当前位置:首页 >> 英语 >> 【江苏专用】2014届高三英语一轮复习方案 课时作业 模块2 Unit 3 Amazing people

【江苏专用】2014届高三英语一轮复习方案 课时作业 模块2 Unit 3 Amazing people


课时作业(六)

[模块 2

Unit 3 Amazing people]

(限时:30 分钟) Ⅰ.单项填空 1.It is known ________ us that France is well?known ________ its fine wine a nd perfume in the world. A

.to; for B.to; to C.to; as D.for; as 2.Justin Bieber's rise to fame is an ________ story which________ thousands of young actors. A. inspiring; has inspired B.inspired; inspired C.inspiring; had inspired D.inspired; has been inspiring 3.________why he was late again,the boy just kept silent. A.When asking B.When he asked C.When he was asking D.When asked 4.—How can I________ an online course? —Just fill out this form and we will see what we can do for you. A.make up B.apply for C.look into D.seek for 5.It is only when something gets lost ________ you can realize how important it is to you. A.that B.since C.so D.before

6.Allow your daughter to go out to play for a moment,because her homework ________. A.is finished B.was finished C.has been fi nished D.had been finished 7.My friend,Tom,left New York in 1976 and ________since then. A.hadn't been heard of B.hasn't been heard of C.hasn't heard of D.hadn't heard of

1

8.Experiments of this kind________ in both the U.S. and Europe well before the Second World War. A.have conducted B.have been conducted C.had conducted D.had been conducted 9.Every student as well as some teachers who ________ to visit the museum ________ required to be at the bus station at 6:30 a.m. A.are; is B.are; are C.is; are D.is; is 10.________ you promise to buy her a gift,you can't break it in any case. A.Once B.Until C.For D.That

11.No matter how low you consider yourself, there is always someone ________ you wishing they were that high. A.getting rid of B.getting along with C.looking up to D.looking down upon 12.In rap music,the singer,or rapper,will speak or rap the words ________ the beat. A.along with B.apart from C.all through D.up to 13.________ in the production department are not allowed to wear whatever they like except the uniform. A.Those working B.Those work C.Anyone working D.Anyone work 14.Have you ever felt your cheeks get hot, your palms sweaty or been afraid to ________ your teacher's eyes when he is about to call on someone? A.take on B.look into C.occur to D.look up

15.The girl living in a small village desires that she ________ to work in the western area. A.send B.is sent

C.be sent D.should send

2

Ⅱ.阅读理解 A Do you still remember that the product you bought when you actually did isn't what you had planned to buy before? Some sort of propaganda(宣传) influenced you to make that decision. That thing has a name and it's called persuasion, a process which aims to change one's attitude, behavior, beliefs, intention and principles. Persuasion is a very powerful weapon that can be used wisely in all types of businesses, presentations and public speeches. So it's essential to master the art of persuasion. There are many benefits of mastering the art of persuasion. Firstly, it can help you convince and motivate people of your class. By mastering the art of persuasion, you can change a person's perception(观念) and attitudes towards something. We often convince our parents to spend some money and buy us cars, gadgets, cinema tickets and fancy clothes. You steer(驾驭) all these actions by using effectively the art of persuasion. Most of us don't even realize that our lives are getting influenced by persuasion. Secondly, it can help you succeed in a job interview. When you apply for a job, you know there are thousands of applicants for the same job you're eager to get. The only way to come out on top and stand out from thousands of interviewees for that particular job is by applying persuasion to nail that job. You sell yourself to him, convince your interviewer that he won't find somebody like you elsewhere and he'll look to you in a brighter way than the others. Thirdly, it can help you succeed in your business. The business world today is getting larger and more competitive and it doesn't fit everyone. Only the ones who can master the art of persuasion are able to succeed. Persuasion in business can be applied through several ways, such as propaganda, advertising, and brainwashing. Therefore, you should realize that persuasion is quite helpful in selling more products or services and can help you succeed in all types of businesses.

Lastly, it can help you avoid being persuaded by other people. Can you recall

3

the product th at you bought in a shop that seemed to be very useful and cost?effective at first glance and made you change your view upon it, but after a while you realized that you wasted your money for something worthless? I know you remember it. And that was a successful attempt of persuasion. You could have prevented that purchase if you mastered the art of persuasion by unmasking(揭露) the truth and making the right decision with a reasonable response. 16.What is the passage mainly about? A.The art of persuasion. B.The importance of persuasive skills. C.The definition of persuasion. D.The application of persuasive skills. 17.According to the second paragraph, the art of persuasion can ________. A.make you able to change others' lives B.make you keep motivated C.make you seem more trustable D.prevent your life being influenced 18.It is inferred from the passage tha t ________. A.a successful businessman must be good at persuading people B.a person being bad at persuading people can't find a good job C.one can't succeed without mastering the art of persuasion D.somebody loses much money due to lack of persuasive skills 19.Which of the following best shows the structure of the passage?

B My dad was never the kind to offer many words of love or encouragement. But we knew he loved us?He just had his own way of showing it.

4

When I was a teen, we were seasonal campers at a family campground almost an hour outside the city where we lived.Each family had their own ca mpsite with water and electric,and you basically parked your camper there from May through October. Most “seasonals” visited them every weekend during those months, with the occasional week?long stay. There were plenty of other kids who camped seasonally each weekend, and they came to be some of my closest friends. Of course, many of them were boys.

We kids paired up with our little boyfriends or girlfriends,and we'd hold hands as we walked around the campground. We'd play ping?pong, have some snacks, and sing songs. Most weekends were pretty similar, but the couples would change. You'd see so?and?so with a different so?and?so than they were with the weekend before. You know how it is when you're a teen—a three?week relationship is a really long time. So, needless to say, my teen years were spent with quite a few different boys. But every single one of them had something in common?They'd all received the Evil Eye. The Evil Eye was a magical sort of thing. One simple look from my dad, and the boy immediately knew not to mess_with me.It was as if he could send his warnings through invisible laser(激光) beams that shot directly from his eyes to the boys' brains. “You will not put your hands on my daughter?You will not kiss my daughter?You will not even whisper sweet things into my daughter's ear.” I remember one night in particular walking with a boy around the campground after dark. We came from one direction, and my dad from the other. The boy and my dad locked eyes for a brief s econd, then the boy dropped my hand like a hot potato and turned away, giving me a quick “See you later.”

5

Yes, that's the Evil Eye: best way ever to keep wandering teen boys' hands away from your daughter. 20.The Evil Eye in the passage implies that ________. A.Dad gets angry easily B.Dad's eyes are evil C.Dad's eyes are ugly?looking D.Dad's eyes are protective to his daughter 21.The underlined word s “mess with” in Paragraph 5 most probably mean “________”. A.cause trouble for B.make untidy C.get married to D.talk to 22.Which of the following is true according to the passage? A.As teenagers, we went camping every weekend. B.We made lots of friends during the seasonal camping. C.We had regular boyfriends or girlfriends and enjoyed ourselves. D.The boy dropped my hand and turned away because he loved the Evil Eye. 23.It can be inferred from the passage that the author ________. A.is a teenage girl who loves her father B.is a teenage boy who hates his father C.is now an adult who has come to understand her father's love D.used to be a naughty boy who changed girlfriends now and then

课时作业(六) Ⅰ.1.A be known to sb. 为某人所知;be known for 因为??出名;be known as

以??身份出名。 2.A 考查 inspire 的用法和动词的时态。inspiring 鼓舞人心的,启发灵感的,常用 来修饰物;inspired 有灵感的,常用来指人。所以第一空用 inspiring。根据本句的时态可 知第二空选用现在的某种时态,所以选择 A 项。 3. 考查“连词+分词形式”作状语。 D 根据句意“那个男孩被追问为什么又迟到”可 知,选择 D 项正确。

6

4.B apply for an online course 申请网络课程。 5. 考查强调句型。 A 强调句型的基本结构: is/was+被强调内容+that(who/whom) It +其他内容。本句强调了时间状语从句 only when something gets lost。 6. 考查动词的时态。 C 由语境可判断该空表示“到目前为止她的作业已经被完成了”, 故用现在完成时的被动语态,选 C。 7.B 考查动词的时态和语态。句意:我的朋友汤姆 1976 年离开纽约,从那时起就没 有听到过他的消息。 8. 考查动词的时态和语态。 D 由常识可知, 谓语动词的动作发生在二战之前, 很显然, 这是过去的过去,所以应该用过去完成时。conduct 和 experiments 是动宾关系,所以用被 动语态。 9.A “who ________ to visit the museum”引导定语从句修饰 teachers,故第一

空填 are,第二空的主语是 Every student,故填 is。 10.A 考查连词。句意:一旦你承诺给她买礼物,无论怎样你都不能失信。故选 A。 11.C 考查动词短语辨析。get rid of 除去;look up to 尊敬,赞赏;look down upon 瞧不起;get along with 与??相处。句意:无论你自己多么看低自己,总会有仰视你的 人,他们希望能达到你这样的高度。 12.A along with“和??一起”;apart from“除??之外”;all through“自

始至终”;up to“直到”。句意表示“说唱者一边说一边敲击”,故选 A。 13.A 考查现在分词短语作后置定语。Those working=Those who work。 14.B look into one's eyes 正视某人,还可说成 look sb. in the eye。A 项意为 “呈现”;C 项意为“发生”;D 项意为“查找”,均不合语境。 15.C desire 之后的宾语从句中用“(should)do”表虚拟且此处要使用被动语态。 Ⅱ.A 本文首先指出,掌握劝说艺术是必要的,之后介绍掌握劝说艺术四个方面的好处。 16.B 主旨大意题。全文主要介绍了劝说技巧的重要性,故选 B 项。 17.C 推理判断题。根据第二段,劝说艺术能使别人相信你,尤其能让别人肯为你花 费时间和买东西,言外之意是别人觉得你更可信才会这么做,故选 C 项。 18.A 推理判断题。根据第四段“The business world today is getting larger and more competitive and it doesn't fit everyone. Only the ones who can master the art of persuasion are able to succeed.”可推断成功的商人一定善于劝说,故选 A 项。

7

19.D 推理判断题。第一段总写,接下来分四段分别介绍劝说艺术四个方面的好处, 故选 D 项。 B 深沉的父爱不必用言语表达,那令人望而生畏的眼神诠释着父亲对女儿的挚爱。 20.D 推理判断题。结合文章最后三段的内容可推知父亲的眼神对女儿有保护作用。 21.A 词义猜测题。下一句提到作者父亲的目光是在警告男孩,由此可推测其含义是 “给??招惹麻烦”。 22.B 细节理解题。根据第二段最后两句的内容可知他们当时结交了很多朋友。由第 二段第三句可知他们并不是每周末都去野营,故 A 项错误;由第三段第三、四句话可知他们 经常更换朋友,故 C 项错误;由倒数第二段中的“dropped my hand like a hot potato” 可知那个男孩儿害怕 the Evil Eye,故 D 项错误。 23.C 推理判断题。根据第二段开头部分的时间状语 When I was a teen 可知本文是 作者对过去的回忆,再结合最后一段推知作者现在已经是成年人,已经开始理解父亲的爱。 再由第六段的内容可知作者当时是一个小女孩,故选 C 项。

8


更多相关文档:

【江苏专用】2014届高三英语一轮复习方案 课时作业 模块3 Unit 2 Language

【江苏专用】2014届高三英语一轮复习方案 课时作业 模块3 Unit 2 Language_英语....replaced B.have replaced C.replace D.will replace 7.—What an amazing ...

【江苏专用】2014届高三英语一轮复习方案 课时作业 模块4 Unit 3 Tomorrow's world

【​江​苏​专​用​】​2​0​1​4​​高​三​...课时作业(十二) [模块 4 Unit 3 Tomorrow's world] (限时:30 分钟) Ⅰ.单...

【江苏专用】2014届高三英语一轮复习方案 课时作业 模块7 Unit 2 Fit for life

【江苏专用】2014届高三英语一轮复习方案 课时作业 模块7 Unit 2 Fit for life...根据第四段中 People who experience habitual loneliness have problems ...

【江苏专用】2014届高三英语一轮复习方案 课时作业 模块6 Unit 2 What is happiness to you?

【江苏专用】2014届高三... 8页 免费 牛津英语模块六(Unit 2 ... 3页 免费...课时作业(十七) Ⅰ.1.B 考查非谓语动词。该空在句中作目的状语,故用不定式...

2014届高三英语(译林牛津版)一轮复习题库_模块2_Unit3 Amazing_people_Word版含解析

2014届高三英语(译林牛津版)一轮复习题库_模块2_Unit3 Amazing_people_Word版含解析_高三英语_英语_高中教育_教育专区。2014届高三英语,译林牛津版,一轮复习题库...

【江苏专用】2014届高三英语一轮复习方案 课时作业 模块5 Unit 3 Science and nature

【江苏专用】2014届高三英语一轮复习方案 课时作业 模块5 Unit 3 Science and ...2 A.discussed B.discussing C.being discussed D.having discussed 15.Henry ...

【江苏专用】2016届高三英语一轮复习方案 课时作业

【江苏专用】2016届高三英语一轮复习方案 课时作业_高三英语_英语_高中教育_教育...[模块 2 Unit 3 Amazing people] Ⅰ.单项填空 1.It is known ___ us that...

【江苏专用】2014届高三英语一轮复习方案课时作业:模块2 Unit 1 Tales of the unexplained

【江苏专用】2014届高三英语一轮复习方案课时作业:模块2 Unit 1 Tales of the unexplained_高一英语_英语_高中教育_教育专区。m2u3限时训练...

模块2(江苏专版)2011高考英语一轮复习巩固提升:Unit 3 Amazing people(详细解析)(牛津译林版)

模块2(江苏专版)2011高考英语一轮复习巩固提升:Unit 3 Amazing people(详细解析)(牛津译林版)_高三英语_英语_高中教育_教育专区。牛津译林江苏专版 2011 高考英语...
更多相关标签:
相关文档
网站地图

文档资料共享网 nexoncn.com copyright ©right 2010-2020。
文档资料共享网内容来自网络,如有侵犯请联系客服。email:zhit325@126.com