当前位置:首页 >> 英语 >> 人教版高中英语必修一过关检测卷

人教版高中英语必修一过关检测卷


英语· 必修 1(人教版)

第一单元过关检测卷

第一部分

词汇短语与句型

一、 根据首字母或中文意思完成下列句子(共 10 小题; 每小题 0.5 分, 满分 5 分) 1.Jack i__________the traffic rules and drove after drinking.<

br />
答案:ignored

2.He seemed to be c__________with the event.

答案:concerned

3.Everyone must calm down and s__________the problem.

答案:settle

4.You have no idea of the pain and s__________I went through.

答案:sufferings

5.Put on your overcoat because it's cold o__________.

答案:outdoors

6 . After the terrible hurricane , the whole house was destroyed__________(完全地).

答案:entirely

7. By now, he has formed the__________(习惯) of reading before going to bed. 答案:habit

8.True friends always__________(分享) their happiness and sadness with each other. 答案:share

9.We can easily__________(交流) with people over the world with Internet. 答案:communicate

10.Some animals hibernate under snow,because there is much air in__________(松的) snow.

答案:loose

二、根据句子的语境选择适当的短语填入空白处(注意所填短语的形 式变化)(共 10 小题;每小题 0.5 分,满分 5 分) add up (to) series of fall in love join in be concerned about have got to go through set down a

on purpose in order to

according to

get along with

hide away

face to face

1. We've chatted online for some time but we have never met______________. 答案:face to face

2 . It is nearly 11 o'clock yet he is not back.His mother ________________him. 答案:is concerned about

3.The Lius__________hard times before liberation.

答案:went through

4.__________ get a good mark I worked very hard before the exam. 答案:In order to

5.I think the window was broken ______________by someone.

答案:on purpose

6 . You should ____________the language points on the blackboard.They are useful. 答案:set down

7.They met at Tom's party and later ____________ with each other. 答案:fell in love

8.You can find____________English reading materials in the school library. 答案:a series of

9.I am easy to be with and ____________my classmates pretty well. 答案:am getting along with

10.They ____________in a small village so that they might not be found.

答案:hid away

三、根据提示翻译句子(共 5 小题;每小题 1 分,满分 5 分) 1.那个哭闹的小孩很快就安静下来了。(calm down) _______________________________________________________ _________________ 答案:That crying child soon calmed down.

2.她为什么这么重视自己的分数呢?(be concerned about) _______________________________________________________ _________________ 答案:Why is she so concerned about her marks?

3.学生们对摇滚的喜爱近乎狂热。(grow/be crazy about) _______________________________________________________ _________________ 答案:Students have grown crazy about rock music.

4 . 这 是 她 第 三 次 到 这 个 山 村 看 望 这 些 孩 子 们 。 (It

_______________________________________________________ _________________

答案:It was the third time that she had come to this mountain village to see these children. 5.丈夫被杀害后,她经历了许许多多的困难。(go through) _______________________________________________________ _________________ 答案:She has gone through a lot since her husband was killed.

第二部分

语言知识与运用

第一节

完型填空(共 15 小题;每小题 2 分,满分 30 分)

阅读下面短文,掌握其大意,然后从 1~15 各题所给的 A,B, C,D 项中,选出最佳选项。

A land free from destruction,plus wealth,natural resources, and labor supply—all these were important were not enough.Something 2 1 in helping

England to become the center for the Industrial Revolution.But they was needed to start the industrial 3 individuals process.That “something special” was men— who could invent machines, find new 4

of power, and establish

business organizations to reshape society. The men who 6 were 7 5 the machines of the Industrial Revolution 8 scientist .He is not from many backgrounds and many occupations.Many of them inventors than scientists.A man who is a 9

is primarily interested in doing his research

necessarily working so that his findings can be used. An inventor or one interested in applied science is a problem by 11 10 trying to make something that has a concrete use.He may try to solve the theories of science or by experimenting through trial and error.Regardless of his method,he is working to obtain a 12 result: the construction of a harvesting machine, the 13 other objectives.

burning of a light bulb,or one of Most of the people who 14

the machines of the Industrial

Revolution were inventors,not trained scientists.A few were both scientists and inventors.Even those who had not been laid by scientists years before. 1.A.cases B.reasons C.factors D.situations 15 or no training

in science might not have made their inventions if a groundwork had

解析:从这四个词的意思上来区分,case 是“事例,案例”的意 思, reason 表原因, factor 意为“因素”, situation 的意思是“形势, 状况”, 文中句子的意思是上述条件是使英国成为工业革命中心的重 要因素。故选 factor。 答案:C

2.A.else B.near C.extra D.similar

解析: else 意为“其他, 别的”, extra 意为“额外的, 外加的”, 而这句话要表达的是“也需要其他条件”, 而不是“额外条件”, 排 除 C。near 和 similar 意思相差较远,故选 A。 答案:A

3.A.generating B.effective C.motivating D.creative

解析:根据下句的解释,应选“有创造性的”,creative 符合题 意。 generating“ 产生的、生产的 ” , motivating“ 有动机的 ” 和 effective“有效的”意思上不贴切。 答案:D

4.A.origins

B.sources

C.bases D.discoveries

解析:sources 意为“来源,根源”,如,sources of power 意为 “能源”,符合题意。origin 的意思是“起因,由来”;base 是“基 础”的意思;discovery 是“发现”的意思。 答案:B

5.A.employed B.created C.operated D.controlled

解析:根据句子的意思,应选 create“创造,发明”这个词。 答案:B

6.A.came B.arrived C.stemmed D.appeared

解析: come from 的意思是“出自, 来自”, 与后面的 background 搭配,意为“出于??背景”。stem from 意为“起源于”,B、C 项的意思不对。 答案:A

7.A.less B.better

C.more D.worse

解析: more...than...是固定搭配, 意为“与其说??不如??”。 本句的意思是,“与其说是科学家,不如说是发明家”。 答案:C

8.A.genuine B.practical

C.pure D.clever

解析: pure 的意思是“纯粹的, 单纯的”, genuine 的意思是“真 正的”, practical 的意思是“实际的”, clever 的意思是“聪明的”, 句子的意思是“一个纯粹的科学家主要致力于精确的科学研究”。 答案:C

9.A.happily B.occasionally C.reluctantly D.accurately

解析:accurately 的意思是“精确的”,符合题意。happily“愉 快的”; occasionally“时而的, 偶然的”和 reluctantly“勉强的”均 不合题意。 答案:D

10.A.seldom

B.sometimes C.all D.never

解析: 这句话的意思是“一个发明家或热衷于应用科学的人通常 试图创造有使用价值的东西”。 答案:C

11.A.planning B.using

C.idea D.means

解析: 这句话的意思是“通过运用科学理论”, use 意为“使用, 运用”,故选 B。 答案:B

12.A.single B.sole

C.specialized D.specific

解析: 根据句子的意思,“他为了明确的结果而工作”,specific 的意思是“明确的”,specialized 的意思是“专门的”; sole 的意 思是“独有的,单一的”;single 的意思是“单独的,一个人”。 答案:D

13.A.few

B.those C.many D.all

解析:根据题意,one of many other objectives“许多其他东西 中的一种”。all“全部”; few“几乎没有”; those“那些”;均 不合题意。 答案:C

14.A.proposed B.developed

C.supplied D.offered

解析:develop“(使)发展”。另一个意思是“研制、开发”,用 在这里恰当。 propose 建议; supply 提供、 供应; offer“提供, 出价”。 答案:B

15.A.little B.much C.some

D.any

解析:本题要求选用的是与 no 意义相近的不定代词,在四个选 项中,只有 little 的意思是“几乎没有”,后接不可数名词,符合题 意。 答案:A

第二节

语法填空 (共 10 小题;每小题 1.5 分,满分 15 分)

阅读下面短文, 按照句子结构的语法性和上下文连贯的要求, 在 空格处填入一个适当的词或使用括号中词语的正确形式填空。 Anne was a 1.__________(Jew) girl 2.__________ lived in the Netherlands during the by World the War Ⅱ.In order not to and

3.__________(catch)

German

Nazi , she

4.__________family had to hide away.In her hiding place she made her best friend 5.__________(name)“kitty” —a diary. During that time she hadn't been able to be outdoors so that she had grown so crazy 6.__________everything to do with nature.For example, she would stay awake deep into the night in order to look at the moon 7.__________.Another time she went downstairs after the window was shut.It was the first time in a year and a half that she 8.__________(see) the night face to face. 9.__________(sad),most times she could only look at the nature 10.__________the dusty curtains. 答案:1.Jewish 2.who

3.be caught 5.named 7.herself 9.Sadly

4.her 6.about 8.had seen 10.through

第三部分

阅读与表达

第一节

阅读理解(共 20 小题;每小题 2 分,满分 40 分)

阅读下列短文,从每题所给的 A,B,C,D 项中选出最佳答案。

Mr.Lang worked in a factory.As a driver, he was busy but he was paid much.His wife was an able woman and did all the housework.When he came back, she took good care of him and he never did anything at home.So he had enough time when he had a holiday.A few friends of his liked gambling(赌博) and he learned it soon.So he was interested in it and hardly forgot anything except gambling.He lost all his money and later he began to sell the television, watches and so on.His wife told him not to do it but he didn't listen to her.She had to tell the police.He and his friends were punished for it.And he was hardly sent away.After he came out of lockup(拘留所), he hated her very much and the woman had to leave him. It was New Year's Day.Mr.Lang didn't go to work.He felt lonely

and wanted to gamble again.He called his friends and they came soon.But they were afraid the police would come.He told his fiveyearold son to go to find out if there were the policemen outside.They waited for a long time and didn't think the police would come and began to gamble.Suddenly opened the door and in came a few policemen. “I saw there weren't any policemen outside, daddy,” said the boy, “so I went to the crossing and asked some to come.”

语篇解读:本文讲一个赌棍想要赌钱,因此叫他的儿子把风,可 他的儿子却把警察找来的故事。

1.Mr. Lang was paid much because__________. A.he was a driver B.he worked in a factory C.he had a lot of work to do D.he had worked there for a long time

解析: 细节题。 根据第 1 段第 2 句话“As a driver, he was busy but he was paid much”可知答案为 C。 答案:C

2.Mrs. Lang did all housework because__________. A.she couldn't find any work B.she thought her husband was tired C.her husband spent all time in gambling D.she wouldn't stop her husband gambling

解析: 推断题。 根据第 1 段第 3 句话“His wife was an able woman and did all the housework.When he came back, she took good care of him and he never did anything at home”可知答案为 B。 答案:B

3.__________, so he was put into lockup. A.Mr.Lang often gambled B.Mr.Lang was late for work C.Mr.Lang didn't help his wife at home D.Mr.Lang wasn't polite to the police

解析:推断题。根据“His wife told him not to do it but he didn't listen to her.She had to tell the police”可知答案为 A。 答案:A

4.The woman had to leave Mr.Lang because__________. A.he didn't love her any longer B.he wouldn't stop gambling C.he had been put into lockup D.he was hardly sent away by the factory

解析:细节题。根据“...he hated her very much and the woman had to leave him”可知答案为 A。 答案:A

5.Which of the following is right? A.The boy hoped his father to be put into lockup again. B.The boy thought his father needed some policemen. C.The boy hoped his father to stop gambling soon. D.The boy hoped his mother to come back.

解析:语义理解题。根据最后一句话“I saw there weren't any policeman outside, daddy, so I went to the crossing and asked some to come”可知答案为 B。 答案:B

It was a quiet village in which there was a military camp.It was far from the towns and cities and there were some high mountains around.Of course it was a good place for training the new soldiers.But it was difficult for the young men to go outside.Mr.White, an officer of forty, was strict with them and he hardly let them leave the camp. Once Mr.White was ill in bed.He couldn't work and a young officer, Mr.Hunt, began to train the new soldiers instead of him.He knew the young men well and let nine soldiers go to the nearest town to have a holiday.But night fell and none came back to the camp.He was worried about it and stood at the gate.It was five to twelve when Mr.Hunt decided to go to the town and see what was happening with the young men.He started the car quickly and set off.At that moment the nine soldiers came back.It seemed they were all drunk.Of course

they found the officer was angry. “I'm sorry, sir,” said the first soldier.“I left the town on time.But something was wrong with my bus on my way here.I had to buy a horse and made it run fast.Bad luck! It died and I had to run back.” And the other seven soldiers said they were late for the same reason.It was the last soldier's turn.He said, “I'm sorry, sir.I got on a bus on time, but...” Having heard this, the officer became even angrier and stopped him at once.He called out, “If you say something was wrong with your bus, I'll punish you at once!” “No, no, sir, ” said the young man.“My bus was all right, but the dead horses were in its way!”

语篇解读: 本文讲 9 个士兵为自己没有按时返回军营找借口开脱 的故事。

6.The military camp was built in the village to__________. A.stop the soldiers going to towns B.stop the soldiers meeting their friends C.train the new soldiers D.make the young men live quietly

解析: 细节题。 根据第 1 段第 2 句和第 3 句“It was far from the towns and cities and there were some high mountains around.Of course it was a good place for training the new soldiers”可知答案为

C。 答案:C

7 . Mr.Hunt because__________.

let

the

nine

soldiers

have

a

holiday

A.he was kind to them B.they felt lonely C.they had something important to do D.they were the best of all

解析: 推断题。 根据第 2 段第 3 句“He knew the young men well and let nine soldiers go to the nearest town to have a holiday”可知 答案为 A。 答案:A

8.The young officer was worried because__________. A.a traffic accident had happened B.he was afraid something happened to the nine soldiers C.the nine soldiers didn't come back on time D.the nine soldiers drank too much in the town

解析:推断题。根据“...Mr.Hunt decided to go to the town and see what was happening with the young men”可知答案为 B。 答案:B

9 . The

nine

soldiers

returned

to

the

camp

late

because__________. A.something was wrong with their buses B.their horses died on the return way C.it took them much time to run back D.they all had drunk much in the town

解析:细节题。根据 It seemed they were all drunk 可知答案为 D。 答案:D

10.Which answer do you think right? A.I'll believe only the last soldier. B.The officer believed the nine soldiers. C.I'll believe none of the nine soldiers. D.The officer won't punish his soldiers.

解析:推断题。那 9 个士兵在为自己的晚归找借口,他们是在说 谎,因此应该选择 C。 答案:C

If you do not use your arm or your legs for some time, they become weak; when you start using them again, they slowly become strong again.Everybody knows that.Yet many people do not seem to know that memory works in the same way.When someone says that

he has a good memory, he really means that he keeps his memory in practice by using it.When someone else says that his memory is poor, he really means that he does not give it enough chance to become strong.If a friend says that his arms and legs are weak, we know that it is his own fault.But if he tells us that he has a poor memory, many of us think that his parents are to blame, and few of us know that it is just his own fault.Have you ever found that some people can't read or write but usually they have better memories? This is because they cannot read or write and they have to remember things; they cannot write down in a little notebook.They have to remember days, names, songs and stories; so their memory is the whole time being exercised.So if you want to have a good memory, learn from the people: Practice remembering. 语篇解读:本文讲述有关记忆力的一些知识。

11 . The main reason for one who has a poor memory is that__________. A.his father or mother may have a poor memory B.he does not use his arms or legs for some time C.his memory is not often used D.he can't read or write

解析:推断题。根据“When someone says that he has a good memory, he really means that he keeps his memory in practice by using it”可推出答案为 C。 答案:C

12 . If you do not use your arms or legs for some time __________. A.you can't use them any more B.they will become stronger C.they become weak and won't become strong until you use them again D.they will become neither stronger nor weaker 解析: 根据 “When you start using them again they slowly become strong again”可知答案为 C。 答案:C

13.Which of the following is NOT true? A.Your memory works in the same way as your arms or legs. B.Your memory, like your arms or legs, becomes weak if you don't give it enough chance for practice. C. Don't learn how to read and write if you want to have a better memory. D.A good memory comes from more practice.

解析:根据文章内容,A、B、D 项均正确,只有 C 项错误,所 以选择 C。 答案:C

14. Some people can't read or write, but they usually have better memories, because__________.

A.they have save much trouble B.they have saved much time to remember things C.they have to use their memories all the time D.they can't write everything in a little notebook

解析:根据“This is because they cannot read or write and they have to remember things 和?so their memory is the whole time being exercised”可知答案为 C。 答案:C

15.Which is the best title for this passage? A.Don't Stop Using Your Arms Or Legs B.How To Have a Good Memory C.Strong Arms And Good Memories D.Learn From the People

解析:本文主要讲记忆力不是天生的,而是靠后天培养的,所以 应该选择 B。 答案:B

Perhaps you have heard a lot about the Internet, but what is it, do you know? The Internet is a network.It uses the telephone to join millions of computers together around the world. Maybe that doesn't sound very interesting.But when you've

joined to the Internet, there are lots and lots of things you can do.You can send emails to your friends, and they can get them in a few seconds.You can also do with all kinds of information on the World Wide Web (WWW). There are many different kinds of computers now.They all can be joined to the Internet.Most of them are small machines sitting on people's desks at home, but there are still many others in schools, offices or large companies.These computers are owned by people and companies, but no one really owns the Internet itself. There are lots of places for you to go into the Internet.For example, your school may have the Internet.You can use it during lessons or free time.Libraries often have computers joined to the Internet.You are welcome to use it at only time. Thanks to the Internet, the world is becoming smaller and smaller.It is possible for you to work at home with a computer in front, getting and sending the information you need.You can buy or sell whatever you want to by from the Internet.But do you know 98% of the information on the Internet is in English? So what will English be like tomorrow? 语篇解读:这是一篇关于 Internet 的说明文,它介绍了什么是 Internet,Internet 的用途、贡献等。

16.What is the passage mainly about? A.Internet. B.Information. C.Computers. D.Emails.

解析:主旨题。文章的每一段都谈到了 Internet,所以我们可以 推断文章的主要内容是 Internet。 答案:A

17.Which is the quickest and cheapest way to send messages to your friends? A.By post. B.By email. C.By telephone. D.By satellite.

解析:细节题。在第 2 段中谈到“You can send email to your friends, and they can get them in a few seconds”,相比其他选项, email 当然是最快的。 答案:B

18.Which may be the most possible place for people to work in tomorrow? A.In the office. B.At school. C.At home. D.In the company.

解析:细节题。最后一段的第 2 句讲到“It's possible for you to work at home with a computer in front”,所以明天我们极有可能在

家工作了。 答案:C

19.Whose the owner of the Internet? A.The headmaster. B.The officer. C.The user. D.No one.

解析: 判断题。 根据全文我们得知, 我们可以在 school, libraries, home 等地方使用 Internet,所有的拥有者是大家,并不是某一个人 或某一行业的从业者。 答案:D

20 . What does the writer try to tell us with the last two sentences? A.English is important in using the Internet. B.the Internet is more and more popular. C.Most of the information is in English. D.Every computer must have the Internet.

解析: 推断题。 最后两句告诉我们: 98% of the information on the Internet is in English, 也就是说英语在 Internet 的应用是非常广泛, 非常重要的, 除 A 选项外, 没有一个选项能全部概括这句话的意思。 答案:A

第二节:信息匹配(共 5 小题;每小题 2 分,满分 10 分) 请阅读下列应用文及相关信息,并按照要求匹配信息。 请阅读下列的广告: A. Guangzhou Sports Ground Open next week from 6:20 to 8:30 pm.Admission:¥2,under 45 or over 60-¥7.Welcome to join us to keep you fit.Tel:23455884

B.CCTV-1 The programs are as follow : 18 : 30 Sports,19 : 00 World News,19:30 Introduction of Museum of Modern Art,21:30 Movie -DANCE IN THE RAIN

C.Dongfeng Photo Shop Photos for all purposes are taken with half of the price for new husband and wife.Mon.-Fri.:8:30 am-8:30 pm,Sat.& Sun.:9: 00 am-10:00 pm

D.STAMPS ON SHOW Time: 8: 30am-5: 00 pm on October 23—24 Add:No.1 Yuejin Road,Guangzhou

E.PARTTIME JOB OFFERED Do you want to have a chance to communicate with those who do shopping? If so,you may contact with Sunny Bookshop,for two

shop assistants are needed here.Tel:020-23100013

F.HELP FROM MUSIC TEACHER Violin lessons to be given at 8:00 on Monday evening.Those attending prepare violins by themselves. Admission : 100 Yuan (half price for students) Tel : 020 - 28338381 请阅读以下人员的相关信息,然后匹配和他/她感兴趣的广告。 1.Meimei is interested in playing the violin,but she can't play very well because she has no music teacher to teach her face to face.She really wants to get one. 答案:F

2.Peter begins to have his summer holiday today.He is too tired to go out for any activity.Instead,he would like to stay home in the evening. 答案:B

3.Tom's family is not rich.He wants to find a parttime job at weekends to earn some money for his study. 答案:E

4.Jany is too fat.This is not good to her health.She knows it well

and want to take more exercise after study. 答案:A

5.Liu Hua is going to marry next month.Before that,she is going to take photos with her new husband. 答案:C

第三节

基础写作(共 1 小题;满分 15 分)

假如你叫李明, 你的美国朋友布鲁斯开始学习中国文学, 他来信 询问鲁迅其人及作品。你回信介绍鲁迅,内容如下: (1)鲁迅,原名周树人,浙江绍兴人。 (2)为了国家,弃医从文。 (3)著名的作家、思想家,而且还是中国现代文学的开创者。 (4)小说被译成多种文字,并被制成电影,如《阿 Q 正传》 、 《祝 福》这两部影片。 (5)一些作品还被选入了中学和大学课本。 参考词汇: 《阿 Q 正传》 :The True Story of AH Q 《祝福》 :The New Year's Sacrifice 注意:介绍必须包括所有内容要点,但不要逐条译成英语。

写作要求: 只能使用 5 个句子表达全部内容。文章首尾已给出,不算字数。

评分标准: 句子结构的准确性,信息内容的完整性。 Dear Bruce, _______________________________________________________ _________________ _______________________________________________________ _________________ _______________________________________________________ _________________ _______________________________________________________ _________________ _______________________________________________________ _________________ _______________________________________________________ _________________ _______________________________________________________ _________________ Since you are learning Chinese literatures,I think reading Lu Xun's novels will help you to know more about it. Yours Li Ming 答案: Born in Shaoxing,Zhejiang Province,Lu Xun with real name Zhou Shuren abandoned the study of medicine because he thought he could change society more through writing.Not only was Lu Xun a wellknown Chinese writer,a thinker,and translator,but also the father of modern Chinese literature.His novels have been translated

into many languages and some of novels have been made into films , such as The True Story of AH Q and The New Year's Sacrifice.Some of his novels have been collected in high school and college textbooks.

第四节

读写任务(共 1 小题;满分 25 分)

阅读下面的短文,然后按照要求写一篇 150 词左右的英语短文。 “Can I see my baby?” asked the happy new mother.The bundle(婴儿包)was placed in her arms and when she moved the fold of cloth to look upon his tiny face, she gasped the baby has been born without ears.Time,however,proved that the baby's hearing was perfect except his appearance. One day when he rushed home from school and threw himself into his mother's arms , he cried out bitterly ,“A boy , a big boy...called me a f...freak.” She sighed,knowing that his life was to be endless of heartbreak. He grew up,handsome for his misfortune.A favorite with his fellow students,he might have been class president,but for that.He developed a gift for literature and music. The boy's father had a talk with the family doctor.Could nothing be done? “I believe we could graft(移植)on a pair of outer ears,if they could be donated(捐献),”the doctor decided.So the search began for a person who would make such a sacrifice to a young man.Two years went by.Then ,“You're going to the hospital , son.Mother and I have someone who will donate the ears you need.But it's a secret,” said the father. The operation was a brilliant success.His talents blossomed ( 开

花)into genius.School and college became a series of successes.Later he married and entered the diplomatic(外交)service.“But I must know!” he urged his father.“Who gave so much for me? I could never do enough for him.” “I do not believer you could,” said the father,“but the agreement was that you are not to know...Not yet.” The years kept the secret,but the day did come...One of the darkest days that ever pass through a son.He stood with his father over his mother's casket(棺材).Slowly and tenderly,the father stretched forth a hand and raised the thick,reddishbrown hair to let out the secret.

写作内容: 1.以约 30 词概括这个感人的故事。 2.以约 120 词,请就“在受别人的帮助中,学会了帮助别人” 的话题写一篇英语短文,表达你内心的感受,并包括如下要点: 1)看完这个故事后,你如何评价这位母亲的无私行为; 2)请以你的日常生活经历为例,说明别人的善良行为对你的影 响; 3)你的感想。

写作要求: 1.作文中可使用自己亲身经历或虚构的故事,也可以参照阅读 材料的内容,但不得直接引用原文中的句子; 2.作文中不能出现真实姓名和学校名称; 3.标题自定。 _______________________________________________________

_________________ _______________________________________________________ _________________ _______________________________________________________ _________________ _______________________________________________________ _________________ _______________________________________________________ _________________ _______________________________________________________ _________________ _______________________________________________________ _________________ _______________________________________________________ _________________ _______________________________________________________ _________________

答案: Help is Always Unselfish An unselfish mother donated her ears to her imperfect son without telling him about it.At last,the son got the secret from his father after his mother died. Help is always unselfish.The mother donated her ears to her son,showing her greatest love to her child.From these,we can know how difficult it is for parents to raise their children. In the daily life,we always get kind help from our teachers, classmates and friends.And their kind help is always unselfish.When

I was in Senior Middle School,I lived in the school.Every time I was ill,my teachers and classmates gave me kind help,taking good care of me all the time.In today's society,I was affected by some bad things,which made me think that there was no kindness in the world.It was my friends who did everything to help me out. From these experiences,I have realized that helping others is necessary, and true love does exist in our daily life.Since then, I have changed myself a lot, and I also give hands to others when they are in need of help.


更多相关文档:

人教版高中英语必修一过关检测卷_Unit1_Friendship(含答案)

人教版高中英语必修一过关检测卷_Unit1_Friendship(含答案)_高一英语_英语_高中教育_教育专区。英语· 必修 1(人教版) 第一单元过关检测卷 第一部分 词汇短语与...

人教版高中英语必修一过关检测卷_Unit1_Friendship(含答案)

人教版高中英语必修一过关检测卷_Unit1_Friendship(含答案)_英语_高中教育_教育...答案:hid away 三、根据提示翻译句子(共 5 小题;每小题 1 分,满分 5 分...

高一英语2014-2015人教版高中英语必修一综合测试题及答案

高一英语2014-2015人教版高中英语必修一综合测试题及答案_英语_高中教育_教育专区...A.reading C.talking about it B.practising D.listening 答案:B 细节理解题...

新人教版高中英语必修一复习测试题及答案

人教版高中英语必修一复习测试题及答案_高一英语_英语_高中教育_教育专区。▲第一节 语法和词汇知识(共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分) 从 A、B、C...

人教版高一英语必修一Unit1测试题(含答案)

人教版高一英语必修一Unit1测试题(含答案)_英语_高中教育_教育专区。Unit 1 一. 单项填空 1.--- Mary’s got crazy and has been sent to the mental ...

高一英语必修一试卷(含答案)(适合测试)

姓名 高一英语测试卷 (选择题答案写在题目后面的表格里) 一,选择填空。(共 ...新人教版高一英语必修一... 8页 2下载券 高一英语必修一 小测试 暂无评价 ...

高一英语必修一 综合测试卷

高一英语必修一 综合测试卷_英语_高中教育_教育专区。必修 1 综合测试卷 (时间...高一英语人教版必修4第一... 3页 免费 高一英语期末考试综合测... 10页 ...

英语必修一综合测试题一

英语必修一综合测试题一_高一英语_英语_高中教育_教育专区。高中英语必修一综合...2010高中新课标人教版英... 10页 免费 英语必修五_综合测试题_... 14页 ...

新人教版高中英语必修一复习测试题及答案

高一英语必修 1 综合复习检测题第二部分 英语知识运用(共两节,满分 45 分) ▲第一节 语法和词汇知识(共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分) 从 A、B、...

人教版高一英语必修一Unit1测试题(含答案)

人教版高一英语必修一Unit1测试题(含答案)_高一英语_英语_高中教育_教育专区。新课标人教版高中英语必修一 Unit 1 一. 单项填空 1. --- Mary’s got crazy ...
更多相关标签:
人教版高中数学必修3 | 人教版高中英语必修二 | 人教版高中历史必修三 | 人教版高中生物必修一 | 人教版高中英语必修一 | 人教版高中地理必修一 | 人教版高中历史必修二 | 人教版高中数学必修一 |
网站地图

文档资料共享网 nexoncn.com copyright ©right 2010-2020。
文档资料共享网内容来自网络,如有侵犯请联系客服。email:zhit325@126.com