当前位置:首页 >> 英语 >> 东城区2012—2013第一次模拟考试 英语

东城区2012—2013第一次模拟考试 英语


东城区 2012—2013 学年度第二学期高三示范校联考(二)
英语试卷 2013.3
本试卷共 150 分,考试时长 120 分钟。 第一部分:听力理解(共三节,30 分) 第一节(共 5 小题;每小题 1.5 分,共 7.5 分) 听下面 5 段对话。每段对话后有一道小题,从每题所给的 A、B、C 三个选项中选出最 佳选项。听完每段对话后,你将有 10 秒

钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对 话你将听一遍。 1. What does the man think of the digital camera? A. It’s expensive. B. It’s unnecessary. C. It’s worth buying. 2. What does the woman suggest doing? A. Going to the seaside B. Setting off early. C. Waiting for a fine day. 3. What does the woman want the man to do? A. Plan his budget carefully. B. Give her more information. C. Ask someone else for advice. 4. What do we learn about John from the conversation? A. He has a strange personality. B. He's got emotional problems. C. His illness is beyond cure. 5. What will the man do first after class? A. Meet the woman at the library. B. Have a drink in the bar. C. See Professor Smith. 第二节(共 10 小题;每小题 1.5 分,共 15 分) 听下面 4 段对话。每段对话后有几道小题,从每题所给的 A、B、C 三个选项中选出最 佳选项。听每段对话前,你将有 5 秒钟的时间阅读每小题。听完后,每小题将给出 5 秒钟的 作答时间。每段对话你将听两遍。 听第 6 段材料,回答第 6 至 7 题。 6. What’s on the fashion show? A. Business clothes. B. Casual clothes. C. Fashionable dresses. 7. Where can the woman buy the tickets? A. On the Internet. B. At Classic Clothing Store. C. At the entrance to the mall. 听第 7 段材料,回答第 8 至 9 题。 8. What are the speakers mainly talking about? A. The man’s life. B. The man’s work. C. The man’s health. 9. What do we know about Bob? A. He is ill. B. He is on a holiday. C. He is preparing a report. 听第 8 段材料,回答第 10 至 12 题。

第1页

10. What is wrong with Kathy? A. She has burnt herself. B. She has had a heart attack. C. She has fainted. 11. Where does the man call from? A. Kathy’s home. B. A movie theatre. C. A school building. 12. What does the woman ask the man to do? A. Ask others for help. B. Stay there with Kathy. C. Send Kathy to the hospital. 听第 9 段材料,回答第 13 至 15 题。 13. What’s the woman’s main purpose of visiting Quebec? A. To go sightseeing. B. To attend a wedding. C. To visit a friend from college. 14. What does the man advise the woman to do before the trip? A. Review her French. B. Study the map of Quebec. C. Learn the local customs. 15. What does the man say about Quebec City? A. It has many historical buildings. B. It was built in the 18th century. C. It’s the biggest city in Canada. 第三节(共 5 小题;每小题 1.5 分,共 7.5 分) 听下面一段对话,完成第 16 至 20 五道小题,每小题仅填写一个词。听对话前,你将有 .. 20 秒钟的时间阅读试题,听完后你将有 60 秒钟的作答时间。这段对话你将听两遍。 Notes about the programme—Business World Name of the guest Mr. Angeleno’s basic information Mr. Angeleno ? ? ? ? Reasons for Mr. Angeleno’s success Starting off with a small diner Owning 16 restaurants now Advertising on 17 and local newspapers Aiming to make customers 18 Serving the 19 possible food Making comfortable and pleasant 20

第二部分:知识运用(共两节,45 分) 第一节 单项填空(共 15 小题;每小题 1 分,共 15 分) 从每题所给的 A、B、C、D 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡 上将该项涂黑。 21. After _______ seemed an endless wait, it was his turn to enter the director’s office. A. that B. it C. what D. which 22. I would like to buy a book Life of Pi, but _______ was found in the book store. A. nothing B. none C. no one D. neither 23. _______ should not be a serious disadvantage in life and work.

第2页

A. To be not tall B. Not being tall C. Being not tall D. Not to be tall 24. By the time you have finished the concert in the Worker’s Stadium, you _______ the last subway of Line 2. A. misses B. has missed C. will miss D. is missing 25. _______ the protective glasses when you begin the experiment, please. A. Wear B. Wearing C. Worn D. To wear 26. He would have finished his college education, but he _______ to quit and find a job to support his family. A. had had B. has C. had D. would have 27. There are ten pears left in the basket, _______ the rotten ones. A. not counting B. not to count C. don’t count D. having not counted 28. ―Did you note down what the teacher said? —Sorry. I _______ my Iphone5 just now. A. had played B. have played C. would play D. was playing 29. Serious air pollution can be brought under control, _______ the authorities introduce a series of regulatory policies. A. even if B. as if C. so that D. provided that 30. All the students in our school _______ their holiday for about three weeks last spring festival. A. had enjoyed B. was enjoying C. would enjoy D. enjoyed 31. The committee has expected the problems that _______ in the road construction project. A. arise B. will arise C. arose D. have arisen 32. During the summer vacation, kids are often seen hanging _______ in the streets. A. up B. on C. over D. out 33. The theme song of the movie Skyfall, _______ was intended to celebrate the 50th anniversary of Bond series, was written and sung by Adele. A. which B. when C. what D. that 34. —_______ you play that music so loud, uh? I’ve got an interview tomorrow! —Terribly sorry. I didn’t realize that you could hear it. A. Can B. Could C. Must D. Would 35. _______ foreigners most unfavorably, Beijing Cough becomes more and more common with the increasingly polluted air. A. Impressed B. Impressing C. Impress D. To impress 第二节 完形填空(共 20 小题;每小题 1.5 分,共 30 分) 阅读下面短文,掌握其大意,从每题所给的 A、B、C、D 四个选项中,选出最佳选项, 并在答题卡上将该项涂黑。 Persistence(坚持) paid off When I graduated, I was by no means an exceptionally talented web developer. Like many graduates, I was clueless which 36 to take when I left university, so I took a couple of gap years travelling around North America. After travelling, I returned home and 37 in a restaurant where I was offered an assistant manager role. 38 the offer was appealing, it

第3页

occurred to me that if I didn't start inspiring my enthusiasm, soon I would find myself relying on a(n) 39 wage and stuck in a career routine. At this time, in 2002, the digital industry was booming in the UK, and after looking into this area 40 , I realized I was very interested in 41 a career in web development. The main question was: "where do I start?" I had very little 42 knowledge or indeed skills in web development, and I couldn't get a job without the experience and skills 43 my belt. So, I put everything I had into learning more and finding a job in web-designing industry. I 44 my resume (简历) by post to every digital agency within 100 miles — making it clear I was 45 to work without pay if I could gain experience. This brought a few 46 ,but nothing which 47 my career ambitions or me. Having 48 to find myself a training position within a company, I realized that if I wanted to get into this industry I would need to 49 my own opportunities. So, I asked a friend who owned a pub if I could create a website for him. I even asked for a small upfront payment which 50 me to complete the site quickly and to the 51 standard. It proved to be a great website, and a good investment (投资) for my friend, as it attracted new customers. Eventually, I 52 a local web development agency — which had already turned me down twice! — to take a look at my work. The company was 53 that I was not going to give up on my passion, decided to take me 54 . After being offered the post, I've learned when it comes to careers, persistence often pays off. It demonstrates enthusiasm, commitment and drive; all attractive 55 in the eyes of an employer. So, don't give up if you don't get the placement or role first time round — sometimes persistence is all it takes to catch an employer's eye. 36. A. suggestion B. direction C. course D. decision 37. A. stayed B. dined C. worked D. joined 38. A. When B. If C. Because D. Although 39. A. regular B. real C. low D. average 40. A. deeper B. further C. heavier D. nearer 41. A. applying B. seeking C. registering D. picking 42. A. advanced B. correct C. common D. practical 43. A. upon B. around C. under D. with 44. A. sent B. wrote C. prepared D. collected 45. A. supposed B. going C. willing D. able 46. A. receptions B. rejections C. repayments D. responses 47. A. suited B. limited C. possessed D. substituted 48. A. paused B. agreed C. failed D. pretended 49. A. meet B. create C. change D. get 50. A. smoothed B. refreshed C. pushed D. raised 51. A. certain B. permanent C. mentioned D. desired

第4页

52. A. convinced 53. A. scared 54. A. in 55. A. qualities

B. insured B. confused B. on B. commitments

C. promised C. embarrassed C. over C. potentials

D. proved D. impressed D. apart D. procedures

第三部分:阅读理解(共两节,40 分) 第一节(共 15 小题;每小题 2 分,共 30 分) 阅读下列短文,从每题所给的 A、B、C、D 四个选项中,选出最佳选项,并在答题卡上 将该项涂黑。 A I was born in a middle class family. At one time, I was a girl who was talkative and confident. Friends around me envied me that l was always keeping a smile on my face and regarded me as a little happy swallow. However, things have changed with the passage of time. In 2006, I failed to get into my ideal university. But I didn't want to give up, so I was determined to retake the exam in 2007. At that time, I was confident in showing my abilities. Unfortunately, things didn't go well again. I can clearly remember that it was on August 15th of 2006 that my family received a bad news from my relatives. It wasn't until then that I came to realize how much of burdens I have to bear. Having heard that my elder sister suffered from mental illness, I couldn't help crying in class. Reluctant to accept the fact, I often said to myself 'God is just playing with me. It can't be true.' For this reason, I had struggled with these difficulties for a long time. During the fourth year of senior life, I almost buried myself in great grief. As a result, I had no appetite for study any more, and I even gave up. Consequently, I failed, once more. Looking back to the most difficult time, from 2006 to 2007, when I had no interests and low spirits every day, I often think how silly l was then. Happily, my elder sister is getting better and better under the considerate care of my family. Apart from this, thanks to my friends, l am trying to recover quickly. Gradually, I am adjusting to life in college and get along well with new dorm-mates. Everyone who hears my story would feel sorry for my experience. I need no sympathy but I would rather have more care and encouragement. I am convinced that life will be different and meaningful if I make every effort to take challenges and meet them. 56. When the author failed the first exam, _________. A. she was frustrated and turned to God B. she was not sure about her future C. she put the blame on other people D. she didn’t give up and remained confident 57. What does the author mean by saying “I almost buried myself in great grief”? A. She didn’t want to meet anyone. B. She had a sorrowful mood. C. She didn’t want to eat anything.

第5页

D. She couldn’t feel happy or hurt. 58. Why did the author fail the exam again? A. She was not confident any more because of the first failure. B. She thought God was unfair and was playing with her. C. She suffered from bad situation and didn’t study hard. D. She had to bear too much burdens of her family. B “The Voice” has become a major player in the TV talent-show stages, as the show has become NBC’s biggest entertainment prime-time program of 2012. In addition to being a hit in the ratings, “The Voice” is also a hit with critics and Emmy voters: The second season of the show , which aired from February to May 2012, has earned the 2012 Critics’ Choice Award for Best Realty-Series Competition and an Emmy nomination ( 提 名 ) for Outstanding Reality-Competition Program. All the original coaches are back for the third season in a row: Christina Aguilera, Maroon 5 lead singer Adam Levine, Cee Lo Green and Blake Shelton. The show’s other on-air talent returning for Season 3 are host/producer Carson Daly and social media reporter Christina Milian, who has been with the show since Season 2. The grand prize for the winner is also the same: a record deal with Universal Republic Records. The third season of “The Voice” features two big new changes: “steals”, in which the coaches can steal contestants who have been rejected from another coach’s team, and “knockout rounds”. In the “battle rounds,” two contestants face off in a duet (二重唱) of a song chosen by their coach. When a contestant is rejected from a team after a battle round, another coach has the option to “steal” the contestant for his or her team. If more than one coach wants the same contestant, then the contestant gets to choose the coach. In the “knockout rounds,” two contestants face off by each doing a different song of the contestant’s choice, and coaches can no longer “steal” a contestant who is rejected. Season 3 will also have a new group of four advisers, who are each paired with a coach: Green Day lead singer with Aguilera; Mary J. Blige with Levine; Michael Bublé with Shelton; and Matchbox Twenty lead singer Rob Thomas with Green. At an August 2012 press event held at “The Voice” executive producer Mark Burnett’s home in Malibu, California, members of the media gathered for a press conference with Burnett, Aguilera, Green, Shelton, Levine, Daly and Milian to discuss changes in the show and what the future holds for “The Voice.” 59. According to the passage, which of the following statements is NOT true? A. “The Voice” has earned the recognition of critics and Emmy voters. B. “The Voice” has become the biggest world entertainment of 2012. C. The prize of “The Voice” remains the same as the previous year. D. All the original coaches are back for the third season in a row. 60. Which is NOT the change of Season 3? A. Season 3 will have a group of four advisers each paired with a coach. B. Coaches can steal contestants rejected from another coach’s team. C. There will be a special section called “knockout rounds.”

第6页

D. Carson Daly and Christina Milian will act as coaches. 61. On which section of a newspaper will you read this passage? A. Current affairs B. Finance C. Entertainment D. Tech C The fourth round of heavy smog to hit Beijing in four weeks has sent more people to the hospital with respiratory(呼吸的) illnesses and led to calls for laws to control the pollution. Pan Shiyi, a celebrity real estate developer said he is planning to propose (提案) a Clean Air Act to the local government. As a representative to the Beijing Municipal People's Congress, he started an online survey at 9:20 a.m. Within three hours, more than 25,000 web users, or 99 percent of total respondents, welcomed his proposal on Sina Weibo, China's Twitter. They have good reasons to stand alongside Pan. The latest round of haze(雾霾)reduced visibility to under 500 meters in many parts of the city. The smog has also led to a great increase in respiratory illnesses, particularly among children and the elderly. Anxious parents and doctors almost all blame the smoggy air for the illnesses. Though most schoolchildren are home for the winter holidays, the bad air can easily move indoors. Besides, ordinary medical masks fail to provide adequate protection, so some people have turned to gas masks and respirators(呼吸 器). The causes of the scary smog are rather mysterious, though experts blame excessive emissions and the mountains around Beijing that trap pollution in winter, unless there is adequate wind to clear it away. Some critics have pointed fingers at China’s top two oil firms, China National Petroleum Corp and China Petrochemical Corporation, saying the companies’ outdated production technologies produce large quantities of substandard, high-polluting gas fuel. Meanwhile, concerned Beijingers have moved their brainstorming sessions to cyberspace. If Pan’s proposal for a Clean Air Act is adopted, netizens say the new law should include items providing for “car-free days” in times of smog, higher standards for vehicle fuel, stricter restrictions on industrial and exhaust gas emissions, and more effective protection for the public. Beijing is not the only city that has ever lost the blue sky. Five days of thick fog caused thousands of deaths in Britain in December 1952, urging the government to pass the first Clean Air Act in 1956, which introduced smokeless zones and cleaner fuels to reduce pollution. That may provide some experience for Beijing to refer to. 62. Why did Pan Shiyi started an online survey? A. To investigate the public’s opinions on pollution. B. To tell people the danger of the smoggy weather. C. To call on more people to support his proposal. D. To collect supporting evidences for his proposal. 63. What can we learn from the passage? A. People are clear about the causes of the smoggy weather. B. Children staying indoors will not get respiratory illnesses. C. Smog is worse for people with lower resistance to diseases. D. Masks can give people protection against the smoggy weather.

第7页

64. Britain is mentioned in the last paragraph to ______. A. suggest Beijing should learn from other countries B. let people know many places have this problem C. tell people the situation in Britain is worse D. call on the government to pass Britain’s Clean Air Act 65. What’s the best title for this passage? A. The Use of Gas masks and Respirators B. Beijingers Call for Clean Air Act C. Effective Protection for Blue Sky D. The Mysterious Causes of the Scary Smog D High-quality customer service is told by many, but actually keeping customers happy is easier said than done. Shoppers seldom complain to the manager or owner of retail (零售) store, but instead will alarm their friends, relatives, co-workers, strangers and anyone who will listen. Store managers are often the last to hear complaints, and often find out only when their regular customers decide to frequent their competitors, according to a study jointly conducted by Verde group and Wharton school. “Storytelling hurts retailers and entertains consumers." Said Paula Courtney, president of the Verde group. "The store loses the customer, but the shopper must also find a replacement." On average, every unhappy customer will complain to at least four others, and will no longer visit the specific store. For every dissatisfied customer, a store will lose up to three more due to negative reviews. The resulting "snowball effect" can be disastrous to retailers. According to the research, shoppers who purchased clothing encountered the most problems. Ranked second and third were grocery and electronics customers. The most common complaints include filled parking lots, messy and overloaded shelves, sold-out items, long check-out lines, and rude salespeople. During peak shopping hours, some retailers solved the parking problems by getting moonlighting local police to work as parking attendants. Some hired flag wavers to direct customers to empty parking spaces. This guidance got rid of the need for customers to circle the parking lot endlessly, and avoided confrontation between those eyeing the same parking space. Retailers can relieve the headaches by redesigning store layouts, pre-stocking sales items, hiring speedy and experienced cashiers, and having sales representatives on hand to answer questions. Most importantly, salespeople should be diplomatic and polite with angry customers. "Retailers who're responsive and friendly are more likely to smooth over problems than those who aren't so friendly." Said Professor Stephen Hoch. "Maybe something as simple as a greeter at the store entrance would help." Customers can also improve future shopping experiences by filing complaints to the retailer, instead of complaining to the rest of the world. Retailers are hard-pressed to improve when they have no idea what is wrong. 66. Why are store managers often the last to hear complaints?

第8页

A. Customers have no easy access to store managers. B. Few customers believe the service will be improved. C. Customers would rather relate their unhappy experiences to others. D. Most customers won't bother to complain about unhappy experiences. 67. Shop owners often hire moonlighting police as parking attendants so that shoppers__________. A. won't have trouble parking their cars B. won't have any worries about security C. can find their cars easily after shopping D. can stay longer looking around in the store 68. The underline word “confrontation” means ________. A. comment B. consideration C. communication D. conflict 69. What contributes most to smoothing over problems with customers? A. Design of the store layout. B. Manners of the salespeople. C. Hiring of efficient employees. D. Huge supply of goods for sale. 70. To achieve better shopping experiences, customers are advised to _________. A. voice their dissatisfaction to store managers directly B. put pressure on stores to improve their service C. shop around and make comparisons between stores D. settle their disagreement with stores in a diplomatic way 第二节(共 5 小题;每小题 2 分,共 10 分) 根据短文内容,从短文后的七个选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项 为多余选项。 Friends Just as a band or gang of superheroes needs members who have different talents and powers, a circle of friends should have exactly the same thing. 71 . They also help us to keep broader perspective on life. You need different types of friends in the same way that you need food from different food groups. The friend who is cooler than you The world changes quickly and some people are just that little bit better at keeping up with what's hip (非常时尚的) than we are,like those friends who know that no one ever says "hip" any more, for instance. We like to be around these people, because they're a beacon of cool. Cool things just flock (成群) to them. These are the people who help you to open your eyes. 72 The friend who you long to be Oprah Winfrey once said: "Surround yourself with only people who are going to lift you higher". And we all need to live life a little bit closer to Oprah. 73 . This friend is only an important role model if they behave in ways that are genuine. They will see the best in you and give you important feedback on both your strengths and weaknesses. The friend who doesn't know any of your other friend

第9页

We like killing two birds with one stone by catching up with several groups of friends at once. 74 Therefore, he can offer objective advice so it is a bonus that your friendship exists without orbiting around your other ones. There is a level of privacy to this friendship that doesn't exist in friendship circles. It will be easier to share some of your hopes and dreams, fears and concerns knowing that they are not going to be discussed when you're not around. The friend who is painfully honest Your friends will not always tell you what you want to hear, but they'll certainly tell you what you need to know if they are really that into you. 75 . They're also there to keep you away from mixing paisleys and stripes (麻烦事). They are those who do it with good intentions and for your own benefit. A. When you meet troubles some friends are always away from us. B. These people enrich your life by exposing you to things that may have otherwise have passed you by. C. But there are times when you need to make a call to a friend who is completely uninvolved and removed from a situation. D. These people know you better than you know them and accept them unconditionally. E. It’s important to have diversity and to be able to look for support from a variety of sources. F. When you’ve got a crisis on your hands or need to make a quick decision they are your go-to. G. These people challenge you to be the best version of yourself.

第 10 页

第四部分:书面表达(共两节,35 分) 第一节 情景作文(20 分) 假设你是李华,国家博物馆对外开放后,上周五你们年级组织了一次国博之行。请根据 下图顺序给英语学习辅导报投稿,介绍此次参观活动的全过程。 注意:词数不少于 60 字。开头已给出。 提示词:国家博物馆 National Museum

Recently the National Museum has been opened to the public, which attracts thousands of people in our country every day. Last Friday , ____________________________________________ _______________________________________________________________________________ _ (请务必将情景作文写在答题卡指定区域内)

第 11 页

第二节 开放作文(15 分) 请根据下面提示,写一篇短文。词数不少于 50。 You are discussing the following picture with your English friend Jim. Now you are describing it and telling him how you understand the picture and what makes you think so. 提示词: 隧道 tunnel

东城区 2012—2013 学年度高三年级第二次示范校联考 英语参考答案 2013.3 第一部分:听力理解(共三节,30 分) 第一节(共 5 小题;每小题 1.5 分,共 7.5 分) 1.C 2.A 3.B 4.B 5.C

第二节(共 10 小题;每小题 1.5 分,共 15 分) 6.A 11.C 7.C 12.B 8.B 13.B 9.A 14.A 10.C 15.A

第三节(共 5 小题;每小题 1.5 分,共 7.5 分) 每小题 1.5 分。如出现拼写错误不计分;出现大小写、单复数错误扣 0.5 分;如每小题超过 一个词不计分。 16. 15/fifteen 握). 19. freshest 17. radio 18. happy/ pleased /satisfied (此类形容词,请阅卷老师灵活掌 20. atmosphere

第二部分:知识运用(共两节,45 分) 第一节 单项填空(共 15 小题;每小题 1 分,共 15 分) 21.C 22.B 23.B 24.C 25.A

第 12 页

26.C 31.B

27.A 32.D

28.D 33.A

29.D 34.C

30.D 35.B

第二节 完形填空(共 20 小题;每小题 1.5 分,共 30 分) 36. B 41. B 46. D 51. D 37.C 42.D 47.A 52.A 38.D 43.C 48.C 53.D 39.A 44.A 49.B 54.B 40.B 45.C 50.C 55.A

第三部分:阅读理解(共两节,40 分) 第一节(共 15 小题;每小题 2 分,共 30 分) 56.D 61.C 66.C 57.B 62.D 67.A 58.C 63.C 68.D 59.B 64.A 69.B 60.D 65.B 70.A

第二节(共 5 小题;每小题 2 分,共 10 分) 71.E 72.B 73.G 74.C 75.F 第四部分:书面表达(共两节,35 分) 第一节 情景作文(20 分) 要点:1、集合上车 2、到达国博 3、观赏展品 4、合影留念 一、One possible version: Recently the National Museum has been opened to the public, which attracts thousands of people in our country every day. Last Friday, our grade organized us to visit the National Museum. Early in the morning, we started out from the school gate by bus. We got on the bus one by one excitedly, chatting happily with each other. After about half an hour, we arrived at the museum, where there were crowds of people. I entered the museum with my classmates to visit different exhibitions. We spent the next three hours watching the two major exhibitions— the Ancient Chinese Tool Show and Western Painting Show. We were shocked by our ancestors’ wisdom and the great western painters’ gift for painting. When we were watching, we even noted down some of important information. Having finished our visiting, we stood together in the front of the National Museum to take photos to record this memorable activity. 第二节 开放作文(15 分) One possible version: Hi Jim! Look at this picture. Obviously, there are two men stuck in a tunnel underground. One of them is looking for exit by using a telescope, while the other one is making an exit using hammer and drill. This picture seems to convey such a message that we should be creative and flexible when we meet difficulties. In our daily life, we were surrounded by much work which really bothers us. Some people just use energy-saving ways to settle them but others spare no effort to search for new ways. Consequently, they find more effective solutions. Just like the man on the left in this picture, although he may be exhausted and worn out in the end, he can explore a new exit. Therefore, what we need when we solve problems are creative and practical methods,but not those so-called “modern” ways. 可接受的其他立意: 1. 不能使蛮劲要综合考虑

第 13 页

2. 要善于观察,找到最佳方案 3. 遇到问题应该实干,不要简单观望。

第 14 页

附:听力录音材料 Text 1 W: Hi, Mike, Do you think I should buy a camera? M: Oh, I don’t think it’s unnecessary, besides it’s not expensive as before. W: Then how about that digital camera? M: That one? Why not? It’s on sale and the price is reasonable. It is really a bargain. Text 2 W: It seems that we’ll have another five day tomorrow. Let’s go to the seaside. M: OK, but we’ll have to leave very early or else we’ll get caught in the traffic. Text 3 M: Valentine’s Day is around the corner and I’m looking for a gift for my girlfriend. Any suggestions? W: Well, you have to tell me something about your girlfriend first. Also, what’s your budget? Text 4 M: How’s John now? Is he feeling any better? W: Not yet. It still seems impossible to make him smile. Talking to him is really difficult and he gets upset easily over little things. Text 5 M: It is impossible for me to make it to the bar at 10:00, because Prof. Smith asked me to go to his office after class. W: Then it seems we’ll have to meet an hour later at the library. Text 6 M: Good afternoon. Classic Clothing Store. W: Hi. I’d like to know what kinds of clothing you’re modeling in the fashion show next Saturday. M: Well, we’re going to focus on business clothes foe men and women. W: Oh, that should be good. Can you tell me where it is? M: At the Super Mall. W: OK, and do you know how much it is? M: Tickets are twenty dollars each and they are available at the door. W: I see. And can you tell me what time it starts? M: At 9:00 a.m. It should run until about 8:00 p.m. W:9 to 8.OK. Thanks for your help. Text 7 W: Here, I’ll hold the door for you. M: Thanks. W: What are all these papers you’ve got? M: I’ve been working on the company’s annual report. I’m having to take it home with me. W: You look really tired. M: Yeah, well, I’ve been staying up until midnight. W: Are you almost done?

第 15 页

M: No, I’ve still got a lot to do. And I have to do Bob’s work as well because he’s in hospital. W: Oh, that doesn’t seem fair! Can’t some of the other managers help you? M: I’ve asked them, but they all say they’re too busy. I guess it’s going to be like this until Bob gets back. W: Yeah. Well, let me know if I can help you with anything. M: Thanks. I will. Text 8 W: 911. M: Help. I need some help. W: Yes, sir. Can you tell me what is happening? M: I am at Coldwater University and a student of mine has just fainted. W: Yes, sir. Can you tell me exactly where you are? M: We’re on the third floor of Technology Hall, room 302. W: I understand, sir. May I have your name and the student’s name? M: Her name is Kathy Rivera. And my name’s Lawrence White. I’m a professor here at the university. W: Ok, who is there with you? M: Um, Andy and two other students. They’re watching her while I call. Shall we drive her to the hospital? W: No. Just stay there. An ambulance is already on its way and it should be there very soon. M: OK. Thanks. Text 9 W: Hey, Bob, guess what? I’m going to visit Quebec next summer. I’m invited to go to a friend’s wedding, but while I’m there, I’d also like to do some sightseeing. M: That’s nice, Sherry. But do you mean the province of Quebec or Quebec City? W: I mean the province. My friend’s wedding is in Montreal, so I’m going there first. I’ll stay for 5 days. Is Montreal the capital city of the province? M: Well, many people think so because it’s the biggest city, but it’s not the capital. Quebec City is, but Montreal is great. The Santa Lawrence River runs right through the middle of the city. It’s beautiful in summer. W: Wow, and do you think I can get by in English? My French is okay, but not that good. I know most people there speak French, but can I also use English? M: Well, people speak both French and English there, but you’ll hear French most of the time and all the street signs are in French. In fact, Montreal is the third largest French-speaking city in the world. So you’d better practice your French before you go. W: Good advice, what about Quebec City? I’ll visit a friend from college who lives there now. What’s it like? M: It’s a beautiful city, very old. Many old buildings have been nicely restored. Some of them were built in the 17th and 18th centuries. You’ll love it there. W: Fantastic, I can’t wait to go. Text 10

第 16 页

W: Good evening and welcome to this week’s Business World, a program for and about business people. Tonight we have Mr. Angeleno who came to the US six years ago, and is now an established businessman with three restaurants in town. Tell us Mr. Angeleno, how did you get started? M: Well I started off with a small diner. I did all the cooking myself and my wife waited on tables. It was really too much work for two people. My cooking is great. And word got around town about the food. Within a year, I had to hire another cook and four waitresses. When that restaurant became very busy, I decided to expand my business. Now with fifteen places, my main concern is keeping the business successful and running smoothly. W: Do you advertise? M: Oh yes. I don’t have any TV commercials, because they are too expensive. But I advertise a lot on radio and in local newspapers. My children used to distribute ads. in nearby shopping centers, but we don’t need to do that anymore. W: Why do you believe you’ve been so successful? M: Em, I always serve the freshest possible food and I make the atmosphere as comfortable and as pleasant as I can, so that my customers will want to come back. W: So you always aim to please the customers? M: Absolutely! Without them I would have no business at all. W: Thank you Mr.Angeleno. I think your advice will be helpful to those just starting out in business.

第 17 页


更多相关文档:

东城区2012—2013第一次模拟考试_英语

东城区2012—2013第一次模拟考试_英语_初三英语_英语_初中教育_教育专区 暂无评价|0人阅读|0次下载|举报文档 东城区2012—2013第一次模拟考试_英语_初三英语_...

东城区2012—2013第一次模拟考试 英语

东城区2012—2013第一次模拟考试 英语_英语_高中教育_教育专区。东城区 2012—2013 学年度第二学期高三示范校联考(二)英语试卷 2013.3 本试卷共 150 分,考试时...

2012-2013北京市东城区高三英语一模试题及答案

暂无评价|0人阅读|0次下载|举报文档 东城区 2012—2013 学年度第二学期高三统一练习(一)英语试卷 2013.4 本试卷共 15 页,共 150 分。考试时长 120 分钟。...

2012-2013初三上学期东城期末英语试题和答案word版

暂无评价|0人阅读|0次下载|举报文档 2012-2013初三上学期东城期末英语试题和答案word版_英语_初中教育_教育专区。北京市东城区 2012-2013 学年第一学期初三一模(...

2012-2013北京东城高三毕业班第一学期期末英语测试卷及答案

暂无评价|0人阅读|0次下载|举报文档2012-2013北京东城高三毕业班第一学期期末英语测试卷及答案_英语_高中教育_教育专区。北京市东城区 2012-2013 学年度高三第一学...

东城区2012-2013学年度第一学期期末教学统一检测高三英语参考答案

暂无评价|0人阅读|0次下载|举报文档 东城区2012-2013学年度第一学期期末教学统一检测高三英语参考答案_数学_高中教育_教育专区。2013年1月东城区高三英语统练试题...

2012-2013年九年级英语上学期第一次模拟考试试卷

2012-2013年九年级英语上学期第一次模拟考试试卷_英语_初中教育_教育专区。2012—2013 学年度九年级(上)期中考试 英语试题卷温馨提示:亲爱的同学,本卷包括“试题卷...

2012-2013北京东城高三毕业班第一学期期末英语测试卷及答案

2012-2013北京东城高三毕业班第一学期期末英语测试卷及答案 隐藏>> 北京市东城区 2012-2013 学年度高三第一学期期末检测 英语试题试卷共 150 分。考试时长 12...

2012-2013学年北京市东城区初三中考一模英语试题及答案

暂无评价|0人阅读|0次下载|举报文档 2012-2013学年北京市东城区初三中考一模英语试题及答案_初三英语_英语_初中教育_教育专区。2012-2013学年北京市东城区初三中考...
更多相关标签:
2016年第一次模拟考试 | 微软模拟飞行2012 | 施工模拟2012 | 模拟驾驶2012 | 采石场模拟2012 | 巴士模拟2012中文版 | 巴士模拟2012 | 模拟农场2012 |
网站地图

文档资料共享网 nexoncn.com copyright ©right 2010-2020。
文档资料共享网内容来自网络,如有侵犯请联系客服。email:zhit325@126.com