当前位置:首页 >> 英语 >> 2014高考英语30分钟专题突破精练:名词 (Word版含答案)

2014高考英语30分钟专题突破精练:名词 (Word版含答案)


2014 高考英语 30 分钟专题突破精练:名词
1. I want to go to the post office, but I’m afraid I’m not going in the right _____. — _____. Go ahead. A. way; No B. distance: No C. direction; Yes D. side; Yes

of his

2. He managed to reach the summit of his career, but it was at the health. A. consumption B. credit C. exhaustion D. expense

3. In France it is the_________ to shake hands with people in the office every morning. A. custom B. behavior C. habit D. act to huge amounts of

4. As we all know, the Internet will let people have information from their own homes. A. entrance B. way C. means

D. access

5. The financial crisis has put the world economy in a difficult _________. A. occasion B. condition C. evaluation D. situation

6. —Paul has gone abroad to try his luck. —In my _______, his decision is not wise. A. word 7. B. view C. sight D. way

—Jack Brown is very clever and he studies hard as well.

—No ________ he comes out first in the exams. A. answer B. question C. wonder D. problem

8. As is well known, the brain performs a very important _______, which controls the nerve system of the body. A. motion 9. B. action C. function D. fact

—She got her first science fiction published. It turned out to be _________.

—when was that? —It Was in 2008__________ she was still in college. A. success; that B. a success;when C. success; when D. a success;

that 10. US President Barack Obama is expecting the economy to show some _________ of recovery. A. attempts B. signs C. contents D. waves

11. The_______is just around the corner and you won’t miss it. A. shoe’s shop B. shoe shop C. shoes shop D. shoes’ shop

12. What the expert has said and done will be _______ to the department managers. A. value B. benefit C. of valuable D. of benefit

13. Giving small children some money as a gift during the Spring Festival is a common ______ in China, which may seem strange to foreigners? A. sense B. practice C. ground D. habit

14. The research showed beyond ________ that smoking contributes to heart diseases. A. wonder B. doubt C. problem D. use

15. It is a spectacular __________ as the fireworks are set off and light up the who sky during the Spring Festival. A. look B. view C. scenery D. sight

16. The Chinese are looking forward to the first _______to land on the moon after three Chinese astronauts’ successful trip to space. A. measure B. attempt C. purpose D. desire

17. I shouldn’t have accepted the man’s present, but I found it difficult to turn down his ______. A. offer B. request C. suggestion D. plan

18. Recently CCTV Station has taken great pains to make a program that reviews the important_____0f 2008. A. affairs 19. She is in a poor A. position B. events C. matters D. things

of health, which worries her mother much. C. state D. condition

B. situation

20. The experiment turned out to be ________, which wasn’t ______ they wanted. A. a completely failing; as B. a complete failure; what

C. completely failure; that

D. failed; 不填

参考答案 1. C 2. D 3. A 4. D 5. D 6. B 7. C 8. C 9. D 10. B 11. B 12. D 13. B 14. B 15. D 16. B 17. A 18. B 19. C 20. B


更多相关文档:

2014高考英语30分钟专题突破精练:名词 (Word版含答案)

2014 高考英语 30 分钟专题突破精练:名词 1. I want to go to the post ...A. word 7. B. view C. sight D. way —Jack Brown is very clever ...

2014高考英语30分钟专题突破精练:单词拼写 Word版含答案

2014高考英语30分钟专题突破精练:单词拼写 Word版含答案_英语_高中教育_教育专区。2014 高考英语 30 分钟专题突破精练:单词拼写 1. Mr. Liu, our English teacher...

2014高考英语30分钟专题突破精练:连词 (Word版含答案)

2014高考英语30分钟专题突破精练:连词 (Word版含答案)_英语_高中教育_教育专区。2014 高考英语 30 分钟专题突破精练:连词 1. Faced with the exams, we should ...

2014高考英语30分钟专题突破精练:名词性从句 (Word版含答案)

2014高考英语30分钟专题突破精练:名词性从句 (Word版含答案) 暂无评价|0人阅读|0次下载|举报文档 2014 高考英语 30 分钟专题突破精练:名词性从句 1. in America...

2014高考英语30分钟专题突破精练:动词时态和语态 Word版含答案

2014高考英语30分钟专题突破精练:动词时态和语态 Word版含答案 暂无评价|0人阅读|0次下载|举报文档 2014 高考英语 30 分钟专题突破精练:动词时态和语态 1.The num...

2014高考英语30分钟专题突破精练:it的用法_Word版含答案

2014高考英语30分钟专题突破精练:it的用法_Word版含答案_英语_高中教育_教育专区。2014 高考英语 30 分钟专题突破精练:it 的用法 1. Is A. this 2. Miss ...

2014高考英语30分钟专题突破精练:冠词 (Word版含答案)

​练​:​冠​词​ ​(​W​o​r​d​版​含​答...2014 高考英语 30 分钟专题突破精练:冠词 1. Some of the exercises appear to...

2014高考英语30分钟专题突破精练:冠词_(Word版含答案)

2014高考英语30分钟专题突破精练:冠词_(Word版含答案)_高考_高中教育_教育专区。2014 高考英语 30 分钟专题突破精练:冠词 1. Some of the exercises appear to ...

2014高考英语30分钟专题突破精练:情景交际 (Word版含答案)

​情​景​交​际​ ​(​W​o​r​d​版​含​答...2014 高考英语 30 分钟专题突破精练:情景交际 1. —I’m not very good at...
更多相关标签:
word2010版试题及答案 | 华章文化word版本答案 | word2010试题及答案 | word上机操作题及答案 | word2010操作题及答案 | word试题及答案 | word2003试题及答案 | word2010选择题及答案 |
网站地图

文档资料共享网 nexoncn.com copyright ©right 2010-2020。
文档资料共享网内容来自网络,如有侵犯请联系客服。email:zhit325@126.com