当前位置:首页 >> 英语 >> 高二英语下学期期末考试试题(一)

高二英语下学期期末考试试题(一)


高二英语下学期期末考试试题(一)
试卷满分:150 分 考试时间:120 分钟 Ⅰ卷 选择题 Ⅰ. 听力理解(共三节,满分 20 分) 第一节(共 4 小题;每小题 1. 5 分,满分 6 分) 听下面四段对话,每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳选 项。每段对话你将听两遍。 1. Where is Ethan now? A. At the

office. B. At a factory. C. At a meeting room. 2. Why did the woman go to town? A. Get some money from the bank. B. Buy some groceries in a market. C. Pay her bills in the bank. 3. What is the relationship between the speakers? A. Boss and employee. B. Doctor and patient. C. Husband and wife. 4. How will the man travel? A. By car. B. By plane. C. By train. 第二节(共 6 小题;每小题 1. 5 分,满分 9 分) 听下面三段材料,每段材料后有两个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳选 项。每段材料你将听两遍。 听第 5 段材料,回答第 5 至 6 题。 5. Why was Jimmy sent home from school? A. He wasn't feeling well. B. He didn't finish his homework. C. He played tricks on his classmates. 6. Why is the woman upset? A. A stranger broke into the house. B. Jimmy climbed in through a window. C. There was no one home waiting for her. 听第 6 段材料,回答第 7 至 8 题。 7. What attracts the man most? A. The business trip. B. Professor Lee's lecture. C. Movies shot by young directors. 8. Who will probably help the man? A. His aunt. B. His cousin. C. His elder sister. 听第 7 段材料,回答第 9 至 10 题。 9. What might be the speaker? A. A performer. B. A tour guide. 10. When does the World of Color start? C. A school teacher.

-1-

A. At 7p. m.

B. At 8: 30p. m.

C. At 9: 30 p. m.

(听力理解第三节见第Ⅱ卷) Ⅱ. 单项填空(共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分) 从 A、B、C、D 四个选项中选出可以填入空白处的最佳答案。 11. — I'll come to listen to your speech at 9:30 tomorrow morning. — I regret to tell you that by then my speech ____. A. had ended B. has ended C. will have ended D. will end 12. It was after he went to college __ he realized the importance of forming a reading habit. A. that B. when C. since D. as 13. __ his telephone number or e-mail address, she had some difficulty getting in touch with John. A. Not knowing B. Not to know C. Not known D. Not having known 14. It is said that they __ $ 200, 000 for the house up to now. A. will offer B. are offering C. offer D. have offered 15. — Can you __ what these characters on the rock are? — Not really. A. carry out B. make out C. come out D. go out 16. — Oh, my cat is really fat. — You __ have given her so much food. A. wouldn't B. mustn't C. couldn't D. shouldn't 17. I didn't see your sister at the party. If she __, she would have met my brother. A. has come B. had come C. did come D. came 18. — How come you are here? — I came here for nothing else but to see you ____. A. by chance B. in addition C. at random D. on purpose 19. __ is not possible that Bob can win the first prize in the competition. A. This B. That C. It D. What 20. — I'm leaving tomorrow. — Oh, what a pity! I won't be able to see you off. I __ a tele-conference the whole morning. A. have B. am having C. will be having D. will have had 21. With the rapid development of the city, he can hardly find the place __ he used to play with his childhood friends. A. where B. when C. there D. which 22. __ we have no disagreement on the plan, let's bring the discussion to an end. A. Unless B. Until C. Although D. Now that 23. It matters much most of your group members support you. A. if B. whether C. what D. that 24. To learn the piece of music quickly, you'd better hear it ___ as many times as possible. A. play B. playing C. played D. to play 25. — What do you think of color of my handbag? — Perfect! It is __ good match for your dress. A. a; the B. the; a C. a; a D. the; the Ⅲ. 完形填空(共 20 小题;每小题 1 分,满分 20 分) 阅读下面短文,掌握其大意,从各题 A、B、C、D 四个选项中,选出可以填入空白处的最
-2 -

佳答案。 A group of graduates got together to visit their old university professor.

The conversation soon turned into complaints about 26 in work and life. To offer his guests coffee, the 27 went to the kitchen and returned with a large pot of coffee and a variety of 28 — porcelain, plastic, glass, crystal, some 29 , some expensive, some delicate — telling them to help themselves to the 30 . When all the students 31 a cup of coffee in hand, the professor said, "If you have 32 , all the nice-looking expensive cups have been taken up, 33 the plain and cheap ones. While it is 34 for you to want only the best for yourselves, that is the 35 of your problems and stress. " "Be assured that the cup itself adds no 36 to the coffee. In most cases it is just more expensive and in some cases even 37 what we drink. " "What all of you really want is coffee, 38 the cup, but you 39 went for the best cups … And then you began 40 each other's cups. " "Now consider 41 : Life is the coffee; the jobs, money and position in society are the cups. They are just tools to hold and contain 42 , and the type of cup we have does not determine, nor 43 the quality of life we live. Sometimes, by concentrating only on the cup, we 44 to enjoy the coffee. Fully appreciate the coffee, not the cups! Don't let the cups 45 you ... enjoy the coffee instead. " 26. A. stress B. progress C. condition D. pride 27. A. advisor B. professor C. monitor D. graduate 28. A. glasses B. bowls C. trays D. cups 29. A. plain-looking B. beautiful C. modern D. nice-looking 30. A. pot B. sugar C. milk D. coffee 31. A. made B. had C. cooked D. served 32. A. talked B. discussed C. noticed D. decided 33. A. leaving behind B. falling about C. leaving about D. falling behind 3g. A. strange B. wonderful C. normal D. important 35. A. source B. purpose C. doubt D. result 36. A. price B. quality C. sweet D. color 37. A. proves B. tastes C. hides D. steals 38. A. more than B. less than C. other than D. rather than 39. A. consciously B. wisely C. shyly D. carelessly 40. A. showing B. eyeing C. exchanging D. praising 41. A. it B. that C. this D. one 42. A. jobs B. money C. position D. life 43. A. change B. increase C. discover D. lower
-3-

44. A. try 45. A. envy

B. manage B. drive

C. fail C. support

D. plan D. assess

Ⅳ. 阅读理解(共两节,满分 40 分) 第一节(共 15 小题;每小题 2 分,满分 30 分) 阅读下面短文,从各题 A、B、C、D 四个选项中,选出最佳答案。 A Each spring brings a new wildflower blooming in the fields along the highway I travel daily to work.

There is one particular blue flower that has always caught my eye. I've noticed that it blooms only in the morning hours. The afternoon sun is too warm for it. Every day each year for about two weeks, I see those beautiful flowers. This spring, I started a wildflower garden in my yard. I can look out of the kitchen window while doing the dishes and see the flowers. I've often thought that those lovely blue flowers from the fields would look great in that bed alongside other wildflowers. Every day I drove past the flowers, thinking, "I'll stop on my way home and dig them." "Gee, I don't want to get my good clothes dirty…" Whatever the reason, I never stopped to dig them. My husband even gave me a tool one year for that expressed purpose. One day on my way home from work, I was saddened to see that the highway department had cleared up the fields and the pretty blue flowers were gone. I thought to myself, "Way to go, you waited too long. You should have done it when you first saw them blooming this spring. " A week ago we were shocked and saddened to learn that my oldest sister-in-law has a cancer. She is 20 years older than my husband and unfortunately, because of age and distance, we haven't been as close as we all would have liked. I couldn't help but see the connection between the pretty blue flowers and the relationship between my husband's sister and us. I do believe that God has given us some time left to plant some wonderful memories that will bloom every year for us. And yes, if I see the blue flowers again, I'm sure I'll stop and transplant them to my wildflower garden. 46. How long might the blue flower bloom in spring? A. About two weeks. B. The whole season. C. About one week. D. The whole day. 47. Where did the writer want to transplant the flowers? A. Across the fields. B. Along the highway. C. In the garden. D. Outside the yard. 48. Which of the following is NOT true about the writer's sister-in-law? A. She is seriously ill. B. She is twenty years old. C. She lives far away from the writer. D. She is not in close touch with the writer. 49. What does the writer want to tell us? A. Value now and don't lose chances.
-4-

B. Visit our relatives only after they get ill. C. Refresh our wonderful moments every year. D. Plant flowers and don't enjoy them in the field. B The necktie looks set to follow the top hat in being handed over to the fashion museum by office workers within the next 50 years, according to research. Nearly three quarters (74%) think the tie will not survive within British firms beyond the next half a century with the popularity of the open-collared shirt. Its demise is being blamed on the boom in creative businesses, such as Facebook and Google, and online trading companies where formal dress codes tend to be avoided in favour of a more casual approach. Once considered an important part of business dress, the tie has become a victim of the spread of "casual Fridays" into other weekdays, according to researchers. The poll, by Deal Jungle. com, which helps small and medium enterprises, found more than half (51% ) thought the tie would die out in offices within the next 20 years and almost a quarter (22%) believed it would last less than 10 years. A spokesman for the site, which has 20, 000 registered members, said: "Ties have been around seemingly forever but increasing numbers of office workers are telling them to get away."

"The success of businesses such as Facebook and Google, where even the CEO turns up wearing jeans and a hoodie, also seems to have had a corrosive (侵蚀性) effect on the idea of dressing formally for work." "Many of our members keep their expenses to a minimum by working from home so they feel no need to dress up to go to work. We know that when they meet with clients, they still put on a business suit, but a tie is no longer seen as an essential part of the suited-and-booted look." "Instead, many businessmen and increasing numbers of executives choose a suit and shirt with an open collar. The tie-less suit creates an impression of a more approachable deal maker, someone who is still business-minded, yet creative and technology-sensible, too. " 50. Why are ties expected to disappear in offices? A. CEOs in creative businesses set a rule to forbid wearing ties. B. The idea of casual weekdays is increasingly accepted. C. Office workers are tired of wearing ties daily. D. The tie-less look appears more modern. 51. According to the spokesman, how are their members dressed before clients? A. Business suits and casual jeans. B. Formal suits and a shirt with a tie. C. Casual suits and buttoned-up shirt. D. Business suits and an open-collared shirt. 52. What kind of image does the tie-less suit create? A. Accessible in business. B. Professional in fashion.
-5-

C. Casual in working. D. Creative in dressing. 53. What does the underlined word "demise" mean in Para.2? A. popularity B. survival C. disappearance D. development C The British are being encouraged to holiday at home as a major tourism drive offering Olympic themed discounts is launched next week. A new campaign offering 20. 12% discounted bills at participating venues ( 场所) will be announced publicly for the first time by Culture Secretary Jeremy Hunt on Wednesday to encourage "staycations". The scheme includes hotel accommodation, meals, guided tours and entry to attractions, with discounts funded by the industry. Government officials said more than three million hotel rooms were already lined up under the project, which is being backed by a range of companies, including Butlins. Attractions, such as the London Eye and Alton Towers, are also taking part. Reduced prices will also be offered on stays on the Royal yacht Britannia, now harboring in Leith, Edinburgh, and visits to Chatsworth, the historic house in Derbyshire. Tourists will be able to take advantage of the discount by using a dedicated website before the end of the Paralympics on September 9 to make bookings for this year and 2013. Mr. Hunt said, "With the Diamond Jubilee and the 2012 Olympic Games, this year is the perfect opportunity for more of us to holiday in the UK " Mr. Hunt has travelled the UK, urging companies to take part in the scheme, telling them, "It's now or never for London tourism. We will never have a year like 2012 to show the world that this is, quite simply, the most exciting, vibrant, cosmopolitan city on the planet. The unavoidable complaints in the run up to an Olympics must not cloud the scale of the opportunity —including our biggest ever tourism marketing campaign to make sure we get a lasting benefit from being in the global spotlight. " The scheme will be promoted by a £3 million television advertising campaign — the first of its kind in the UK. The government hopes the " Holidays at Home are Great" campaign — launched by VisitEngland — will create 12, 000 jobs, create 5.3 million extra short overnight breaks, and generate £480 million in extra spending over three years. 54. What Mr. Hunt said indicates that . A. he has no interest in the scheme B. he supports the idea of staycation C. he doubts the benefit of the scheme D. he cares most about London tourism 55. What does the underlined sentence (in Para. 6) mean? A. London tourism will never have a precious opportunity. B. It is too golden an opportunity for London tourism to lose. C. It is now too late for London tourism to take this opportunity. D. London has ever had a valuable opportunity like the one in 2012. 56. How will the "Holidays at Home are Great" campaign probably benefit London? A. It will offer 20. 12% discount to travelers' expenses. B. It will attract more international travelers to visit London. C. It will create more job opportunities and bring in more money. D. It will prove London the most exciting, vibrant, cosmopolitan city on earth. 57. In which section of a newspaper will this article be presented? A. Entertainment. B. Politics. C. Finance. D. News. D Testing has replaced teaching in most public schools. My own children's school week is framed by pretests, drills, tests, and retests. They know that the best way to read a textbook is to look at the questions at the end of the chapter and then skim the text for the answers. I believe that my daughter Erica, who gets excellent marks, has never read a chapter of any of her
-6-

school textbooks all the way through. And teachers are often heard to state proudly and openly that they teach to the mandated (国家指定的) state test. Teaching to the test is a curious phenomenon. Instead of deciding what skills students ought to learn, helping students learn them, and then using some reasonable methods of assessment to discover whether students have mastered the skills, teachers are encouraged to reverse the process. First, one looks at a commercially available test. Then, one distills (提取) the skills needed not to master reading, say, or math, but to do well on the test. Finally, the test skills are taught. The ability to read or write or calculate might infer the ability to do reasonably well on standardized tests. However, neither reading nor writing develops simply through being taught to take tests. We must be careful to avoid mistaking preparation for a test of a skill with the acquisition of that skill. Too many discussions of the basics of skills make this fundamental confusion because people are test-centered rather than concerned with the nature and quality of what is taught. Recently, many schools have faced what could be called the crisis of comprehension or, in simple terms, the phenomenon of students with phonic and grammar skills still being unable to understand what they read. These students are capable of taking tests and filling in workbooks. However, they have little or no experience reading or thinking, and talking about what they read. They know the details but can't see or understand the whole. They are taught to be so concerned with grade that they have' no time or ease of mind to think about meaning, and reread things if necessary. 58. As is indicated in the second paragraph, the author finds it strange that __. A. tests are used to assess students' skills B. skills are determined before tests are set C. teaching is aimed to prepare students for tests D. teachers use some reasonable methods of assessment 59. The crisis of comprehension most probably results from __. A. students' poor phonic and grammar skills B. teaching that takes up much of students' free time C. teaching that emphasizes details rather than the whole D. students' lack of ability to think about what they read 60. According to the author, we can infer that __. A. the basics of skills have been discussed too much B. the nature and quality of what is taught are fully concerned C. skills in general are not only useless but often mislead students D. doing well in a test does not necessarily mean acquiring the skill Ⅱ卷 非选择题 Ⅰ 听力理解 第三节:(共 5 小题;每小题 1 分,满分 5 分) 听下面一段材料,根据题目要求在相应的横线上写下第 l 题至第 5 题的关键信息。此 段材料你将听两遍。

-7-

Ⅱ. 阅读理解 第二节(共 5 小题;每小题 2 分,满分 10 分) 阅读下面短文和问题,根据短文内容,在相应题号后的横线上写下相关信息(不多于 五个单词),完成对该问题的回答。答语要结构正确,书写工整,字迹清楚。

1. Cousins You could say that the alligator and the crocodile are cousins because they belong to the same animal group. The group is called Archosauria (ark-o-SOR-ee-ah). The name means "ruling lizards." The alligator and the crocodile are alike in many ways. Both have hard, bumpy skin. Both lay eggs in nests that they build near water. Both are reptiles (爬行动物), too.

2. Look Again Even though alligators and crocodiles are similar, there are ways to tell them apart. Adult alligators are usually gray or black, and they are darker than crocodiles. Adult crocodiles may be tan, green, or brown. Most types of alligators have broad snouts. Crocodiles' snouts are different. Their snouts are long and narrow. Look at the picture of the alligator. Whenever an alligator closes its mouth, only the top teeth show. Now look at the picture of the crocodile. Do you see a difference? Whenever a crocodile closes its mouth, some of the lower teeth also show.

-8-

3 Alligators and crocodile also have different ways of doing things. Alligators like freshwater. They sometimes wander into salty seawater, but they don't stay in the water very long. The salt can be bad for them. Alligators usually make their nests at the edge of freshwater lakes, rivers, or swamps. They use grass and leaves to make their nests. Crocodiles, on the other hand, usually build their nests in mud or sand. Sometimes they construct these nests near salty water. The salty water doesn't hurt them. Alligators and crocodiles do other things differently, too. A mother alligator stays near her nest. When the eggs hatch, she carries the babies to water. They may even ride around on her head as she swims. They depend on her to help them stay safe. Crocodile babies don't rely as much on their mothers. In fact, the babies leave the nest a few days after they are born. 1. Where do they (alligators and crocodiles) lay eggs? 2. According to Part 2 "Look Again", how can we tell alligators and crocodiles apart? 3. What might be a suitable heading for Part 3? 4. According to the passage, who rely more on their mothers? 5. Who is the passage most likely intended for?

Ⅲ. 完成句子(共 5 小题;每小题 3 分,满分 15 分) 根据括号中所给的提示翻译下列句子。 1. 众所周知,少吃肉和盐对我们的健康有好处。(be good for) 2. 据报道本次事故中无人受伤。(report) 3. 如果我再有机会回到学校,我会更加努力学习。(虚拟语气) 4. 不管她到哪儿,她总能很快适应新环境。(adjust to) 5. 多数人认为勤奋工作往往可以弥补智力的不足。(make up for)

Ⅳ. 短文填空(共 10 空,每空 2 分,满分 20 分) 根据短文的意思和结构,选择方框中合适的词并用其恰当形式填空。(每词只用一次) conscious fill fireman hunger kitchen lucky sleep spread wait while 1 so I decided to make You won't believe what happened two days ago. It was a Wednesday evening and my roommate was out for the night. I was feeling a little
-9-

something to eat. I went down to the kitchen to fix myself some toast. I put two slices of bread into the toaster and decided to watch some TV while I 2 …I must have been very tired because I soon fell 3 . I woke up what seemed like seconds later, in my front yard, coughing and staring up at some 4 .They told me that my toaster had caught fire while I was asleep and the flames quickly 5 to the curtains on my kitchen window. In no time it seemed my whole 6 was on fire and smoke filled my entire house… My neighbour, 7 , saw the smoke and called the fire department. When they got to my home the fire had spread from the kitchen into the living room and the house was 8 with smoke. Two of the firemen broke down my front door with an axe 9 the others were putting out the fire with water. They found me lying 10 on my sofa. If they had come only 5 minutes later I don't think I would be here today talking about it. 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. V. 书面表达(满分 20 分) 假设你是高二(1)班李华,参与学校英语校刊征稿活动,向全校同学推荐一个游戏网页。请 根据下面提供的信息,介绍该网页的基本情况,并谈谈自己对此活动的感想。

参考词汇:赞助商 sponsor(n. );一粒 a grain of 注意:1. 开头已为你写好。 2. 词数不少于 60。 My dear fellow schoolmates ,here I'm introducing you an interesting game website.

- 10 -

【试题答案】
Ⅰ卷 选择题 Ⅰ、听力理解第一、二节(共 l0 小题,l 5 分。每小题 1. 5 分) 1. C 6. B 2. A 7. C 3. A 4. B 5. A 8. C 9. B l0. B

Ⅱ、单项填空(共 1 5 小题,1 5 分。每小题 1 分) 11. C 12. A 13. A 14. D 15. B 16. D 17. B l8. D 19. C 20. C 21. A 22. D 23. B 24. C 25. B Ⅲ、完形填空(共 20 小题,20 分。每小题 1 分) 26. A 31. B 36. B 41. C 27. B 32. C 37. C 42. D 28. D 33. A 38. D 43. A 29. A 34. C 39. A 44. C 30. D 35. A 40. B 45. B

IV、阅读理解第一节(共 1 5 小题,30 分。每小题 2 分) 46. A 51. D 56. C 47. C 52. A 57. D 53. C 58. C 48. B 54. B 59. D 49. A 55. B 60. D 50. B

Ⅱ卷 非选择题 Ⅰ、听力理解第三节(共 5 小题,5 分。每小题 1 分) (1) Coleman (2) 4901771 (3) Friday (4) 35 (5) cash

Ⅱ、阅读理解第二节 (共 5 小题,10 分。每小题 2 分) 1. In nests near water. 2. From colors, snouts and mouths. (至少写出两个) 3. Different Ways 4. Baby alligators. 5. Kids. Ⅲ、完成句子(共 5 小题;l 5 分。每小题 3 分) 1. As everyone knows, eating less meat and salt is good for our health. 2. It is reported that no one was injured in the accident. 3. If I had a chance to go back to school, I would work harder. 4. Wherever she goes, she can always adjust to the new environment quickly. 5. Most people believe that hard work can often make up for a lack of intelligence. IV、短文填空(共 10 题;20 分。每小题 2 分) 1. hungry 6. kitchen 2. was waiting 3. asleep 7. luckily 8. filled 4. firemen 9. while 5. spread 10. unconscious

- 11 -

V、书面表达(共 20 分) One possible version: My dlear fellow schoolmates, here I'm introducing you an interesting game website It is aimed to help hungry children as well as enlarge the English vocabulary of the game players. Recently I find my English has greatly improved since I started playing the games on it. If you are curious about it. Please log on the website http://www.freerice.com now. Then you may start to answer the questions on English words. For each answer you get right, the sponsor of the website will donate 10 grains of rice to the WFP. I think the rice I donate may not make a big difference to end hunger in the world. However, if every day thousands of people earn grains of rice, while having fun and learning on Freerice, the power will surely be greater. My dear schoolmates, do you want to try something different and meaningful? Join me and join Freerice! 书面表达评分参考: 1. 第一档:(20~1 8 分)(很好) 完全完成试题规定的任务。运用了多样的句式和丰富的词汇。语法或用词方面有个别错 误,但为尽可能表达丰富的内容所致。体现了较强的语言运用能力。全文结构紧凑,逻辑清 楚、合理。 2. 第二档:(17~15 分)(好) 完成试题规定的任务。运用的句式和词汇能满足任务要求。语法和用词基本准确,少许 错误主要为尽可能表达丰富的内容所致。使用了简单的语句间连接成分,内容连贯,逻辑清 楚、合理。 3. 第三档: (14~12 分)(及格) 基本完成试题规定的任务。运用的句式和词汇基本满足任务要求。语法和用词方面有一 些错误,但不影响理解。内容基本连贯,逻辑清楚、合理。 4. 第四档:(11~6 分)(较差) 未恰当完成试题规定的任务。所用句式和词汇有限。语法或用词方面的错误影响了对所 写内容的理解。信息未能清楚地传达给读者。 5. 第五档:(5~1 分)(差) 未完成试题规定的任务。句式单调,词汇贫乏。语法或用词方面错误较多,严重影响了 对所写内容的理解。信息未能传达给读者。 6. 0 分:未能传达任何信息;写的内容与要求无关。 7. 书写或标点符号不规范在 4 处以上(含 4 处),或字迹潦草,在得分中再扣除 1 分(第四、五 档文不扣此项分数)。重复错误只扣一次分数。 高二英语听力录音材料 一、听力理解 第一节:听下面四段材料,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳选项。听完每段材 料后,你都有 5 秒钟时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段材料你将听两遍。 Text 1 M: Where is Ethan now? He is supposed to wait here at the office. W: Sorry, he is at the meeting room. They are planning an urgent visit to the factory. Text 2 M: Did you go to town this morning? W: Yes. I had to draw some money from the bank to pay my grocery bills. Text 3
- 12 -

W: Mr. Smith. Could I have a couple of hours off tomorrow morning? M: Well, I guess so. But, why? W: I have to send my son to see the dentist. Text 4 W: Why did you change your mind? Didn't you say you would like to try the express train? M: The first-class tickets are sold out. I can't bear a long journey. W: I know And… the weather is not good for driving. So, are you going to fly there? M: I guess so. 第二节:听下面三段材料,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳选项。听每段材料 前,你将有 5 秒钟时间阅读各个小题;听每段材料后,将给出 5 秒钟的作答时间。每段材料你 将听两遍。 听第五段材料,回答第 5 至第 6 题。 M: Amy, why do you look upset? W: Oh, it's Jimmy, my son. M: What's wrong? W: Well, Jimmy got sent home from school. M: He played tricks on his classmates again? W: No. M: He didn't finish his homework? W: No, he wasn't feeling well. But, there was no one home. M: How come? What happened then? W: He had forgotten to take his keys, so he climbed through the bedroom window. Can you imagine it? How could he do that?! M: Yes, it's too dangerous. But…, at least he wasn't left waiting in the cold. 听第六段材料,回答第 7 至第 8 题。 M: Hi, Lucia. W: Hi, Ali. Would you like to come with me to the movie club this weekend? M: I'm not sure. You see, my aunt Melisa is on a business trip. I have to look after my little cousin. W: Come on. You must go this time. Professor Lee is going to give a lecture. It's about movies on youth's problems. M: Really? You know, what always most interests me are the movies shot by young directors. W: I'm interested in the movie which is going to be shown after the lecture. It would be a shame if you missed it. M: You are right. Let me think… Probably, I can ask my elder sister Jessie to replace me. 听第七段材料,回答第 9 至第 10 题。 M/W: Good morning, ladies and gentlemen. Today is our Disneyland Day. There you are going to meet your favorite Disney characters in person. If you are visiting with children, I especially recommend you try Character Dining. When your children eat with Princesses, Mickey and his friends, you will feel it a fairy tale. Oh, don't miss the new musical parade at 7 p.m. The World of Color starts at 8:30 p.m. At that time, water, color, fire and lights will form a world of fantasy and imagination. After watching this show you have to head for the exit. Our gathering time is 9:30 p.m. I will be waiting for you right at the exit. Make sure your kids and all your belongings are safe. Hope you have a fantastic time. 第三节:请同学们将试卷翻到第Ⅱ卷,听力理解第三节。 听下面一段材料, 根据题目要求在相应的横线上写下第 1 题至第 5 题的关键信息。 听完后, 你将有 10 秒钟时间来回答每个小题。此段材料你将听两遍。
- 13 -

W: Good morning. How can I help you? M: Well, I’d like to rent a car. W: Yes, certainly, sir. How long would you like the car? M: For three days, starting tomorrow morning. W: All right. Today is Tuesday. That's from Wednesday to Friday. What kind of car do you Ford Fiesta available now. Which would you like? M: Err, a Ford Fiesta. How much will it cost? W: The cost per day is $35, with full insurance. M: It's fine with me. W: Great! Sir, now I need your details for this form. First, your name, please. M: Paul Coleman. C-O-L-E-M-A-N. W: OK. And your phone number please. M: My number is 4901771. Anything else? W: I need to have a look at your driver's license. M: Sure. Here you are. By the way, when can I pick it up? W: Tomorrow morning at 8 o'clock. How do you want to pay for it? M: I will pay by cash. W: Thank you for coming. M: Thanks.

prefer? I've got a Nissan and a

- 14 -


更多相关文档:

高二英语下学期期末考试试题及答案

高二下学期期末考试英语试题及答案第一卷(选择题,满分 115 分) 第二部分 英语知识应用(共两节,满分 45 分) 第一节 单项填空(共 15 小题;每小题 1 分,...

高二英语下学期期末测试题

高二英语下学期期末测试题第 I 卷(共 65 分)第一部分:听力略第二部分:英语知识运用(共两节,满分 35 分) 第一节:语法和词汇知识(共 15 小题;每小题 1 ...

山东省潍坊市2014-2015学年高二英语下学期期末考试试题

山东省潍坊市 2014-2015 学年高二英语下学期期末考试试题注意事项: 1.本试卷分第 I 卷(选择题)和第 II 卷(非选择题)两部分,共 12 页。 2.答题前,考生...

江苏省邗江中学2015-2016学年高二英语下学期期末考试试题

江苏省邗江中学 2015-2016 学年度第二学期 高二英语期末试卷试卷分六部分。满分 120 分。考试时间 120 分钟 第Ⅰ卷(共 85 分) 第一部分 听力(共两节,满分...

高二英语下学期期末测试题(二)

高二英语下学期期末测试题第 I 卷(共 65 分)第一部分:听力略第二部分:英语知识运用(共两节,满分 35 分) 第一节:语法和词汇知识(共 15 小题;每小题 1 ...

高二英语下学期期末测试题(二)

高二英语下学期期末测试题第 I 卷(共 65 分)第一部分:听力略第二部分:英语知识运用(共两节,满分 35 分) 第一节:语法和词汇知识(共 15 小题;每小题 1 ...

高二英语下学期期末测试题(二)

高二英语下学期期末测试题第 I 卷(共 65 分)第一部分:听力略第二部分:英语知识运用(共两节,满分 35 分) 第一节:语法和词汇知识(共 15 小题;每小题 1 ...

高二英语下学期期末考试试题(二)

高二英语下学期期末考试试题(二)试卷满分:150 分 考试时间:120 分钟 Ⅰ卷 选择题 第一部分:听力理解(共三节,15 分) 第一节(共 5 小题;每小题 1 分,共...

江苏省盐城市2014-2015学年高二英语下学期期末考试试题

江苏省盐城市2014-2015学年高二英语下学期期末考试试题_英语_高中教育_教育专区。2014/2015 学年度第二学期高二年级期终考试 英语试题 第一部分 听力(共两节,满分 ...

高二英语下学期期末考试题及答案解析

高二年级下学期期末考试第一部分 英语知识运用(共两节,满分 45 分) 第一节 单项填空(共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分) 从 A、B、C、D 四个选项中...
更多相关标签:
高二物理期末考试试题 | 高二英语期末考试试题 | 高二历史期末考试试题 | 高二地理期末考试试题 | 高二数学期末考试试题 | 高二下学期期末总结 | 下学期期末考试时间 | 高二数学期末测试题 |
网站地图

文档资料共享网 nexoncn.com copyright ©right 2010-2020。
文档资料共享网内容来自网络,如有侵犯请联系客服。email:zhit325@126.com