当前位置:首页 >> 英语 >> 山西省忻州市2013届高三第一次联考英语

山西省忻州市2013届高三第一次联考英语


注意事项: 1.答题前,考生务必用 0.5mm 黑色中性笔将学校名称、姓名、班级、联考证号填写在试 题和答题卡上。 2.请把答案做在答题卡上,交卷时只交答题卡,不交试题,答案写在试题上无效。 3.满分 150 分,考试时间 120 分钟。

第 Ⅰ 卷
第一部分:听力(共两节,满分 30 分)

(选择题,115 分)


第一节(共 5 小题;每小题 1.5 分,满分 7.5 分) 听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳 选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你有 10 秒钟的时间来回答有关小题和阅读 下一小题。每段对话仅读一遍。

例:How much is the shirt? A. £19.15. B. £9.15. C. £9.18. 答案是 B。 1. What will Dorothy do on the weekend? A. Go out with her friend. B. Work on her paper. C. Make some plans. 2. What was the normal price of the T-shirt? A. $15. B. $30. C. $50. 3. What has the woman decided to do on Sunday afternoon? A. To attend a wedding. B. To visit an exhibition. C. To meet a friend. 4. When does the bank close on Saturday? A. At 1:00 pm. B. At 3:00 pm. C. At 4:00 pm. 5. Where are the speakers? A. In a store. B. In a classroom. C. At a hotel.
第二节(共 15 小题;每小题 1.5 分, 满分 22.5 分) 听下面 5 段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选 项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小 题,每小题 5 秒钟;听完后,各小题将给出 5 秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。 听第 6 段材料,回答第 6 至 7 题。

6. What do we know about Nora? A. She prefers a room of her own. B. She likes to work with other girls. C. She lives near the city center. 7. What is good about the flat? A. It has a large sitting room. B. It has good furniture. C. It has a big kitchen.
高考学习网-中国最大高考学习网站 Gkxx.com | 我们负责传递知识!

听第 7 段材料,回答 8 至 9 题。

8. Where has Barbara been? A. Milan. B. Florence. 9. What has Barbara got in her suitcase? A. Shoes. B. Stones.
听第 8 段材料,回答第 10 至 12 题。

C. Rome. C. Books.

10. Who is making the telephone call? A. Thomas Brothers. B. Mike Landon. 11. What relation is the woman to Mr. Cooper? A. His wife. B. His boss. 12. What is the message about? A. A meeting. B. A visit to France.
听第 9 段材料,回答第 13 至 16 题。

C. Jack Cooper. C. His secretary. C. The date for a trip.

13. Who could the man speaker most probably be? A. A person who saw the accident. B. The driver of the lorry. C. A police officer. 14. What was Mrs. Franks doing when the accident took place? A. Walking along Churchill Avenue. B. Getting ready to cross the road. C. Standing outside a bank. 15. When did the accident happen? A. At about 8:00 am. B. At about 9:00 am. C. At about 10:00 am. 16. How did the accident happen? A. A lorry hit a car. B. A car ran into a lorry. C. A bank clerk rushed into the street.
听第 10 段材料,回答 17 至 20 题。

17. What is the talk mainly about? A. The history of the school. B. The courses for the term. C. The plan for the day. 18. Where can the visitors learn about the subjects for new students? A. In the school hall. B. In the science labs. C. In the classrooms. 19. What can students do in the practical areas? A. Take science courses. B. Enjoy excellent meals. C. Attend workshops. 20. When are the visitors expected to ask questions? A. During the lunch hour. B. After the welcome speech. C. Before the tour of the labs.
第二部分:英语知识运用(共两节,满分 45 分) 第一节: 单项填空(共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分) 从 A、B、C、D 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。

21. —Mr. Black, I think you have good taste in _____ art. So would you like to take _____ look at the painting. —Yes, I’d love to. A. /; a B. a; the C. /; the D. an; a
高考学习网-中国最大高考学习网站 Gkxx.com | 我们负责传递知识!

22. —Why were you so late this morning? —I _____ in heavy traffic for an hour on the way here. A. have been caught B. have caught C. had caught D. was caught 23. Because the manager had some important guests to meet, the meeting only _____ a few minutes. A. kept B. continued C. lasted D. covered 24. Students should be encouraged to take charge of their own learning, _____ just depending on their teachers. A. better than B. more than C. other than D. rather than 25. —I can’t find my mobile phone anywhere. —You _____ have lost it while eating out. A. may B. need C. would D. should 26. Though _____ in the accident, the bus driver did all he could to help the passengers to safety. A. injuring B. injured C. to injure D. having injured 27. There appeared an _____ look on her face on hearing the _____ story. A. astonishing; astonishing B. astonished; astonished C. astonished; astonishing D. astonishing; astonished 28. There were many people standing by, but _____ of them were willing to help the poor boy. A. neither B. none C. all D. both 29. —How did you find the film The Flowers of War? —It’s very moving. I couldn’t _____ my tears. A. hold back B. hold on C. hold up D. hold out 30. I thought I would be punished for the broken glasses _____ I ended up being praised for my honesty. A. and B. or C. but D. so 31. My brother has his own business — that’s also ______ I expect to do after I graduate from Harvard University. A. why B. when C. that D. what 32. _____ sweet and good, the birthday cake was soon eaten up by those children. A. To taste B. Tasting C. Tasted D. Having tasted 33. The new storybook is written in _____ easy English _____ beginners can understand it. A. such; that B. so; that C. such; as D. too; that 34. The white building across the street, _____ roof has been seriously damaged in the hurricane, belongs to a hospital. A. where B. why C. which D. whose 35. —Shall I take the luggage to your room? —No, thanks. _______ A. It’s up to you. B. You’d better not. C. I can manage. D. That’s settled.
高考学习网-中国最大高考学习网站 Gkxx.com | 我们负责传递知识!

第二节:完形填空(共 20 小题;每小题 1.5 分,满分 30 分) 阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中,选出可以填入空白处 的最佳选项。

Many language learners think their pronunciation is good enough because their teacher doesn’t correct them too often or because other students can 36 them. Pronunciation is the area which is 37 the least attention to in language learning. Most teachers 38 just let their students speak. The teachers stop them 39 the students say something completely wrong. Working on each student’s pronunciation in class is just 40. Also, the students who are 41 at pronunciation may be afraid that it will embarrass their classmates if they help 42 their mistakes. Although you believe your pronunciation is good enough to 43, you may be 44 when you actually go to a foreign country. One of my friends was the best student in his 45 class in Poland. However, when he went to America, he found Americans didn’t understand 46 of what he said. Your pronunciation may still be quite 47 that of a native speaker. If this is the 48, other people will find it 49 to understand what you’re saying and will not be comfortable with you. 50, don’t think you can communicate in a foreign language 51 you’ve tested your skills on real native speakers. 52 for native or nearnative pronunciation so that people you talk to can communicate with you 53. In order to achieve this goal, there’s no 54 that you will need to start thinking about pronunciation and 55 time on it. 36. A. mistake B. watch C. surround D. understand 37. A. made B. found C. paid D. called 38. A. never B. ever C. even D. usually 39. A. only if B. as if C. even if D. so that 40. A. fantastic B. impossible C. necessary D. important 41. A. poor B. well C. good D. strict 42. A. put out B. work out C. try out D. point out 43. A. communicate B. travel C. pronounce D. exchange 44. A. happy B. sad C. surprised D. excited 45. A. Polish B. French C. German D. English 46. A. none B. half C. rest D. lot 47. A. near to B. near from C. far from D. next to 48. A. same B. matter C. case D. fact 49. A. easy B. beneficial C. convenient D. hard 50. A. In conclusion B. In other words C. In total D. On the contrary 51. A. when B. until C. after D. while 52. A. Stand B. Look C. Aim D. Search 53. A. smoothly B. difficultly C. truly D. practically 54. A. way B. need C. doubt D. wonder 55. A. take B. cost C. spend D. kill
第三部分:阅读理解(共 20 小题;每小题 2 分,满分 40 分) 第一节 (共 15 题;每小题 2 分,满分 30 分) 阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中,选出最佳选项。

International Language Center

A Global Language Learning Center

高考学习网-中国最大高考学习网站 Gkxx.com | 我们负责传递知识!

French & Japanese Summer Intensive (速成的) Also commencing (开始) July 2012 * Mandarin * Cantonese * Thai * Vietnamese * Korean * Indonesian * English For further details contact: Admissions & Information Office 5, Bligh Street, Sth. Sydney, 2000 Tel: 295 4561 Fax: 2354714 Do You Want To Learn English Somewhere Different? Then come to Perth, the picturesque Capital City of Western Australia, Perth offers you … * Mediterranean climate * Lovely Indian Ocean beaches * Every sport imaginable High standards of facilities and staff Intensive English Courses Available * 5 intakes per year * 10 week modules * Optional programs Cost: $2,000 AUD per 10weeks WE PLAN THE PROGRAM TO SUIT YOUR NEEDS For further details, contact TAFE International Level 5, 1 Mill Street, Perth 6000, Western Australia Telephone: 619 320 3777

One of The World’s best Language Schools Is Now In Sydney Learn A New Language In 10-20 Weeks Latest Methods Full-time Courses Business, Hospitality Or Travel Phone for Appointment 938 0977

French SUMMER COURSES Adults Crash Course 9-19 August Intensive 3 or 4 hrs a day, morning or evening, $250 (Beginners and Low Intermediate only) Adults Normal Course 9 July-4 September 10 levels from Beginner to Advanced Once a week, Saturday 9am-1pm 32hrs $278 High School Crash Course 8-15 August Intensive 3 hrs a day, 1pm-4pm Years 8 to 12 24hrs $200 Starts Wednesday 8.8 2012 Club Francais 27 Claire St, Sydney, Phone 227 1746

56. Where can you experience the latest way of teaching languages? A. International Language Center. B. TAFE International. C. Club Francais. D. Global Language Learning Center. 57. The underlined word “picturesque” is closest in meaning to _____. A. cultural B. beautiful C. traditionalD. industrial 58. Which of the following is true of Club Francais? A. Adults Normal Course lasts about eight weeks. B. Adults Normal Course is intended for beginners. C. Adults Crash Course can be attended in the afternoon. D. You should pay $50 an hour if you attend High School Crash Course. 59. In which column of a newspaper can you most probably find this text?
高考学习网-中国最大高考学习网站 Gkxx.com | 我们负责传递知识!

A. News. B. Knowledge.

C. Advertisement.
B

D. Health.

While watching a swimming competition one night, I came across an unbelievable sight. It was not a gold medal, or a world record broken, but a show of courage. The event started with only three men on the blocks. For one reason or another, two of them false started, so they were disqualified. That left only one to complete. In fact, it is difficult enough, not having anyone to race against. I watched the man dive off the block and knew right away that something was wrong. I’m not

waving in an attempt at freestyle. The crowd started to laugh. Clearly this man was not a medal competitor. I listened to the crowd beginning to laugh at this poor man who was clearly having a hard time. Finally he made his turn to start back. It was pitiful. He made a few desperate strokes (划水) and you could tell he was exhausted. But in those few awful strokes, the crowd had changed. No longer were they laughing, but beginning to cheer. Some even began to stand and shout “Come on, you can do it!” and he did. This young man finally finished his race. The crowd went wild. Even though he recorded one of the slowest times in swimming history, this man gave more heart than any of the other competitors. Just a short year ago, he had never even swum, let alone race. His country had been invited to the competition. In a competition, we usually watch the brilliant athletes competing for medals, but it is nice to watch an underdog. 60. From the passage we learn that the young man _____. A. made his turn to start back pitifully B. was skillful at freestyle swimming C. swam faster than the average swimmer D. seemed unlikely to win a gold medal 61. The crowd changed their attitude because _____. A. they felt sorry for the young man B. they wanted to show their interest C. they were moved by the young man D. they meant to please the young man 62. According to the passage, “it is nice to watch an underdog” probably means ____. A. it’s amusing to watch a skillful swimmer swimming B. it’s amazing to watch a good loser challenging himself C. it’s good for athletes to act proudly D. it’s difficult for some athletes to remove medals 63. What would be the best title for the passage? A. Go for it! B. Try again! C. Compete for gold! D. Break a record! C
高考学习网-中国最大高考学习网站 Gkxx.com | 我们负责传递知识!

Tired of living in the same location but don’t want to leave the house you love? That wouldn’t be a problem if architect Felipe Campolina had his way. The Brazilian architect has designed a concept for a home tower consisting of portable, stackable (可叠起堆放的) apartment units, which he says opens up new possibilities for ways of living in the city. His design would allow owners to take their home with them when they travel — whether for a weekend away or for longer periods, he said. The mobile home tower project is at the concept stage, and it could be years before it is built, if ever at all. But if it is realized, it would offer an eco-friendly solution to living in urban areas, Campolina said. “We have enough technology to build with fewer materials and minimize (使减至 最小) the impact on nature,” he said. His vision would call for units with a green roof and walls and a system for recycling water. The tower, whose first floor would be built nine meters above ground, would also make it possible to save space in thickly populated areas. “It is designed to facilitate (使便利) its application in dense urban centers, where space is very limited,” he said. Still just a concept, Campolina — who designed the building for architecture journal eVolo’s Skyscraper Competition — said with enough public interest, it just might become a reality one day. 64. We can learn from the first four paragraphs that the tower _____. A. is now being built B. is intended for people in the countryside C. will be made up of mobile living units D. was designed by a US architect 65. Which of the following is TRUE about the home tower? A. All its walls will be painted blue. B. It will have a waste paper recycling system. C. It will be made of recycled rubbish. D. It will do little harm to the environment. 66. The building’s first floor would be built high above ground _____. A. to save space in crowded cities B. to make the building attractive C. to build the house solidlyD. to fix its units more easily D Some novels simply entertain and others contain a powerful message in the story line and characters. In his first novel, A Wind In Montana, Mitch Davies tells a story about young adults and how they accept responsibility for their lives. A Wind In Montana is a marvelous tale of two teenagers, Rory Coleman and Victoria Beach, high school students at the same school, who struggle to make the right decision for themselves. As each of them nears adulthood, they become more concerned with the future and setting goals that will bring them happiness and
高考学习网-中国最大高考学习网站 Gkxx.com | 我们负责传递知识!

fulfillment. Without any advice from his parents, Rory chooses to pursue a profession in chemistry, applies for a chemistry scholarship, and determines to do everything he can to achieve it. Along the path,

Victoria attempt to follow their dreams, despite the obstacles in their paths. A Wind In Montana contains a lesson for all teens about to enter adulthood - that disappointment and setbacks (挫折) are going to occur no matter how determined they are and that they need to develop skills along the way that will help them deal with them effectively. There are so many major decisions facing teens today -social, parents, other influencing adults and school work - and there’s no guarantee that their plans will succeed, even if they make the so-called “right” decisions. A Wind In Montana explores how two teenagers struggle with their own unique decisions and how the choices they make affect their lives. Mitch Davies’ book stands out among today’s teen books that deal with imaginary situations. A Wind In Montana is a real story about real people facing real-life situations. It’s entertaining and also helps readers think about their own lives and offers various ways to handle situations that may arise. 67. According to the passage, both Rory and Victoria _____. A. have a strong sense of self B. work hard at their courses C. go against their parents D. get along well with others 68. The third paragraph is mainly about _____. A. the value of A Wind In Montana B. Mitch Davies’ achievements C. Mitch Davies’ writing style D. the content of A Wind In Montana 69. Unlike other teen books, A Wind In Montana ______. A. involves some imaginary situations B. is based on real-life experiences C. focuses on responsibilities teens should take D. discusses the future of young adults 70. What’s the purpose of the passage? A. To speak highly of an author. B. To report a piece of news. C. To review a book D. To collect materials for a book.
第二节 (共 5 小题;每小题 2 分,满分 10 分) 根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余 选项。

For teens, life is not a playground. Rather, it’s a jungle. And, doing the parent of a teenager isn’t a walk in the park, either.
高考学习网-中国最大高考学习网站 Gkxx.com | 我们负责传递知识!

How will they deal with peer (同龄人) pressure? Motivation? Success or lack of confidence? 71 As a parent, you should help them learn the principles that will help them to reach their goals and live a successful life. 72 Hopefully they will be a compass to help you deal with the problems they meet daily. Be proactive (积极主动的) Being proactive is the key to unlocking the other habits. 73 Proactive people understand that they are responsible for their own happiness and unhappiness. They don’t blame others for their own actions or feelings. 74 Teens can learn to develop the belief that it is possible to create an atmosphere of win-win in every relationship. This habit helps your teen learn to celebrate the success of others instead of feeling threatened by them. Put first things first This habit helps teens prioritize (区分优先次序) and manage their time so that they focus on and complete the most important things in their lives. Putting first things first also means learning to overcome fears and being strong during difficult times. 75 A. Think win-win B. Begin with the end in mind C. Help your teen create a personal goal. D. The life of a teenager is full of difficulties. E. It’s living life according to what matters most. F. Help your teen take control and responsibility for his life. G. Here are three important habits for helping your teen understand and apply them.

第 Ⅱ 卷(非选择题,共 35 分)
第四部分:写作(共两节,满分 35 分) 第一节:短文改错(共 10 小题;每小题 1 分,满分 10 分) 假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共 有 10 处语言错误,每句中最多有两处。错误涉及一个单词的增加、删除或修改。 增加:在缺词处加一个漏字符号(∧,并在其下面写出该加的词。 ) 删除:把多余的词用斜线(\)划掉。 修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。 注意:1. 每处错误及其修改均仅限一词; 2. 只允许修改 10 处,多者(从第 l1 处起)不计分。

Mr. Smith is a traffic policeman, that works very hard. One day, Mr. Smith as well as his wife were taking a walk along the seashore. Suddenly he heard cry, “Help! Help!” Follow the direction of the cry, he saw a drowning man struggling in the water. Without hesitate, he threw off his coat, jumped into the waves, and swam to the man so fast as he could. Finally he was able to grasp the man by the arm and pulled him through the waves until he reached in the shore. His wife ran up to help the man. She was too exciting to say a word. All the people there crowd around Mr. Smith. They cheered him and raised them high in the air.
高考学习网-中国最大高考学习网站 Gkxx.com | 我们负责传递知识!

第二节:书面表达(满分 25 分) 假设你是李华, 在互联网上看到英国高中生 Tom 登的一则启事: 希望结识一位中国朋友, 以便学习中国的语言和文化。请你以李华的名义用英文给 Tom 发一封电子邮件,主要内容包 括: 1. 你怎样得知 Tom 的愿望; 2. 你愿意成为他的朋友; 3. 你打算如何帮助他; 4. 你盼望他的回复。 注意:1. 词数 100 左右;2. 可适当增加细节,以使行文连贯; 3. 电子邮件的格式已为你写好,但不计入总词数。

Dear Tom, I’ve learned ____________________________________________________________ Yours sincerely, Li Hua

高考学习网-中国最大高考学习网站 Gkxx.com | 我们负责传递知识!

忻州市 2012-2013 学年高三第一次联考

高三英语参考答案及评分标准
注意:听力不计入总分。单选每小题 1 分,共 15 分。完形每小题 2 分,共 40 分。阅读每小 题 3 分,共 60 分。 Ⅰ 第一部分:听力 . 1 B 11 C 2 B 12 A 3 A 13 C 4 B 14 C 5 C 15 B 6 A 16 B 7 C 17 C 8 A 18 B 9 A 19 C 10 B 20 A

第二部分:英语知识运用 第一节: 单项填空(共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分) 21 A 31 D 22 D 32 B 23 C 33 A 24 D 34 D 25 A 35 C 26 B 27 C 28 B 29 A 30 C

第二节:完形填空(共 20 小题;每小题 2 分,满分 40 分) 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45

D
46

C
47

D
48

A
49

B
50

C
51

D
52

A
53

C
54

D
55

B

C

C

D

A

B

C

A

C

C

第三部分:阅读理解(共 20 小题;每小题 3 分,满分 60 分) 56 D 66 A 57 B 67 A 58 A 68 D 59 C 69 60 D 70 C 61 C 71 D 62 B 72 G 63 A 73 F 64 C 74 A 65 D 75 E

B

高考学习网-中国最大高考学习网站 Gkxx.com | 我们负责传递知识!

Ⅱ 第四部分: 第一节:短文改错(共 l0 小题;每小题 1 分,满分 10 分) .

Mr. Smith is a traffic policeman, that works very hard. One day, Mr. Smith who as well as his wife were taking a walk along the seashore. Suddenly he heard was ∧ “Help! Help!” Follow the direction of the cry, he saw a drowning man cry, a Following struggling in the water. Without hesitate, he threw off his coat, jumped into the hesitation waves, and swam to the man so fast as he could. Finally he was able to grasp the as man by the arm and pulled him through the waves until he reached in the shore. His wife ran up to help the man. She was too exciting to say a word. All the people excited there crowd around Mr. Smith. They cheered him and raised them high in the air. crowded him
第二节:书面表达(满分 25 分)

One possible version:

I’ll try my best to write to you as often as possible to introduce you the Chinese culture. When you have an opportunity to come to China, I’ll teach you how to speak Chinese and show you around some famous historical places of interest. Anyway, I’m going to help you as much as I can. How do you think? I’m looking forward to your reply. Yours sincerely, Li Hua

高考学习网-中国最大高考学习网站 Gkxx.com | 我们负责传递知识!


更多相关文档:

山西省忻州市2013届高三第一次联考英语试题

山西省忻州市2013届高三第一次联考英语试题山西省忻州市2013届高三第一次联考英语试题隐藏>> 忻州市 2013 届高三第一次联考 英语试题注意事项: 1.答题前,考生务必...

山西省忻州市2013届高三上学期期末联考英语试题

山西省忻州市2013届高三上学期期末联考英语试题_英语_高中教育_教育专区。忻州市...第二部分:英语知识运用(共两节,满分 55 分)第一节:单项填空(共 15 小题;...

山西省忻州市2013届高三第一次联考物理

山西省忻州市2013届高三第一次联考物理_理化生_高中教育_教育专区。注意事项: 1.答题前,考生务必用 0.5mm 黑色中性笔,将学校名称、姓名、班级、联考证号填写在...

山西省忻州市2013届高三英语第一次模拟考试试题新人教版

山西省忻州市2013届高三英语第一次模拟考试试题新人教版 隐藏>> 忻州实验中学 2013 届高三第一次模拟考试英语试题本试卷分第Ⅰ卷(选择题)和第Ⅱ卷(非选择题)两...

2013届山西省忻州市高三第一次联考(2012.12)

2013届山西省忻州市高三第一次联考(2012.12)_数学_高中教育_教育专区。生物百花园 www.biobox.cn 注意事项: 1.答题前,考生务必用 0.5mm 黑色中性笔,将学校、...

山西省忻州市2013届高三第一次联考理数

山西省忻州市2013届高三第一次联考山西省忻州市2013届高三第一次联考隐藏>> 注意事项: 1.答题前,考生务必用 0.5mm 黑色中性笔,将学校名称、姓名、班级、联考证...

山西省忻州一中2015届高三第一次四校联考英语试题

山西省忻州一中2015届高三第一次四校联考英语试题_高三英语_英语_高中教育_教育专区。山西省忻州一中2015届高三第一次四校联考英语试题已排版好,方便教师打印山西...

山西省忻州一中14-15高三第一次四校联考 英语

山西省忻州一中14-15高三第一次四校联考 英语_数学_高中教育_教育专区。山西省忻州一中 14-15 高三第一次四校联考 英语试题试题说明:1. 本试卷分第一卷(选择...

山西省忻州市2013届高三第一次联考历史

山西省忻州市2013届高三第一次联考历史_数学_高中教育_教育专区。山西省忻州市2013届高三第一次联考注意事项: 1.答题前,考生务必用 0.5mm 黑色中性笔将学校名称...

山西省忻州市2013届高三上学期第一次联考数学理试题

山西省忻州市2013届高三上学期第一次联考数学理试题山西省忻州市2013届高三上学期第一次联考数学理试题隐藏>> 忻州市 2013 届高三上学期第一次联考 数学理试题注意...
更多相关标签:
山西省高三联考试题 | 山西省忻州市 | 山西省忻州市忻府区 | 山西省忻州市河曲县 | 山西省忻州市五台县 | 山西省忻州市原平市 | 山西省忻州市保德县 | 山西省忻州市地图 |
网站地图

文档资料共享网 nexoncn.com copyright ©right 2010-2020。
文档资料共享网内容来自网络,如有侵犯请联系客服。email:zhit325@126.com