当前位置:首页 >> 英语 >> 2014届高考英语(人教版)二轮复习高频考点教学课件:必修三 Unit1 Festivals around the world

2014届高考英语(人教版)二轮复习高频考点教学课件:必修三 Unit1 Festivals around the world


由句连篇——背佳句、学衔接,让作文流畅起来

一、话题写作佳句必背

1.There is no doubt that such a deed should be encouraged.
毫无疑问这种行为应该得到鼓励。 2.It has been one of the traditional Chinese virtues to

help those in trouble. 帮助处在困难中的人一直是中华传统美德。

3.It is our duty to make our world a more harmonious

place to live in.
使我们的世界成为一个更和谐的生活的地方是我们的职 责。 4.I strongly advocate that all of us should learn from him and always be ready to help others.

我极力提倡我们大家应该向他学习并且成为一名乐于助
人的人。

二、连句成篇并背诵(选用“in a word, for another, for one
thing”过渡词衔接成文) Li Hua often helps the blind man cross the street. There is no doubt that such a deed should be encouraged. For one thing , it has been one of the traditional Chinese

virtues to help those in trouble. For another , it is our duty In a to make our world a more harmonious place to live in. ____
word , I strongly advocate that all of us should learn from him and always be ready to help others.

Ⅰ.高频单词必记
1.starve vi.& vt. 2. trick n. (使)饿死;饿得要死 诡计;恶作剧;窍门

vt.

欺骗;诈骗

3. gain vt. 获得;得到 gather 4. vt.& vi.& n. 搜集;集合;聚集 5. award n. 奖;奖品 vt. 授予;判定

6. energetic adj. 充满活力的;精力充沛的;积极的 7. obvious adj. 明显的;显而易见的 8. remind vt. 提醒;使想起 9. forgive vt. 原谅;饶恕 10. origin n.起源;由来;起因→ original adj.原始的; 最初的 religion 11. religious adj.宗教上的;信奉宗教的;虔诚的→______

n.宗教信仰 12. admire vt.赞美;钦佩;羡慕→ admirable adj.令人钦 佩的→ admiration n.钦佩;羡慕 13. permission n.许可;允许→ permit vt.允许 14. apologize vi.道歉;辩白→ apology n.道歉

1.语境串记(用所给词的适当形式填空) (1)Kelly wrote a letter to Kim to apologize for her calling her nickname, but Kim didn't accept her apology .(apologize) (2)Among the most common illegal acts are fishing without

permission and catching more than the limit.Since you have a permit , would you like to go fishing if time permits ?(permit)

2.主题串记

请根据首字母和汉语提示写出表示“相信”与“不相
信”的高频单词 (1) belief (2) faith n. n. 相信;信任;信念 信任;信念;诚意;信仰 使确信;使信服

(3) convince vt.

(4) suspect vi.& vt.
n. (5) reliable adj. (6) unbelievable adj.

怀疑;猜想
犯罪嫌疑人;可疑分子 可靠的;可信赖的 不可相信的;难以置信的

Ⅱ.重点短语必背

take place 1.__________
in memory of 2.______________ dress up *3._________ play a trick on 4.______________ look forward to 5.______________

发生

纪念;追念
盛装;打扮;装饰 搞恶作剧;诈骗;开玩笑 期望;期待;盼望 好像

as though 6._________

have fun with 7.______________

玩得开心

turn up *8.________
keep one's word *9._______________ hold one's breath *10._________________ set off 11.________ 12. remind ...of ...

出现;到场
守信用;履行诺言 屏息;屏气 出发;动身;使爆炸 使??想起??

*13. hold on *14. starve for

别挂(电话)
极需;渴望

选用以上标有*的短语填空(其中有一项是多余的) 1.—How long can you hold your breath under water? —For about one and a half minutes. 2.My classmates have sent some books and magazines to the starving for countryside because children there are ___________ knowledge. keep 3.If you want to make friends with others, you must _____ your word . turn up 4.If Amy doesn't in half an hour, we will have to go to the concert without her. 5.It's a small informal party — you don't have to dress up .

Ⅲ.经典句型必会 1.At that time people would starve if food was difficult to

find, especially during the cold winter months.
在那个时代,如果食物难以找到,特别是在寒冷的冬 天的岁月,人们就会挨饿。 [解读] 主语+be+adj.+to do句式。 [仿写] 据我所知,这个年轻人很难相处。 is hard to get along As far as I know, the young man ___________________ with .

2.Some festivals are held to honour the dead or to satisfy the

ancestors, who might return either to help or to do harm.
有些节日是为了纪念死者,或者使祖先得到满足,因为祖 先们有可能回到世上(给人们)提供帮助,也有可能带来危

害。
[解读] either ...or ...意为“或者??或者??”。 [仿写] 要么你要么校长在会议上给那些有天赋的学生颁 奖。 Either you or the headmaster is to hand out the prizes to

those gifted students at the meeting.

3.It was obvious that the manager of the coffee shop was

waiting for Li Fang to leave — he wiped the tables, then sat
down and turned on the TV — just what Li Fang needed! 很明显,咖啡馆里的经理在等李方离开——他擦好桌子, 然后坐下来,打开电视机。这正合了李方的意! [解读] It is obvious that ...“很明显??”, it为形式主语。

[仿写]

很明显她同意我们去海南旅游的建议。

It is obvious that she agreed to the suggestion that we
should go to Hainan for sightseeing.

4.While she was on earth she met the herd boy Niulang and they fell in love.

她在人间遇到了牛郎,两人相爱了。
[解读] while意为“当??的时候”,在句中引导时间 状语从句。 [仿写] 趁着年轻,你应该多学点知识。 While you are young you should learn more

knowledge.

1. award n.奖;奖品 vt.授予;判定

[教材原句]

Some people might win awards for their farm

produce, like the biggest watermelon or the most handsome rooster. 有些人还可能因为他们的农产品(参加各种评选)而获奖, 比如最大的西瓜或最帅的公鸡。

award sth. to sb.= award sb. sth. 把某物颁发给某人 win the second award 获得二等奖 win/receive/get an award for 因??而赢得/得到/获得 奖项 ①Medals were awarded to the best speakers on the debating team.
奖章授给辩论队中的最佳演说者。 ②It is said that she received an award of 1,000 dollars.

据说她得到1000美元的奖金。
③The Olympic winner received a gold medal as an award. 奥林匹克获胜者获得了一枚金牌作为奖励。

2.admire vt.赞美;钦佩;羡慕
[教材原句] China and Japan have midautumn festivals,

when people admire the moon and in China, enjoy mooncakes. 中国和日本都有中秋节,这时,人们会赏月。在中国,人

们还品尝月饼。

(1)admire sb.for sth. (2)admiration n.

因某事羡慕某人 钦佩;赞美;羡慕

express/have admiration for sb./sth.

(表示)羡慕/钦佩某人/物
with admiration (3)admirer n. (4)admiring adj. 钦佩地;羡慕地 赞赏者;羡慕者;追求者 赞赏的;羡慕的

①We admire the old scientist for his great contribution to
the country. 我们佩服这位老科学家对社会作出的巨大贡献。 ②I'd like to express my admiration for the courage and uncomplaining spirit of the wounded.

我对伤员们的勇敢和毫无怨言的精神表示钦佩。
③She was used to receiving admiring glances from others. 她习惯了别人给予赞赏的目光。

3.apologize vi.道歉 (1)apologize to sb. for (doing) sth. 因(做)某事向某人道歉

apologize to sb.thatclause
(2)Apology n.

向某人道歉??
道歉

make/offer an apology to sb. for sth. 因某事向某人道歉 accept/refuse one's apology 接受/拒绝某人的道歉

①I apologize for not being able to join you for dinner. 很抱歉,我没能参加你们的宴会。 ②You must apologize to your teacher for being so rude. = You must make an apology to your teacher for being so

rude.
你太无礼了,必须向你的老师道歉。

4.remind vt.提醒;使想起 [教材原句] He'd interrupt his own presentations to
remind his managers to talk with their teams about the company's values.(2012· 江苏高考任务型阅读)

他将会打断他的报告,提醒他的经理们和他们的团队讨
论公司的价值观。 remind sb. of sth./sb. 某人 remind sb.to do sth. 提醒某人做某事 提醒某人某事/想起

remind (sb.) that/how/what… 提醒(某人)??

①Passengers are reminded that no smoking is allowed on this train.

旅客们请注意,本次列车禁止吸烟。
②This reminds me of what we did together during our

holiday.
这使我想起在假期里我们一起所做的一切。

[链接高考]

(2011· 全国卷Ⅱ)Mary, I _____________ John of his
promise to help you. A.told C.warned B.reminded D.advised

解析:考查动词词义辨析及其搭配。句意:玛丽,我提醒

了约翰他要帮助你的承诺。根据of的提示,首先排除A和D;
remind sb. of sth.表示“提醒某人某事”; warn sb. of sth. 表示“告诫某人某事”。根据句意可知选择B项。 答案:B

5.forgive (forgave, forgiven) vt.& vi. 宽恕;饶恕;原谅 [高考佳句] All I ask is that you forgive me and keep my secret.(2012· 福建高考阅读B) 我只请求你原谅我,并替我保守秘密。 (1)forgive me 请原谅;对不起

forgive one's doing sth.
forgive sb.for (doing) sth.
?2?pardon sb. for doing sth.? ? ? ? excuse sb. for doing sth. ?

原 谅某人做了某事
原谅某人(做了)某事
原谅某人做了某事

①Forgive me for interrupting, but I really don't agree with that.

请原谅我打岔,不过我确实不同意那一点。
②I'll never forgive you for what you have done to your

parents.
我永远也不会原谅你对父母所做的一切。

[单词对点集训] Ⅰ.单词拼写 1.I find that doing physical exercise a couple of times a

week makes me feel more energetic (精力充沛的).
2.The studies find that people who are able to forgive (原 谅) feel less stress and less depression. 3.The fact that she never apologies (道歉) says a lot about what kind of person she is.

4.You may not like him, but you have got to admire (佩服)

his persistence.
5.We enjoy the harmony of school life, in which we can gain (获得) a better result of study. 6.On his arrival (到达) at the railway station, he was told that his train was delayed for two hours.

Ⅱ.单项填空 1.(2011· 重庆高考)Michael put up a picture of Yao Ming beside the bed to keep himself _____________ of his own dreams. A.reminding B.to remind

C.reminded

D.remind

解析:考查非谓语动词。句意:迈克尔把姚明的图片张贴 在床边是为了提醒自己要实现自己的梦想。 remind sb.of sth.表示“提醒某人某事”, himself与remind之间是动宾 关系, 故用动词的过去分词形式。

答案:C

2.(2013· 合肥质量检测)Martin Luther King Jr.was

_____________ the Nobel Peace Prize of 1964 for
advocating nonviolence policy in the movement for civil rights. A.awarded C.rewarded B.offered D.received

解析:句意:马丁· 路德· 金因为在民权运动中主张采取非 暴力政策而被授予1964年诺贝尔和平奖。reward指“给 予报酬”或“奖赏”;award指因成绩或贡献由政府或社 团给予奖励。

答案:A

3.(2013· 云南省部分名校二次统考)One valuable tip for

graduates is that first impressions during a job interview
really _____________ . A.apply C.award B.function D.count

解析:句意:对于毕业生来说一个有价值的建议就是在

面试中重视第一印象。count“有价值;重要”;apply“申
请;应用”;function“起作用;功能”;award“授予; 奖励”。根据句意答案选D。 答案:D

4.—What was she doing when you came in?
—She was _____________ A.respecting C.gathering the view from the window.

B.admiring D.hunting

解析:答句句意:她正透过窗户欣赏风景。admire

“欣赏;羡慕”,符合句意。
答案:B

5.(2013· 湖北黄冈中学月考)He finds it hard to _____________ an apology to others even if he knows he is wrong.

A.show
C.make

B.have
D.take

解析:句意:他觉得即使知道自己错了,也很难给他人道 歉。make an apology to sb.“向某人道歉”。 答案:C

6.I don't think she's ever _____________ her name wrong that time.

me for getting

A.excused
C.forgotten

B.forgiven
D.satisfied

解析:句意:我想她还未原谅我那次把她的名字搞错。 forgive sb. for doing sth. “原谅某人做某事”。

答案:B

1.in memory of纪念;追念 [教材原句] For the Japanese festival Obon, people should go to clean graves and light incense in memory of their ancestors. 在日本的盂兰盆节,人们要扫墓、烧香,以缅怀祖先。 in favour of in face of in honour of in charge of in search of 支持;赞同;对某人有利 面临;面对 为纪念??;祝贺??; 为了向??表示敬意 负责;掌管 寻找

①A film will be made in memory of those brave firefighters. 为了纪念那些勇敢的消防战士,一部电影即将开拍。 ②There is a party tonight in honour of our new headmaster. 为了庆祝新校长就任,今晚有个聚会。 ③Are you in favour of or against the plan?

你是赞成这项计划还是反对这项计划?

[链接高考]

(2011· 湖北高考)When asked about their opinions about the
schoolmaster, many teachers would prefer to see him step aside _____________ younger men.

A.in terms of
C.in favor of

B.in need of
D.in praise of

解析:考查介词短语辨析。 句意: 当被问及对校长的看法时,

许多老师倒宁愿他退下来支持更年轻的人。 in terms
of“就?? 而言”; in need of“需要”; in favor of“赞同;支 持”; in praise of“赞扬”。 结合句意可知应选C项。

答案:C

2.look forward to期望;期待;盼望

[教材原句]

The most energetic and important

festivals are the ones that look forward to the end of winter and to the coming of spring. 最富有生气而又最重要的节日,就是告别冬天、迎来 春天的日子。

含介词to的常用动词短语还有:

stick to
lead to object to see to refer to

坚持
导致 反对 处理;料理 提及;查阅;参考

contribute to
get down to

促成;是??成因之一
开始认真做??

①I look forward to hearing from 在 look forward to you as soon as possible. 中, to 为介词,后 我期待着早日收到你的来信。 looking forward ②The day we've been ______________ 面接名词、代词或 to __ has come at last. 动名词作宾语。 我们一直盼望的那一天终于到来了。 ③We've just moved into a bigger house and there's a lot to do.Let's get down to it. 我们刚刚搬进一个大一点的房子,因此有许多事情要做,让 我们开始做吧! ④As a matter of fact, he objects to being treated like a child. 事实上,他反对像小孩子似的被对待。

[链接高考]

(2012· 湖北高考)I'm so glad you've come here to ________
this matter in person. A.lead to C.turn to B.see to D.refer to

解析:考查动词短语辨析。句意:很高兴你能来亲自负责这

起事件。see to“负责”,符合句意。lead to“导致”;turn
to“向??求助”;refer to“参考”。 答案:B

3.hold one's breath屏住气;屏息 [教材原句] Well, he was not going to hold his breath for

her to apologize. 他不想屏息等她来道歉。 take a deep breath = breathe deeply 深呼


lose one's breath 喘不过气来

out of breath 上气不接下气;喘不过气来 catch one's breath 喘口气;歇口气;恢复正常呼 吸

①We held our breath while Mr.Evans read the exam

results.
埃文斯先生宣读考试成绩时,我们都屏息静听。 ②Reaching the top of the tower, he was out of breath . 到了塔顶,他就上气不接下气了。 ③Taking a deep breath, Shaun dived in. 肖恩深深地吸了口气,然后跳入水中。

[短语对点集训] Ⅰ.完成句子 1.If the neighbours do not give any sweets, the children might play a trick on them (捉弄他们). 2.Miss Yang promised to attend my birthday party, but she hasn't turned up (出现) so far. 3.We're looking forward to (盼望) seeing the new policy carried out, which has drawn many people's attention. 4.In order to get ready for the examination, the students are studying day and night (日日夜夜). 5.They built a monument in memory of (纪念) those who died in the great earthquake.

Ⅱ.单项填空 1.(2013· 山西师大附中月考)To the joy of people living in Yingxiu town, Wenchuan, the moment they looked forward to _____________ at last.They moved into the new flats of their own last month. A.coming B.would come C.came D.to come 解析:考查时态。句意:让汶川映秀镇的人们高兴的是, 他们盼望的一刻终于到了。上个月他们搬进了自己的新 公寓。解答该题的关键是明确they looked forward to是 定语从句,修饰the moment,而the moment作主语, came作句子的谓语。 答案:C

2.(2013· 陕西五校一模)It's said that a special building will be
built in Japan _____________ which happened in March. A.in place of C.in search of B.in memory of D.in need of the terrible earthquake

解析:根据句意可知,修建特殊建筑物的目的应该是纪
念此次大地震,故使用in memory of “纪念”。in place of “代替”; in search of “寻找”; in need of “需要”。 答案:B

3.He found a snake was slowly crawling towards him,

which made him _____________ his breath.
A.get C.lose B.hold D.take

解析:hold one's breath “屏住呼吸”; lose one's breath “喘不过气来”; get one's breath “喘过气来;恢复正

常”; take one's breath “吸口气”。根据句意选B项。
答案:B

1.It was obvious that the manager of the coffee shop was waiting
for Li Fang to leave ... 很明显,咖啡馆里的经理在等李方离开?? it在句中作形式主语,代指后面that 引导的主语从句。 it 作形式主语的常用句式:

(1)It be+形容词(possible, strange, natural, important ...)+that从
句。 ①It is obvious that he is unwilling to tell the truth. 显而易见他不乐意说出事实真相。

②It is necessary that we (should) master at least one
foreign language. 我们有必要掌握至少一门外语。 (2)It be+过去分词(said, thought, hoped, believed, supposed, reported ...)+that从句。

③It is reported that the Chinese writer Mo Yan won the
Nobel Prize in Literature in 2012. 据报道中国作家莫言获得2012年度诺贝尔文学奖。

(3)It+不及物动词(seem, occur, happen ...)+that从句。 ④ It occurred to me that I didn't lock the front door. 我突然想起前门未锁。

(4)It be+名词短语(a pity, a fact, a wonder, an honour, no
wonder ...)+that从句。 ⑤It's a pity you can't come to the party. 你不能来参加这次聚会,真可惜。

[链接高考]

(2012· 新课标全国卷)It is by no means clear _____________
the president can do to end the strike. A.how C.that B.which D.what

解析:考查名词性从句的引导词。句中it是形式主语,主语

从句中缺少do的宾语,故选择what作为主语从句的引导词
且充当从句中谓语动词do的宾语。 答案:D

2.While she was on earth she met the herd boy Niulang

and they fell in love.
她在人间遇到了牛郎,两人相爱了。 句中while she was on earth作时间状语。 while作连词时的主要用法: (1)“当??的时候”,引导时间状语从句

①You can't be too careful while crossing the road.
过马路时你越小心越好。

(2)“只要”,表示条件 ②While there is life, there is hope. 只要有生命就有希望。 (3)“但是;可是”,表示对比 ③We know usually women stay at home and do all the housework while men go out to work. 我们知道,通常妇女在家里做家务,而男人则外出工作。 (4)“虽然;尽管”,表示转折 ④ While travel can broaden your mind , I don't think it's a good idea to spend too much time and money on it. 尽管旅游能够增长见识,但是我认为你不应该在这方面花费 太多时间和金钱。

[链接高考]

(2012· 四川高考)At school, some students are active
_____________ some are shy, yet they can be good friends with one another. A.while C.so B.although D.as

解析:考查并列连词。句意:在学校,一些学生很活跃而一
些却很害羞,然而他们都可能彼此成为好朋友。根据句意选 while,表示两个分句中两种情况的对比。 答案:A

[句型对点集训] 1. It was obvious that (很显然) the child had been badly treated. 2. While the Internet is of great help to us (尽管因特网

对我们有很大的帮助), I don't think it is a good idea to spend too much time on it.

Ⅱ.单项填空 1.(2010· 浙江高考)It is uncertain _____________ side effect

the medicine will bring about, although about two thousand

patients have taken it.
A.that C.how B.what D.whether

解析:考查名词性从句。此处是由what引导的主语从句, 指代it的具体内容, it是形式主语,所以这里选B项。 答案:B

2.(2013· 大连模拟) _____________ we're always using our
brains, we're not necessarily doing much to keep them in good shape. A.While C.If B.Once D.Until

解析:考查让步状语从句。句意:虽然我们总是在用脑, 但是我们没有必要做太多让其保持良好的状态。根据句

意可知,应用while,表示“虽然;尽管”。
答案:A

情态动词(Ⅰ)
1.(2013· 成都部分高中高三质检)— _____________ I return the dictionary within three days? —No, you don't have to.You _____________ five days. A.May; will C.Must; can B.Can; would D.Shall; should keep it for

解析:考查情态动词。句意:“我必须在三天内归还这本 词典吗?”“不,你不必。你可以保留五天。”根据句意 可知,应选择C项。 答案:C

2.(2013· 重庆部分学校高三联考)No student _____________

go out of school after eleven o'clock at night without the
teacher's permission. A.shall C.will B.must D.may

解析:考查情态动词。句意:未经老师的允许,任何学

生不可在晚上十一点之后去校外。此处shall用于第三人
称,表示“应;必须”,常用于条约、规定等文件中。 答案:A

3.(2013· 苏锡常镇四市一调)— _____________ plane take off on time?

the

—I'm afraid not.So many flights were delayed due to
the bitterly cold weather. A.Need C.Can B.Should D.Must

解析:考查情态动词。根据答语可知,问话人的意思

是:飞机能准时起飞吗?can用在疑问句中表示一种
可能性,符合句意。

答案:C

4.(2012· 金华十校模考)—Are you going to help him?
—Why _____________ anything for me. A.would C.might B.could D.should I help him?He's never done

解析:考查情态动词。句意:“你要帮他吗?”“我干吗 要帮他呢?他从来没有为我做过什么。”根据语境可知应

选should,表示拒绝。
答案:D

5.(2012· 南昌二模)Oh, Richard, why _____________ always do the opposite of what I tell you? A.must C.should B.may D.can

you

解析:考查情态动词。句意:哦,Richard,为什么你总 是一定要和我对着干呢?must在此句中的意思是“偏偏; 非要”,符合句意。 答案:A
4演练见“课 时跟踪检测 (十一)”

——————[教师备课参考]————————
(1)even if/though引导让步状语从句。

Even though/if it is raining, we'll go there.(陈述语气)
即使下雨,我们也要去那里。 Even if I were busy, I would go.(虚拟语气)

即使忙,我也得去。
(2)as if/though引导方式状语从句,方式状语从句应放在主句之后。 The old lady treats the boy as if he were her own son.(虚拟语气) 这位老太太对待这个男孩就像他是她自己的儿子似的。 I feel as if I have a fever.(陈述语气) 我感觉好像发烧了。

———————————————————————

——————[教师备课参考]———————— while既可以作并列连词,又常可引导时间状语从句及让步
状语从句。 (2013· 北京东城一模) _____________ Jason is willing to help, he doesn't have much time available. A.As C.While B.Since D.Unless

解析:句意:詹森乐于助人,但他没多少时间。while表转 折关系,用于两种情况的对比说明。as“因为”;since“由

于;因为”;unless = if ...not“如果不”。
答案:C ———————————————————————


更多相关文档:

【人教版】2014届高考英语一轮复习指导考点针对练:必修3 unit 1 Festivals around the world

人教版2014届高考英语轮复习指导考点针对练:必修3 unit 1 Festivals around the world 隐藏>> 必修3 unit 1 Festivals around the world [来源 :z*zs*...

英语必修三unit1复习

英语必修三unit1复习_英语学习_外语学习_教育专区。新课标人教版 Unit 1 Festivals around the world 节日 世界各地的 核心词汇 1.All of us___(钦佩)the thre...

2017高考英语一轮复习 Unit 1 Festivals around the world练习 新人教版必修3

2017高考英语轮复习 Unit 1 Festivals around the world练习 新人教版必修3_...5.(2014·福建,26)Could you tell me the trick of ___ (make)such tasty...

2014届高三英语大一轮复习 Book 3 Unit 1 Festivals around the world单元知识对点练(含解析) 新人教版

2014届高三英语大一轮复习...1/2 相关文档推荐 ...2014届高三英语人教版大一... 53页 免费如...Unit 1 Festivals around the world单元知识对点练(...

2014届高三英语大一轮复习讲义 教师用书 Book 3 Unit 1 Festivals around the world 新人教版

2014届高三英语大一轮复习讲义 教师用书 Book 3 Unit 1 Festivals around the world 新人教版_英语_高中教育_教育专区。2014 届高三英语人教版大一轮复习讲义教师用...

高中英语人教版 必修3 unit 1 Festivals around the world 人教版

高中英语人教版 必修3 unit 1 Festivals around the world 人教版_高三英语_英语_高中教育_教育专区。高中英语人教版 必修3 unit 1 可用作一轮复习 讲解的很...

人教版高中英语必修三:unit 1 festivals around the world 习题

人教版高中英语必修三:unit 1 festivals around the world 习题_高一英语_英语_高中教育_教育专区。Unit 1 Festivals around the world 单元检测二一、单项选择,从...

【名师导学系列】2013年高考英语人教版第一轮精品配套练习必修3 Unit 1 Festivals around the world

【名师导学系列】2013年高考英语人教版第一轮精品配套练习必修3 Unit 1 Festivals around the world 2013年高考英语人教版第一轮精品配套练习(学生版)必修三(共5个...

2015年高考英语人教版必修三各单元词汇句子练习 Unit 1 Festivals around the world (附答案)

2015年高考英语人教版必修三各单元词汇句子练习 Unit 1 Festivals around the world (附答案)_英语_高中教育_教育专区。必修3Unit 1 Festivals around the world ...
更多相关标签:
网站地图

文档资料共享网 nexoncn.com copyright ©right 2010-2020。
文档资料共享网内容来自网络,如有侵犯请联系客服。email:zhit325@126.com