当前位置:首页 >> 英语 >> 2017年山东春季高考英语模拟试题及答案I

2017年山东春季高考英语模拟试题及答案I


山东春季高考模拟试题---sdck.danzhaowang.com

根据历年春季高考考试大纲出题

2017 年山东春季高考英语模拟试题及答案 I
单项填空(15 小题,计 15 分) 从 A、B、C、D 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳答案。 11. - Do you enjoy your stay in Hangzhou? - Yes. I've had _______ wonderful time. A. a B. an C. the D. 不填 12. - This digital camera is really cheap! - The ______ the better. I'm short of money, you see. A. cheap B. cheaper C. expensive D. more expensive 13. - It's a nice car. _____ have you been in it? - Just to Shanghai. A. How much B. How long C. How soon D. How far 14. - What is a writing brush, do you know? -It's used ______ writing and drawing. A. with B. to C. for D. by 15. - Where is Jack, please ? - He ______ be in the reading room. A. can B. need C. would D. must 16. - Did you see Tom at the party? - No, he ______ by the time I got there. A. left B. was leaving C. had left D. has left 17. - Alice, you ______ on the phone. - I'm coming. Thanks. A. want B. are wanted C. are wanting D. have wanted 18.Tracy can't play the match now. Please ___________ instead. A. have Lily do it B. have Lily to do it C. make Lily to do it D. let Lily to do it 19.My school is about twenty ____________ walk from here? A. minute B. minutes' C. minute's D. minutes 20.It is said that SARS has killed more than __________ people worldwide. A. two hundreds B. two hundreds' C. two hundred's D. two hundred 21.George Mallory was an English school teacher _________ loved climbing. A. who B. whom C. he D. which 22. - I'm waiting for the mail. Do you know _____ it will arrive? - Usually it comes by 4:00. A. how B. where C. when D. what 23.- This dress was last year's style. - I think it still looks perfect ______ it has gone out this year. A. so that B. even though C. as if D. ever since 24. - I've got an offer in New York. - Oh, ________! But I'm going to miss you.

山东春季高考模拟试题---sdck.danzhaowang.com

根据历年春季高考考试大纲出题

A. that's too bad B. I'm sorry C. I beg your pardon D. that's great 25. My work is _____________ done. I'll be right with you. A. hour after hour B. now and then C. more or less D. more and more 四、完形填空(共 15 小题,计 15 分) 通读下面短文,掌握其大意,然后在各题所给的四个选项中选出一个最佳答案。 People like artists and writers usually work on their own, with no one else around. Most of my friends all work 26 other people in shops and so on, and they tell me that they would never get things done if they worked alone. I'm not 27 that all artists and writers do, either. I was born in a small village in the country where everyone knew 28 else: that i

s,

they knew everyone except a writer who 29 himself to himself. By the time I wa s 30 enough to learn people's names, he had been living in the village for at least twent y years, but the villagers still regarded him as a 31 ! Every morning he would walk down to the local shops to do his 32 , and although he had to greet everyone he met, only tw o or three would 33 his greeting. Just occasionally, someone would ask him 34 he was doing, and every time his answer would be the same: "I'm still writing the book." And tha t was all we 35 learned about him. Because no one had ever visited his house, I 36 once walking up to the house w ith three or four other boys to see 37 we could see what he did. We climbed up to the 3 8 and looked in, expecting to see our writer typing 39 at his desk. Instead, he was sit ting in an armchair 40 a book. 26. A. without B. around C. with D. for 27. A. sure B. afraid C. glad D. sorry 28. A. someone B. nobody C. anyone D. everyone 29. A. talked B. kept C. taught D. paid 30. A. young B. old C. tall D. strong 31. A. stranger B. writer C. friend D. fool 32. A. washing B. cooking C. shopping D. typing 33. A. hear B. like C. return D. hate 34. A. what B. how C. why D. where 35. A. always B. still C. hardly D. ever 36. A. finish B. enjoy C. remember D. plan

山东春季高考模拟试题---sdck.danzhaowang.com
37. 38. 39. 40. A. A. A. A.

根据历年春季高考考试大纲出题

that B. if C. when D. whom chimneys B. doors C. windows D. walls slowly B. carefully C. clearly D. busily reading B. writing C. copying D. selling

五、阅读理解(共 15 小题,计 30 分) 读下列短文,并做每篇短文后的题目。从四个选项中选出能回答所提问题或完成所 给 句子的最佳答案。 A "Ordinary" was the worst word my mother could find for anything. I remember her t aking me shopping and taking no notice of the shop assistants when they suggested that some dress or pair of shoes was very popular "we've sold fifty already this week". That was all she needed to hear. "No", she would say, "we're not interested in that. Haven't you got s omething a little more unusual?" And then the assistant would bring out all the strange colours no one else would buy. And later she and I would argue because I wanted to be ordinary bu t my mother wanted to be unusual. "I can't stand that hairdo(发 型)."she said, when I went to the hairdresser with my friend and came back with a boy haircut, "It's so terribly ordinary." Not ugly, not unsuitable. But ordinary... "Couldn't you please wear something else?" I asked one day when she was dressing for Parents' Day in tight-fitting bullfighter's pants and a bright pink sweater. "What's wrong with what I'm wearing?" What wasn't wrong with it! "It's just that I wish you'd wear something ordinary," I said , "something that people won't laugh at." She looked at me angrily and then said ,"Are you ashamed of your own mother? If y ou are, Isadora, I feel sorry for you. I really do." 41. What did the shop assistants expect Isadora's mother to buy? A. Something very popular. B. Styles they had sold out of. C. Clothes that were cheap. D. The most unusual clothes. 42. When Isadora had her hair cut in a boy hairstyle, her mother _________. A. felt happy with it B. surely disliked it C. told her to change it D. thought it was childish 43. Why did Isadora ask her mother to change her clothes on Parents' Day?

山东春季高考模拟试题---sdck.danzhaowang.com

根据历年春季高考考试大纲出题

A. Because her mother's clothes were out of style. B. Because she didn't like a pink sweater at all. C. Because she didn't like her mother to dress that way. D. Because she didn't want others to look at her mother. 44. According to the passage, we know that Isadora's mother must be very _______ ___. A. popular B. interesting C. kind-hearted D. confident 45. The underlined word "It "in this passage most likely means ________. A. the hairdo B. the dresser C. the boy D. the friend B No one wants to look silly or do the wrong thing at a new job. It is important to mak e the right impression(印 象) from the very first day. You will face new people. You will be in a new place. It may be difficult to know what to do. Here are five tips to help you make it through the first days at a new job: 1.First impressions can last forever. Make sure you make a good one. Before your fir st day, find out if your new job has a dress code (rules about what you can wear to work). If so , be sure to follow it. No matter what, always be neat and clean. 2.Get to work on time. Give yourself an extra 15 minutes to make sure you arrive on time. 3.Pay attention to introductions. One of the first things that your supervisor may do i s to introduce you to co-workers. These coworkers will be important to you. They are the ones who will answer your questions when the boss is not around. 4.Ask plenty of questions. Make sure that your supervisor has told you what is expec ted of you. If he or she has not told you your duties, ask for a list. Set daily and weekly goals for yo urself. 5.Never be the first one to leave. Observe what your coworkers do around quitting time (下班时间). It does not look good for you to be eager to leave. 46. Before you arrive at work, you should __________. A. dress in a right way B. introduce yourself C. know your duties D. know your co-workers well 47. According to the passage, which of the following statements is True? A.You should be the first one to arrive at work. B You should ask your co-workers for your duties. C.You should not be eager to go back home.

山东春季高考模拟试题---sdck.danzhaowang.com

根据历年春季高考考试大纲出题

D.You are required to arrive 15 minutes earlier. 48. According to the passage, your supervisor is most likely your __________. A. visitor B. teacher C. workmate D. leader 49. The writer thinks that a new job is ________ to people. A. a duty B. a challenge C. an offer D. fun 50. What is the best title for this passage? A. Getting a New Job B. Tips on How to Work C. The First-day Work D. The Importance of Co-workers C Do you know that you can use your watch as a compass on a sunny day? Take a watch and point the hourhand in the direction of the sun. Imagine a line which runs from the center of the watch through a point half-way between the hourhand and number one. This line will surely point south. If you know astronomy a little, you will understand why this works. In the northern half of the earth, the sun is in the south at noon. In our country the real noon is one o'clock. If at that time we point the hour-hand at the sun, the hour-hand and number one will point south. That is why you must imagine a line which will run from the center of the watch through a point half-way between the hourhand and number one. It will point south. If you are in the southern part of our planet, you must point number 12 at the sun. The line which you can im agine between number twelve and the hour-hand will then show north. 51. When we carry out this experiment in the northern part of the earth, we should point _____________ at the sun. A. number 12 B. the minute-hand C. the hour-hand D. number one 52. What does the underlined word astronomy mean in the passage? A. 天文学 B. 地理学 C. 宇航学 D. 逻辑学 53. The passage tells us that we can use a watch ____________on a sunny day. A. as a time-keeper B. to show direction C. to enjoy ourselves D. to keep good time 54. If you are in Australia, which of the following is the right way to show north? A. B. C. D. 55. What's the best title for this passage? A. Your Watch Becomes a Compass B. An Interesting Watch C. The Story of a Watch D. The Sun and a Watch 五、 词语填空 (共 15 小题,计 15 分) 用方框中所给单词的适当形式填空,使短文通顺、正确、连贯(每个单词限用一 次)。

山东春季高考模拟试题---sdck.danzhaowang.com
fresh, city, breath,

根据历年春季高考考试大纲出题

stop, mean,

ill,

though ,

know, sleep, eye, and, out, we, be, in Villagers are more healthy than people who live in towns. One reason for this is that country air is 56 than the air in smoky 57 . The villager is 58 fresh clean air all day in the fields, but the air the townsman is breathing is always full of smoke and dust. We cannot live without air. If we are 59 from breathing even for five minutes, we die. Bad air 60 bad health and certain kinds of 61 , which may kill us in the end, 62 they may not kill us at once. We all 63 what unpleasant feelings we will get if we stay a long time in a shut, crowded room. After a time, we begin to feel very 64 , and can hardly keep our 65 open. Then our heads begin to ache, 66 the longer we stay the worse we feel. How nice it is when we get 67 into the fresh air outside! We must, therefore, keep 68 windows open, so that air in our rooms is always fresh and 69 as much as we can 70 the open air. For people who breathe bad air for a long time often get very ill and die of lung diseases. 七、短文改错(共 10 小题,计 10 分) 请对下面所给短文的每一行作出判断,如该行多一个词,把多余的词用斜线( \)划掉, 在该行右边横线上写出该词,并也用斜线划掉;如该行缺一个词,在空缺处加一个漏 词符号 (^ ),在该行右边横线上写出该加的词;如该行错一个词,在错的词下划一横线, 在该行右 边横线上写出改正后的词;如该行没有错,就不要改,在右边横线上画一个勾( √ )。 每行 只有一个错误。 英试 第 7 页 (共 8 页) Not too long ago, people can't go scuba diving on Hainan Island, or anywhere else. This were because there was no machine allowing a person to breathe under water for long time. In 1943 Jacques Cousteau and his friend made it possible by invent the scuba machine. Cousteau was very interested on diving deep into the sea, but wanted to be an explorer. He bought a ship and used them to explore under the sea. He also was liked to make videos. As he explored the sea, he took pictures and videos of many thing that people had never seen before. 八、书面表达(共 1 题,计 15 分)

71. ____________ 72. ____________ 73. ____________ 74. ____________ 75. ____________ 76. ____________ 77. ____________ 78. ____________ 79. ____________ 80. ____________

山东春季高考模拟试题---sdck.danzhaowang.com

根据历年春季高考考试大纲出题

假如你陪你校的外籍教师 Smith 先生去某音乐厅听音乐,在门口的布告栏里看见一 张观众须知,内容如下: VJ Party 观众须知 1. 一人一票,凭票入场;2.场内严禁吸烟;3.食品和饮料请勿 带进场内;4.演出时 请勿照相;5.演出时请勿使用传呼机和移动电话;6.提前 30 分钟入场。 Smith 先生不懂中文,他很想知道布告栏里写着什么。现在,请你把观众须知的内 容用英文告诉 Smith 先生, 并把要讲的话写下来。 注意:1. 开头部分已写好,只需接着写。但可增加适当的细节,使所写语言连贯。 2. 内容要点次序可根据你行文需要排列。 3.词数:70 个左右。 4.我们从有关词典中摘抄了一些词条,供你写作时参考: allow beeper keep vt. ○ 1 允许,准许 ○ 2 允给;许与 n. 传呼机;电话呼叫器 vt. & vi. ○ 1 保存;保留 ○ 2 保守 ○ 3 遵守

○ 4 (使…)保持在(某种状态)○ 5 阻止;留住 be kept off 不使用 ;使… 不接近;不被提及 hall mobile smoke food drink ticket n. ○ 1 [C] 大厅; 大厦 ○ 2 门厅 ;concert hall 音乐厅 adj. 可移动的;a mobile chair 折椅;a mobile phone 移动电话 n. ○ 1 [U] 烟;○ 2 [C] <口> 香烟 n. [U] ○ 1 食物 ○ 2 [C] (一种)食品 n. [U;C] 饮料;酒 n. ○ 1 票;券 ○ 2 标签;价目签

vt. & vi. ○ 1 抽 (烟、烟斗等)

山东春季高考模拟试题---sdck.danzhaowang.com

根据历年春季高考考试大纲出题

参考答案及评分标准 21.A 22. C 23.B 24.D 25.C 四、26.C 27.A 28.D 29.B 30.B 31.A 32.C 33.C 34.A 35.D 36.C 37.B 38.C 39.D 40.A 五、41.A 42.B 43.C 44.D 45.A 46.A 47.C 48.D 49.B 50.C 51.C 52.A 53.B 54.D 55.A 六、56. fresher 57. cities 58. breathing 59. stopped 60. means 61. illnesses 62. though 63. know 64. sleepy 65. eyes 66. and 67. out 68. our 69. be 70. in 七、71. can't → couldn't 72. were → was 73. √ 74. long time → a long time 75. invent → inventing 76. on → in 77. but → and 78. them → it 79. was liked → liked 80. thing → things 八、One possible version: Mr Smith, it is a notice to the audience. It says that we should enter the concert hall 30 minutes earlier before the concert starts. Entrance to the hall is by ticket only, each one each ticket. As a rule, food or drink should not be taken into the hall. Of course, smoking is not allowed in the hall, too. Please don't bring your digital camera with you because no photos can be taken during the concert. And what is more, beepers and mobile phones must be kept off during the concert.


更多相关文档:

山东省2017年春季高考英语试题(word版,附答案)

山东省2017年春季高考英语试题(word版,附答案)_从业资格考试_资格考试/认证_...— Could I speak to Mary, please? — . Oh, sorry, she isn't in. ...

2017年山东春季高考英语模拟试题及答案II

山东春季高考模拟试题---sdck.danzhaowang.com 根据历年春季高考考试大纲出题 2017 年山东春季高考英语模拟试题及答案 II II.知识(两个部分,共 20 小题,计 20 ...

2017年山东春季高考英语模拟试卷一(附答案)

2017年山东春季高考英语模拟试卷一(附答案)_英语_高中教育_教育专区。2017年山东...A.Not beautifulB.Thank you C.I don’t think soD.I’m afraid not ()...

2017年山东春季高考英语模拟试卷四(附答案)

2017 年山东春季高考英语模拟试卷四(附答案)一、语音 下列各组单词中,有一个...I‘ve got a headache ( ) 四、阅读理解 阅读下面A、B两篇短文并按短文后...

2017年山东春季高考英语模拟试卷三(附答案)_图文

2017 年山东春季高考英语模拟试卷三(附答案)二、单项填空(共 15 题;每小题 ...---I___ yet. A haven’t decided B won’t decide C have decided ...

2017年山东春季高考模拟试题及答案-英语

2017 年山东春季高考模拟试题及答案-英语 II.词语释义(共 5 小题;每小题 1...I like driving. I began to drive fifty years ago,and I'm not going ...

2017年山东省春季高考英语模拟试题(三)

— Much ___, but my doctor says I’ll still have to rest for another...2017 年春季高考模拟考试 英语试题答案及评分标准第Ⅰ卷(选择题,共 50 分)一...

2017年高考英语模拟试题

2017 年高考英语模拟试题第一部分 阅读理解(共 20 小题;每小题 2 分,满分 ...be sure to do it politely. For example, begin with “I'd like to say...

2017年山东春季高考数学模拟试题及答案I

山东春季高考模拟试题---sdck.danzhaowang.com 根据历年春季高考考试大纲出题 2017 年山东春季高考数学模拟试题及答案 I 选择题:(本题共 78 分,每小题 3 分)...

青岛市2017春季高考英语 第一次模拟考试《英语》试题

山东省,春季高考,英语 青岛市 2017 年春季高考第一次模拟考试 A. two-year-...第 I 卷(选择题,共 50 分)注意事项: 1.答第 I 卷前,考生务必将自己的...
更多相关标签:
网站地图

文档资料共享网 nexoncn.com copyright ©right 2010-2020。
文档资料共享网内容来自网络,如有侵犯请联系客服。email:zhit325@126.com