当前位置:首页 >> 英语 >> 2011年杭州市各类高中招生文化考试英语模拟试卷14

2011年杭州市各类高中招生文化考试英语模拟试卷14


2011 年杭州市各类高中招生文化考试 英语模拟试卷 14
考生须知: 1.本试卷分试题卷和答题卷两部分。满分为 120 分,考试时间为 90 分钟。 2.答题时,必须在答题卷的密封区内写明班级、姓名、学号、试场号和座位号。 3.所有答案都必须写在答题卷标定的位置上,务必注意试题序号和答题序号相对应。 4.考试结束后,上交答题卷。

听力部分(25

分)
一、听对话回答问题(共 5 小题,计 5 分)(原创) 听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最 佳选项。听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话 仅读一遍。 1 What does the woman advise the man to do? A. To do exercise B. To stay at home C. To watch TV 2 What is the price of the two pairs of the jeans? A. £20 . B. £60 C. £100 3 Where does this dialogue happen? A. On the plane B. At the airport C. In the hotel 4 What does the man probably do? . A. A player B. An actor C. A host 5 Which bill has just arrived? A. The water bill B. The electricity bill C The bill of sale. 二、听对话,回答问题(共 6 小题,计 12 分)(原创) 听下面一段对话,回答第 6 至第 8 三个小题。现在,你有 15 秒钟的时间阅读这三题。 6.How old was the strange man who came to look for Jane ? A 33 years old B. 41 years old C. 50 years old 7. Why didn’t the man know if the stranger wore the glasses? A .He forgot it B. He was tired and sleepy C. He had poor eyesight. 8. What did the stranger leave for the woman? A. A note B. Something important C. Nothing 听下面一段对话,回答第 8 至第 10 三个小题。现在,你有 15 秒钟的时间阅读这三题。 9. What kind of pizza does the woman want? A Small seafood . B. Large seafood . C Medium seafood

10. How soon can the woman get what she wants? A. An hour later B. Thirty minutes later C. An hour and a half later

11. Where does this conversation take place?

第 - 1 - 页 共 14 页

A. At a pizza store

B. On the phone

C. At home

三、听独白,回答问题(共 4 小题,计 8 分) (改编) 听下面一段独白,并按独白上的要求在试卷上完成任务。你可以边听边完成任务,然后 你会看到与独白相关的 4 个问题和相关的选项。请从每个问题 A、B、C 三个选项中选出最 佳选项。听独白前,你有 20 秒钟的时间阅读有关材料和 4 个小题。听完独白后,你有 20 秒 钟 的 时 间 来 选 择 有 关 选

★B ★C 7☆ 6☆ ☆ F ★ 4☆ ★A 2☆ 1☆ D★ 3☆ E★

12. Which one is the North Star? D★ A. Star B B. Star C C. Star F 13. Which shape of the seven stars is a________. A .bowl B. handle C. dipper (斗) 14. Which two stars are called ―pointers‖? A. Star7 and North Star B. Star6 and Star7 C. North Star and Star6 15. Which of the following statements is Not right? A. The seven stars are as bright as the North Star. B. The North Star is a good guide when you lose the direction at night . C. It’s easy to find the North Star at night.

笔试部分(95 分)
四、单项选择题(共 15 小题,计 15 分) 从 A、B、C、D 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项. 16. The underlined part in the word ―pronounced‖ is pronounced as_________?(原创) A. ∕d∕ B. ∕Id∕ C. ∕It∕ D.∕t∕ 17. They have sold _______ the trousers ________ your size. (改编) A. out ; in B. off ; with C. away ; of D. on ; in 18.You are looking upset- not _____ bad news, I am afraid. (改编) A. / B. a C. an D. the 19 —How was the World Expo 2010 Shanghai ? (改编)

第 - 2 - 页 共 14 页

— _______. The Chinese did ________. The whole world now know China better.A. wonderfully ; wonderful B. wonderful ; wonderfully C. successful ; successful D. Excitingly; excitingly 20.Kathy always cares _____ what others say so much that she loses her own idea. (改编) A. about B . much C little D of 21. —What a hot day! Have you had a drink? (改编) — Yes. But I’d like to have_________ drink after work. A. another B. other C. one D. it 22.Some of the students are afraid of the teachers___ strict with them (改编) A. which are B. that is C. who are D. who is 23. — Are you going to Beijing by air? — It’s fast, but expensive. So I’m not sure. I _____ take a train. (改编) A. may B. will C. must D. should 24 —.Dad, I want to buy this book. It is good but not too________. (改编) —Let me see--- It is really a useful dictionary. And the price is _______. OK, I will buy it for you. A. high /low B. expensive/cheap C. high/cheap D. expensive/low 25. — Amy, how long does it take to fly to Japan? (改编) — Sorry, I don’t know, but I can telephone my mother to________ it for you. A. look B. see C. find D. check 26. — Whom would you like to be your monitor, Lucy or Mary? (改编) — I think Lucy would be_________ . A. better B. good C. best D. the better 27.Where do you think _______? I can’t find her anywhere. (改编) A. has she gone B . has she been C. she’s gone D. was she 28.The river smells terrible. People_______ dirty things into it . (改编) A. must stop to throw B. must stop from throwing C. must be stopped to throw D. must be stopped from throwing 29. —Mom , I’m leaving for the party and I’m not coming back for dinner. (改编) — _________, son! A. Be careful B. Don’t waste your time C. Have fun D. Don’t make trouble 30. – It’s rude of you to say so.(改编) — ___ , but I didn’t mean that. A. I won’t regret B. I’m really sorry C. It’s OK D That’s all right. . 五、完形填空(共 15 小题,计 15 分)(原创) 通读下面短文,掌握其大意,然后在各题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中选出一个最 佳选项。 ―You are just in time, Joe. We are going to play cowboys and Indians, and you can be the Indians,‖ one of my cousins said. ― How many Indians?‖ I asked. ―Oh, about a thousand,‖ he answered. __31_______ I could say no, I was pushed out into the night and became a thousand Indians. Two minutes later, I was__32_______ in the fields with a group of cowboys behind. The shouts of ―___33______ them. Let’s catch the killers!‖ and other such TV play language came into my___34______ as I ran round a corner and__35_______ into
第 - 3 - 页 共 14 页

my Grandpa’s car. ―We’ve got him, boys. Let’s go and __36_______ him.‖ But __37_______ wanted to come to get me. All of my cousins except one were always very friendly with me. It was quiet outside. __38_______ I went out of the car to have a look. Just then I heard a ___39______, ―Bring the rope, and we can burn him.‖ ―Only Indians burn people, Cowboys.‖ I stopped just __40_______. I had almost said, ―Cowboys hang people.‖ I was___41______ to a tree, and the cowboys were looking for some___42______ when my dear mother called,‖ ―We’re leaving now.‖ ―Untie me,‖ I shouted. ― We’re going.‖ ―Why did Bubby want matches?‖ Mum asked Dad when we were in the car. ―Perhaps for_43_______,‖ Dad said. ―Oh, he was___44______ going to look for matches? MATCHES? Are you sure he wanted matches?‖ I asked. Mother was ___45______ sure, and I didn’t say any more. 31. A. As soon as B. Before C. After D. When 32. A. walking B. running C. jumping D. flying 33. A. after B. between C. beside D. with 34. A. ears B. eyes C. arms D. heart 35. A. went B. hurried C. walked D. stepped 36. A. catch B. .find C. strike D. beat 37. A. someone B. . anyone C. everyone D. no one 38. A. unless B. but C And D. or 39. A. voice B. shout C. word D. cry 40. A. no longer B. on time C. for sure D. in time 41. A .brought B. tied C. took D .moved 42. A. glass B. space C. wood D. stones 43. A .sports B. lessons C .trouble D. fun 44. A. really B. nearly C. hardly D mainly 45. A. much B .even C. quite D .too 六、阅读理解(共 15 小题,计 30 分。其中第一节 10 小题,计 20 分;第二节 5 小题,计 10 分) (原创) 第一节:阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中选出最佳选项。 A Never had life been so difficult. As an old police officer, the constant stress and pressures in the job and the death of my life partner struck me, threw me into the deep depression. Our eldest son, Seth celebration his fourth birthday the day following his mother’s death, and Morgan, our youngest boy, would reach his third exactly three weeks later. In the following days ,loneliness and pain gave away to guilt(内疚), anger , and finally. self-pity. I try to hide my grief from the children, but my eyes became dark,my weight fell , once, the boys watched me spill milk over the table. One evening, I found almost by accident a nicely folded yellow paper. ―Dear Kevin,‖ it began,‖ these are all the reasons that I love you… ―and as I read on, my wife’s words were wetted by tears, my heart ached.
第 - 4 - 页 共 14 页

Slowly, in that hopeless fog, I found two small arms wrapped(缠绕) around my legs as I sat at the edge of the bed. A small voice asked, ―What’s the matter, Daddy?‖ ―I feel sad, Morgan, that Mommy’s gone to heaven, and we won’t see her for a very long time,‖ I said. ―Don’t worry, Daddy, we’ll help you. When Seth and I get up in the morning, we’ll put the corn on the table and all you’ll have to do is making a toast. With these few, simple, loving words, my three-year-old boy taught me a greater lesson than any other. His thoughts were sunlight shining in the cold winter ,and I knew at that moment that life would be okay. 46.Why happened to the writer? A. He lost his job and had no money to support the family B. His children didn’t love him C. He felt stressed in his job and his wife passed away. D. He wasn’t in good health. 47. How did I feel when I read the paper written by wife ? A. Surprised B. lonely C. painful D. Excited 48. Which of the following is true about Morgan? A. His mother died because of him.. B. He was about three years old , and his father didn’t like him at all . C. He cooked meals for his father after his mother died.. D. His words taught his father a lesson, his father wouldn’t lose himself in the depression. 49.What did the writer realize later ? A. No one loves him more than his children do. B. The children are lovely, he loved them. C. The life was full of sunshine, he would face the life bravely.. D. If the boys helped him, everything would go well. 50. Which is the best title for the passage A. The wisdom of a child B. The death of my wife C. My children and I D. My life B

Like to chew on pencils? It's a bad habit that you really should put a stop to. On the other hand, schoolteachers may face a challenge that is how to improve their students’ attention
第 - 5 - 页 共 14 页

A British design company have launched (发布 ) a new product, to help children concentrate at school – pre-chewed pencils. The wooden pencils are priced at ? 1.50 for a pack of four. British design company Concentrate, who developed the product, say that pupils are less likely to put them in their mouths because thy have already been chewed. And they say this is a cheap but effective way of encouraging students to "get their teeth" into their lessons instead. The company, which says it designs products to help kids at school and make clear why they get distracted or are unable to focus in class, claim(声称) the chewed end encourages them to get thinking right away. ―We know it’s foolish but just get down to some concentrated thinking and who knows what might happen,‖ said company boss Mark Champkins. ―We began to look at the reasons that children might be distracted , uncomfortable or unable to concentrate in lessons- and we set about designing some simple, cost-effective(划算的) products to work out some of the problems.‖ That way, you even don’t want to put your mouth anywhere near it. At least, I don't think you'd have the stomach to, do you? 51. What is the aim of the design company Concentrate? A. Helping students ―get their teeth‖ into their lessons B. Encouraging students chew the pencils C. Helping students like to use the pencils D. Helping students write homework clearly. 52. The underlined word ―focus‖ might mean _______ in Chinese. A. 分离的 B. 聚精会神的 C. 脱离的 D. 思想不集中的 53.What did Mark Champkins think of the pre-chewed pencil? A. He likes it very much because it helps students concentrate on their lessons. B. It is helpful for students to focus in class but should be improved in some way. C. Students wouldn’t put the pencil anywhere near the mouth or stomach. D. There is something wrong with the pencil., so he doesn’t like it. 54 Which of the following is true according to the passage? A. It is designed by an American company. B. The pencil has already been chewed. C. It makes kids hate thinking right away. D. It makes kids less likely to put it in the mouth. 55 In which page of a newspaper can you most probably read this passage? A Business B Advertisement C Science D News 第二节 请将下面方框中的信息与 A-E 的广告进行搭配. 请仔细阅读第 56—60 题中的个人 情况说明,从 A 到 F 的六个选项中,选出符合各人要求的最佳选项,其中一项为多余选项。 A. The Help Line provides a heartwarming, helpful, kind support and information service for the English-speaking aged people. We are in need of volunteers who are : Good listeners, warm-hearted and patient Excellent English speaker Can work 10 hours every week. Please call us at 0435-68754 or email us to helper@lineservice.com B. Trendy Sunglasses can protect your eyes when driving, gardening, or reading in the sun. It can make your life easier and happier, and make you look smarter! $ 10.3 each or 2 for $19.99
第 - 6 - 页 共 14 页

C. Dear Mrs Web provides free personal advice and opinions for you. She receives and answers worldwide email questions. She will offer you some new suggestions on your problems. Dear Mrs Web welcomes all questions. You can receive the reply usually in 48 hours. Her email address is mrsweb@advice.com D. PUT stands for postgraduate plus undergraduate plus teachers. It provides various listening materials for students of English at different levels, including news and articles for academic purposes. It also has some instructions on how to improve listening skill. There is also a forum for you to share your English learning experiences with others. E. The King Sweeper is invented by my great, great grandfather 125years ago. This King Sweeper is by far the best. I invite you to try it in your home and encourage others to do the same. Come and join us F. The Earth Club is for any student in Green school. Earth Club’s goal is to help keep the school, neighborhood, and city cleaner by encouraging recycling, river, lake cleaning up . hope to improve the environment and encourage others to do the same. Come and join us. 56. Mr Read has been out of work for weeks, and he feels very worried and don’t know what to do. 57. Sam will spend his holiday in Hawaii where there is lots of sunshine, or reading in the sun. Maybe he needs to buy something to protect his eyes. 58. The Kings have just moved into a new house. They need to buy something to clean the floor and the carpet. 59. Miss Hope is always ready to help others. She is a nurse and can speak good English. 60. The 16-year-old girl, Nancy, is a student in Green School. She cares much about the environment. 七、词语填空(共 10 小题,计 10 分)(原创) 用方框中所给单词的适当形式填空,使短文通顺、正确、连贯(每个单词限用一次) 。

can you

unless afraid

pass listen

grow problem

look good

When you meet someone , you don’t know whether that person is going to become a good friend, so you have to be a bit careful at first. Friendship is like planting a seed that you’ve found. You are not quite sure what is going to come up so you have to watch it carefully and look after it. Maybe it won’t grow, although you make your best efforts. Maybe it would only__61_____ into a week plant, or it could grow into a horrible weed and you would have to pull it up. If all the conditions are right and you’ve really__62_____ after it well then you could end up with a strong, beautiful plant that will continue to grow bigger and better as time ___63____. WHAT TO DO ☆Hang out with people you would like to have as friends and join in with their plans __64_____ you really disagree. ☆If you don’t agree with their plans say so in a positive way, ― I like this bit but maybe we ___65____… ― ☆Be a good__66_____ so that others can tell that you are really interested in what they are saying.
第 - 7 - 页 共 14 页

☆Get to know people ___67____ by sharing ―safe ― thoughts with them first. What is a safe thought? it might be something about school or TV or your favorite football team. It isn’t always safe to tell someone you don’t know well very personal things about 68_______. Like things you might be worried about or __69_____of. ☆Be a positive person: talk about the good things in your life , No one wants to be troubled by __70_____all the time 八、单词拼写(共 10 小题,计 10 分)(原创) 71. I was walking in town when I saw a g _______ of school students in uniform. 72. Bob never does his homework as c ____ as Mary. He makes lots of mistakes. 73. I like almost all sports, especially the tennis and m____ climbing 74. You s_______ in last week’s talent show, congratulations! 75. Did you get the m________ that the meeting has been put off, Alice? 76. There will be difficulties on the road to make your dream come true, but the biggest difficulty comes from y_________. 77. Wang Ming has been to Australia t _______, but he still want to go there for a third time. 78.China is famous for the four great i_______ in the world. 79. Which is f____ from here , New York or Tokyo? 80. Jack r______ a special gift from his classmates when he had his birthday party yesterday. 九、书面表达(共 1 小题,计 15 分)(原创) 假设你是初中学生李华。 近来, 学生在网上看书(online reading)的风气越来越盛行。 对此, 同学们有不同的看法。请根据下面的提示,给某英语报社的编辑写一封信,说说同学们的观 点,并谈谈自己的看法。 Some students’ ideas 1 without spending much money. 2 On hot or cold days, not have to go out 3 Share with friends easily 1 2 3 Your ideas

要求: A. 必须包括提示中的全部内容,自己的观点可以自由发挥; B. 词数:80 左右。 Dear editor, I’m a middle school student named Li Hua,

第 - 8 - 页 共 14 页

Yours Li Hua

参考答案及评分标准
听力部分(25 分)
一、1. A 二、6. B 三、12.A 2.B 3 B 4.B 7.B 8.C 9.B 13.C 14.B 15.A 5. A 10.B 11 A

笔试部分(95 分)
四、16.D 17.A 18.A 19.B 20.A 21.A 22.C 23.A 24.D 25.D 26. D 27.C 28.D 29.C 30.B 五、31.B 32.B 33.A 34.A 35.B 36.A 37.D 38.C 39.B 40.D 41.B 42.C 43.D 44.A 45.C 六、46.C 47.C 48.D 49. C 50.A 51. A 52.B 53.B 54.D 55.D 56.C 57.B 58.E 59.A 60.F 七、61.grow 62 .looked 63.passes 64.unless 65.could 66.listener 67.well 68. yourself 69.afraid 70.problems 八、71.group 72. carefully 73. mountain 74. succeeded 75. message 76. yourself 77.twice 78.April 79. farther 80. received

九 参考范文
Dear editor, I’m a middle school student named Li Hua. Recently, many students choose a restaurant for their birthdays. I’m writing to tell you about students’ different opinions. Some students think they can get any books they want without spending much money. Some websites provide online reading free. Then, they don’t have to go out to a book store or library, especially on hot summer days. At the same time, they can share their favorite books with friend easily. In my opinion, nowadays, the computer is more and more popular, it is a good thing for students to read something that is good for study. Besides, we can read books at any time if necessary. If you are complaining about your heavy books , why not use your computer from now on? Yours Li Hua

评分标准
评分标准 一、第 1 小题至第 5 小题,每题 1 分,不选、多选和错选均不给分。 二、第 6 小题至第 11 小题,每题 2 分,不选、多选和错选均不给分。 三、第 12 小题至第 15 小题,每题 2 分,不选、多选和错选均不给分。 四、第 16 小题至第 30 小题,每题 1 分,不选、多选和错选均不给分。
第 - 9 - 页 共 14 页

五、第 31 小题至第 45 小题,每题 1 分,不选、多选和错选均不给分。 六、第 46 小题至第 60 小题,每题 2 分,不选、多选和错选均不给分。 七、第 61 小题至第 70 小题,每题 1 分,选对单词至少给 0.5 分 八、第 71 小题至第 80 小题,每题 1 分,凡拼写错误均不给分。 九、书面表达共 1 题共计 15 分 评分原则: 1.作文评分原则;按 5 个档次给分。中档属第三档(9 分—7 分) 。 2.按学生所写内容和所用语言确定档次(内容分和语言分各占一半) 。 3.总词数不足 40 个可在本题总分中扣去 1 分; 如书写整齐美观, 可在本题总得分 中加 1 分。 4.本体有一定的开放性,所以只要言之有理,就应给分。 .各档次的给分范围和要求: 1.第五档(很好)(15—13 分)安全完成试题规定的任务。 : 1)信息全。2)语言可读性强, 语言结构基本正确,有少量错误。 2.第四档(好)(12—10 分)完全完成试题规定的任务。 : 1)有主要信息。2)语言基本正确,有一些错误。 3.第三档(还好)(9—7 分)基本完成试题规定的任务。 ; 1)有主要信息。2)语言尚可读,有一些错误,但尚能达意。 4.第二档(较差)(6—4 分)未能恰当完成试题规定的任务。 ; 1)信息不全。2)只有个别句子可读;语言错误较多,且不能达意。 5.第一档(差)(3—1 分)未能完成试题规定的任务。 ; 1)不能表达有关信息。2)只有几个有关单词,语言错误很多,不能达意。 注意: 凡是不写任何内容、抄袭其他内容、所写内容无法看清者一律给 0 分。

第 - 10 - 页 共 14 页

听力材料 一、听对话回答问题(共 5 小题,计 5 分)
听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最 佳选项。听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话 仅读一遍。 ( Text1) W: What's your weekend like? M: I'm so tired these days, so I just stay at home and watch TV. W: I see. You know some exercise and fresh air will do you good. ( Text2) W: Excuse me. I'm afraid you didn't give me the exact change. M: Oh really? Let me see. You bought two pairs of jeans for sixty pounds. W: I gave you one hundred pounds, but you gave me only twenty pounds back. M: Oh, I'm terribly sorry. Here is twenty pounds. ( Text3). M: Excuse me. I just came in on Flight 381. Where do I pick up my backpack? W: That'll be Area Three. M: Thanks a lot. W: Anytime. ( Text4) W: It’s said you're going to play the leading role in that new TV play

第 - 11 - 页 共 14 页

M: Oh, my goodness! I can't believe it. Am I really going to play that role? W: You bet! ( Text5) M: Is that the electricity bill? W: No, it’s the water bill. M: Is it very big? W: Not as bad as last time. M: Oh, good.

二、听对话,回答问题(共 6 小题,计 12 分)
听下面两段较长对话,每段对话后有几个小题,从题中所给 ABC 三个选项中选出最佳 选项。听每段对话前,你有时间阅读各小题,每小题 5 秒钟,各小题给出 5 秒钟的作答时间。 每段对话仅读两遍。

听下面一段对话,回答第 6 至第 8 三个小题。现在,你有 15 秒钟的时间阅读这三题。 M: Someone came late last night looking for you, Jane. W: Late last night? That’s strange. Who was it? M: I have no idea. I haven’t seen him before. W: What did he look like? M: He seemed to be about thirty-five or somewhat older. Maybe forty or so. W: Was he wearing glasses? M: I’m not sure now. You see, I was so tired and sleepy that I didn’t pay much attention to him. W: Did he leave a message? M: No , he didn’t . I told him you were out, and I suggested that he could leave a note if he wanted. But he didn,t. W: Well, a man about medium height, forty or so. Who can he be? M: I think no matter who he is, he will call you or come again tonight if he really has something important. W: Aha, I believe you’re right.

第 - 12 - 页 共 14 页

听下面一段对话,回答第 9 至第 11 三个小题。现在,你有 15 秒钟的时间阅读这三题。

M: This is Pizza Hut! Good morning! What can I do for you?
w: Yes, I want to order a pizza, please. M: All right. I’ll take your message. What’s your name? w: Tony Wu. M: Tony Wu. And your address? w: Flat 5, Block 2, Garden Estate. M: May I have your telephone number, please? w: It’s 64152398. M: All right. What kind of pizza would you like to order? w: I’d like a Seafood Pizza. M: What size do you want, small, medium or large? w: Large, please. M: By the way, do you want to have some drinks? w: I want three bottles of orange juice.

M: Three bottles of orange juice. Anything else?
w: Ah, a plate of chicken legs. That’s all. M: OK. Your order will be delivered in about half an hour. Thank you for calling our Pizza Hut, goodbye.

三、听独白,回答问题(共 4 小题,计 8 分)
听下面一段独白,并按独白上的要求在试卷上完成任务。你可以边听边完成任务,然后 你会看到与独白相关的 4 个问题和相关的选项。请从每个问题 A、B、C 三个选项中选出最 佳选项。听独白前,你有 25 秒钟的时间阅读有关材料和 4 个小题。听完独白后,你有 20 秒 钟的时间来选择有关选项。独白连读两遍。 Hello, boys and girls. Have you ever been out at night? Have you ever lost your way or missed the position at night? If yes, how do you find the way? Yes, you’re right. You can find the most important and the brightest star in the sky. It’s called the North Star. It is useful to find your right way at night and it tells you the directions- north. But how do you find the North Star? Well, at first , you should find another seven stars in the sky . The seven stars are not so bright as the North Star, but they are together, so you can find them more easily. Now I will tell you how to use seven stars to find the North Star. Please take out your pencil and ruler. Ready? Let’s begin. Look at your paper , you will see many dots. They stand for stars in the sky. Do you find the seven stars? Yes, they have been marked from No1 to No7. Now please draw a line between 1 and
第 - 13 - 页 共 14 页

2 , 2 and 3,3 and 4,4 and 5,5 and 6, 6 and 7, at last 7 and 4! OK, Now what does it look like? Yes, it looks like a dipper d-i—p-p—e-r, dipper! So they are called a dipper. Points 4,5,6,7 make its shape like a bowl! Star6 and7 are the brightest in the dipper, together they are called ―pointers‖, p-o-i-n-t-e-r-s. Now please make the line between Star6 and Star7 longer, make sure that Star 6 in the bottom of the line. And the North Star will be on the line. Now , finally, the length between the North Star and Star7 is about 5 times as long as the length between Star 7 and Star6. OK, is it clear? Which is the North Star?

第 - 14 - 页 共 14 页


更多相关文档:

2011年杭州市各类高中招生文化考试英语模拟试卷14

2011年杭州市各类高中招生文化考试英语模拟试卷14_英语_高中教育_教育专区。2011 年杭州市各类高中招生文化考试 英语模拟试卷 14 考生须知: 1.本试卷分试题卷和答题...

2011年杭州市各类高中招生文化考试英语模拟试卷28

2011 年杭州市各类高中招生文化考试 英语模拟试卷 28 考生须知: 1、本试卷满分 120 分,考试时间 100 分钟。 2、答题前,在答题纸上写姓名和准考证号。 3、必须...

2011年杭州市各类高中招生文化考试英语模拟试卷45

2011年杭州市各类高中招生文化考试英语模拟试卷45_英语_高中教育_教育专区。2011 年杭州市各类高中招生文化考试 英语模拟试卷 45 考生须知: 1、本试卷分试题卷和答题...

2011年杭州市各类高中招生文化考试英语模拟试卷17

14页 免费如要投诉违规内容,请到百度文库投诉中心;如要提出功能问题或意见建议,请点击此处进行反馈。 2011年杭州市各类高中招生文化考试英语模拟试卷17 隐藏>> 2011...

2011年杭州市各类高中招生文化考试英语模拟试卷47

2011 年杭州市各类高中招生文化考试 英语模拟试卷 47 考生须知: 1、本试卷满分 120 分,考试时间 100 分钟。 2、答题前,在答题纸上写姓名和准考证号。 3、...

2011年杭州市各类高中招生文化考试英语模拟试卷20

2011 年杭州市各类高中招生文化考试 英语模拟试卷 20 考生须知: 1.本试卷分试题卷和答题卷两部分。满分为 120 分,考试时间为 100 分钟。 2.答题时,必须在答题...

2011年杭州市各类高中招生文化考试英语模拟试卷13

2011年杭州市各类高中招生文化考试英语模拟试卷13_英语_高中教育_教育专区。2011 ...初三英语 质量检测卷改编 书面表达 原创 第 - 1 - 页共 14 页 2011 年...

2011年杭州市各类高中招生文化考试英语模拟试卷42

14页 免费如要投诉违规内容,请到百度文库投诉中心;如要提出功能问题或意见建议,...2011 年杭州市各类高中招生文化考试 英语模拟试卷 42 考生须知: 1、本试卷分试题...

2011年杭州市各类高中招生文化考试英语模拟试卷40

2011 年杭州市各类高中招生文化考试 英语模拟试卷 40 1、本试卷满分 120 分,考试...…… 第 - 9 - 页共 14 页 2011 年杭州市中考模拟卷英语听力材料一、听...

2011年杭州市各类高中招生文化考试英语模拟试卷15

2011 年杭州市各类高中招生文化考试 英语模拟试卷 15 考生须知: 1、本试卷满分 120 分,考试时间 100 分钟。 2、答题前,在答题纸上写姓名和准考证号。 3、必须...
更多相关标签:
杭州市招生考试信息网 | 杭州市 自考招生 | 杭州市大专自考招生 | 杭州市自学考试招生 | 杭州市高校自考招生 | 杭州市自考招生院校 | 杭州市自考招生条件 | 杭州市本科自考招生 |
网站地图

文档资料共享网 nexoncn.com copyright ©right 2010-2020。
文档资料共享网内容来自网络,如有侵犯请联系客服。email:zhit325@126.com