当前位置:首页 >> 英语 >> 8A Unit5 Wild animals单元测试卷(A)

8A Unit5 Wild animals单元测试卷(A)


8A Unit5 Wild animals 单元测试卷(A)
班级:____________ 姓名:______________ 得分: ______________ 一、单项填空(15 分) ( )1.All of us know giant pandas only live in_____________. A.England B.China C.Japan D.A

ustralia ( )2.一 How did he finish his homework?m 一 I hear that he did it_____________. A.on his own B.in the own C.of the own D.all the own ( )3.The meat smells bad_____________ ,please. A.take away it B.take it away C.bring it away D.bring away it ( )4.There_____________ a large number of students in our schoo1.The number of the students_____________ over three thousand. A.is;is B.is;are C.are;are D.are;is ( )5.My grandfather is very old.He lives________.He sometimes feels________.We Should often go to see him. A.alone;alone B.alone;lonely C.1onely;lonely D.1onely;alone ( )6.I don’t know if my friend________here tomorrow.If she________,1 will tell you. A.comes:comes B.will comes;will comes C.will come;conies D.comes;come ( )7.After class the students went out of the classroom one after________. A.other B.the other C.others D.another ( )8.1f we keep________the land,the farmers will have________to live. A.took;any where B.taking;nowhere C.take;no place D.bring;some where ( )9.________did the baby panda look like? A.What B.How C.Where D.When ( )10.If________a meeting this afternoon,we won’t go to the Zoo. A.there will be B.there has C.there is D.there will have ( )11.You will find________useful to learn even a little English. A.it B.that C.this D.They ( )12.Is there________in today’s newspaper? A.everything special B.special nothing C.anything special D.special something ( )13.Let’s enjoy the song yesterday once more.It sounds________. A.well B.sadly C.badly D.Wonderful ( )14.一 I am going to the post office this Sunday.
1

一________you go there,please buy some stamps for me. A.While B.If C.Before D.What ( )15.When Xi Wang was a________panda,she started to eat bamboo shoots. A.six—month.old B.six—month old C.six。months—old D.six month old 二、完形填空(10 分) Mary and Donald Smith lived in the same building. Donald 1 a toy company. One day Donald gave Mary—the 4-year-old girl a new toy. She played with t and said, “This is fun!” A few weeks later,Donald gave her 2 toy. She played with it and then said, I m not 3 in this toy. It doesn’t work. ” For years Donald gave Mary new toys and she gave him very good 4 about the toys. When Mary was 13 years old, Donald showed her a new ball. Mary wanted to 5 ,the ball with small stones to make it 6 . The company made this change. Mary’s idea was a great success! The company sold thousands of the balls. That Christmas Donald gave Mary an 7 gift He made her vice-president(副总裁)of the toy company. She made $ 200,000 a year. Her job was to see 8 the new toys were fun. She worked 9 three or four hours a day at her job, then she had to do her homework. Today Mary works at a college. The little vice-president with bright ideas helps students think about their 10 . ( )1. A. owned B. rioted C. owns D. closes ( )2. A. other B. others C. the other D. another ( )3. A. excited B. interested C. relaxed D. bored ( )4. A. ways B. designs C. questions D. ideas ( )5. A. fill B. full C. add D. pour ( )6. A. noisy B. quiet C. light D. future ( )7. A. special B. awful C. amazing D. useful ( )8. A. when B. if C. as D. since ( )9. A. at B. in C. for D. with ( )10. A. company B. toys C. homework D. future 三、阅读理解(30 分) A India is the home of tigers. Every year, many people are killed by tigers. Tiger, however, does not always eat men. It likes wild animals better. It is only when the tiger is old or wounded that it eats men. But once it has tasted the flesh of men, it goes on killing men for food. When a man-eater such as this is discovered, people are much afraid and they have to stop working in the fields. There are many ways to put an end to such dangerous animals. One way is that some men with long guns sit on elephants while other men drive the tiger towards them. Another way is for a hunter to sit on a tree near the place where a tiger has eaten somebody. If the tiger returns for another meal, the hunter will kill it in the hiding place. A goat may be tied to the tree for the tiger to kill. The most dangerous way is to hunt a tiger on foot, but the man must be brave and can shoot well or he would be killed by the tiger. ( )1. The tiger doesn’t eat men except when it is______. A. in the forest B. very young C. caught D. old or wounded
2

(

)2. Once a tiger has tasted the flesh of men,_________. A. it no longer wants to eat men B. it seems to be fond of eating men C. it eats no other wild animals D. it becomes afraid of men ( )3. The underlined phrase “put an end to” in the passage means “______” A. look after B. keep away C. kill D. keep ( )4. The most dangerous way to hunt a tiger is _____. A. to hide in a tree B. to sit on elephants C. to go after the animal on foot D. to tie a goat to the tree ( )5. Which of the following statements is NOT true? A. Tigers eat many people in India each year. B. Sometimes people may tie a goat to a tree to kill a tiger. C. Tigers like eating elephants better than eating other animals. D. When a dangerous tiger is discovered (发现) ,people dare (敢)not work in the field. B Round eyes, round head, round ears, round body! What is this lovely little animal? He looks like a bear. But he is not a bear. He’s a KOALA. People in Australia love koalas and take care of them. They have set up places for them to live safely. No one can kill them for their pretty fur(毛皮). When a koala is born, he has no fur. And he is not as big as your little toe(脚趾)! The mother koala has a pocket m the front of her body. The baby goes into this warm pocket .There he stays for six months. The koala could not live without a special kind of tree. The tree gives him both his home and his food. For most of the day the koala sleeps m the tree. At night the koala looks for food. He may go miles to find it. He likes only the bark(树皮) and the leaves of the tree. He eats nothing else. And he eats more than two pounds each night! How lovely the koalas really are! ( )6. People in Australia ______. A. keep koalas in their homes B. put koalas in the tree C. set up places for koalas to live safely D. raise baby koalas in their pockets ( )7. After he is born, the baby koala lives in his mother ’s pocket ______. A. for six days B. for six months C. for a night D. all his life ( )8. How big is a koala after it is born? A. It’s as big as a cat. B. It’s as big as a bear. C. Ifs bigger than your little toe. D. It’s smaller than your little toe. ( )9. Koalas cannot live without a special kind of tree because _______. A. they have to keep cool under the tree B. they eat the fruit on the tree C. they stay in the tree all the time D. they live in the tree and get food from it ( )10. What is the passage mainly about?
3

A. How people in Australia protect koalas. B. Lovely koalas in Australia. C. Koalas cannot live without a special kind of tree. D. The way mother koalas take care of their babies. C There are several ways you can find out about the countries and places you wish to visit. You can talk to friends who have traveled to the places, you can go and see a colour film about them, or you can read a travel book. It seems that there are three kinds of travel books. The first are those that give a personal, subjective(主观的) idea of travels which their writer has got himself. These books can be useful if the writers share their traveling experiences with others. The second kind are those books which give objective(客观的) information of things to be done and seen. If a cultured person has written such a book about the facts of a place, then it is more useful. The third kind are those books which are called “a guide” to some place or other. If they are good, they will describe and explain the place in detail. Like the first kind , they can be interesting and exciting, but their main purpose is to help the reader plan his travel in the most practical way. Whatever kind of travel book you choose, you must make sure that the book does not describe everything as interesting, exciting or fantastic. You must also keep an open eyes on its date of publication(出版) because travel is very practical matter and many things change quickly in the 21st century. Finally, you should make sure that it’s easy to find the useful information for you travel. ( )11. The passage was written to introduce_______. A. travel maps B. travel books C. travel films D. travel places ( )12. The writer of the first kind of travel books gave his ideas after he _______. A. traveled B. read books C. a lot of experience D. surfed the Internet ( )13. The underlined phrase “a cultured person”means a person with ________. A. a good appearance B. a good education C. a lot of experience D. a lot of money ( )14. The date of publication must be noticed because ________. A. the prices of travel books may be different B. the writers of travel books may be different C. the information in travel books is always the same D. the information in travel books is always changing ( )15. According to the passage, it is best to read ______ before traveling to a place of interest. A. the first kind of travel books B. the second kind of travel books C. the third kind of travel books D. some travel articles in newspaper 四、词汇检测(10 分) 根据下列句子及所给汉语注释或通过上下文,写出空缺处各单词的正确形式。 1. If animals stay in the _______ (野外) ,they will be free. 2. Maybe someday these animals will be _______ (无处)to be found 3. You will get a good _____ (结果)if you try your best 4. Doing eye exercises is good for _____ (保护)our eyes. 5. Listen to me,_______(否则,要不然) ,you’ll regret(后悔). 6. I live in the city for a long time. I won't get _______ (迷路的)in it.
4

7. Only one of the rooms _____(面对)south,so I don’t like it. 8. —I think he is too young to _______the Swimming Club. —You’re wrong. In fact, he is over 18 years old 9. —I have no idea if I should _______her invitation. —I think you’d better refuse it. She is always dishonest. 10.—I am going to study hard from now on. —_______speak louder than words. You should do it instead of saying. 五、句子翻译(15 分) 1.我在四岁时就会唱歌了。 ______________________________________________________________________ 2.房价越来越高,许多人没地方住。 ______________________________________________________________________ 3.玛丽擅长画画,因此我决定向她学习。 ______________________________________________________________________ 4.在一小时之内,做完所有的练习对我来说是不可能的。 ______________________________________________________________________ 5.由于洁净的空气,越来越多的人喜欢住到乡下去。 ______________________________________________________________________ 六、 书面表达(20 分) 根据下列要点提示写一篇短文,介绍一下中国的国宝—大熊猫。词数 60?70。 产地: 中国四川、陕西、甘肃等省份; 体貌特征: 黑白相间的毛皮,大眼睛,圆耳朵,身体虽胖但动作敏捷,非常招人喜爱; 喜好: 最爱吃竹子,会爬树、游泳; 寿命: 一般 20?25 年; 数量: 现仅存 1000 只左右,我们必须尽力保护好它们。 _______________________________________________________________________________ _______________________________________________________________________________ _______________________________________________________________________________ _______________________________________________________________________________ _______________________________________________________________________________ _______________________________________________________________________________ _______________________________________________________________________________

5

参考答案
一、1.B 2.A 3.B 4.D 5.B 6.C 7.D 8.B 9.A 10.C 11.A 12.C 13.D 14.B 15.A 二、1.A 2.D 3.B 4.D 5.A 6.A 7.C 8. B 9. C 10. D 三、 (A) D B C CC (B)CB DD B (C) BABDC 四、 1. wild 2. nowhere 3. result4. protecting 5. otherwise 6. lost 7. faces8.join 9. accept 10. Actions 五、 1. I could sing a song at four years old. 2. The price of the flats is getting higher and higher. Many people have no place to live. 3. Mary is good at draw? ings as a result, I decided to leam from Her. 4. It’s impossible for me to finish all the exercises within an hour. 5. Because of clean air, more and more people like living in the countryside. 六、One possible version: Giant pandas are China’s national treasure. They live in Sichuan, Shanxi and Gansu provinces. Pandas have black and white fur. And they have big eyes and round ears, Though they are fat, they move nimbly. They are really lovely animals. Pandas like to eat bamboo very much. They can climb trees and swim. They usually live for 20—25 years. But there are only about 1,000 pandas now. We must try our best to protect them well.

6


更多相关文档:

8A Unit5 Wild animals单元测试卷(A)

8A Unit5 Wild animals单元测试卷(A)_英语_高中教育_教育专区。8A Unit5 Wild animals 单元测试卷(A)班级:___ 姓名:___ 得分: ___ 一、单项填空(15 ...

8A Unit 5 Wild animals单元测试卷(含答案)

8A Unit6 Wild animals 单元测试卷(时间:90 分钟 总分:100 分) 一、单项选择。 (15 分) ( )1.Do you write a report___ an animal ___ danger for ...

牛津英语8A Unit 5 Wild animals单元测试卷(含答案)

8A Unit 5 Wild animals 单元测试卷(时间:90 分钟 总分:100 分) 一、单项选择。 (15 分) ( )1.Do you write a report___ an animal ___ danger for...

8A Unit5 Wild animals单元测试卷

8A Unit5 Wild animals 单元测试卷(1)二、单项选择 ( ( ( ( ( ( ( ( )2. Birds can find food ___ now than before. A. easy A. none A. it ...

牛津译林版英语8A Unit5 Wild animals单元测试卷含答案

牛津译林版英语8A Unit5 Wild animals单元测试卷含答案_英语_初中教育_教育专区...一 I hear that he did it___. A.on his own B.in the own C.of ...

牛津译林版8A Unit5 Wild animals单元测试卷含答案

牛津译林版8A Unit5 Wild animals单元测试卷含答案_英语_初中教育_教育专区。8A...Have a good rest; you need to ___ your energy for the tennis match...

牛津译林版8A Unit5 Wild animals单元测试卷含答案

牛津译林版8A Unit5 Wild animals单元测试卷含答案_英语_初中教育_教育专区。8A...Have a good rest; you need to ___ your energy for the tennis match...

8A Unit5 Wild animals单元测试卷含答案

8A Unit5 Wild animals单元测试卷含答案_英语_初中教育_教育专区。8A Unit5 Wild...A. Go to the zoo. B. Go to the park. C. Go to the...

2015-2016牛津译林版8A Unit5 Wild animals单元测试卷含答案

2015-2016牛津译林版8A Unit5 Wild animals单元测试卷含答案_英语_初中教育_...卷 第一卷(55 分) 一、听力(共 20 小题;每题 1 分,共 20 分) A. ...
更多相关标签:
unit5 wild animals | 8a unit5 单元测试卷 | 译林8a unit1单元测试 | wild animals | protect wild animals | wild animals手抄报 | wild animals英语小报 | wild animals雅思 |
网站地图

文档资料共享网 nexoncn.com copyright ©right 2010-2020。
文档资料共享网内容来自网络,如有侵犯请联系客服。email:zhit325@126.com