当前位置:首页 >> 英语 >> 高中英语 北师版 必修一 Unit 2 单元能力拓展测试 附答案详解

高中英语 北师版 必修一 Unit 2 单元能力拓展测试 附答案详解


高中英语 北师版 必修一 Unit 2 单元能力拓展测试 (附答案详解)
(90分钟 100分) I.听力测试 (每小题 1 分,共 10 分) 第一节听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题。听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小题 和阅读下一题。每段对话仅读一遍。 1. Where does the conversation take place? A

. In a restaurant B. In a coffee shop C. In a clothing store 2. What are the two speakers talking about? A. Football match. B. Today?s news. C. A story. 3. What is the weather like today? A. Rainy B. Snowy C. Sunny 4. What are they going to do? A. To see an exhibition. B. To have a meeting. C. To listen to a lecture. 5. Where are the two speakers? A. In a restaurant. B. In a hotel. C. In the street. 第二节: 听下面 2 段对话或独白,选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题 5 秒钟。听完后,每小题将给出 5 秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。 听第 6 段材料,回答第 6 至 7 题。 6. What is the topic of the dialogue? A. A football match. B. A tennis match C. A weekend plan. 7. When will the man go to the woman?s place? A. 2: 00 B. l: 30 C. 2: 30 听第 7 段材料,回答第 8 至 10 题。 8. Where is Hilton Hotel? A. Four blocks away from 64th street. B. At 64th Street. C. At the first turning on the left. 9. How will the woman go to her hotel? A. By bus. B. By subway. C. On foot. 10. What is the correct time? A. 7:30. B. 7:33. C. 7:27. II. 单项选择(每小题 1 分,共 15) 11.The meeting will begin at ten. So you have to be there ___ 9:50. A. about B. by C. after D. until 12.— ____. — Thank you very much. The same to you. A. Happy birthday to you. B. Give my best regards to Miss Li. D. Have a good summer holiday. D. Glad to meet you. 13. —Do you think the Stars will beat the Bulls? —Yes. They have better players, so I ___ them to win. A. hope B. prefer C. expect D. want 14. This is Ted?s phone. We miss him a lot. He ___ trying to save a child in the earthquake. A. killed B. is killed C. was killed D. was killing

15. We are ___at the ___progress the Williams have made. A.amazing; amazed B.amazed; amazing C.amazing; amazing D.amazed; amazed 16. European football is played in 80 countries, ___ it the most popular sport in the world. A. making B. makes C. made D. to make 17. — If the traffic hadn?t been so heavy, I could have been back by 6 o?clock . — What a pity ! Tina A.is B.was here to see you .

C.would be D.has been

18. — Where are you, Jimmy? — Here in the sitting room, ____ to Professor Smith. A. to write B. writing C. written D. to be writing 19. I haven?t discovered when the new clothing will be ___ to the poor. A. taken off B. given away c. put away D. set off 20. The price ____, but I doubt whether it will rain so. A. went down B. will go down C. has gone down D. was going 21. Some animals use their colors to ___ themselves from ___. A. prevent…hurting B. protect…hurt C. protect…being hurt D. prevent…hurt 22. — Did anyone support you at the meeting? — Mike was the only person who ___ my opinion. A. shared B. agreed C. cared D. received 23. She said she didn?t like the plan, but ____ I thought it was very good. A. generally B. truly C. personally D. totally 24. We played in the good yard until sunset, ___ it began to rain. A. that B. which C. when D. then 25. —Did you remember to give Mary the money you owed her? —Yes,I gave it to her ____ I saw her. A.while B.the moment C.suddenly D.once III. 完形填空(每小题 1 分,共 20 分) Everyone will laugh at you if you don't know about Pele,the most famous football player in Brazil.Because of his great devotion (贡献) the to Pele 28 26 of football, is always he 27 as the “King” by football fans worldwide. perfect skills he 31 Santos,a .When he was thirteen, 30

his gifts for football in his 29 in Brazil.

very important football 32

In 1958, Pele was 33 to play for Brazil in the Sixth World Cup Competition. 34 he was sixteen, was he the best player 35 the fie ld. 36 to Pele,Brazil 37 the world championship for the first 38 .

Pele played for Brazil in the World Cup Competitions from 1958 to 1970. In one famous match,the fans were 39 the exciting 40 when Pele would score his thousandth goal it. opposing goalkeeper The when the referee 裁判) ( gave Santons a penalty (点球) 41 . Pele walked up to 42 had no 43 with the hard and accurate 44 Pele...”That is a record which is as valuable in sports as a thousand goals. Pele was always 45 to the spirit of the sport as a professional player.He always played a fair game and

. Pele had scored his thousandth goal! The crowds cheered: “Pele,

behaved modestly(谦虚)with a cheerful smile. He is held in high respect,and now he is the Minister of Physical Education in Brazil. 26. A.training B.game C.team D.thing

27.A.honored B.thought C.looked D.said 28.A.gave B.expressed C.showed D.asked 29.A.home B.school C.family D.childhood 30.A.in B.for C.to 31.A.became B.joined D.with C.turned D.changed

32.A.factory B.club C.cinema D.ground 33.A.wanting B.eager C.anxious D.chosen 34.A.But B.Therefore C.So D.Although 35.A.in B.on C.by D.for D.Getting

36.A.Thanks 37.A.defeated 38.A.day 39.A.asking 40.A.man 41.A.throw 42.A.take 43.A.chance 44.A.shot

B.Reported C.Helping B.beat C.struck C.present C.paying C.moment C.draw C.throw

D.won D.place D.looking D.gift D.kick

B.time

B.awaiting B.player B.pull B.pick B.time B.aim

D.prevent D.idea

C.promise C.plan

D.thought D.respective

45.A.likely B.faithful (衷心的) C.great IV. 阅读理解(每小题 1.5 分,共 30)

A Anne Sullivan could not teach Helen Keller to speak until some other important things had been learned. little girl had to learn to control her actions and feelings. had to learn that she could not always do The She what she wished to do. had always been able to get what she wanted by using force. teacher had to change She The such habits(习惯)without breaking the child's spirit. Miss Sullivan's battle(斗争)began.Sometimes,there was real fighting between the wild child and the strong young teacher. last, At however, battle was won by Miss Sullivan, had succeeded in showing Helen the who that she loved her and wanted to help her.The child and her teacher became friends.They continued to be friends until the teacher's death,fifty years later. The day on which Helen finally accepted Sullivan as her friend and teacher was a great day in Helen's life.After that,the teacher could begin to teach language to the child. 46. Before Miss Sullivan entered her life,Helen Keller had been a __________ girl. A.stupid B.clever C.wild D.tame 47. What was Helen Keller's first lesson before she was taught to speak? Learning ____ . A.to sit all day long B.to make friends with her teacher

C.to do a thing again and again D.to control actions and feelings 48. Finally Helen ____ Miss Sullivan as her friend and teacher. A. accepted B. received C. wanted D. wished 49. Which of the following statements is NOT mentioned(提及)in the passage? A.Helen Keller had been in touch with Miss Sullivan for fifty years. B.Anne Sullivan took great trouble to show Helen that she loved her and wanted to help her. C.It was not until Helen had learned some other important things that Miss Sullivan could teach her to speak. D.Miss Sullivan met with many difficulties in teaching Helen how to speak.

B It is hard to believe that a poor Italian boy who had few lesson in school could find a new land three thousand miles from his home. Yet, the world knows that the discovery of America was made by Christopher Columbus. Columbus was born in Genoa, Italy, about 1450. He grew up by the sea. He spent most of his time watching ships come in from distant places. He loved to smell the sea air; he listened to the music of waves rolling upon the shore. And he dreamed of one day sailing to faraway places inhis own ship. His first voyage was on a ship that sailed around the Mediterranean Sea and a long the coasts of Europe and Africa. He drew maps of the places he went to, and he began to wonder about the shape of the earth on which he lived. Columbus had read the stories of Marco Polo?s travels to the East; he also believed great riches would be found there. But Polo, and men after him, always traveled by land to reach the East. ?I?m sure a ship is faster, so I shall go to the East by sailing West,” he decided, “Then I can prove that the earth is really round!” Living in Portugal at the time, he told the King of Portugal about his plan. But king John only laughed at him. “Silly man,” he said, “Don?t you know that the earth is flat? Why, you and your ships will fall off the edge if you go far way from land. But Columbus did not give up. He studied more books and maps. He asked for help from England and France, for he had no money. Then he went to King Ferdinand and Queen Israeli of Spain. It took many years to make them understand, but at last they said yes to his wild plan! On August 3, 1492, three small Spanish ships—the Pinta, the Nina, and the Santa Maria —set out westward across the Atlantic Ocean. Columbus was sure that land was quite near; his band of about a hundred men was much less certain. Over two month had passed when they noticed birds flying over their heads. A few days later, on October 12, someone saw land! The ships stopped at an island that Columbus named san Salvador. Then they went farther and found the island of Cuba and Haiti. The men expected to find gold and rich treasures, but instead they saw beautiful green land and poor people with dark skins and painted faces. Columbus called them Indians, because he thought he had discovered the islands east of India. But India was really thousands of miles away. Columbus returned to Spain with good news. He reported all that he had seen, and promised to bring back riches to the king and queen. He sailed west three more times, discovering the islands of Puerto Rico and Jamaica. He also reached the coast of South America. But in all his travels Christopher Columbus never found the rich cities of China that Marco Polo described. He died a poor man in 1506, not knowing that he had discovered the New World of the West. 50. Who discovered the New World of the West in the 15th century? A. Marco Polo. B. King of Spain. C. King of Italy. D. Christopher Columbus. 51. What nationality was Christopher Columbus? A. He was Italian. B. He was Spain. C. He was Indian. D. He was Portuguese. 52. Columbus?s first sea journey was to sail around the Mediterranean sea and along the coasts of _____. A. America and Spain B. America and Europe C. Europe and Africa D. Africa and Asia 53. The best title for this passage should be ___. A. Christopher Columbus A. East or West C. The New Land D. North or South C Harriet Tubman was born a slave. She didn?t get a chance to go to school. As a child, Harriet had to work very hard in the fields all day. That way, her owner could make a lot of money when he sold his crops. Harriet didn?t think that she was being treated fairly. After Harriet grew up, she ran away from the plantation(庄园) to the northern United States. There and in

Canada, black people could be free. Harriet liked to be free. She felt sorry for all of the black people who were still slaves. Harriet returned to the South to help other slaves to run away. She made sure that they got to the north and became free. Harriet was in great danger because of a law that had just been passed. The law said it was not permitted(允 许)to help run away slaves. She also found out that the slave owners said they would pay $40,000 to anyone who could catch Harriet Tubman. There were many stories about Harriet helping slaves run away. In all, she made nineteen trips back to the South and guided about 300 slaves to freedom. When the Civil War broke out, the Northern States fought with the Southern States. Harriet stood for the Northern States because they believed that slaves should be free. She worked as a nurse and spied(侦察)behind enemy lines until the Northern States won the War. 54. Harriet Tubman was _____. A. A Negro (黑人) of Canada C. a soldier in America B. a black slave of America

D. a northerner of America

55. Which of the following statements is FALSE? A. Though young, Harriet felt that the blacks didn?t have the equal right as the whites. B. It was the slaves that made money for the owners C. Harriet stayed on the plantation until she was set free D. Black people were free in the Northern States and Canada 56. Why was Harriet in great danger? A. Because she helped a lot of slaves to run away and broke the law at that time. B. Because she killed several slave owners. C. Because she sold many black slaves to the owners in the North. D. Because she owned something worth $40,000. D Every country has its heroes. The heroes are the people the nation and especially the young people admire. If you get a list of the heroes of a nation, it will tell you the potential(潜力)of that nation. Today in America, if you ask the high school students to list their heroes, their choice would probably fall into three groups. The first group of heroes would be the rock stars—the people connected with rock music. There is no doubt that such people do have talent(天才)but one wonders if one should hold up rock stars as a model. The rock stars too often are mixed with drugs and their personal life is not all that good. The rock stars are rich and wear the latest fashion styles. However, one should seek more in a hero than such things as money and good clothes. A second type of hero for the American youth is the sports star. Again you have a person who has a great ability in one area-sports. However, too often the personal life of the sports star is a bit of a disorder. Too frequently drugs and drinking are a part of life of the sports star. A third type of hero is the TV or movie star. This person may have lots of acting talent and is quite handsome. However, the personal life of too many actors is quite sad and they should not be held up as a model of young people. Today, the rock star, the athlete, and the actor all have become the models of the youth in America. Really, do you hear a young person say that his hero is a doctor, a teacher, or a scientist? These people are not rich and do not wear fashionable clothes. However, they are talented people who work hard to make the world a better place for everyone. What is really sad is that the young try to imitate(模仿) their heroes. They like to wear the same clothes and follow their styles. If the heroes of today for the American young people are limited only to rock stars, athletes and actors, the future does not look too bright. 57.The last sentence of the first paragraph implies that__________.

A .if a nation has a lot of heroes, it will be strong B. heroes of a nation will make the nation itself C. what the people admire will make the future of the nation D. if you want to be a hero, you must admire the hero 58.From the passage, we know that the heroes the American youth admire are those__________. A. who are not bright but are good-looking B. who are rich but are strict with themselves C. who are talented for some area but lead an improper life D. who are perfect in all areas 59. It can be inferred that the American young people will not admire__________. A. a university professor B. a popular singer

C. a football player D. a film actress 60. According to the writer, people should admire those__________. A. who are rich and wear the latest fashion clothes B. who can express people’s feelings C. whose personal life is good D. who work for the interests of the people V. 短文改错(每小题 1 分,共 10 分) It is on Sunday today. Early in the morning my 61_____ classmate and I went to Xi Shan by bus to plant 62____ trees. As soon as we got there, we began work. 63_____ Some were digging, some planted, and there were 64____ still some watering. Both of us were trying hard to 65_____ plant as much as we could. All of us were afraid of 66_____

falling behind. After work, we were wet all over. Looking 67______ at lines of young trees, we forgot our tiredness. We 68_______ came back at 12.we all think it is necessary of us to take 69_______ part in this kind of physically labor. 70________ VI. 书面表达(25 分) 假设下面六幅图画是你在 5 月 31 日的亲身经历,请你根据图画内容写一篇 100 字的日记。

Unit 2 I.听力测试 1. A 2. B 3. C 4. C 5. B 6. C 7. B 8. C 9. A 10.B II. 单项选择 11. B。by”此处意为“截止到,最迟” ;此句意为“你必须在 9:50 前到达那里” 。 12. D。从答语可看出。 13. C。根据句意,应为“估计,预料”之意,故选 C。 14. C。Ted 在救人时死去,应发生在过去,要用被动语态,所以答案为 C。 15. B。 “感到惊奇”用 ed 形式; “令人惊奇”用 ing 形式。 16. A。此句中动词-ing 作结果状语。不用谓语动词 makes;排除 B;不可能是被动关系,排除 C;也不是 不定式表示目的,排除D. 17. B。Tina 来看你是过去的事。 18. B。现在分词做状语,表示伴随动作。 19. B. given away“赠送” 。 20. B。从前后两句的逻辑关系可看出, “我没有代雨衣和雨伞”是“我浑身湿透”的“原因” ,从句为 why 引导的表语从句。选项 A 后缺少连词 why。 21.C.prevent/ protect…from doing 阻止某人做某事。 “动物收到伤害”要用被动结构。 22. A。share“共享” 。agree 后不直接跟名词;accept“收到” ,不一定接受。 23. A。generally“总的说来” 。 24. C. 用关系副词 when 在从句中作时间状语,相当于 and that time。 25. B。the moment 表示“一……就……”,引导时间状语从句,强调主句谓语所表示的动作紧接着从句动作 之后发生。 III. 完形填空:26.B。the game of football“足球运动”。27.A。 be honored as 为固定搭配。38.C。根据 句意此处为“显示出”对足球的天赋。 39.D。 从下文的 thirteen 看应为 childhood。 40.D。 with 表示“具有”。 41.B。 根据常识可知“桑托斯”是一著名的足球俱乐部,此处应为“加入”到该俱乐部,成为其中一员,所以用 join。 42.B。见上句。43. D。为世界杯踢球,需要进行“挑选”。44.D。前后句为让步关系,所以用 Although。45. B。在运动场上用介词 on。46. A。thanks to 为固定搭配,意为“多亏了”。47. D。此处意为“赢得了”世界杯。 48.B。for the first time 意为“第一次”。49.B。下文提到“踢进第一千个球”,这是个令人激动的时刻,所以球 迷们都在“等待”。50.C。见上句。moment 表示“时刻”。51.D。由于是足球,所以要“踢”。52.A。take 此处 相当于 kick。53.A。根据句意,此处意为没有“机会”。 54.A。shot 意为“射门”,这里是名词。 55.B。这里 只有“faithful”(忠于)才符合上下文语境 IV. 阅读理解 46.C.从第一段 She had to learn that she could not always do what she wished to do. 以及第二段 there was real fighting between the wild child and the strong young teacher.可知。 47.D.从第一段第二句 The little girl had to learn to control her actions and feelings 可知。 48.A.从第二句后两句可知。 49. D 本文讲述安妮以惊人的毅力,克服重重困难,成功地改变了海伦固有的思想和行为习惯,使她走向了 新生活。 50. D. 细节理解题。本文最后提供的信息是:哥伦布死于 1506 年,他不知道他发现了新大陆。 51. A。细节理解题。本文第二段提供的信息是:哥伦布 1450 年出生于意大利的热那亚。 52.C。细节理解题。本文第三段提供的信息是:哥伦布的第一次海上航行是绕地中海、沿欧洲和非洲而行。 53.B。主旨大意题。本文说的是哥伦布发现新大陆前前后后所发生的一系列事件。但短文留给读者思考的 问题是:哥伦布以为到了东方,但是,实际上他是到了东方还是西方呢? 54. B。 推理判断题。 根据文章第一段中的 “Harriet Tubman was born a slave.” 和第二段中的 “After Harriet grew up, she ran away from the plantation to the northern United States.”可得出此答案。 55. C。判断正误题。读完全文不难判断 C 项在文章中是找不到根据的,所以是错误的。 56. A。细节理解题。根据文章倒数第二段可得出此答案。 57.C。 该题考查句意分析能力。通过作者对当今美国青少年偶像崇拜的担忧——“If the heroes of today for the American young people?the future doesn?t look so bright”可看出,青少年是国家的未来,他们的兴趣导 向在某种程度上影响着国家的将来命运,故可知答案。 58. C。该题考查归纳能力。通过对三种偶像的剖析,可知这些偶像只在特定的领域内优秀,但总体形象即 欠完美,故可得答案。 59.A.该题考查细节,由第二段的后三句话可知。 60. D。该题亦考查细节答案亦在第二段的后三句。 V. 短文改错:1. 去掉 on 2. classmate 改为复数 classmates。3. work 之前加 to。begin to do sth。4. planted 改为 planting 。 与上文的 digging 并列。 Both 改为 All。 much 改为 many。 其后省去了 trees。7. 正 5. 6. 确。 8. lines 之前加 the 。特指。9. of 改为 for。10. physically 改为 physical 。要用形容词作定语修饰名

词。 VI 书面表达 参考范文: May 2nd, Fine This afternoon, on my way to the cinema, I saw a case fall off a man?s bicycle. I shouted to the man to stop. But he didn?t hear me and ran away. I was wondering what to do when I had an idea. I stopped a taxi and got into it with the case. Soon we caught up with the man. Getting the case back, the man was so thankful that he offered me some money, but I refused it politely.

Then the driver took me to the cinema. When I was paying him, the driver pushed my hand away and said, “Neither will I accept your money.”
录音材料: 第一节 听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题。听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小 题和阅读下一题。每段对话仅读一遍。

Text One
M: Can I take your coat, madam? W: Thank you. M: And would you like something to drink before you order your meal? Text Two W: What?s in the news today? M: There?s a story about a football match. W: Is there anything else interesting? M: No, nothing much. Text Three M: The newspaper says it?ll be cloudy and rainy today. What do you think? W: I don?t believe it. Look! The sun is out. There is not one cloud in the sky. Text Four W: We?re going to listen to a lecture about environment protection. M: Really? I thought we?d go to see an exhibition. Text Five W: Front desk. Can I help you? M: Yeah, hi, this is Room 327.Is your dining room still open? 第二节: 听下面 2 段对话或独白,选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题 5 秒钟。听完后,每小题将给出 5 秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。 听第 6 段材料,回答第 6 至 7 题。 Text Six M: Hi, Look forward to the weekend? W: Sure, it's been a busy week. M: Yes, it has. What are you doing this weekend? W: Not very much. How about you? M: Well, I'm thinking of playing tennis on Saturday afternoon. Tom and Mary want to play, too. Would you like to join us? W: Sure, that would be fun. I haven't got anything planned on Saturday. M: Great! How about 2: 00? W: Good, that would be a good time for me, where shall we meet? M: Why don't I come to your place around 1: 30? W: Yeah, okay, thanks a lot. 听第 7 段材料,回答第 8 至 10 题。 Text Seven W: Excuse me, sir. I?m a stranger here and have lost my way. M: Where do you want to go?

W: I want to return to my hotel, the Hilton Hotel. M: Oh, just walk down this road, take the first turning on the left. Then walk four blocks and you?ll find your hotel. W: Thank you, sir. M: No problem. Actually, you can take the subway and get off at 64th street. W: I see, but I?d rather walk. By the way, what time is it by your watch now? M: 7:30, but it?s 3 minutes slow. W: Thank you very much. M: You are welcome.

安徽蚌埠二中 马爱军


更多相关文档:

高中英语 北师版 必修一 Unit 1 单元能力拓展测试(附答案详解)

高中英语 北师版 必修一 Unit 1 单元能力拓展测试(附答案详解)_英语_高中教育_教育专区。高中英语 北师版 必修一 Unit 1 单元能力拓展测试 (90 分钟 100 分)...

高中英语 北师版 必修一 Unit 2 单元能力拓展测试 附答案详解

高中英语 北师版 必修一 Unit 2 单元能力拓展测试 (附答案详解)(90分钟 100分) I.听力测试 (每小题 1 分,共 10 分) 第一节听下面 5 段对话。每段对话...

高一英语模块一unit 1单元测试题2北师大版必修1

亿库教育网 http://www.eku.cc 北师大版英语模块一 unit 1 单元测试2 一部分 英语知识运用(共两节,满分 60 分) 第一节 单项填空(共 30 小题;每小...

北师大版必修一Unit2单元测试题(含答案解析)

北师大版必修一Unit2单元测试题(含答案解析)_数学_高中教育_教育专区。北师大...第二部分 英语知识运用 第一节: 1.A 根据题干的意思,国家无论大小,都互相...

人教版-高中英语必修一第2单元测试题

人教版-高中英语必修一第2单元测试题_英语_高中教育_教育专区。Unit2 English around the world 单元同步测试 I. 单项选择 1. ---Are you sure you have __...

高一英语必修一Unit2单元测试题和答案

高一英语必修一Unit2单元测试题和答案_高一英语_英语_高中教育_教育专区。Unit 2 English around the world 单元测验小组 姓名 分数 A. from, in B. with, in...

人教版高一英语必修一Unit2单元测试及答案

人教版高一英语必修一Unit2单元测试答案_高一英语_英语_高中教育_教育专区。人教版高一英语必修一Unit2单元测试答案人教新课标 I. 单项选择 必修一 Unit2 Engli...

2017届 北师大版 必修1 unit2 Heroes 单元测试 (2)

2017届 北师大版 必修1 unit2 Heroes 单元测试 (2)_高一英语_英语_高中教育_教育专区。Unit 2 Ⅰ.阅读理解 A Heroes LOS ANGELES—Old people who keep ...

高中英语 北师版 必修一 Unit 3 单元能力拓展测试(附答案详解)

高中英语 北师版 必修一 Unit 3 单元能力拓展测试(附答案详解) 隐藏>> 高中英语...2. What will she probably do? A.Do nothing. B.Wash the car. C.Wate...

2017届 北师大版 必修1 unit2 Heroes 单元测试 (1)

2017届 北师大版 必修1 unit2 Heroes 单元测试 (1)_高一英语_英语_高中教育_教育专区。Unit 2 Ⅰ.阅读理解 A Heroes LOS ANGELES—Old people who keep ...
更多相关标签:
北师大高一英语必修一 | 北师大版英语必修一 | 北师大英语必修一 | 北师大高中英语必修一 | 北师大版数学必修一 | 北师大高一数学必修1 | 北师大英语必修五课文 | 北师大英语必修一单词 |
网站地图

文档资料共享网 nexoncn.com copyright ©right 2010-2020。
文档资料共享网内容来自网络,如有侵犯请联系客服。email:zhit325@126.com