当前位置:首页 >> 英语 >> 【创新设计】2017版高考英语一轮复习 Unit 6 Design课时作业 北师大版必修2

【创新设计】2017版高考英语一轮复习 Unit 6 Design课时作业 北师大版必修2


Unit 6 Design
基础训练 Ⅰ.单句改错 1.If you want to succeed in the work,you must take pain about it. __________ 2.The doctor sat with his eyes quietly fixing on his bright face. __________ 3.This

painting is typical to his early works.__________ 4.We were impressed on the ruins of an ancient building. __________ 5.They had no mercy to their prisoners. __________ 6.We visited a university dated from the 17th century. __________ 7.He brought all the papers related with this subject.__________ 8.One that has nothing to fear for oneself dares to tell the truth.__________ 答案 1.pain→pains 2.fixing→fixed 3.to→of 8.that →who 4.on→by 5.to→on

6.dated→dating 7.with→to Ⅱ.完成句子

9.She seems to do these things ________________ rather than by chance. 她似乎是有意地做这些事并非偶然。 10.Whatever we do,we must ________________ to finish it. 无论做什么,我们必须不遗余力地完成。 11.These experts discovered a pot ________________ the Yuan Dynasty. 这些专家发现了一个可追溯到元朝的罐子。 12.The method seems good but it needs ____________. 这个办法似乎不错,但需要验证一下。 13.Don't ________________ when you don't use it. 当你不用水的时候,不要让它流着。 答案 9.on purpose 10.spare no pains/efforts 11.dating from/back to 12.to be

tried out/trying out 13.leave the water running Ⅲ.根据短文内容, 从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。 选项中有两项为多余 选项。 Habits of happy perfectionists

1

While it might seem being a perfectionist(完美主义者) would make a person more successful, recent research suggests that isn't always the case.Perfectionism can certainly lead to mental health problems, such as anxiety.Also, because expectations are so high, goals often go unsatisfying.__14__ So what's a perfectionist to do to be happy and healthy? ?__15__ Perfectionists need to be kind to themselves and realize that being perfect doesn't have to be the ultimate goal.They are so busy criticizing themselves they don't realize they can be kind to themselves.The bottom line is to remember you're only human.No one is perfect, everyone makes mistakes. ?Ask for help.__16__ A huge problem that fuels the unhappiness is they are low in self acceptance and accepting others.Asking for help means perfectionists would have to admit that they are not perfect.Once perfectionists ask for help, they open themselves up to realizing that other people are either in the same boat, or able and willing to lend a hand.Either way, they learn they are not alone. ?Look for cheerleaders.This is where friends and family come in.__17__ Experts recommend that loved ones should say something like:“When you make a mistake, I know you feel terrible but that doesn't change how we feel.I still love you if you make a mistake.” ?__18__ Perfectionists often hear criticisms when no comments exist.Experts suggest that perfectionists use their brainpower to consider what criticisms are and how to deal with it.Accept the criticisms and try to correct what is wrong. A.Be kind to yourself. B.Accept that you're human. C.Learn how to deal with criticisms. D.Remember that you can expect the best in return. E.Perfectionists are really bad at asking for help. F.As a result, many perfectionists suffer from low self-esteem. G.They need to remind perfectionists that imperfection is normal. 答案 14.F [根据空格前面的两句内容“完美主义导致心理健康问题;因为期望太高,目标不理
2

想”可知,空格处所填内容应该是完美主义造成的结果,即“许多完美主义者自尊心 差”。故选 F。] 15.A [根据空格后面的句子 Perfectionists need to be kind to themselves...“完美 主义者需要对自己友善??”以及整个段落内容可知,本段主题应该是“对自己友善” 。 故选 A。] 16.E [本段标题为“寻求帮助”。选项 E 意为“完美主义者不善于寻求帮助”,符合标题 内容。故选 E。] 17. G [朋友和家人的作用是来提醒完美主义者不完美是正常的。 根据本段标题和专家推荐 的话可知应该选 G。] 18.C [本段中的 how to deal with it 以及最后一句内容可知,本段标题应该是“完美主 义者应该怎样对待批评” 。故选 C。] Ⅳ.课文浓缩短文改错 Xu Beihong, who developed the tradition of combine poetry with painting, was a famous painter. To promote Chinese art, he held several exhibitions in Asia and Europe. From his painting Racing Horse, we can see a horse runs at high speed as a missile across the sky. Qi Baishi, one of China's greatest painter, worked with wood during his early youth. Traveling across the country between 1902 and 1909, he painted a large amount of pictures of scenery. He was good at painting vegetables, flowers, birds, or insects. Chen Yifei's soft portraits of beautiful women are great value. The painting, whose the name is Poppy, is a typical example of his style. The picture showed a woman who is sitting alone and is deeply in thought. 答案 Xu Beihong, who developed the tradition of combine poetry with painting, was combining

a famous painter. To promote Chinese art, he held several exhibitions in Asia and Europe. From his painting Racing Horse, we can see a horse as a missile across the sky. like runs at high speed running

3

Qi Baishi, one of China's greatest youth. Traveling

painter , worked with wood during his early painters

across the country between 1902 and 1909, he painted a large

amount of pictures of scenery. He was good at painting vegetables, flowers, birds, number or insects. and Chen Yifei's soft portraits of beautiful women are

? of great value. The of

painting, whose the name is Poppy, is a typical example of his style. The picture showed deeply a woman who is sitting alone and is in thought. shows deep 能力提升 Ⅰ.完形填空 体裁:记叙文 话题:音乐 词数:333 时间:19′

When Frankie Moran first saw his son Cole, he could not imagine ever sharing his love of music with the boy.Cole had cognitive delays and he was __1__. “When he was born I realize he couldn't see anything.And I felt very __2__.” But Cole quickly showed an interest in __3__.Mr.Moran is a singer and songwriter.He says his son was __4__ when he was making music at home.He says Cole would __5__ the instruments frequently. At around the age of one, Cole started playing __6__ of simple songs on a toy piano.“That is about the same time we __7__ he had perfect pitch( 音 高 辨 别 力).Because when he would __8__ a note and hit the wrong note in a melody(旋律), he would go back and find that note.So that's how we figured he knew what he was __9__.” Cole Moran is now 12 years old and plays music every day.He __10__ his performances and listens back to the sound.He enjoys the work.“When I am playing music, I am __11__,” he said Cole's choice of __12__ since he was four has been the piano, which he often plays with his dad.Last year, the father and son duo won second place __13__ at a concert in their hometown, Berlin, Maryland.Now and then, Cole performs with his father under the name Blind Wind at a __14__ in Berlin.The 12-year-old __15__ his
4

first CD recently, which made his mother __16__ .“It is wonderful that he has something that he can do for the rest of his life that he will always __17__.” Cole __18__ Maryland School for the Blind in Berlin.There will be lots of time for music when classes end for the summer break.Frankie Moran says he and Cole plan to __19__ in other places except for the restaurant.They want to do a series of __20__ around the country. 1.A.deaf B.lame C.dumb D.blind

答案 D [根据 When he was born I realize he couldn't see anything 可知,Cole 出生时就是盲人。] 2.A.depressed C.regretful B.disappointed D.confused

答案 A [因为儿子天生是盲人,所以 Frankie Moran 感到很沮丧。] 3.A.dance C.music B.painting D.technology

答案 C [由下文内容可知,Cole 在父亲作曲时表现好奇,触摸乐器,所以他是对音乐 感兴趣。] 4.A.naughty B.curious C.positive D.nervous

答案 B [父亲作曲时,Cole 表现得很好奇。] 5.A.touch B.buy C.destroy D.strike

答案 A [Cole 也经常触摸乐器。] 6.A.games B.notes C.roles D.tricks

答案 B [note 指“音符”,本段中的 he would go back and find that note.提示了 答案。] 7.A.discovered C.understood B.noticed D.believed

答案 A [因为当 Cole 错过了一个音符,他会回去找到这个音符,所以 Cole 的爸爸发 现他有音高辨别力。] 8.A.need B.express C.miss D.ignore

答案 C [根据 he would go back and find that note.可知,当 Cole 错过了一个音 符,他会回去找到这个音符。]
5

9.A.thinking

B.singing

C.feeling

D.hearing

答案 D [弹奏钢琴错过了一个音符,又回去找到这个音符,由此可知,Cole 能够清楚 地知道他所听到的。] 10.A.previews B.records C.reviews D.writes

答案 B [根据 and listens back to the sound 可知,Cole 将自己演奏的曲子录音以 便能够再次听。] 11.A.upset B.confident C.patient D.happy

答案 D [从 He enjoys the work 可以判断,当 Cole 演奏音乐的时候,他很高兴。] 12.A.furniture C.instrument B.tool D.toy

答案 C [the piano 是 Cole 选择演奏的一个乐器。] 13.A.successfully C.surprisingly B.unexpectedly D.bravely

答案 A [Cole 和他爸爸的二重奏在一个音乐会上成功地获得了第二名。] 14.A.school C.hospital B.company D.restaurant

答案 D [根据下文...except for the restaurant 可知选项 D 正确。] 15.A.chose B.released C.designed D.managed

答案 B [根据句意可知,最近 Cole 发布了他的第一张 CD。] 16.A.heart-broken C.excited B.worried D.annoyed

答案 C [根据 Cole 妈妈说的话 It is wonderful that he has something that he can do for the rest of his life 可知,当得知 Cole 发布了第一张 CD 时,她非常兴奋。] 17.A.scare B.refuse C.blame D.enjoy

答案 D [Cole 以后的日子有事可做是因为他一直喜欢音乐。] 18.A.establishes C.attends B.organizes D.runs

答案 C [根据 when classes end for the summer break 可知,Cole 是在上学,而不 是创办学校。] 19.A.travel B.perform C.risk D.explore
6

答案 B [父子二人计划将去那家饭店以外的其他地方去演出。] 20.A.performances C.experiments B.tests D.researches

答案 A [他们想要到全国各地做一系列的演出。] Ⅱ.阅读理解 A 体裁:说明文 话题:服饰 词数:311 时间:7′

Dutch designer Jeffrey Heiligers' latest clothing line—“Posture”—targets people who spend most of their time hunched(弯腰驼背) over a computer. By preventing the wearer from hunching, the clothes help people improve their posture in the long run.The concept is simple—every time you hunch, the shirt will tighten uncomfortably around the back, forcing you to sit upright again. “I engineered a tailor-made treatment that corrects poor posture, nowadays very common among the digital generation, not by constraining(约束) the muscles, but by training them,” Heiligers told Dezeen magazine.“Posture offers a solution integrated in(融入) the clothes you wear.By repositioning the seams in such a way that they start to feel uncomfortable when hunching, it stimulates you to sit up straight.” Heiligers revealed that a physiotherapist was involved in the designing process.They began by identifying the various sitting and standing positions that cause neck, shoulder, and back pain.Heiligers then cut the fabric across the back, in order to make the clothes tighten slightly when the wearer hunches forward.The discomfort will remind the wearer to adjust their posture, and their muscles will eventually get trained to sit and stand the right way. The Posture range are all constructed differently to normal clothes.Heiligers pointed out that the clothes are special because the more they are used, the less they are needed.He chose to use only a few colors—white, grey, blue—because he wanted to create an everyday collection.“More and more people become hunch-backed because they use more and more electronic devices.I would like the clothing industry to be inspired by the clothes I created and to adopt it to prevent back problems
7

in the future.I'm sure what I created will have a bright future,” Heiligers said. 21.What might be the author's purpose in writing the text? A.To tell a new treatment for a common disease. B.To introduce a kind of special products. C.To seek help for people who are hunch-backed. D.To give some advice on how to prevent hunching. 答案 B [推理判断题。本文介绍了荷兰设计师 Jeffrey Heiligers 设计的能够防止弯 腰驼背的名字叫做“Posture”的系列服装。 故文章的写作目的是为了介绍一种特殊的产 品。故选 B。] 22.What do you know about “Posture”? A.People feel uncomfortable when wearing them. B.They can correct any poor posture people have. C.They are constructed the same as normal clothes. D.They can help people improve their posture. 答案 D [ 细节理解题。根据短文第二段第一句 By preventing the wearer from

hunching, the clothes help people improve their posture in the long run.可知, 这种被称作“Posture”的系列服装可以帮助人们改善他们的姿势。故选 D。] 23.When the wearer hunches over a computer, the Posture will ________. A.constrain the muscles around the back B.cause pain in many parts of your body C.become tight around the back D.tell him to adjust his posture 答案 C [细节理解题。 根据第二段中的 every time you hunch, the shirt will tighten uncomfortably around the back,可知,当人们弯腰驼背时,这种被称作 Posture 的衣 服就会在后背部位变紧。故选 C。] 24.It can be inferred from the last paragraph that ________. A.“Posture” will be popular with people in the future B.the clothing industry is not interested in “Posture” C.“Posture” does not wear well as normal clothes D.wearing “Posture” is the best way to treat hunchback
8

答案

A [推理判断题。根据短文最后一段最后一句可知,Heiligers 认为他所设计的

“Posture”的系列服装将有一个光明的未来, 由此可以推知, 这种服装将会受到人们的 欢迎。故选 A。] B 体裁:记叙文 话题:时装 词数:302 时间:6′

Like most designers at New York Fashion Week, Mayhem expertly posed for photos, showed off the creations she has made and took interviews.Unlike most designers, however, she is only four years old. Known on Instagram as 2 sisters angie to her more than 400,000 followers, this lovely pre-schooler and her mother Angie Keiser, who calls her “Mayhem” on social media instead of using her real name, have designed dozens of dresses with the clever and creative use of construction paper.Mayhem wore one of her own designs to the event—a black and white shirt top with a floral design and a black skirt, all made from construction paper, of course. Mayhem's interest in fashion was sparked last year.One day, Angie Keiser found her wrapping herself in woolen scarves and random pieces of fabric.Angie felt curious and asked the little girl why she did it.To Angie's great surprise, the little girl said she did this to create brand new clothes.When her mother suggested that she start making her own clothes from construction paper, the idea took hold—and they haven't turned back since. Now she has a huge following on Instagram, where she shares pictures of the recreations she has made of some of her favorite red carpet looks and high-fashion designs.Like all the professional, Mayhem sketches her dresses before bringing them to life—although recently she's been going more high-tech with her visions. Considering she was invited to her first Fashion Week before kindergarten, it's safe to say that Mayhem has got the fashion bug—and it's not going away any time soon.“Mayhem is interested in fashion and she has always had new ideas.I'm sure there is no shortage of inspiration for her at this point,” her mother Angie says proudly. 25.Which of the following made Mayhem stand out at New York Fashion Week?
9

A.Her postures were quite wonderful. B.Her creations were the best of all. C.She took interviews like an adult. D.She was only a four-year-old designer. 答案 D [推理判断题。根据短文第一段可知,Mayhem 与其他大多数设计者的不同之处 在于, 她仅仅是个 4 岁的孩子。 由此可以推知, 她是因为年龄小而显得突出的。 故选 D。 ] 26.What do you know about Mayhem? A.It is the real name of a little designer. B.She owns a lot of followers. C.She learned to design clothes from her mother. D.It is the name of a fashion company. 答案 B [细节理解题。 根据短文第二段第一句 Known on Instagram as 2 sisters Angie to her more than 400,000 followers 可知,她拥有众多追随者。故选 B。] 27.What do Mayhem's creations made from? A.Construction paper. C.Red carpet. B.Pieces of fabric. D.Wool.

答案 A [细节理解题。根据 have designed dozens of dresses with the clever and creative use of construction paper 以及 all made from construction paper, of course 可知,Mayhem 设计的服装是由图画用纸制造的。故选 A。] 28.It can be known from the passage that ________. A.Angie Keiser didn't support her daughter's love for fashion B.Mayhem's creations are popular with people around the world C.Mayhem became interested in fashion when she was three D.professional designers think highly of Mayhem's creations 答案 C [细节理解题。根据短文第三段第一句 Mayhem's interest in fashion was

sparked last year.结合第一段中的 she is only four years old.可以推算,Mayhem 是在 3 岁时开始对时装感兴趣的。故选 C。] Ⅲ.改文改错 假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文, 请你修改你同桌写的以下作文。 文中共 有 10 处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。
10

增加:在缺词处加一个漏字符号(∧)并在其下面写出该加的词。 删除:把多余的词用斜线(\)划掉。 修改:在错的词下画一横线,并在该词下面写出修改后的词。 注意:1.每处错误及其修改均仅限一词; 2.只允许修改 10 处,多者(从第 11 处起)不计分。 Dear Tom, How is nice to hear from you again.You want to know that is going on in schools in China? In short,things have begun to improve since schools were called to reduce learning load.I don't know other,but I used to have to work even at weekends doing endless homework and attend classes as well.Now I have more free time.I can follow my own interest such as reading books , visiting museums and taking computer lessons.In the evening I can watch news on TV,and read some newspapers.What's more, I can go to bed early.As far as I known,not only the students but their parents were happy about this new arrangement of things. Best wishes! Yours, Li Hua 答案 Dear Tom, How is nice to hear from you again.You want to know

that is going on in schools what

in China? In short,things have begun to improve since schools were called

? to on

reduce learning load.I don't know

other ,but I used to have to work even at weekends others

doing endless homework and

attend classes as well.Now I have more free time.I attending

can follow my own

interest take such as reading books,visi-ting museums and interests taking

computer lessons.In the evening I can watch news on TV , and read some

11

newspapers.What's more,I can go to bed

early known .As far as I ,not only the earlier know

students but their parents Best wishes!

were happy about this new arrangement of things. are

Yours, Li Hua Ⅳ.书面表达 假如你是某班班长李华, 你班决定在周末组织一次环境保护活动。 请根据以下内容用英 语口头通知全班同学有关这次活动的有关事宜。 1.明天早上 7 点在学校大门口集合,步行去公园; 2.女同学立宣传标牌,告诉游人爱护花木; 3.男同学清理卫生,发放宣传单; 4.活动持续一天,自带午餐。 注意:1.词数 100 左右; 2.参考词汇:宣传单 leaflet

【参考范文】 Boys and girls, Attention,please! I have an announcement to make. Tomorrow morning we're going to the park to carry out an environmental protection activity.All the students are required to gather at the school gate at 7:00 am and then go to the park on foot. In the park,girls are going to set up some boards,which are used to warn the
12

visitors to take care of flowers and trees and keep off the green grass.Boys will pick up the rubbish and hand out the leaflets which tell the visitors the importance of protecting the environment. The activity will last a whole day.Please take your lunch with you. Thank you.

13


更多相关文档:

【创新设计】2017版高考英语一轮复习 Unit 6 Design课堂检测 北师大版必修2

【创新设计】2017版高考英语一轮复习 Unit 6 Design课堂检测 北师大版必修2_英语_高中教育_教育专区。Unit 6 Design Ⅰ.单句语法填空 1.The king showed no ...

2017版高考英语一轮复习Unit6Design课堂检测北师大版必修2(新)

2017版高考英语一轮复习Unit6Design课堂检测北师大版必修2(新)_英语_高中教育_...【创新设计】2017版高考... 暂无评价 3页 5下载券 【创新设计】2017版高考...

【创新设计】2017版高考英语一轮复习 Unit 5 Rhythm课时作业 北师大版必修2

【创新设计】2017版高考英语一轮复习 Unit 5 Rhythm课时作业 北师大版必修2_...答案 1.by 2.on 3.to 4.for 5.With 6.as 7.with 8.with 9.for 10...

2017届高考英语一轮复习 Unit 6 Design 北师大版必修2

2017届高考英语一轮复习 Unit 6 Design 北师大版必修2_英语_高中教育_教育专区...【创新设计】2017版高考... 暂无评价 13页 5下载券 2013届高考英语一轮复习...

【创新设计】2017版高考英语一轮复习 Unit 2 Heroes课时作业 北师大版必修1

【创新设计】2017版高考英语一轮复习 Unit 2 Heroes课时作业 北师大版必修1_...答案 1.disabled 2.Unfortunately 3.character 4.confidence 5.equal 6.competed...

版高考英语一轮复习UnitDesign课时作业北师大版必修-精

版高考英语一轮复习UnitDesign课时作业北师大版必修-精_英语_高中教育_教育专区...1/2 相关文档推荐 【创新设计】2017版高考... 11页 5下载券 2017版高考...

【创新设计】2017版高考英语一轮复习 Unit 3 Celebration课时作业 北师大版必修1

【创新设计】2017版高考英语一轮复习 Unit 3 Celebration课时作业 北师大版必修1...答案 1.on 2.on 3.on 4.to 5.as 6.to 7.up Ⅱ.完成句子 11.He _...

【创新设计】2014-2015学年高中英语课时精练:Unit 6 Period 1(北师大版必修二,课标通版)]

【创新设计】2014-2015学年高中英语课时精练:Unit 6 Period 1(北师大版必修二,课标通版)]_高中教育_教育专区。【创新设计】2014-2015学年高中英语课时精练:Unit...

【创新设计】2017版高考英语一轮复习 Unit 24 Society课时作业 北师大版选修8

【创新设计】2017版高考英语一轮复习 Unit 24 Society课时作业 北师大版选修8_...答案 1.up 2.use 3.at/on 4.at 5.from 6.to 7.to Ⅱ.完成句子 9....

【创新设计】2017版高考英语一轮复习 Unit 16 Stories课时作业 北师大版选修6

【创新设计】2017版高考英语一轮复习 Unit 16 Stories课时作业 北师大版选修6_...答案 1.with 2.for Ⅱ.完成句子 9.He spent seven days in the wind and...
更多相关标签:
网站地图

文档资料共享网 nexoncn.com copyright ©right 2010-2020。
文档资料共享网内容来自网络,如有侵犯请联系客服。email:zhit325@126.com