当前位置:首页 >> 高三英语 >> 2013高考英语二轮复习专项—阅读理解专题四 猜测词义题

2013高考英语二轮复习专项—阅读理解专题四 猜测词义题


2013 高考英语二轮复习专项—阅读理解专题四

词义猜测题

词义猜测题是高考阅读理解题中的一种常见的题型,有些地区会在其他题型中考查考 生的词义猜测能力,但是大多数地区的考题中会把词义猜测作为单独的题来考查。通过对 近几年高考题的阅读理解题的分析统计可看出,词义猜测题在阅读理解部分约有 1—4 题, 2012 年湖北卷考了 4 道词义猜

测题。虽然题量不大,但是这种不通过使用词典而通过阅读 上下文来推断生词含义的能力,是考生必须具备的,也是阅读测试中经常考查的一种能力。 常见的考点有:1.直接猜测某个词的含义;2.判断文中的某个代词指代的对象;3.对文 中的多义词或短语进行精确定义;4.对英语中特有的表达、格言、谚语等进行直接的或解 释性的描述。

单词或短语意义猜测题
对于阅读理解而言,词汇量是制约阅读理解效果的瓶颈。词义理解题着重考查考生根 据上下文猜测词义的能力,这也是一个从”已知“得出”未知”的过程,即利用上下文的 已知部分(尤其是该词或短语前后的句子)进行推理,有时还需要依靠常识和经验来猜测词 义。考查范围涉及单词词义理解、短语意思理解或代词指代对象的确定等。 主要设题形式: The underlined word in the second paragraph means _________ The word "it" in the last sentence refers to____________ Which of the following words is closest in meaning to the underlined word in the last paragraph? The underlined word "they" in the last paragraph refers to _____________ The word "satiated" in Paragraph 2 can best be replaced by "_____________". The underlined word "cultivated" ( Paragraph l ) roughly means __________ The underlined word "peseta" in Paragraph 2 is a kind of ___________ What does the phrase "a much bigger name" in Paragraph l most nearly mean?

【实例透析】
(2012 湖北卷 D)One way children seek more attention from parents is by making themselves different from their siblings, particularly if they are close in age. Researchers have found that the first two children in a family are typically more different from each other than the second and third. Girls with brothers show their differences to a maximum degree by being more feminine than girls with sisters. A 2003 research paper studied adolescents from 185 families over two years, finding that those who changed to make themselves different from their siblings were successful in increasing the amount of warmth they gained from their parents. 66. The word “feminine” (in Para. 4) means “_______”. A. having qualities of parents B. having qualities of women C. having defensive qualities
http://school.chinaedu.com 1

D. having extraordinary qualities 66.【解析】B。词义猜测题。根据语境可知,有兄弟的女孩比有姐妹的女孩更具有女性品 质特征,故 B 项正确。 【2012 全国 II 卷 B】 If the wind is blowing from the side, it is blowing across the boat. In this case, you must keep the sail half way outside the boat. It should be at a 45°angle to the boat. It needs to be out far enough to catch the wind, but it shouldn’t flap (摆动). It shouldn’t look like on a flagpole. If it is flapping, it is probably out too far, and the boat will slow down. 46. What does the word “It” underlined in Paragraph 4 refer to? A. The boat. B. The wind. C. The sail. D. The angle.

【解析】 根据文章中的 C。 “you must keep the sail half way outside the boat. It should be at a 45° angle to the boat. It needs to be out far enough to catch the wind, but it shouldn’t flap (摆动).”可 知 it 指代 the sail。 【考点定位】考查猜测词义。 【2012 陕西卷 C】 The authors of both studies stress that these risks are relatively small for healthy people and certainly modest compared with other risk factors such as smoking and high blood pressure. However, it is important to be aware of these dangers because everyone is exposed to air pollution regardless of lifestyle choices. So stricter regulation by the EPA of pollutants may not only improve environmental air quality but could also become necessary to protect public health. 54. The underlined word “modest” in Paragraph 3 most probably means . A. relatively high C. relatively low B. extremely low D. extremely high

54【解析】C。 词义猜测题。modest 原意是:谦虚的,温和的,由此可以推断出本文中其 意思是:相对较低的,选 C。 【2012 重庆卷 D】 Cautious Europeans long ignored the tomato, and until the early 1700s most of the We people continued to drag their feet. In the 1880s, the daughter of a well-known plant expert that the most interesting part of an afternoon tea at her father’s house had been the “introduction this wonderful new fruit-or is it a vegetable?” As late as the twentieth century some writers classed tomatoes with mandrakes as an” evil fruit”. 69. What can we infer the underlined part in Paragraph 3 ? A B C D The process of ignoring the tomato slowed down There was little progress in the study of the tomato The tomato was still refused in most western countries Most western people continued to get rid of the tomato
2

http://school.chinaedu.com

69. 解析】 短文第 3 段提到 【 C。 “Cautious Europeans long ignored the tomato, and until the early 1700s…”。由此结合语境可知,西红柿在大部分西方国家仍然遭受拒绝。C 选项内容与此 相符。因此,正确答案为 C 选项。 【2012 重庆卷 E】 There are no obvious limits to the escalation of demand for quality. For example, Porsche famous car producer, has a model which was considered perhaps the best sport car on the mark Priced at over $120,000,it handles perfectly well and has great speed acceleration. But in 200 the producer introduced some changes which made the model slightly better in handling acceleration. People who really care about cars find these small improvements exciting. To them, however, they must pay almost four times the price. 74.What does the underlined word “escalation” in Paragraph 4 probably mean? A. Understanding. B. Increase C. Difference D. Study

74.【解析】B。根据短文,人们对于质量的需要呈上升的趋势,由此可推测划线词的词义 与 B 选项的词义相符。因此,正确答案为 B 选项。

【猜词技巧】

九种猜词技巧疏通生词渠道

1.根据转化、合成、派生等构词法进行判断。掌握了一定的构词法,就不难猜测出词义。 2.根据上下文解释作出判断。有时文章中出现一个需猜测其意义的词或短语,下面接着就 出现了它的定义域或解释,这就是判断该词或短语意义的主要依据。 3.根据上下文的指代关系进行选择。文章中的代词 it,that,he,him 或 them 可以指上文 提到的人或物,其中 it 和 that 还可以指一件事。有时代词指代的对象相隔较远,需要考生 认真查找;有时考生需要对前面提到的内容进行总结,才能弄清楚代词所指代的内容。 4.根据同义词和反义词猜测词义。利用这种方法猜测词义,重点要抓住文中表示递进、转 折或对比意义的词语, 如表示转折或对比的 otherwise, however, while, instead of, rather than, although,but,on the contrary,表示并列或递进的 and,as well as,not only...but also, 表示选择的 or 等来推测词义。 5.根据因果关系进行判断。俗话说,”有因必有果,有果必有因。”根据原因可以预测结 果,根据结果也可以找出原因。 6.根据同位关系或定语从句进行判断。阅读中有时会出现新词、难词,其后会跟着一个同 位语或定语从句,对前面的词进行解释,有时这种解释也用连词 or 连接。 7.通过例子来猜测词义。通过文中所举例子进行归纳,从而得出该集合名词的词义。常用 来引出所列举的提示词语有 such as, for example, for instance,like 等。 8.通过标点符号,如起解释说明作用的破折号等,或通过信号词,如 that is,that is to say, stand for,in other words 等猜测词义。 9.根据上下文的语境意义猜测词义。

http://school.chinaedu.com

3

【能力过关】 Passage 1
Every year Chris Brogan posts his three words for a new year. I and many others have followed his lead for the past three or four years. They helped me a lot My words for last year were passion , "focus" and "delegate" and I stayed true to them. This year, 2012, my goals are more personal and less professional. FOCUS Focus is making a repeat appearance on my list this year because I' m too much of a multitasker. The problem is that I have trouble finishing one thing with so many things calling me. When I was working as a writer, all my projects were handled via a schedule, which kept me organized. This year I' m going to have each task scheduled. I' m putting a fitness and housekeeping routine into my schedule. HEALTH I get so busy, taking care of everyone else, and I forget to take care of myself and this has to change. My health suffers and my weight suffers. I have to get my health in check, not only for me--but because I promised my 9-year-old son. I' 11 make sure to take time to exercise every day and make good food and lifestyle choices. I miss being thin, and it's time to get it back. CELEBRATE What good is having it if I' m not taking time to enjoy it? I have a wonderful job, a happy family, and so much to be thankful for. So how come I spend all my time working? Last summer my family took our first vacation in four years, the best thing I've done for myself and my family in a long time. This year, I' m making sure to take time to enjoy life and celebrate its many blessings. Do you have any words for 2012? 8. The underlined word "multitasker" probably refers to a person who__________. A. makes a living by writing B. always fails to finish a task on time C. has several things to do at the same time D. pays more attention to fitness and housekeeping 9. Why does the writer have "HEALTH" as one of his three words? A. He wants to take better care of others. C. He did not take any exercise in the past. 10. What can we learn from the passage? A. The word "CELEBRATE" can remind the writer to enjoy life. B. The writer has a vacation ,with his family every four years. C. The word "FOCUS" can help the writer focus on his family. B. He' s gaining weight and feeling bad. D. He got the idea from his son.

http://school.chinaedu.com

4

D. The writer used to be overweight for lack of exercise. 11. The best title for the passage might be_________. A. Three Words for 2012 B. Health Should Go First C. Keep Organized D. Goals for 2012

Passage 1
A jobless man applied for the position of "office .boy" at Microsoft. The HR manager interviewed him and then watched him cleaning the floor as a test. "You are employed," he said. '" Give me your e-mail address and I' 11 send you the application to fill in, as well as date when you may start. " The man replied, "But I don' t have a computer, neither an e-mail. " "I'm sorry," said the HR manager. "If you don' t have an e-mail, that means you do not exist. And who doesn't exist cannot have the job. " The man left with no hope at all. He didn' t know what to do, with only ten dollars in his pocket. He then decided to. go to the supermarket and buy 10 kg tomatoes. He then so1d the tomatoes from door to door. In less than two hours, he succeeded to double his capital. He repeated the operation three times, and returned home happily with 60 dollars. The man realized that he can survive in this way, and started to go every day earlier, and return late. Thus, his money doubled or tripled every day. Shortly, he bought a cart, then a truck, and then he had his own fleet of delivery vehicles. Five years later, the man is one of the biggest food retailers in the US. He started to plan his family' s future and decided to have a life insurance. He called an insurance broker and chose a protection plan. When the conversation was concluded the broker asked him his e-mail. The man replied, “I don't have an e-mail. " The broker answered curiously," You don' t have an e-mail, and yet have succeeded to build an empire. Can you imagine what you could have been if you had an e-mail?" The man thought for a while and replied ; "Yes, I' d be an office boy at Microsoft! 1. Why can't the man have the job at Microsoft? A. Because he was lazy. C. Because he didn’t have an e-mail. B. Because he didn’t' pass the test. D. Because he didn't have the application.

2. The underlined word " tripled" can be replaced by A. became large B. became 3 times C. increased quickly D. decreased quickly

3. According to the passage, which of the following is TRUE? A. The man is one of the biggest food retailers in the world. B. The man didn't give up though he failed the interview. C. He started his career by selling tomatoes in the Supermarket. D. Those who have e-mails can work at Microsoft. 4. The man can be described as
http://school.chinaedu.com 5

A. helpful and considerate C. smart and hardworking

B. positive and generous D. stubborn and unselfish

5. Which proverb can best describe the story? A. Misfortune may be an actual blessing. C. Accidents will happen. B. Where there is a will, there is a way. D. No pains, no gains.

Passage 3
Electric cars are dirty. In fact, not only are they dirty, they might even be dirtier than their gasoline-powered cousins. People in California love to talk about " zero-emissions (排放) vehicles", but people in California seem to be clueless about where electricity comes from. Power plants most all use fire to make it. Apart from the few people who have their roofs covered with solar cells, we get our electricity from generators (发电机 ). Generators are fueled by something--usually coal, oil, but also by heat generated in nuclear power plants. There are a few wind farms and geothermal (地热) plants as well, but by far we get electricity mainly by burning something. In other words, those "zero-emissions" Cars are likely coal-burning cars. Because the coal is burned somewhere else, it looks clean. It is not true. It' s as if the California Greens are covering their eyes—" If I can't see it, it’s not happening. " Gasoline is an incredibly-efficient way to power a vehicle; a gallon of gas has a lot of energy in it. But when you take that gas ( or another fuel) and first use it to make electricity, you waste a nice part of that the form of wasted heat-at the generator, through the transmission lines, etc. A gallon of gas may drive your car 25miles. But the electricity you get from that gallon of gas won' t get you nearly as far so electric cars burn more fuel than gasoline-powered ones. If our electricity came mostly from wind or geothermal, or solar, then an electric car truly would be clean. But for political, technical, and economic reasons, we don't use much of those energy, sources. In addition, electric cars' batteries which are poisonous for a long time will eventually end up in a landfill. And finally, when cars are the polluters, the pollution is spread across all the roads. When it' s a power plant, though, all the junk is in one place. Nature is very good at cleaning up when things are not too concentrated, but it takes a lot longer when all the garbage is in one spot. 11. What's the main idea of the passage? A. Electric cars aren't actually clean. C. Zero-emissions vehicles are popular. B. Electric cars are zero-emissions vehicles D. Gasoline-powered cars are more efficient. energy, mostly in

12. Which of the following words can replace "be clueless about" in Paragraph 2? A. be familiar with in B. be curious about C. fail to understand D. show their interest

http://school.chinaedu.com

6

13. The electricity we get from a gallon of gas may make our car run A. at least 25 miles B. more than 25 miles C. as far as 25 miles D. less than 25 miles

14. In the author's opinion, compared with cars using gas, electric cars are more_________. A. environmentally friendly B. expensive C. efficient D. harmful

15. It can be inferred from the .passage that A. electric cars' batteries are poisonous for a long time B. now electric cars are used more than their gasoline powered cousins C. zero-emissions vehicles should be chosen to protect our environment D. electric cars are not clean in that we get electricity mainly by burning something

Passage 4
My father was poor in expressing his feelings. I knew that my clad loved me, but showed me love in other ways. There was one particular time in my life When this became real to me. I always believed that my parents had a good marriage, but gradually the strain (紧张 ) on my morn and dad's relationships was quite evident. However, I was not prepared for the day when Dad had decided to leave. All that I could think of was that I was going to become a product of a divorced family. I kept telling myself that it wash' t going to happen. The night before he left, I stayed up in my room for a long time. I prayed and I cried and I wrote a long letter to my dad. I told him how much I loved him and that I would always and forever be his Krissie. As I folded my note, I stuck in a picture of me with a saying I had always heard: “Anyone can be a father, but it takes someone special to be a daddy. " Early the next morning, as my

dad left our house, l slipped my letter into one of his bags. Two weeks later, my mother told me that they decided that there were things that both of them could and would change and that their marriage was worth saving. "Well, Dad said that when he read your letter, it made him cry. It meant a lot to him and I have hardly ever seen your dad cry. After he read your letter, he called to ask if he could come over to talk. Whatever you said really made a difference to your dad. " A few days later my dad was back. We never talked about the letter. I guessed that "it became a secret between115. 1. Why did the author' s father decide to leave? A. Because he was poor in showing his feelings. B. Because his wife was always giving orders. C. Because serious problems occurred in their marriage. D. Because the strain on father-daughter relationships was evident. 2. How did the author feel when her father decided to leave? A. Excited. B. Annoyed. C. Doubtful. D. Upset.

3. The underlined sentence in Paragraph 2 means
http://school.chinaedu.com 7

A. a man may have to give up a lot to be a real father B. a man may have to give in to his wife to be a daddy C. a man who raises special children can become a real father D. a man who develops some special talents can be a real father 4. What' s the main idea of the passage ? A. How the author' s parents enjoyed a happy marriage. B. How a letter saved the author' s parents' marriage. C. The divorce had a great influence on the author. D. The author had a good relationship with her parents.

Passage 5
Lill was a young French Canadian girl who grew up in the farming community. At the age of 16, her father thought that she had enough schooling and forced her to drop out of school to contribute to the family income. In 1922, with limited education and skills, the future didn’t look bright for Lill. Her father demanded that Lill find a job as soon as possible, but she didn’t have the confidence to ask for a job. One day, Lill gathered her courage and knocked on her very first door. She was met by Margaret Costello, the office manager. In her broken English, Lill told her she was interested in the secretarial position. Margaret decided to give her a chance. Margaret sat her down at a typewriter and said," Lill, let's see how good you really are. " She directed Lill to type a single letter, and then left. Lill looked at the clock and saw that it was 11 : 40 am. Everyone would be leaving for lunch at noon. She thought she should at least attempt the letter. On her first try, she got through one line but made four mistakes. She pulled the paper out and threw it away. The clock now read 11 : 45. "At noon," she said to herself, "I'll move out with the crowd, and they will never see me again. " On her second attempt, things didn’t get any better. Again she started over and finally completed the letter, full of mistakes, though. She looked at the clock I : 55 five minutes to freedom. Just then, Margaret walked in. She came directly over to Lill, and put one hand on the desk and the other on the girl's shoulder. She read the letter and paused. Then she said, "Lill, you' re doing good work !" Lill was surprised. She looked at the letter, then up at Margaret. With those simple words of encouragement, her desire to escape disappeared and her confidence began to grow. She thought, "Well, if she thinks it' s good, then it must be good. I think I' ll stay !" Lill did stay at the Carhartt Overall Company for 51 years, through two world wars and 11 presidents--all because someone had the insight to give a shy and uncertain young girl the gift of
http://school.chinaedu.com 8

self-confidence when she knocked on the door. 1. Why did Lill leave school at an early age? A. To learn English well. C. To get self-confidence. B. To earn money for her family. D. To become a typist.

2. When Lill applied for the job, she__________. A. could speak good English C. knew Margaret very well B. didn't know much about typing D. never wrote any letter

3. How many attempts did Lill make to type the letter? A. One. B. Two. C. Three. D. Four.

4. Who does the underlined word "someone" in the last paragraph refer to? A. Lill' s father. B. Lill herself. C. A president. D. Margaret.

5. What can we learn from Lill' s story? A. Encouragement makes a difference. C. Virtue leads to success. B. Honesty is the best policy. D. Time waits for no man.

【答案解析】

Passage 1
语篇解读:本文是一篇说明文,在文章中,作者主要向读者介绍了他在 2012 年最关注的 三个词,即 FOCUS,HEALTH 和 CELEBRATE。 8. C 词义猜测题。根据第二段中的 The problem is that I have trouble finishing one thing with

so many things calling me..”可知,作者很多时候要同时处理许多事情,由此可推断 “multi-tasker"表示“同时做很多事情的人”,故选 C 项。 9. B 逻辑推理题。 根据第三段中的 “and I forget to take care of myself and this has to change.

My health suffers and my weight suffers. I have to get my health in check, not only for me--but because I promised my 9-year-old son. I' 11 make sure to take time to exercise every day and make good food and lifestyle choices.”可知,作者是由于自己增肥和感到身体不适才关注身 体健康的,故选 B 项。 10.A 逻辑推理题。根据文章倒数第二段中的“I' m making sure to take time to enjoy life and celebrate its many blessings.”可推知。“CELEBRATE”一词提醒作者要懂得享受生活,故 选 A 项。 11. 主旨大意题。 A 通读全文可知, 文章主要介绍了作者在 2012 年所关注的三个重要的词, 故 A 项最适合作为全文的标题,所以答案选 A 项。

Passage 1
语篇解读:本文是记叙文,讲述了这样一个故事:二个到微软找工作的人因为没有电子邮 箱而被拒之门外,他只能用身上仅有的 10 美元去挨家挨户地贩卖西红柿。但是他却因此找
http://school.chinaedu.com 9

到了一条发财之路,钱也越赚越多,并最终成为了美国最大的食品零售商之一。 1C。考查细节理解。根据第四段中微软公司人力资源部经理所说的“If you don’t have an e-mail,that means you do not exist.And who doesn’t exist cannot have the job.”可知,由于 他没有电子邮箱,经理拒绝雇用他。 2.B 考查词义猜测一结合画线词前面的"doubled”可知,这里表示他的钱每天两倍、三倍 地增长,越来越多,故答案为 B 项。“triple”的意思是“成为三倍,增至三倍”。 3.B 考查正误判断。根据文章第五、六段的内容可知,这名男子虽然没有被微软公司聘用, 但是他没有气馁,而是靠仅有的 10 美元和勤劳努力最终成就了一番事业,故答案为 B 项。 4.C 考查推理判断。根据文中关于这名男子成功经历的描述可知,他既精明又勤奋,故选 C 项。 5.A 考查主旨大意。通读全文可知,这名男子正是因为当年被微软拒绝才自己创业并最终 取得成功的,故选 A 项,意思是“因祸得福/塞翁失马,焉知非福” 。B 项意为“有志者 事竞成”;C 项意为“天有不测风云”;D 项意为“不劳而获”。

Passage 1
语篇解读: 很多人都认为电动汽车是非常环保的,加州人甚至普遍认为电动汽车是“零 排放汽车”。事实确实如此吗?让我们读一读文章,从中寻找答案吧。 11.A 考查主旨大意。文章的首段就点明了主题,即电动汽车并非清洁、无污染,因为电 能的产生很多时候也要消耗大量的能源,造成十分严重的污染,故答案为 A 项。 12.C.考查词义猜测。联系第一段内容可知,加州人之所以认为电动汽车是零排放的环保 车 , 主 要 是 因 为 他 们 没 有 理 解 或 者 忽 视 了 电 是 从 哪 儿 来 的 这 个 事 实 。 故 选 “ fail to understand'’,表示“没有理解”。 13.D 考查细节理解。根据第四段中的“A gallon of gas may drive your car 25 miles.But the electricity you get from that gallon of gas won’t get you nearly as far”可知答案为 D 项。 14.D 考查综合理解。综合全文尤其是第三段第五句和最后一段前两句可知,作者认为电 动汽车比普通汽车造成的污染更为严重, 对环境的破坏也更大。 所以答案为 harmful 有害的。 15.D 考查推理判断。根据第二段的最后一句和第四段的第三句可知,获取电能如果是靠 太阳能、地热或者风力等方式发电的话,电动汽车算是环保的,但是它们实际上现在主要 还是靠烧煤、油等来发电,所以靠烧煤、油等发电的电动汽车并非真正意义上的环保车。

Passage 1
语篇解读:父母关系紧张,在父亲决定离开的那天早上,作者悄悄地把写好的一封信放 进了父亲的包里,然而就是这封信挽救了父母的婚姻。 1.C 细节理解题。根据第二段的第一句可知,父亲决定离开的原因是夫妻关系紧张;婚姻 出现了严重的问题。

http://school.chinaedu.com

10

2. D

推理判断题。 根据第二段中的 “The night before he left, staved up in my room for a long I

time.I prayed and I cried...”可知,当作者的父亲决定离开的时候,作者很苦恼。 3.A 句意理解题。根据上下文可知.画线部分表示“任何人都可以成为父亲。但不是人人 都能成为好爸爸”。也就是说,一个父亲要付出很多才能成为一个好爸爸,故选 A 项。 4.B 主旨大意题。通读全文可知。本文主要讲述了作者写给父亲的一封信最终挽救了父母 的婚姻,因此 B 项最能概括文章大意。

Passage 1
语篇解读:Lill 16 岁被迫辍学.去找工作时她很不自信,而面试时一位经理的鼓励使她重 拾信心并决定留下来.而这一留就是 51 年。 1.B 细节理解题。根据第一段第二句中的“forced her to drop out of school to contribute to the family income”可知. Lill 辍学是为了给家里赚钱。 2.B 推理判断题。根据第四、五段的内容可知,Lill 打字总是出错,由此可推知,她对打 字不是很了解,故选 B。 3. C 细节理解题。 根据第四段中的 “On her first try” 以及第五段中的 “On her second attempt”

和“Again she started over'’可知,Lill 尝试了三次才打完了这封信,故选 C。 4.D 代词指代题。通读全文可知,是 Margaret 在 Lill 求职时给了她机会和鼓励,所以此处 的"someone”应指 Margaret。 5.A 推理判断题。通读全文可知.从 Lill 的故事中我们可以了解到鼓励会对一个人产生很 大的影响,故选 A。

http://school.chinaedu.com

11


更多相关文档:

2014高考英语 阅读理解专题指导 猜测词义题

2014高考英语 阅读理解专题指导 猜测词义题_高考_高中教育_教育专区。英语阅读理解...2013高考英语二轮复习专... 11页 免费 高三英语阅读猜测词义专... 9页 5下载...

高考阅读理解之猜测词义

4页 2.00元 最新高考阅读理解专项技能... 7页 ...高考英语专题复习《阅读理... 69页 免费 高考英语...高考阅读理解词义猜测题解题技巧 猜词悟义是应用英语...

2013年高考英语一轮复习学案专题19: 阅读理解之词义猜...

2013高考英语二轮复习专项... 暂无评价 11页 免费 广东省2013年高考英语二轮.....2013年高考英语一轮复习学案专题19: 阅读理解词义猜测题 2013年新课标全国版高...

通用版2017高考英语二轮复习第二部分题型突破专题12阅...

通用版2017高考英语二轮复习第二部分题型突破专题12阅读理解4词义猜测题二对点_初三英语_英语_初中教育_教育专区。第 4词义猜测题(二) 词义猜测题(二)...

【优化方案】高考英语二轮复习 第二部分 题型专题突破 ...

【优化方案】高考英语二轮复习 第二部分 题型专题突破 二 阅读理解 第四讲 词义猜测题强化训练_英语_高中教育_教育专区。词义猜测题词义猜测题(一) A (2016·...

【优化方案】高考英语二轮复习 第二部分 题型专题突破 ...

【优化方案】高考英语二轮复习 第二部分 题型专题突破 二 阅读理解 第四讲 词义猜测题跟踪训练_英语_高中教育_教育专区。词义猜测题 A The Children ’ s Book ...

(江苏专用)2014高考英语二轮复习 第二部分 阅读理解专...

(江苏专用)2014高考英语二轮复习 第二部分 阅读理解专题专练 专题19 词义猜测体验...解析 细节理解题。 由第二、 四段可知, Martin 和 Tom 对沼泽地名字的由来...

最新高考英语阅读理解专题 猜测词义题 完整版

最新高考英语阅读理解专题 猜测词义题 完整版_英语_高中教育_教育专区。直接锁定...高考英语阅读理解专题:... 122人阅读 4页 ¥1.00 2013高考英语二轮复习专...

2016届高考英语大二轮复习 第一部分 阅读理解 专题一 ...

2016届高考英语二轮复习 第一部分 阅读理解 专题一 阅读理解 第4讲 词义猜测题即时演练_英语_高中教育_教育专区。词义猜测题 建议用时:15 分钟 A [2015·...

(通用版)2016高考英语二轮复习 第一部分 题型专题方略 ...

(通用版)2016高考英语二轮复习 第一部分 题型专题方略 专题阅读理解 第三讲 词义猜测题课堂达标训练_英语_高中教育_教育专区。词义猜测题 A (2016·山东青岛...
更多相关标签:
网站地图

文档资料共享网 nexoncn.com copyright ©right 2010-2020。
文档资料共享网内容来自网络,如有侵犯请联系客服。email:zhit325@126.com