当前位置:首页 >> 英语 >> 2011年杭州市各类高中招生文化考试英语模拟试卷46

2011年杭州市各类高中招生文化考试英语模拟试卷46


2011 年杭州市各类高中招生文化考试 英语模拟试卷 46
1. 2. 3. 4. 5. 考生须知: 本试卷满分 120 分,考试时间 100 分钟。 答题前,在答题纸上写姓名和准考证号。 必须在答题纸的对应答题位置答题,写在其它地方无效。 做听力题时,先将答案划在试卷上。录音内容结束后,你将有一分钟的时间将 试卷上的答案转涂到答题纸上。 考试结束后,试卷和答题纸一并上

交。

1.听力部分(25 分)
一、听短对话,回答问题 (共 5 小题,计 5 分) 听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题。从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳 选项,并标在试题的相应位置。听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小题和阅 读下一小题。每段对话仅读一遍。 1. When did the man come to China? A. 2001. B. 2000. 能力目标:根据录音内容辨别年份的读音 预估难度:a 2. What does Lily like to drink? A. A cup of tea with milk. B. Coffee. C. A glass of orange juice. (原创) C. 2002.

能力目标:根据录音内容区分辨别 预估难度:a 3. What is the boy doing there? A.Learning English. B.On holidy. C.On business. (原创)

能力目标:能听懂熟悉话题的谈话,并从中提取信息和观点。 预估难度:b 4. How much are two cups? A. two. B. three.

(原创)
C. five.

能力目标:能听懂贴近生活的话题,从中获取信息和观点。 预估难度:b 5. What time is it now? A. 6:30.

(原创)
B. 7:00. C.7:30.

能力目标:能听懂贴近生活的语言材料,并做适当推敲。 预估难度:b

第 - 1 - 页 共 16 页

二、听较长对话,回答问题 (共 6 题,计 12) 听下面两段较长对话。每段对话后有几个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出 最佳选项。听每段对话前,你有时间阅读各小题,每小题 5 秒钟;听完后,各小题给出 5 秒 钟的作答时间。每段对话读两遍。 听下面一段对话,回答第 6 第 8 个小题。现在,你有 l 5 秒钟的时间阅读这三个小题。

(中考模拟试卷改编)
6 What is Robert doing? A. He is reading a newspaper 7 Who is a big fan of movies? A. Robert. A. Friday, July 10th. B. Robert‘s father. B. Saturday, July 9th. C. Robert‘s mother. C. Saturday, July 10th. 8 When are they going to watch the movie? 能力目标:听懂基本没有生词的语言材料,用适当的方式作出反应。 预估难度:b 听下面一段对话,回答第 9 第 11 小题。现在,你有 15 秒钟的时间阅读这三个小题。 (根据 2011 年初中毕业生学业考试模拟卷听力改编) 9. Why is the man calling Mr. Smith? A. He wants Mr. Smith to call Mr. Sharp for him.. B. He has something important to tell Mr. Smith. C. He‘d like to meet Mr. Smith at once. 10. When will Mr. Sharp be back? A. Next month. B. less than two hours. C. Next Monday. 11. What did the woman ask Mr. Johnson to do at last? A. She asked him to leave a message. B. She asked his telephone. C. She asked his name. 能力目标:听懂基本没有生词的语言材料,理解,推断。 预估难度:b 三、听独白, 回答问题(共 4 题,计 8 分) B. He is reading a book. C. He is writing a letter.

(初中学业考试总复习听力专项改编)

听下面一段独白,并按要求在试卷上完成任务,你可以边听边完成任务。然后你会看到 5 个问题和相关的选项。请从每个问题 A、B、C、三个选项中选出最佳选项。听独白前,你有 25 秒钟的时间来阅读有关材料和 5 个小题。听完独白后,你有 25 秒钟的时间来选择有关选 项。独白连读两遍。 (根据 2011 年初中毕业生学业考试模拟卷听力改编) 12. How much is a short message? A. one yuan B. one fen C. ten fen 13. SMS can help people do the following except _______. A. watching a movie B. sharing jokes and news C. showing love and friendship 14. It‘s reported that _______ like to send messages to greet each other. A. useful B. thankful C. convenient 15. The passage is mainly about _______. A. ways of saving money B. how to send short messages C. the joy of SMS
第 - 2 - 页 共 16 页

能力目标:听懂基本没有生词的语言材料,理解,推断。 预估难度:b

Ⅱ. 笔试部分(95 分)
四、单项填空 (共 15 小题,计 l5 分) 16. The underlined part in the word ―wants‖ is pronounced as________. A./ts/ B. /dz/ C. /tz/ D. /z/ 能力目标:记住某些常用单词的特殊发音。 内容领域: 语音。 预估难度:a 17. –– Katherine, you have a new English teacher this term, what is he like? –– _________. A. He is an English teacher B. He is very thin C. He likes pineapples. D. He is like my father. 能力目标:理解词组的基本含义。 内容领域: 语法。 预估难度:a 18. — Where were you when I called you yesterday morning? —Oh, I ______the flowers in the yard. A. watering B.watered C. was watering 能力目标:能理解不同情境下的时态运用。 内容领域: 语法。 预估难度:a 19._____ beautifully Veginar sings! I have never heard ______ voice. A. How, a better B. How, the better C. What, a good 能力目标:了解感叹句的基本结构并比较级的特殊用法。 内容领域: 语法。 预估难度:b 20. I like this silk dress , and it __________ so soft and comfortable . A. is feeling B. feels C. has felt 能力目标:了解感官动词的基本用法。 内容领域: 语法 预估难度:a 21. There are many trees on ______sides of the street, and _______ of the trees is still increasing year by year . (2011 中考模拟检测卷改编) A. both, the number B. either, the number C. both, a number D. either, a number (中考模拟改编) D. is felt (原创) D. What, the best (原创) D. had watered (原创)

(原创)

第 - 3 - 页 共 16 页

能力目标:了解连词的用法及词组的今本含义。 内容领域: 语法 预估难度:b 22. We find ______ rude when people speak loudly in public. A. this B. that 内容领域: 语法 预估难度:b 23. I‘ve read the book from ________ to end. A. begining B. beginning 能力目标:了解一些固定搭配。 内容领域: 语法 预估难度:a 24. —Could you give me some advice about how to learn English well? — Yes, I ______ . I will try my best to help you. A. may B. can C. must D. could 能力目标:了解情态动词在不同情境中的基本用法。 内容领域:语法。 预估难度:b 25. Do you sill remember the time ______ we spent with our loved ones together. A. when B. on which C. that D. in which 能力目标:了解定语从句的用法 内容领域:语法。 预估难度:b 26. ______the morning of my birthday, I have received lots of gifts. A.In B. On C. Since D. By 能力目标:了解现在完成时的基本用法。 内容领域:语法。 预估难度:b 27. ______ we can deal with these problems or not, it‘s none your business. A. If B. Until C. As D. Whether 能力目标:了解 whether 和 if 的区别和用法 内容领域:语法。 预估难度:b 28. The book still ______where I ______it yesterday. A.lied; lay B.laid; lied C.lies; laid (原创) (原创) (原创) (原创) (牛津高阶字典改编) D. source C.it D. them 能力目标:考察 it 做形式宾语的用法。

C. start

D.lies; lay

第 - 4 - 页 共 16 页

能力目标:了解不规则动词的变化形式。 内容领域: 语法 预估难度:b 29. Joseph‘s never drunk such beautiful juice before, ________ ? A. has he B. hasn‘t she C. is he 能力目标:了解反义疑问句的用法。 内容领域: 语法 预估难度:b 30. — Could you tell me how to get to the airport, please? — ______. A. No, I couldn‘t B. With pleasure C. don‘t ask me (原创) D. My pleasure (原创) D. doesn‘t she

能力目标:能在英语交流中注意并理解他人的情感。 内容领域: 交际用语。 预估难度:a

五、完形填空(共 15 小题,计 15 分)(根据网络故事“ I‘ll always be there for you”改编) An earthquake that happened in 1989 almost flattened Los Angeles. A father ran to the 31 where his son was supposed to be, only to find the building was as 32 as a pancake. After the initial shock, he remembered the 33 he had made to his son, ―No matter what happens, I‘ll always be there for you!‖ And tears began to fill his eyes. As he looked at the pile of ruins, it looked 34 , but he began to direct his 35 towards where he walked his son to school each morning. Remembering his son‘s classroom was in the back right corner, he rushed there and immediately started 36 . Other helpless parents said, ―It‘s too 37 ! They‘re all dead! You can‘t help! Face the reality!‖ To each parent he responded with one line, ―Are you going to 38 me now?‖ And then he continued to dig for his son, stone by stone. The fire chief showed up and 39 to pull him off the school‘s ruins, saying, ―Fires are 40 , and explosions are happening everywhere. You‘re in 41 .‖ To which this loving, caring father asked, ―Are you going to help me now?‖ Still, 42 helped. He dug for 12 th hours…36 hours…then, at the 38 hour, 43 he pulled back a large stone, he heard his son‘s voice. He screamed his son‘s name, ―Armand!‖ He heard his son say, ―Dad! It‘s me! I told the other kids not to 44 . I told them that if you were 45 , you‘d save me and if you saved me, they would be saved. You promised, ―No matter what happens, I‘ll always be there for you!‘ You did it, Dad!‖ 31. A. station B. room C. church D. school 32. A. big B. flat C. round D. thin 33. A. promise B. announcement C. plan D. introduction 34. A. common B. harmful C. complex D. hopeless 35. A. attraction B. attention C. confidence D. duty 36. A. climbing B. crying C. digging D. building 37. A. dark B. deep C . hot D. late 38. A. help B. leave C. persuade D. encourage
第 - 5 - 页 共 16 页

39. A. remembered 40. A. coming out 41. A. return 42. A. everybody 43. A. unless 44. A. leave 45. A. alive

B. pretended B. turning up B. danger B. anybody B. although B. worry B. awake

C. tried C. giving off C. place C. somebody C. when C. suffer C. afraid

D. demanded D. breaking out D. doubt D. nobody D. once D. forget D. alone

能力目标:在短文理解中综合运用所学的词汇和语法知识。 内容领域: 综合理解能力。 预估难度:c 六、阅读理解(共 15 小题,计 30 分) (A) (亿库教育网试题改编) Mr. White‘s house was less than two miles from his office, so he could drive home every day for lunch. Every time he drove home at noon, he found many cars outside his house and there was no room for his own car. He had to drive somewhere else to park his car. Then he walked back home. This made him very angry. He put up a board in the garden facing the road. The board said, ―No Parking‖. But nobody noticed it. People seemed to obey only a police notice with white letters on a blue board: POLICE NOTICE NO PARKING Mrs. White asked his husband to steal a police notice but he was afraid to do so. Then she asked him to make one just like a police notice. Mr. White said he was not the police and couldn‘t use the word ―police‖. Several days later, Mr. White made a blue board with white letters. POLITE NOTICE NO PARKING ―Oh!‖ Mrs. White said, ―You told me you weren‘t going to use the word ?police‘, but why do you use it now?‖ ―Really?‖ he asked. ―Look again,‖ she started to laugh. ―You are really clever‖. 51. Mr. White‘s office was ______ his house. A. next to B. not far from C. 2 hours‘ drive from D. 5 miles from 能力目标:读懂阅读材料,运用简单的阅读策略获取信息。 内容领域: 阅读理解能力。 预估难度:a 52. Mr. White was angry because ______. A. he found no room to park his car outside his house B. he had nothing to eat for lunch at home C. he lost the way when he drove back home one day 能力目标:读懂阅读材料,理解故事情节。
第 - 6 - 页 共 16 页

内容领域: 阅读理解能力。 预估难度:b D. he couldn‘t make a police notice outside his house 53. Mr. White made ______ notice board (s) altogether. A. one B. two C. three

D. no

能力目标:读懂阅读材料,运用简单的阅读策略获取信息。 内容领域: 阅读理解能力。 预估难度:b 54. In the end, Mr. White made a notice board and it _____. A. was just the same as a police notice B. was different in color from a police notice C. just looked like a police notice D. said ―POLICE NOTICE, NO PARKING‖ 能力目标:读懂阅读材料,运用简单的阅读策略获取信息。 内容领域: 阅读理解能力。 预估难度:b 55. We can infer(推断) that ______ after he put up the blue board. A. more people will park their cars outside his house B. more policemen will park their cars outside his house C. fewer people will park their cars outside his house D. fewer people will visit him at noon later on 能力目标:理解文章主旨大意,预测故事情节的发展和可能的结局。 内容领域: 阅读理解能力。 预估难度:c (B) (根据网络的一篇地震文章自编) An earthquake is a shaking of the ground caused by the sudden breaking and shifting of large sections of Earth's rocky outer shell. Earthquakes are among the most powerful events on earth, and their results can be terrifying. A severe (严重的) earthquake may release energy 10,000 times as great as that of the first atomic bomb. Rock movements during an earthquake can make rivers change their course. Earthquakes can trigger (触发)landslides that cause great damage and loss of life. Large earthquakes beneath the ocean can create a series of huge, destructive waves called tsunamis that flood coasts for many miles. Earthquakes almost never kill people directly. Instead, many deaths and injuries in earthquakes result from falling objects and the collapse of buildings, bridges, and other structures. Fire resulting from broken gas or power lines is another major danger during a quake. Spills of dangerous chemicals are also a concern(顾虑) during an earthquake. The force of an earthquake depends on how much rock breaks and how far it shifts. Powerful earthquakes can shake firm ground violently for great distances. During small earthquakes, the vibration (震动)may be no greater than the vibration caused by a passing truck.
第 - 7 - 页 共 16 页

On average, a powerful earthquake happens less than once every two years. At least 40 moderate earthquakes cause damage somewhere in the world each year. About 40,000 to 50,000 small earthquakes--large enough to be felt but not damaging--happen annually 51. According to the text, tsunamis is created ______by large earthquakes. A. on the ground B. beneath the rivers C. by rocky movements D. beneath the ocean 能力目标:读懂阅读材料,运用简单的阅读策略获取信息。 内容领域: 阅读理解能力。 预估难度:a 52. Which of the following is right according to the text? A. Earthquakes are the most powerful events on earth. B. A severe earthquake may release energy 10,000 times as great as that of the atomic bomb.. C. Earthquakes almost make people die directly.. D. Fire can also be caused during a quake. 能力目标:运用阅读策略获取信息,理解判断。 内容领域: 阅读理解能力。 预估难度:b 53. During small earthquakes, the vibration may be ______that caused by a passing truck. A. greater than B. no great than C. as great as D. as greater as. 能力目标:运用阅读策略获取信息,理解句子逻辑关系。 内容领域: 阅读理解能力。 预估难度:b 54. Please use English words to describe the underlined word ―annually‖. A. once a year B. every year C. every day D. once a day 能力目标:能根据上下文和构词法推断、理解生词的含义。 内容领域: 阅读理解能力。 预估难度:c 55. Which can be the best title for this text? A. How to deal with the earthquake C. The damage of the earthquake 能力目标:找出文章主题。 内容领域: 阅读理解能力。 预估难度:b (C) 在日常生活中, 我们总会遇到大大小小的意外, 学会一定的自救和急救时非常有必要的。 请仔细阅读第 56—60 题中所描述的救护方法,从 A 到 F 的六幅图片中,选出符合题意的最 佳选项,其中一项为多余选项。 (根据网络救护知识自编) 56. When a person is bitten by an animal, wash the wound with cold running water first. Then get an injection in the hospital as soon as possible to be sure you are fine. 57. When a person is burnt, wash and cool the area of the skin under the cold area for a while. Then put a piece of dry clean cloth over the burn. If the person is badly burnt, take him/her to the doctor. 58. When a person stops breathing, do you best to start his/her breathing at once, using a mouth to
第 - 8 - 页 共 16 页

B. How an earthquake happened D. The force of an earthquake

mouth way is very useful. The person must be laid on his/her back, take the air in and then breath out. 59. If a person is hurt by something sharp, clean it and put a piece of clean cloth round the cut. Keep on pressing he hurt until it stop bleeding. 60. When there is a fire, it‘s very dangerous to take the lifts, because the lift is easily broken down.

A

B

C

D

E

F

能力目标:能读懂句意,根据句意来准确选择图片。 内容领域: 阅读理解判断能力。 预估难度:b 七、词语填空(共 10 小题,计 l0 分) (双语报改编)

secret , one,impress, before, feel, we, sure, other, in, friend

Most people would like to be popular with 61_______, but not everyone can achieve this goal. What is the 62_______ of popularity? In fact , it is very simple. The 63 ______ step is to improve our appearance. We should always make sure that we stay 64______ good shape and dress well. When we are healthy and well-groomed (干净整洁的),we will not only look better but also feel better. In addition, we should smile and appear 65______.After all, our facial expression is an important part of our appearance . If we can do this, people will be 66_____ by our confidence. Another important step is to have more consideration for others. We should always place others‘ interests 67________ our own. It‘s also important to be good listeners; in this way people will 68_____ comfortable enough to trust us. However ,no matter what we do, we must not gossip(说闲话). Above all, we must remember to be 69______, not phonies(骗子,欺骗者). Only by being sincere and respectful can we get others‘ respect. If we do all of the above ,I am70_______ popularity will be achieved. 能力目标:能在短文理解中综合运用所学的词汇和语法知识,正确使用各类词的 适当形式变化。

第 - 9 - 页 共 16 页

内容领域: 综合语言理解,运用能力。 预估难度:c 八、单词拼写(共 10 小题,计 l0 分) 71.That beautiful girl t__________ after her mother . 能力目标:熟练运用动词的第三人称。 预估难度:a 72. Bad news. There is a big e_______ happened in Japan on March 11,2011. 能力目标:了解最新时事,根据上下文填词,使句意完整。 预估难度:b 73. I have n________ been to Beijing. It‘s my dream . 能力目标:根据上下文填词,使句意完整。 预估难度:b 74. Sleeping late is bad for our health , e____________ for children. 能力目标:理解副词的使用方法。 预估难度:b 75. I have a toothache; I must go to see a d ________. 能力目标:根据上下文填词,使句意完整。 。 预估难度:a 76. This Sunday morning we are going to have a picnic u______ it rains. 能力目标:了解 unless 的用法。 预估难度:a 77. If we see someone cutting in line, we may p_______ ask him to join the line. 能力目标:根据上下文填词,使句意完整,并副词的基本用法。 预估难度:b 78. I am afraid I can not help just at p________. I have so many things to do. 能力目标:根据句意,了解固定词组的用法。 预估难度:b 79 . You‘d better take an u________ with you , it will rain in the afternoon.. 能力目标:根据上下文填词,使句意完整。 预估难度:b 80 .The day all the basketball fans looked forward to c_____ at last. 能力目标:识别定语从句,明白句意,并联系上下文使句意完整。 预估难度:c (原创)

第 - 10 - 页 共 16 页

九、书面表达 (15 分) (原创) 很多学校在临近考试期间,往往将体育课改上语数外科等“主课”课程。对此学生和老 师都有自己不同的观点,请根据以下表格中的提示,谈谈你自己的看法。 Teachers‘ ideas 1. PE classes are less important 2. score means everything 3. knowledge is endless 可用词汇:be replaced by; have the right to; not…anymore …… Your ideas

注意:
1. 内容必须包括同学的看法和自己的意见至少 3 点,适当展开; 2. 开头已经为你写好,你只需接着写; 3. 词数:70 个左右。开头和结尾部分内容不计入总词数。 In many schools, the PE class is replaced by Chinese, math, scientist or English before the final exam.

能力目标:综合运用所学词汇、语法知识,语言表述的得体性, 表述个人观点。 预估难度:b

第 - 11 - 页 共 16 页

2011 年中考模拟试卷 英语参考答案及评分标准
一、 听短对话,回答问题(共 5 小题,计 5 分) 1.B 2.C 3.A 4.C 5.B 二、 听较长对话,回答问题(共 5 小题,计 10 分) 6.A 7. B 8. B 9. A 10. C 11. C 三、 听独白,回答问题(共 5 小题,计 10 分) 12. C 13. A 14. B 15.C 四、 单项填空(共 15 小题,计 15 分) 16. A 21. A 26. C 17. B 22. C 27. D 18. C 23. B 28. C 19. A 24. B 29. A 20. B 25. C 30.D

五、 完形填空(共 15 小题,计 15 分) 31. D 36. C 41. B 32. B 37. D 42. D 33. A 38. A 43. C 34. D 39. C 44. B 35. B 40. D 45. A

六、 阅读理解(共 15 小题,计 30 分) 46.B 51.B 56. F 47.A 52.D 57. D 48.A 53.C 58. C 49.C 54.B 59.E 50.C 55.C 60. B 64. in 69. ourselves 74.especially 79. umbrella 65. friendly 70. sure 75. dentist 80. came

七、 词语填空(共 10 小题,计 10 分) 61. others 62. secret 63. first 66. impressed 67. before 68. feel 八、 单词拼写(共 10 小题.计 10 分) 71. takes 76.unless 72. earthquake 77.politely 73.never 78.present

九、书面表达(共 1 题,计 15 分) In many schools, the PE class is replaced by Chinese, math, scientist or English before the final exam. As for this, students and teachers all have different ideas. So we had a discussion about whether PE classes should be replaced by other classes. The opinions are as follows. Our teachers think PE classes are less important than Chinese, math and other classes. In their opinions, score means every thing and it is important for our students. However, I disagrees with them. Personally, I hold the opinion that we students have the right to have a rest. Besides, having PE classes can help us study better. More importantly, having PE classes can keep us in good health. you know, health is everything, if you‘re not healthy, you can‘t get good grades anymore. In a word, I think we should have PE classes before the final exam. What do you think of it?
第 - 12 - 页 共 16 页

评 分 标 准
一、第1小题至第5小题,每题1分,不选、多选和错选不给分。 二、第 6 小题至第 11 小题,每题 2 分,不选、多选和错选不给分。 三、第 12 小题至第 15 小题,每题 2 分,不选、多选和错选不给分。 四、第 16 小题至第 30 小题,每题1分,不选、多选和错选不给分。 五、第 31 小题至第 45 小题,每题 1 分,不选、多选和错选不给分。 六、第 46 小题至第 60 小题,每题 2 分,不选、多选和错选不给分。 七、第 61 小题至第 70 小题,每题1分,凡选对单词至少给 0.5 分。 八、第 71 小题至第 80 小题,每题1分,凡拼写错误均不给分,大小写错误不扣分。 九、书面表达共 1 题,共计 15 分。 评分原则: 各档次的给分范围和要求: 第五档(很好)(15 分一 13 分)完全完成试题规定的任务。 : ① 信息全。②语言可读性强,语言结构基本正确,有少量错误。 第四档(好)(12 分一 10 分)完全完成试题规定的任务。 : ① 有主要信息。②语言基本正确,有一些错误。 第三档(还好)(9 分一 7 分)基本完成试题规定的任务。 : ① 有主要信息。②语言尚可读,有一些错误,但尚能达意。 第二档(较差)(6 分一 4 分)未能恰当完成试题规定的任务。 : ① 信息不全。②只有个别句子可读,语言错误较多,且不能达意。 第一档(差)(3 分一 l 分)未能完成试题规定的任务。 : ① 不能表达有关信息。②只有几个有关单词,语言错误很多,不能达意。 注意:凡不写任何内容、抄袭其他内容、所写内容无法看清者一律给 0 分。

第 - 13 - 页 共 16 页

2011 年中考模拟试卷听力材料
英语听力测试现在开始。做题时,先将答案划在试卷上。录音内容结束后,你将有一分 钟的时间将试卷上的答案转写在答题卷上。 一、听短对话,回答问题(共 5 小题,计 5 分) 听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题。从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最 佳选项,并标在试题的相应位置。听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小题和 阅读下一小题。每段对话仅读一遍。 Text 1 Girl: Excuse me, Mr. Brown. When did you come to live in China? Boy: I came here in 2000.. Text 2 Boy: What would you like to drink, Lucy? Girl: A cup of tea with milk. Boy: What about you, Lily? Girl: A glass of orange juice, please. Boy: And you, Mary? Girl: Um, Coffee, please. Text 3. Girl: Hello, Yao Hua, nice to meet you here. Are you here on holiday? Boy: No, I‘m not. Girl: On business? Boy: No. I‘m learning English here. Text 4 Girl: Good morning, boy. What can I do for you? Boy: I‘d like to buy some cups. How much are these? Girl: Three yuan for one and five yuan for two. Text 5 Boy: I hear the party will start at 7:30pm. Girl: Good, we will have half an hour to get there. 二、听较长对话,回答问题(共 6 题,计 l2 分) 听下面两段较长对话。每段对话后有几个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出 最佳选项。听每段对话前,你有时间阅读各小题,每小题 5 秒钟;听完后,各小题给出 5 秒 钟的作答时间。每段对话读两遍。 (停 2 秒) 听下面一段对话,回答第 6 和第 8 两个小题。现在,你有 l0 秒钟的时间阅读这两个小 题。 W: What are you doing, Robert? M: I‘m reading today‘s newspaper, Mum.

第 - 14 - 页 共 16 页

W: What‘s new, Robert? M: Nothing, Mum, except that a new movie is on. W: Really? Your dad is a big fan of movies. M: Yes, I think so. W: We can go out to watch the movie this weekend. M: Sounds great. W: When is it on at the cinema? M: From July 4th to July 18th and then it will be on DVD, too. W: Good. How about Saturday, July 10th? M: OK. Let‘s talk to dad. W: Sure. 听下面一段对话,回答第 9 和第 11 两个小题。现在,你有 l0 秒钟的时间阅读这两个小题。 W: Good morning, Mr. Smith‘s office. M: Good morning, I‘d like to speak to Mr. Smith, please. W: I‘m sorry, sir. Mr. Smith is busy at the moment. Would you like to leave a message? M: Well, can I speak to Mr. Sharp, please? W: Mr. Sharp is out of town , sir. He won‘t be back until next Monday. M: I see. Well, do you think Mr. Smith will be free? I have to talk to him as soon as possible. W: He‘ll be free in less than two hours. Shall I call you back later? M: All right. My telephone number is 2034657. W: May I know your name , please? M: My name is Johnson. Goodbye! I‘ll be waiting here in my office. W: All right, Mr. Johnson. Goodbye! M: Goodbye! 三、听独白,回答问题(共 4 小题,计 8 分) 听下面一段独白,并按要求在试卷上完成任务,你可以边听边完成任务。然后你会看到 5 个问题和相关的选项。请从每个问题 A、B、C 三个选项中选出最佳选项。听独白前,你有 25 秒钟的时间阅读有关材料和 5 个小题。听完独白后,你有 25 秒钟的时间来选择有关选项。 独白连读两遍。 ―If I had one million yuan, I would buy you a palace! Do I have one million yuan? No, I don‘t! So I only can spend ten fen on this short message, sending you my best wishes!‖ Today, SMS—Short Message Service is popular, and China Mobile says that every second, there are 410 messages being sent. Look around you! People are watching their mobiles, smiling or laughing. Thumbs that the short strong fingers are moving quickly on mobiles, bringing happiness to their friends. Through SMS, we know the weather report, share jokes and news, show love and friendship. SMS is becoming more and more popular. It is reported that 67% of young people like to send short messages to greet each other. Internet SMS will be more helpful to people. I am thankful for SMS because it saves me much money. Just on the top end of a thumb, so much joy can be found! (停 2 秒,然后重复,停 25 秒)
第 - 15 - 页 共 16 页

听力测试到此结束,请同学们把答案转涂到答题纸上,然后接着做笔试题目。

第 - 16 - 页 共 16 页


更多相关文档:

2011年杭州市各类高中招生文化考试英语模拟试卷45

2011年杭州市各类高中招生文化考试英语模拟试卷45_英语_高中教育_教育专区。2011 年杭州市各类高中招生文化考试 英语模拟试卷 45 考生须知: 1、本试卷分试题卷和答题...

2011年杭州市各类高中招生文化考试英语模拟试卷28

2011 年杭州市各类高中招生文化考试 英语模拟试卷 28 考生须知: 1、本试卷满分...46. The girl walked back because___. A. the bedroom door was locked...

2011年杭州市各类高中招生文化考试英语模拟试卷46

2011 年杭州市各类高中招生文化考试 英语模拟试卷 46 1. 2. 3. 4. 5. 考生须知: 本试卷满分 120 分,考试时间 100 分钟。 答题前,在答题纸上写姓名和准考...

2011年杭州市各类高中招生文化考试英语模拟试卷47

2011 年杭州市各类高中招生文化考试 英语模拟试卷 47 考生须知: 1、本试卷满分 120 分,考试时间 100 分钟。 2、答题前,在答题纸上写姓名和准考证号。 3、...

2011年杭州市各类高中招生文化考试英语模拟试卷44

2011 年杭州市各类高中招生文化考试 英语模拟试卷 44 考生须知: 1、本试卷分...46 A B C D 47 A B C D 48 A B C D 49 A B C D 50 A B C...

2011年杭州市各类高中招生文化考试英语模拟试卷48

2011 年杭州市各类高中招生文化考试 英语模拟试卷 48 ︱ 听力部分(25 分) 一...( ) 46.The writer couldn?t see everything clearly through the window ...

2011年杭州市各类高中招生文化考试英语模拟试卷40

2011 年杭州市各类高中招生文化考试 英语模拟试卷 40 1、本试卷满分 120 分,考试...六、 第46小题至第60小题,每题2分,不选、多选和错选均不给分。 七、 ...

2011年杭州市各类高中招生文化考试英语模拟试卷4

2011 年杭州市各类高中招生文化考试 英语模拟试卷 4 (本卷考试时间为 100 分钟...阅读理解(共 15 小题,计 30 分) 46.C 47.B 48.C 49.A 50.A 51.D...

2011年杭州市各类高中招生文化考试英语模拟试卷42

2011 年杭州市各类高中招生文化考试 英语模拟试卷 42 考生须知: 1、本试卷分试题卷和答题卷两部分,满分 120 分,考试时间 100 分钟。 2、答题前,必须在答题卡和...

2011年杭州市各类高中招生文化考试英语模拟试卷41

2011 年杭州市各类高中招生文化考试 英语模拟试卷 41 考生须知: 1、本试卷满分...46-50 DAACA. 51-55 CACCB 56-60 BAEFD 七、选词填空(共 10 小题,每小...
更多相关标签:
杭州市庆春路46号 | 杭州市46路公交线路 | 浙江杭州市庆春路46号 | 杭州市西湖区期末试卷 | 2016杭州市中考试卷 | 杭州市中考试卷 | 杭州市八年级语文试卷 | 杭州市小升初数学试卷 |
网站地图

文档资料共享网 nexoncn.com copyright ©right 2010-2020。
文档资料共享网内容来自网络,如有侵犯请联系客服。email:zhit325@126.com