当前位置:首页 >> 高一英语 >> 高一英语复合句综合练习-带答案

高一英语复合句综合练习-带答案


近四年高考题演练 1._____,Carolina couldn’t get the door open.[2005 广东卷] A. Try as she might B. As she might try C. She might as try D. Might she as try 2.The American Civil War lasted for four years ______ the North won in the end.[2005 广东卷] A. after B. before C. when D. then 3.Some researchers believe that there is no doubt_____a cure for AIDS will be found.[2005 广东 卷] A. which B. that C. what D. whether 4. Many people who had seen the film were afraid to the forest when they remembered the scenes ______ people were eaten by the tiger.[2005 广东卷] A. in which B. by which C. which D. that 5. Mary wrote an article on _____ the team had failed to win the game. [05 全国卷 II] A. why B. what C. who D. that 6.I have many friends, _______some are businessmen.[2005 全国卷 II] A. of them B. from which C. who of D. of whom 7.That was a splendid evening. It’s years ____ I enjoyed myself so much. [2005 安徽卷] A. when B. that C. before D. since 8.I always take something to read when I go to the doctor’s ____ I have to wait.[2005 全国卷 III] A. in case B. so that C. in order D. as if 9.The poor young man is ready to accept ______ help he can get. [2005 全国卷 III] A. whichever B. however C. whatever D. whenever 10.Allow children the space to voice their opinions, ______ they are different from your own.[2005 湖南卷] A. until B. even if C. unless D. as though 11.The more I think about him, the more reasons I find for loving him _____ I did.[2005 湖南卷] A. as much as B. as long as C. as soon as D. as far as 12.Danby left word with my secretary ______ he would call again in the afternoon. [2005 浙江卷] A. who B. that C. as D. which 13. __ _ I explained on the phone, your request will be considered at the next meeting.[2005 浙江卷] A. When B. After C. As D. Since 14.I walked in our garden, _______ Tom and Jim were tying a big sign onto one of the trees.[2005 辽宁卷] A. which B. when C. where D$L酞尩E$L酞尩遡dea _____ is actually going on in the classroom? [2005 辽宁卷] A. that B. what C. as D. which 16.There was never any time for Kate to feel lonely, ______ she was an only child.[2005 辽宁卷] A. ever since B. now that C. even though D. even if 17.The schools themselves admit that not all children will be successful in the jobs_____ they are being trained.[2005 江西卷 ] A. in that B. for that C. in which D. for which 18.My friend Martin was very sick with a strange fever, _______, he could neither eat nor sleep.[2005 江西卷]

A. as a result B. after all C. any way D. otherwise 19.Your uncle seems to be a good driver,______,I wouldn’t dare to travel in his car.[2005 江西卷] A. even so B. even though C. therefore D. so 20.The way he did it was different _______ we were used to.[2005 江西卷] A. in which B. in what C. from what D. from which 21.The place _______ the bridge is supposed to be built should be ______ the cross-river traffic is the heaviest. [2005 江苏卷] A. which; where B. at which; which C. at which; where D. which; in which 22.Unlike watching TV, reading is a highly active process[过程] _______ it requires attention as well as memory and imagination.[2005 江苏卷] A. until B. but C. unless D. for 23.It is known to all that______ you exercise regularly, you won’t keep good health.[2005 重庆卷] A. unless B. whenever C. although D. if 24. ______ he talks a lot about his favorite singers after class. [2005 重庆卷] A.A quiet student as he may be B. Quiet student as he may be C. Be a quiet student as he may D. Quiet as he may be a student 25. The old lady’s hand shook frequently. She explained to her doctor ______ this shaking had begun half a year before, and _____ ,only because this, she had been forced to give up her job. [2005 重庆卷] A. when; how B. how; when C. how; how D. why; why 26. Do you still remember the chicken farm _____ we visited three months ago?[2005 春,北京卷] A. where B. when C. that D. what 27. Simon thought his computer was broken _______ his little brother pointed out that he had forgotten to turn it on.[2005 春,北京卷] A. until B. unless C. after D. because 28.I’d like to arrive 20 minutes early _____ I can have time for a cup of tea.[2005 北京卷] A. as soon as B. as a result C. in case D. so that 29. ---- Why does she always ask you for help? ---- There is no one else _____, is there ? A. who to turn to B. she can turn to C. for whom to D. for her to turn 30.It was some time ______ we realized the truth. [2005 山东卷] A. when B. until C. since D. before 31.The shopkeeper did not want to sell for _____ he thought was not enough. [2005 山东卷] A. where B. how C. what D. which 32.He was educated at a local grammar school, ______ he went on to Cambridge. [2005 山东卷] A. from which B. after that C. after which D. from this 33. ____ in the regulations that you should not tell other people the password of your e-mail account.[ 05 上海] A. What is required B. What requires C. It is required D. It requires 34.If a shop has chair ____ women can park their men, women will spend more time in the shop.[2005 上海卷] A. that B. which C. when D. where 35. See the flags on the top of the building?That’s ______ we did this morning. [2006 全国卷 I] A. when B. which C. where D. what 36.______he has limited knowledge, the old worker has a lot of experience. [2006 全国卷 I]

A. Since B. Unless C. As D. Although 37. Please remind me____he said he was going. I may be in time to see him off. [2006 全国卷 I] A. where B. when C. how D. what 38. —What did your parents think about your decision? —They always let me do ______ I think I should. [2006 全国卷 II] A. when B. that C. how D. what 39. We thought there were 34 students in the dining hall, _______, in fact, there were 40.[2006 全 国卷 II] A. while B. whether C. what D. which 40. —Could you do me a favor? — It depends on ____ it was. [2006 北京卷] A. which B. whichever C. what D. whatever 41. Women _____ drink more than two cups of coffee a day have a greater chance of having heart disease than those ____ don’t. [2006 北京卷] A. who,不填 B. 不填, who C. who, who D. 不填, 不填 42._____ you’ve tried it, you can’t imagine how pleasant it is [2006 北京卷] A. Unless B. Because C. Although D. when 43. He found it increasingly difficult to read,_____his eyesight was beginning to fail.[2006 北京 卷] A. and B. for C. but D. or 44. A man can’t smile like a child, ____ a child smiles with his eyes while a man smiles with his lips alone. [2006 湖南卷] A. so B. but C. and D. for 45. We saw several natives advancing towards our party, and one of them came up to us,______ we gave some bells and glasses. [2006 湖南卷] A. to which B. to whom C. with whom D. with which 46. I had just stepped out of the bathroom and was busily drying myself with a towel ____ I heard the steps. [2006 湖南卷] A. while B. when C. since D. after 47. With his work completed, the businessman stepped back to his seat, feeling pleased _____ he was a man of action. [2006 湖南卷] A. which B. that C. what D. whether 48. Look out! Don’t get too close to the house ______ roof is under repair.[2006 福建卷] A. whose B. which C. of which D. that 49. How long do you think it will be ____ China sends a manned spaceship to the moon.[2006 福 建卷] A. when B. until C. that D. before 50. In time of serious accident, ___ we know some basic things about first aid, we can save lives. [2006 重庆] A. whether B. until C. if D. unless 51. Nobody believed his reason for being absent from school _____ he had to meet his uncle at the airport. [2006 重庆卷] A. why B. that C. where D. because 52. I saw a woman running toward me in the dark. Before I could recognize who she was, she had run back in the direction______ she had come. [2006 重庆卷]

A. of which B. by which C. in which D. from which 53.In peace, too, the Red Cross is expected to send help _____ there is human suffering.[2006 江 西卷] A. whoever B. however C. whatever D. wherever 54. —Do you have anything to say for yourselves? —Yes, there’s one point ______ we must insist on. [2006 江西卷] A. why B. where C. how D. / 55.She was educated at Beijing University, ___ she went on to have her advanced study abroad. [2006 陕西卷] A. after that B. from that C. from which D. after which 56. His plan was such a good one _______ we all agreed to accept it. [2006 陕西卷] A. as B. that C. so D. and 57. This is a very interesting book. I’ll buy it ________. [2006 陕西卷] A. no matter how it may cost B. how may it cost C. how much may it cost D. however much it may cost 58. The cost of living in Glasgow is among the lowest in Britain, _____ the quality of life is probably one of the highest. [2006 天津卷] A. since B. when C. as D. while 59. If you are traveling _____ the customs are really foreign to your own, please do as the Romans do. [2006 天津卷] A. in which B. what C. when D. where 60. The Beatles,____many of you are old enough to remember,came from Liverpool.[2006 天津 卷] A. what B. that C. how D. as 61. There is much chance____ Bill will recover from his injury in time of race. [2006 天津卷] A. that B. which C. until D. if 62. Jenny was very sad over the loss of the photos she had shot at Canada, _____ this was a memory she especially treasured. [2006 广东卷] A. as B. if C. when D. where 63. “You can’t have this football back ______ you promise not to kick at my cat again, ” the old man said firmly. [2006 广东卷] A. because B. since C. when D. until 64. The owner of the cinema needed to make a lot of improvement and employ more people to keep it running, ______ meant spending tens of thousands of pounds. [2006 江苏卷] A. who B. that C. as D. which 65.______ environmental damage is done, it takes many years for the ecosystem to recover. [2006 江苏卷] A. Even if B. If only C. While D. Once 66. We haven’t settled the question of ____ it is necessary for him to study abroad.[2006 江苏卷] A. if B. where C. whether D. that 67. We won’t keep winning games ______ we keep playing well. [2006 浙江卷] A. because B. unless C. when D. while 68. ____ is on belief that improvement in health care will lead to a stronger, more prosperous economy. [2006 浙江卷]

A. As B. That C. This D. It 69. I was given three books on cooking, the first______ I really enjoyed. [2006 浙江卷] A. of that B. of which C. that D. which 70. We’re just trying to reach a point ____ both sides will sit down together to talk.[2006 山东卷] A. where B. that C. when D. which 71. ______ team wins on Saturday will go through to the national championship. [2006 山东卷] A. No matter what B. No matter which C. whatever D. whichever 72. How can you expect to learn anything ____ you never listen? [2006 山东卷] A. in case B. even if C. unless D. when 73. — Mom, what did your doctor say? —He advised me to live ______ the air is fresher. [2006 四川卷] A. in where B. in which C. the place where D. where 74. Start out right away, _____ you’ll miss the first train. [2006 四川卷] A. and B. but C. or D. while 75.—It’s thirty years since we last met. —But I still remembered the story, believe it or not, ___ we got lost on a rainy night. [2006 四川卷] A. which B. that C. what D. when 76.— Why didn’t you tell him about the meeting? — He rushed out of the room ______ I could say a word. [06 四川] A. before B. until C. when D. after 77. A warm thought suddenly came to me ___ I might use the pocket money to buy some flowers for my mother’s birthday. [2006 安徽卷] A. if B. when C. that D. which 78.I was told that there were about 50 foreign students _____Chinese in the school, most ______ were from Germany. [2006 辽宁卷] A. study; of whom B. study; of them C. studying; of them D. studying; of whom 79. _____ makes this shop different is that it offers more personal services. [2006 辽宁卷] A. What B. Who C. Whatever D. Whoever 80. I grew up in Africa, _____ at least I should say that I spend much of the first ten years of my life there. [2006 辽宁卷] A. and B. or C. so D. but 81. I won’t call you, ________ something unexpected happens. [2007 全国卷 I] A. unless B. whether C. because D. while 82. We all know that, __________, the situation will get worse. [2007 全国卷 I] A. not if dealt carefully with B. if not carefully dealt with C. if dealt not carefully with D. not if carefully dealt with 83.____ he had not hurt his leg,John would have won the race. [2007 全国卷 II] A. If B. Since C. Though D. When 84. Pop music is such an important part of society ______ it has even influenced our language. [2007 上海卷] A. as B. that C. which D. where 85. Small sailboats can easily turn over in the water ______ they are not managed carefully. [2007 上海卷] A. though B. before C. until D. if

86. ________ I really don’t like art, Ifind his work impressive. [2007 山东卷] A.As B.Since C.If D.While 87.The field research will take Joan and Paul about five months; it will be a long time _____ we meet them again.[2007 安徽卷] A. after B. before C. since D. when 88. Leave your key with a neighbor ___ you lock yourself out one day[2007 北京卷] A. ever since B. even if C. soon after D. in case we learned farming two years ago. [2007 福建卷] 89. The village has developed a lot A.when B.which C.that D.where 90.____ matters most in learning English is enough practice. [2007 全国卷 II] A. What B. Why C. Where D. Which 91. ______ he referred to in his article was unknown to the general reader. [2007 上海卷] A. That B. What C. Whether D. Where 92. The traditional view is ____ we sleep because our brain is “programmed” to make us do so. [2007 上海卷] A. when B. why C. whether D. that 93. Could I speak to--------- is in charge of International Sales ,please? [2007 山东卷] A.anyone B.someone C.whoever D.nomatter who 94. You can only be sure of_________ you have at present; you cannot be sure of something _____ you might get in the future. [2007 安徽卷] A. that; what B. what; / C. which; that D. /; that 95. —Where’s that report? —I brought it to you ____you were in Mr.Black’s office yesterday. [2007 北京卷] A. if B. when C. because D. before 96. It is none of your business other people think about you. Believe yourself.[2007 福建 卷] A.how B.what C.which D.when 97. Having checked the doors were closed , and _________ all the lights were off, the boy opened the door to his bedroom. [2007 湖南卷] A. why B. that C. when D. where 98. Choosing the right dictionary depends on ______ you want to use it for. [2007 江苏卷] A. what B. why C. how D. whether 99. It is reported that two schools,_____ are being built in my hometown,will open next year. [2007 四川卷] A.they both B.which both C.both of them D.both of which 100. Those successful deaf dancers think that dancing is an activity ________ sight matters more than hearing. [2007 天津卷] A. when B. whose C. which D. where 101. Chan’s restaurant on Baker Street, ____ used to be poorly run, is now a successful business. [2007 浙江] A. that B. which C. who D. where 102. Human facial expressions differ from those of animals in the degree ______ they can be controlled on purpose. [2007 重庆卷] A. with which B. to which C. of which D. for which 103. Eric received training in computer for one year, _____ he found a job in a big company. [2007 辽宁卷]

A. after that B. after which C. after it D. after this 104. His movie won several awards at the film festival, ______ was beyond his wildest dream. [2007 上海卷] A. which B. that C. where D. it 105. —Where did you get to know her? —It was on the farm _________ we worked. [2007 山东 卷] A.that B.there C.which D.where 106. Last week, only two people came to look at the house, _____ wanted to buy it. [2007 安徽卷] A. none of them B. both of them C. none of whom D. neither of whom 107. We shouldn’t spent our money testing so many people,most of ____are healthy[2007 北京卷] A. that B.which C. what D. whom 108. By serving others, a person focuses on someone other than himself or herself, ___________ can be very eye-opening and rewarding. [2007 湖南卷] A. who B. which C. what D. that 109. He was educated at the local high school, __ _ he went on to Beijing University.[2007 江 苏卷] A. after which B. after that C. in which D. in that she needed to decide what to do. 110. After graduation she reached a point in her careet [2007 江西卷] A.that B.what C.which D.where 111. Some pre-school children go to a day care center, ____they learn simple games and songs. [2007 全国卷 I] A. then B. there C. while D. where 112.Today, we’ll discuss a number of cases beginners of English fail to use the language properly. [2007 陕西卷] A.which B.as C.why D.where you have confidence. [2007 福建卷] 113. You will be successful in the interview A.before B.once C.until D.though 114. Most birds find it safe to sleep in the trees, but ________ they have eggs or young chicks, they don’t use a nest. [2007 湖南卷] A. why B. how C. unless D. where 115. He was told that it would be at least three more months _____he could receover and retum to work. [2007 江西卷] A.when B.before C.since D.that 116. It is difficult for us to learn a lesson in life _______ we’ve actually had that lesson. [2007 天 津卷] A. until B. after C. since D. when 117.Many of them turned a deaf ear to his advice, _____they knew it to be valuable.[2007 浙江卷] A. as if B. now that C. even though D. so that 118. My parents live in a small village.They always keep candles in the house _____ there is a power out. [2007 重庆卷] A. if B. unless C. in case D. so that 119. We had to wait half an hour _____ we had already booked a table. [2007 辽宁卷] A. since B. although C. until D. before parents say and do has a life-long effect on their children. [2007 陕西卷] 120. A.That B.Which C.What D.As

121. The seaside here draws a lot of tourists every summer. Warm sunshine and soft sands make ________ it is . [2007 天津卷] A. what B. which C. how D. where

122. Why not try your lick downtown, Bob? That’s ______ the best jobs are. [2007 浙 江卷] A. where B. what C. when D. why 123. The lawyer seldom wears anything other than a suit ______ the season.[2008 全 国卷 I] A. whatever B. wherever C. whenever D. however 124. The English spoken in the United States is only slightly different from ______ spoken in England. [2008 全国卷 I] A. which B. what C. that D. the one 125. —Have you got any idea for the summer vacation? —I don’t mind where we get ______ there’s sun, sea and beach. [2008 全国卷 I] A. as if B. as long as C. now that D. in order that 126. A small car is big enough for a family of three ____ you need more space for baggage. [2008 全国卷 II] A. once B. because C. if D. unless 127. The road conditions there turned out to be very good, ___ was more than we could expect. [2008 全国卷 II] A. it B. what C. which D. that 128. It was in New Zealand ___ Elizabeth first met Mr. Smith. [2008 全国卷 II] A. that B. how C. which D. when 129. We shouldn’t spent our money testing so many people, most of _____are healthy[2008 北京卷] A. that B.which C. what D. whom 130. ---Where’s that report? ---I brought it to you ____you were in Mr.Black’s office yesterday. [2008 北京 卷] A. if B. when C. because D. before 131. Leave your key with a neighbor ___ you lock yourself out one day[2008 北京 卷] A. ever since B. even if C. soon after D. in case 132. We’ll have a picnic in the park this Sunday _____ it rains or it’s very cold. [2008 天津卷] A. since B. if C. unless D. until 133.It was along the Mississippi River _______ Mark Twain spent much of his childhood. [2008 天津卷] A. how B. which C. that D. where 134. last time we had great fun was _____ we were visiting the Water Park. [2008 The 天津卷] A. where B. how C. when D. why 135.They will fly to Washington, they plan to stay for two or three days.[2008 重庆卷]

A. where B. there C. which D. when 136. It was not until midnight they reached the camp site. [2008 重庆卷] A. that B. when C. while D. as they have achieved in the past ten 137. People in Chongqing are proud of years. [2008 重庆卷] A. that B. which C. what D. how 138. All people, they are old or young, rich or poor, have been trying their best to help those in need since the disaster. [2008 重庆卷] A. even if B. whether C. no matter D. however I 139. thought we’d be late for the concert, ______ we ended up getting there ahead of time.[2008 湖南卷] A. but B. or C. so D. for 140. When asked _____ they needed most, the kids said they wanted to feel important and loved. [2008 湖南卷] A. what B. why C. whom D. which 141._____ the Internet is of great help. I don’t think it’s a good idea to spend too much time on it. [2008 湖南卷] A. If B. While C. Because D. As 142.The growing speed of a plant is influenced by a number of factors, _____ are beyond our control. [2008 湖南卷] A. most of them B. most of which C. most of what D. most of that 143.All the neighbors admire this family. _______the parents are treating their child like a friend.[2008 安徽卷] A. why B. where C. which D. that 144.Students are always interested in finding out _______ they can go with a new teacher. [2008 安徽卷] A. how far B. how soon C. how often D. how long 145.-----Do you have a minute? I’ve got something to tell you. -----Ok, ______ you make it short. [2008 安徽卷] A. now that B. if only C. so long as D. every time 146.Animals suffered at the hands of Man _____ they were destroyed by people to make way for agricultural had to provide food for more people.[2008 江西卷] A. in which B. for which C. so that D. in that 147.Later in this chapter cases will be introduced to readers ____ consumer complaints have resulted in changes in the law.[2008 江西卷] A. where B. when C. who D. which 148.He found it increasingly difficult to read, ____ his eyesight was beginning to fail.[2008 山东卷] A. though B. for C. but D. so 149._____ was most important to her, she told me, was her family. [2008 山东卷] A. It B. This C. What D. As 150. Occasions are quite rare ____ I have the time to spend a day with my kids. [2008 山东卷]

A. who B. which C. why D. when 151.You’d better not leave the medicine _____ kids can get at it. [2008 山东卷] A. even if B. which C. where D. so that were made of small diamonds.[2008 152.The man pulled out a gold watch, 陕西卷] A. the hands of whom B. whom the hands of C. which the hands of D. the hands of which 153.Tomorrow is Tom’s birthday. Have you got any idea the party is to be held?[2008 陕西卷] A. what B. which C. that D. where 154.For many cities in the world, there is no room to spread out further, _______ New York is an example.[2008 四川卷] A. for which B. in which C. of which D. from which 155.There were some chairs left over _____ everyone had sat down. [2008 四川卷] A. when B. until C. that D. where 156.In some places women are expected to earn money ____ men work at home and raise their children. [2008 四川卷] A. but B. while C. because D. though 157. is known to us all is that the 2008 Olympic Games will take place in Beijing.[2008 福建卷] A. It B. What C. As D. Which 158. Nancy enjoyed herself so much she visited her friends in Sydney last year. [2008 福建卷] A. that B. which C. when D. where 159.By nine o’clock, all the Olympic torch bearers had reached the top of Mount Qomolangms, appeared a rare rainbow soon. [2008 福建卷] A. of which B. on which C. from which D. above which 160.The Science Museum, _______ we visited during a recent trip to Britain, is one of London’s tourist attractions.[2008 江苏卷] A. which B. what C. that D. where 161._______ you eat the correct foods _______ be able to keep fit and stay healthy.[2008 江苏卷] A. Only if; will you B. Only if; you will C. Unless; will you D. Unless; you will 162.______hungry I am, I never seem to be able to finish off this loaf of bread. A. Whatever B. Whenever C. Wherever D. However 163.I used to love that film______I was a child, but I don't feel it that way any more. A. once B. when C. since D. although

高考真题演练答案 1. A。2. B。 3. B。4. A。5. A。6. D。 7. D。8. A。9. C。10. B。11. A。”12. B。13. C。14. C。 15. B。16. C。17. D。18. A。19. A。 20. C。 21. C。 22. D。23. A。24. B。25. C。26. C。 27. A。28. D。29. B。30. D。31. C。32 C。33. C。34. D。35. D 36 D。37. B38. D。39. A。 40 C。41. C。42.A 43.B 44.D 45.B 46.B 47.B 48.A 49.D 50.C 51.B 52.D 53.D 54D 55.D 56.B 57.D 58.D 59.D 60.D 61.A 62.A 63.D 64.D 65.D 66.C 67.B 68.D 69.B 70.A 71.D 72.D 73.D 74.C 75.B 76.A 77.C 78.D 79.A 80.B 81.A


更多相关文档:

高考英语复合句综合训练(含答案)

高考英语复合句综合训练(含答案)_高考_高中教育_教育专区。英语复合句综合训练一 1. Helen told me everything ___ she knew about it. A. which B. what...

英语高考复合句综合练习(附详解答案)1

英语高考复合句综合练习(附详解答案)1_英语_高中教育_教育专区。复合句综合练习 1:Betty, ___has never been abroad, is studying English very well. A. her...

高考英语复合句综合练习100题 2

高考英语复合句综合练习100题 2_英语_高中教育_教育专区。系列综合复习资料之二,很好用的高考英语复合句综合练习 100 题 2 1. ___ is known to the world, ...

高一复合句精品练习100题及答案

高一复合句精品练习100题及答案_英语_高中教育_教育专区。高一复合句练习 100 题及答案 1.When reading, you’d better make a mark you have any questions. ...

高中复合句练习及参考答案

高中复合句练习及参考答案_英语_高中教育_教育专区。复合句练习 高中复合句练习及参考答案 1. she looks sad. could you please tell me ___ that prevents her...

高中英语第一轮复习-复合句练习

高中英语复合句综合练习-带... 11页 2财富值如要投诉违规内容,请到百度文库投诉中心;如要提出功能问题或意见建议,请点击此处进行反馈。 ...

复合句综合练习2

复合句综合练习2_英语_高中教育_教育专区。复合句综合练习 1:Betty, ___has never been abroad, is studying English very well. A. her B. she C. that...

复合句综合试题

复合句综合试题_高三英语_英语_高中教育_教育专区。江苏省运河中学 2016 届高三英语复习资料---语法(4) 复合句(名词性从句、定语从句、状语从句)综合训练 1. It...

高三英语:简单句和复合句练习题(含答案)

高三英语:简单句和复合句练习题(含答案)_英语_高中教育_教育专区 暂无评价|0人阅读|0次下载|举报文档 高三英语:简单句和复合句练习题(含答案)_英语_高中教育_...

复合句综合练习

复合句综合练习_英语_高中教育_教育专区。复合句复合句综合练习 1. This depends...①A ②C ③B ④B 参考答案及详解 61. ①C ②B ③D ④A 62. ①B ②...
更多相关标签:
网站地图

文档资料共享网 nexoncn.com copyright ©right 2010-2020。
文档资料共享网内容来自网络,如有侵犯请联系客服。email:zhit325@126.com