当前位置:首页 >> 初三理化生 >> 高中英语教学论文 省略句,倒装句精选练习题

高中英语教学论文 省略句,倒装句精选练习题


省略句,倒装句精选练习题
1.Look,________. A.here the bus comes B.here is the bus coming C.here comes the bus D.here the bus is coming 2.----Where is Kate? ----Look,_______.She is at the school gate. A.there she is B.there is she C.here you are D.here it is 3.Which of the following sentences is right? A.In the teacher came B.In did come the teacher C.In did the teacher D.In came the teacher 4.Out______,with a stick in his hand. A.did he rush B.rushed he C.he rushed D.he did rush 5._________,he is honest. A.As he is poor B.Poor is he C.Poor as he is D.Poor as is he 6.__________,he knows a lot of things. A.A child as he is B.Child as he is C.A child as is he D.Child as is he 7.________,you can’t lift the heavy box up. A.Even you’re strong B.Strong as you are C.How strong you are D.As you’re strong 8.So carelessly________that he almost killed himself. A.he was driving B.he drove C.has he driven D.did he drive 9.Early in the day______the enemy were gone. A.the news came that B.came the news that C.did the news come that D.came the news which 10.Only when you realize the importance of foreign langauges______them well. A.you can learn B.can you learn C.that you can learn D.and you can learn 11.Only after liberation_______to be treated as human beings. A.did they begin B.they began C.that they began D.had they begun 12.Not only_______to stay at home,but he was also forbidden to see his friends. A.that he was forced B.he was forced C.had he been forced D.was he forced 13.Not until his father was out of prison______to school. A.that John could go B.John couldn’t go C.could John go D.John could go 14.Never before_______such a stupid man. A.I have seen B.I saw C.have I seen D.did I see 15.Rarely_________such a silly thing. A.have I heard of B.I have heard of C.I had heard of D.had I heard of 16.Little________about his own health though he was very ill. A.he cared B.did he care C.has he cared D.he would care
用心 爱心 专心

1

17.Seldom_______him recently. A.I met B.I have met C.have I met D.I had met 18.Hardly_________down when stepped in. A.I sat B.I had sat C.did I sit D.had I sat 19.No sooner_______asleep_______she heard a knock at the door. A.had she fallen;when B.had she fallen;than C.did she fall;than D.did she fall;when 20.He did not see Smith.________. A.Neither did I B.Nor didn’t I C.Neither I did D.So didn’t I 21.----You ought to have given them some advice. ----________,but who cared what I said. A.So ought I B.So I ought C.So I have D.So I did 22.----It was hot yesterday. ----_______. A.It was so B.So was it C.So it was D.So it did 23.She’s passed the examination._________. A.So did I B.So have I C.So I have D.So I did 24.----You like football very much. ----_________. A.So do I B.I did so C.So I like D.So I do 25.If you don’t go,_________. A.I won’t go,too B.neither will I C.nor do I D.so don’t I 26.Not only______polluted but______crowded. (上海 91) A.was the city;were the streets B. the city was;were the streets C.was the city; the streets were D. the city was; the streets were 27.So______that no fish can live in it. (上海 92) A.the lake is shallow B.shallow the lake is C.shallow is the lake D.is the lake shallow 28.I finally get the job I dreamed about.Never in all my life______so happy. (2000 春季) A.did I feel B.I felt C.I had felt D.had I felt 29.---Have a cup of tea,_______? ---Thank you. A.shall we B.won’t you C.don’t you D.haven’t you 30.The news that they failed their driving test discouraged him,______? A.did they B.didn’t they C.did it D.didn’t it 31. Only by practising a few hours every day _______ be able to master the language. A. you can B. can you C. you will D. will you 32. 0nly when the war was over in 1945 ________ to get to a college education. A. he was able B. he is able C. was he able D. is he able 33. Not until I began to work _______ how much time I had wasted. A. didn’t I realize B. did I realize C. I didn't realize D. I realized
用心 爱心 专心

2

34. Little ________ about his own safety though he was in great danger himself. A. does he care B. did he care C. he cares D. he cared 35. Not until all the fish died in the river ________ how serious the pollution was. A. did the villagers realize B. the villagers realized C. the villagers did realize D. didn't the villagers realize 36.I finally got the job I dreamed about. Never in all my life ________so happy. A. did I feel B. I felt C. I had felt D. had I felt 37.Not until the early years of the 19th century ________ what heat is. A. man did know B. man know C. didn't man know D. did man know 38.Not only ______ polluted but _____ crowded. A. was the city; were the streets B. the city was; were the streets C. was the city; the streets were D. the city was; the streets were 39.. ________ got into the room ________ the telephone rang. A. He hardly had; then B. Hardly had he; when C. He had not; than D. Not had he; when 40. ________, Mother will wait for him to have dinner together. A. However late is he B. However he is late C. However is he late D. However late he is 答案:1.C 2.A 3.D 4.B 5.C 6.B 7.B 8.D 9.B 10.B 11.A 12.D 13.C 14.C 15.A 16.B 17.C 18.D 19.B 20.A 21.D 22.C 23.B 24.D 25.B 26.C 27.C 28.D 29.B 30.D 31.D 32.C 33.B 34.B 35.A 36.D 37.D 38.D 39.B 40.D

用心

爱心

专心

3


更多相关文档:

高中英语语法训练试题解析特殊句式

高中英语语法训练试题解析特殊句式_英语_高中教育_...8.(2012· 济南一中阶段测试)Hearing the bell ...(改为倒装句) ___ ___ ___ ___ our team ...

高考英语语法复习教案-倒装句和省略句

高考英语语法复习教案-倒装句省略句_高三英语_英语_高中教育_教育专区。高考英语语法复习教案-倒装句省略句 www.gaokaoq.com 高考圈-让高考没有难报的志愿...

高中英语倒装句(完整版详细讲义+随堂练习)

高中英语倒装句(完整版详细讲义+随堂练习)_英语_高中教育_教育专区。Grammar of...13. done 做形容词在句中做表语时,常把表语放在句首,要用倒装句式。 Gone ...

2017年高考英语汇编专题精选:特殊句式

2017年高考英语汇编专题精选:特殊句式_高考_高中教育_教育专区。A组 2016~2014...] 3.Sitting 句意:坐在树下的是一位十七八岁的迷人的女孩。这是一个倒装句...

2015届高三英语语法专项练习-特殊句式

2015届高三英语语法专项练习-特殊句式_英语_高中教育_教育专区。高三名校材料 2015 届高考英语语法专项练习——特殊句式 1. Some of you may have finished unit ...

2016高考英语二轮复习 第二部分 专题十二 特殊句式及其...

2016高考英语二轮复习 第二部分 专题十二 特殊句式及其他练习_英语_高中教育_...完成句子(用倒装句完成下列句子) 1.___ you learn English well. 只有用这种...

高中英语语法倒装句讲解及练习(附答案)

高中英语语法倒装句讲解及练习(附答案)_英语_高中教育_教育专区。高中英语倒装句...在虚拟语气条件句中从句谓语动词有 were, had, should 等词,可将 if 省略,...

倒装句强调句省略句练习详解

倒装句强调句省略句练习详解_英语_高中教育_教育专区。包含了倒装句+强调句+省略...when 6. C。本题考查的是强调句式。强调句式由“It is/was + 被强调成分+...

高中英语语法加练习大全: 倒装句

高中英语语法加练习大全: 倒装句倒装句 (ks5u.com) 您身边的高考专家 第 ...sat a fat man 放在句首时,要用倒装句式。 4. there 放在句首时,要用倒装...

2017版高考英语一轮总复习 创新模拟题分类试题 专题10 ...

题分类试题 专题10 特殊句式_英语_高中教育_教育...25 题 模拟精选题 Ⅰ.单句语法填空 1.(2016·...答案 did [考查倒装句。 句意: 直到回来, 我才...
更多相关标签:
网站地图

文档资料共享网 nexoncn.com copyright ©right 2010-2020。
文档资料共享网内容来自网络,如有侵犯请联系客服。email:zhit325@126.com