling took place until about the middle of the 19th century. Then, in 1852, the state of Massachusetts passed the first law requiring children to attend school. Over the years, the American public education system strengthened and grew. By the 1960s and 1970s, however, some Americans believed that traditional education was not helping their children. 54 Home-schooling expert Linda Dobson says many people have helped the movement grow. She says some parents began teaching their children at home after changes in tax laws forced some private religious schools to close. That happened in the 1980s. And, most recently, she says many kinds of people have joined the movement. 55 They represent many races, religions and political beliefs. Ms. Dobson says the number of home-schooled children has increased by an estimated

fifteen to twenty percent each year during the last fifteen years. A. They are mainly rich people. B. Parents choose home-schooling for several reasons. C. Most often, their parents are their teachers. D. She says these include rich people and poor people. E. Home-schooling is not accepted by all the people. F. So a number of parents began home-schooling. G. However, all fifty American states and the District of Columbia permit home-schooling. 51-55 CBGFD
More than one million children in the United States do not go to school. Instead, they learn at home. They are taught by adults, like tutors (家庭教师). 1 Educational companies, libraries, and the Internet provide many families with teaching material. 2 Some choose it because of their religious beliefs. Others say it provides more time for the family to be together. They say home offers a better place for learning. Some parents believe home-schooling avoids problems of traditional schools. These include classes that have too many students. Critics, however, say children need to attend school with other children. They also say that some home-schooled children do not get a good education. 3 Some states(州) do not require much preparation made by parents or testing of children. Other states have more requirements for home-schooling. Home-schooling in the United States began when the country was established. In farm areas, people often lived far from a school. Widespread home-schooling took place until about the middle of the 19th century. Then, in 1852, the state of Massachusetts passed the first law requiring children to attend school. Over the years, the American public education system strengthened and grew. By the 1960s and 1970s, however, some Americans believed that traditional education was not helping their children. 4 Home-schooling expert Linda Dobson says many people have helped the movement grow. She says some parents began teaching their children at home after changes in tax laws forced some private religious schools to close. That happened in the 1980s. And, most recently, she says many kinds of people have joined the movement. 5 They represent many races, religions and political beliefs. Ms. Dobson says the number of home-schooled children has increased by an estimated fifteen to twenty percent each year during the last fifteen years. A. So a number of parents began home-schooling. B . Home-schooling is not accepted by all the people. C . Parents choose home-schooling for several reasons. D . Most often, their parents are their teachers. E. They are mainly rich people. F. However, all fifty American states and the District of Columbia permit home-schooling. G. She says these include rich people and poor people. 1-5: DCFAG


更多相关文档:

高考英语阅读七选五专题技巧及历年真题及答案(最新)

高考英语阅读七选五专题技巧及历年真题及答案(最新)_英语_高中教育_教育专区。...例如,如果选项中说 this reward, 而且这一选项是正确答案,那么原文中的空之前...

七选五指导

4. 代入原文 将确定的选项代入原文,发现意义上与逻辑上都通顺,因此为正确答案。 新题型七选五题型解题技巧(1): 题型解读:试题模式为:给出一篇缺少 5 个句子的...

高考英语七选五技巧及习题

高考英语七选五技巧及习题_英语_高中教育_教育专区。高考 7 选 5 1. 7 选 ...重点做刚才没做出的题或不确定的题, 此时可将已选出的答案代入原文, 利用排除...

七选五最后一篇原文

七选五原文及答案 暂无评价 6页 5财富值 七选五 3页 免费 七选五 3页 免费 七选五 6页 5财富值 七选五新 36页 5财富值 选词填空原文题 18页 免费 七选五(5...

高中英语阅读“七选五”解题方法讲解

高中英语阅读“七选五”解题方法讲解_高二英语_英语_高中教育_教育专区。高中英语...4.代入原文 将确定的选项代入原文,发现意义上与逻辑上都通顺,因此为正确答案。...

七选五题型

4. 代入原文将确定的选项代入原文,发现意义上与逻辑上都通顺,因此为正确答案。 新题型七选五题型解题技巧(1): 题型解读:试题模式为:给出一篇缺少 5 个句子的...

七选五讲义

检查 将已选出的答案代入原文,通读全文,看文章从内容上是否语义连贯合理,语篇...数字线索 Language is Power 2 七选五讲义 包括具体数字以及和数字相关的词汇诸如...

七选五解题技巧

七选五解题技巧_高三英语_英语_高中教育_教育专区。七选五解题技巧 1 七选五做题技巧 通读全文,了解文章大意。 通读答案,找出和文章相对应的关键词。 根据文章整体...

七选五解题指导

七选五解题指导_英语_高中教育_教育专区。七选五解题指导高考新题型七选五主要考查...五、重读全文,验证答案最后,我们还需要再次通读全文,检查文章逻辑是否合理、语义...

高考英语阅读七选五做题技巧

高考英语阅读七选五做题技巧_高三英语_英语_高中教育_教育专区。七选五做题技巧 通读全文,了解文章大意。 通读答案,找出和文章相对应的关键词。 根据文章整体结构、...
更多相关标签:
英语七选五试题及答案 | 高一英语七选五及答案 | 高中英语七选五及答案 | 飞翔的季节原文及答案 | 速写白岩松原文及答案 | 秋声赋原文及阅读答案 | 伐木小调原文及答案 | 带刺的朋友原文及答案 |
网站地图

文档资料共享网 nexoncn.com copyright ©right 2010-2020。
文档资料共享网内容来自网络,如有侵犯请联系客服。email:zhit325@126.com