当前位置:首页 >> 英语 >> 高一模拟试题2

高一模拟试题2


高一英语听力模拟试题 2 第一节 听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳选 项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小题和阅 读下一小题。每段对话仅读一遍。 1. What is the woman? A. A student. B. A secretary. C. A teacher. 2. W

hat does the woman say about Tom? A. He works hard. B. He is clever. C. He is popular. 3. What are the speakers talking about? A. Where to meet Mr Jackson. B. Whether to call Mr Jackson. C. When to meet Mr Jackson. 4. How will the man go to the airport tomorrow? A. By bus. B. By taxi. C. By car. 5. Where will the woman go tonight? A. To a party. B. To a theatre. C. To the man’s home. 第二节 听下面 5 段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项 中选出最佳选项, 并标在试卷的相应位置。 听每段对话或独白前, 你将有时间阅读各个小题, 每小题 5 秒钟;听完后,各小题将给出 5 秒钟的作答时间。每段对话读或独白两遍。 听第 6 段材料,回答第 6、7 题。 6. What is the boy’s favourite song? A. My Love. B. Yesterday Once More. C. My Heart Will Go on. 7. What does the boy think of the song My Heart Will Go On? A. Noisy. B. Boring. C. Great. 第 7 段材料,回答第 8、9 题。 8. Where does the man like to go? A. To an island. B. To the beach. C. To a pub. 9. What does the woman like doing? A. Being away from the tourists. B. Meeting people when she is on holiday. C. Making friends with people who speak Spanish. 听第 8 段材料,回答第 10 至 12 题。 10. What was the man doing at noon? A. Selling tickets of a dancing party. B. Putting up posters of a dancing party. C. Handing out leaflets on a dancing party. 11. What does the man think of his work in the Students’ Union? A. It’s a great honour.

B. It’s a waste of time. C. It’s full of useful experience. 12. What relation is the woman to the man? A. His teacher. B. His mother. C. His classmate. 听第 9 段材料,回答第 13 至 16 题。 13. What does the man say about his new neigbourhood? A. There is no store nearby. B. There is slight air pollution. C. There is no heavy traffic. 14. How long does it take the man to drive to work? A. For about 20 minutes. B. For about 30 minutes. C. For about 40 minutes. 15. How does the woman go to work every day? A. By subway. B. By bus. C. By car. 16. What is the probable relationship between the speakers? A. A couple. B. Neighbours. C. Workmates. 听第 10 段材料,回答第 17 至 20 题。 17. Where is the speaker from? A. India. B. America. C. Venezuela. 18. How old was the speaker when he moved to South America? A. 19. B. 20. C. 21. 19. What was the speaker’s major in the university? A. Japanese history. B. English literature. C. Spanish education. 20. What does the speaker like doing in his spare time? A. Cycling. B. Playing football. C. Listening to music. 高一英语听力模拟试题 2 (Text 1) M: I’ve heard that this is your last lecture here. W: Yes, I’ve accepted a better teaching position elsewhere. (Text 2) W: Tom seems like a good student. M: He is certainly not so intelligent as George, but his grades are better than his. W: Yeah, he works much harder. (Text 3) M: You have arranged to meet Mr Jackson on Friday. So I don’t have to call him, do I? W: Yeah, there’s no need to call him. (Text 4) M: So my flight is tomorrow at 2:40.

W: How will you get to the airport? Will you go by bus, or do you need a taxi? M: I’ll just take the company car this time. (Text 5) M: Would you like to go to the theatre tonight? I’ve got some tickets. W: I’m sorry. I’ve arranged a party to meet some old friends tonight. M: No problem. Maybe next time you’ll come. W: Yes. That would be nice. (Text 6) W: That music is terrible! Turn it off! M: But, Mum, this is Westlife’s song My Love! It’s great. W: Nonsense. It’s just noise to me. I can’t put up with it anymore. M: It’s my favourite music. But if you hate it so much, I’ll play something you like. What would you like to listen to? W: What about some old songs of the 1990s? My Heart Will Go On? M: Ha-ha-ha-ha. It’s not fashionable any longer. I’ll be bored to death. (Text 7) M: I can’t stand places where you have to share the beach with thousands of other people and everyone speaks English. W: Oh, I don’t mind that. M: Oh, I do. I never go to places like that. I like to get right away from all the tourists, go somewhere that’s really quiet and peaceful, like an island or something, where no one speaks English. W: What’s wrong with people speaking English? I like meeting people when I’m on holiday. I like places with a good night life, and plenty of people around and ... well, you know, where you can have a good time. (Text 8) W: You don’t look very well. M: Yes, I was so busy handing out leaflets at noon that I didn’t have time to have lunch. And I’m tired out now. W: Why do you have to do such things? M: I do it for the Students’ Union. We’re going to hold a dancing party next week and we need to make it known by handing out leaflets. To tell the truth, I’m fed up with it. I want to quit. W: Why? Isn’t it a great honour to be in the Students’ Union? M: But I really don’t like wasting time in pointless exercises like this. You know we have lots of exams this term. W: That’s true. And our teachers are strict with our homework. Anyway, there are many interesting things in the Students’ Union. It gives you a chance to make friends and do something useful for society. (Text 9) W: Good morning, Eric. Did you move into your new house? M: Yes. I moved in last weekend. It’s a townhouse in the suburbs. W: Oh, great. So how is your neighbourhood? M: I guess it’s not bad. The air is fresh. There is no heavy traffic even in the rush hours. W: Good place. Are there any convenience stores nearby?

M: Yes, there are. There is also a supermarket nearby. W: That’s good for you. And is there any public transportation near your home? M: Well, there is no bus at the moment. I could take our company’s bus, but I never do that. I prefer to drive myself. About 30 minutes. What about you? W: I take the subway. Oh, it’s time to work. Nice talking to you. Have a nice day. M: Thanks. You, too. (Text 10) M: Hi, everyone. I thought I would introduce myself as part of this site, and at the same time, make this introduction into a listening quiz. As you know, my name’s Randall Davis, and I’m originally from Indianapolis, Indiana, in the United States. When I was 19 years old, I moved to Venezuela in South America, and later returned to the United States in 1993. I entered Brigham Young University from 1993 to 1999, and I majored in Spanish education and Teaching English as a Second Language. After graduating from university, I moved to Tokyo, Japan, in the spring of 1999. Then, in 2006, I moved to Nagoya, Japan, where I currently live and teach. In my spare time, I enjoy reading, bike riding, playing basketball, and hearing from students from around the world.

1. C 6. A 11. B 16. C

2. A 7. B 12. C 17. B

3. B 8. A 13. C 18. A

4. C 9. B 14. B 19. C

高一英语听力模拟试题 2 5. A 10. C 15. A 20. A


更多相关文档:

高一模拟试题2

高一模拟试题2_英语_高中教育_教育专区。高一英语听力模拟试题 2 第一节 听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最...

高一模拟试题二

高一模拟试题二_高一数学_数学_高中教育_教育专区。高一模拟试题二一、 选择题: 1 、已知全集 U ? ?0,?1,?2,?3,?4? ,集合 M ? ?0,?1,?2? , N...

高一数学综合模拟试题2

高一数学综合模拟试题2_高一数学_数学_高中教育_教育专区。关于高一数学的精炼测试题 高一数学综合模拟试题 2 一、选择题:本大题共 12 小题,每小题 5 分 x ...

高一物理期末模拟考试(二)(含答案)

江苏省石庄高级中学 2014—2015 学年度第一学期高一年级期末模拟考试(二) 物理...自行车都不能看成质点 2. 如图所示, 某人静躺在椅子上, 椅子的靠背与水平面...

高一政治模拟试题2

高一政治模拟试题2_高一政史地_政史地_高中教育_教育专区。高一政治模拟试题 一、单项选择题(每题 2 分,共 25 题) 1、随着科技进步,生产某商品的劳动生产率...

高一下物理模拟试题(2)

高一下物理期末复习模拟试题 高一下物理模拟试题(2) (测试时间 90 分钟,满分 100 分) 一、选择题(8 个小题,每小题 4 分,共 32 分。每小题只有一个正确...

高一数学必修1、2期末考试试题及答案

高一数学必修1、2期末考试试题及答案_高一数学_数学_高中教育_教育专区。高一数学必修1、2期末考试试题及答案 高一期末考试试题一、选择题(本大题共 10 小题,每...

2014高一化学上模拟试题2

2014高一化学上模拟试题2_理化生_高中教育_教育专区。2014高一化学上模拟试题2北京市东城区(南片)2012-2013 学年第一学期高一年级期末考试化学试卷 可能用到的相对...

高一英语必修2模拟试卷

高一英语必修2模拟试卷_专业资料。高一英语期末试题石油中学第一部分:听力 1-20小题(略) 第二部分:英语知识运用(共两节,满分45分) 第一节:单项填空(共15小题...

高一上学期期末模拟试卷2(学生版)

教师辅导讲义年 级:高一 辅导科目:化学 课时数:3 课 题 高一上学期期末模拟试卷 2 教学目的 综合训练 教学内容 一、选择题 1、下列有关等物质的量的 147N ...
更多相关标签:
高一英语听力模拟试题 | 高一英语模拟试题 | 高一英语模拟试题mp3 | 高一语文模拟试题 | 高一数学必修2测试题 | 高一物理必修2试题 | 必修2经济史模拟试题 | 中外民俗模拟试题2 |
网站地图

文档资料共享网 nexoncn.com copyright ©right 2010-2020。
文档资料共享网内容来自网络,如有侵犯请联系客服。email:zhit325@126.com