当前位置:首页 >> >> 英语四级练习模拟题3(附答案)

英语四级练习模拟题3(附答案)


Model Test Three Part I Writing (30 minutes) Directions: For this part, you are allowed 30 minutes to write a composition to describe an unforgettable person in your mind. You should write at least 120 words following the outlines given below in Chinese: 生活中有许多值得回忆的人,而他/她又是最令人难忘的,请以此为主题作文。 My Most Unforgettable Person(记叙文) (记叙文) Directions: For this part, you are allowed 30 minutes to write a composition Is It Necessary to Develop Speaking Ability? You should write at least 120 words following the outlines given below in Chinese: 1. 很多人认为没有必要提高口语能力,理由是…… 2. 也有人持不同意见。 3. 我的看法和打算。 Is It Necessary to Develop Speaking Ability? Part Ⅱ Reading Comprehension (Skimming and Scanning) (15 minutes) Directions: In this part, you will have 15 minutes to go over the passage quickly and answer the questions. For questions 1-7, choose the best answer from the four choices marked A), B), C) and D). For questions 8-10, complete the sentences with the information given in the passage on Answer Sheet 1. The Joy of SOHO: Making a Life While Making a Living A Better Choice The next time you overhear a friend or coworker chattering excitedly about SOHO, don't assume that they are talking about New York. In today's business world SOHO refers to “Small Office, Home Office,” one of today's biggest explosions in the economy. The home-based business has been born out of necessity. In an era when large corporations always think of downsizing, what are your other choices? Your choices are usually limited: find a profitable field of investment in the small business world, stand in line at unemployment, or accept a cut in pay and benefits. We were all raised to give 9 hours work for 8 hours pay, and we are not backing away from that. Bosses don't understand that you just put braces on your child's teeth and now have to pay for them. In this economic climate, where cost-cutting measures are the order of the day, setting up a home office on your own may just be the ticket to beat the odds. So now, to configure your own small office, home office set-up can be a breeze. How to Start Let's congratulate on your decision to start your own business. But where do you go from here? Paper clips, memo pad, phone and table ---- almost but not quite. One of the faults committed by home-based business owners otherwise known as a small office/home office is that they fail to consider the possibilities of expansion. It is fine to start working from the kitchen table but what happens when things start to take off and you still do not want to have an office space? Where do you place the home office? If you have the space, I highly suggest a room to itself. This permits you to close the door and separate your personal life from business. You are able to

leave everything you are working on right where it is instead of having to clean-up for dinner or to go to bed. These clean-up steps can lead to problems down the road. Where you anchor the home office is important for your future success. A corner in the living room, bedroom or attic is preferable if you do not have a room solely for your business. Reasons for the separation include fewer distractions and ability to think and focus more clearly. And you may have to have one or two clients come to your “office” in the lifetime of your business. Even though it is your home, you want to present the best professional atmosphere possible, which is very important if you have people working with you. Their productivity is important to your bottom line. Invest in the appropriate chairs, tables, lighting and ventilation 通风设备)before you invest in the paper clips ( and the stapler (订书机) If you are not comfortable, neither you nor your employees . will stay there and finish the job. Bottom line: Your employees don't want to interact or become a part of your family issues. It is fine to have employees in your home but just make sure you supply them with the best working atmosphere possible. The Popularity of Being SOHO Today, researchers and marketers have identified a segment that is now labeled SOHO, small offices, home offices, whether they are high-tech start-ups or women selling Mary Kay… But they drive America's economic growth and have created most of the new jobs in the last 20 years. 3% of companies accounted for 6 million of the 7.7 million jobs that were added to the economy between 1991-1995. Small businesses represent over 90% of all businesses in the U.S. with an economic output greater than Germany or France or the UK. Reportedly, home-based workers earn more money. The 46 million home-based workers in the United States, including a large number of women, working at home in an attempt to better balance work and family, earn 28% more than the average office worker, and spend less time making their pay. Of course this could be due, in part, to the fact that more experienced and aggressive workers tend to start their own businesses. Four Secret Strategies to Personal Success for SOHO Life Act Successfully: So what does this all mean? To be successful you have to be in that successful mind set. You have to be motivated for success. You must eat, speak, breathe, and dress for success. If you’ve ever seen the movie, Secret of My Success with Michael J. Fox you’ll know what I’m talking about. If you haven’t seen it, the basic plot was Michael J. Fox worked in the mail room but longed to reach the top of the company. What did he do to attain his position at the top? He dressed and acted like he was at the top although he still worked in the mail room. Eventually his persistence paid off and he reached his desired position in the company. Step Closer to Success: Part of being successful is having goals that will take you to at that desired level. You have to want success every step of the way. Whether it’s getting a new job, getting a raise or starting a new business you need to write down the small steps that it will take to achieve that goal. When you write your list, make each step very small.

That way as you attain each small goal you can cross it off your list. This will let you see that you are making progress toward your goal. Feel Successful: This goes back to how you respond when someone asks how you’re doing. Do you respond with an answer that makes the other person feel gloomy or do you uplift their spirits as well? Put some energy in it and say, “GREAT!” Let’s try it right now. Answer out loud as though I asked you in person. How are you doing today? (Your response goes here.) if you answered, “Great,” then you are on your way to having a successful mind set. Now call a friend on the phone and ask them how they are doing. See if your response of “GREAT” brings a positive response. I bet it will. Images of Success: A little trick has been very effective in staying motivated. When you are reading a magazine or newspaper and come across an image that motivates you, cut it out and hang it somewhere you will see it every day. It could be a picture of your dream car, house, or vacation. You might choose for a few simple words that motivate you or it could be the whole page. There are several pictures cut from the cover of “Entrepreneur” magazine. One says, “Young Millionaires”, another says, “The Next Bill Gates”, and yet another says, “Million-Dollar Business”. Remember, going into business on your own, or from a home office may mean making do with less. But it can also mean achieving more: more independence, more challenges, and more results. In the long run it may well mean more money for you and your family. In a word, doing it on your own means freedom, to grow, experiment and learn. If you are successful, you won't have to go ask for a raise or accept what you’re given or worry about being turned out to pasture when a younger version of yourself comes along. You will have the freedom to enjoy the profits of your own work, and the continuing growth and profit which comes from owning your own business. 1. What do we know about SOHO at the beginning of this passage? A) It is a name of Web Site. B) It is a world famous brand of a private business. C) It refers to a large corporation. D) It refers to “Small Office, Home Office”. 2. According to Paragraph 2, which of the following can be used to modify setting up a home office on one’s own now? A) Limited choices. B) A profitable field. C) A breeze. D) Economic climate. 3. One important thing to start up your own business is that __________. A) you have to remember the possibilities of expansion B) you should avoid making mistakes C) you have to have a bigger business D) you should know where to develop 4. The author suggests a separate room to start up your home office for ______. A) having more space to enjoy yourself B) fewer distractions and more concentration on work

C) having more freedom to contact people D) keeping in touch with more people outside 5. What should you remember when you have employees in your home? A) You should supply them with the best working atmosphere. B) You should not quarrel with them in public. C) You should ventilate your room all the time. D) You should prevent them from involving a family issue. 6. What is the percentage small business represent of all business in the U.S. according to the passage? A) 28% B) 60% C) 77% D) 90% 7. Part of the reason of a successful home-based business is that ________. A) most of them are women B) they spend less time making their pay C) they are more experienced and aggressive D) they have an attempt to balance work and family 8. If you start to make your plan, try to make each step very small. And if you realize your small goal just cross it off your list, which will lead you to make progress _____. 9. Answering “GREAT” as a response to others, you are on your way to having ____. 10. Keep in mind: going into business on your own may mean making do with less, while it also may mean achieving more: ___________________________________. Part IV Reading Comprehension (reading in depth) (25 minutes) Section A Directions: In this section, there is a passage with ten blanks. You are required to select one word for each blank from a list of choices given in a word bank following the passage. Read the passage through carefully before making your choices. Each choice in bank is identified by a letter. Please mark the corresponding letter for each item on Answer Sheet 2 with a single line through the centre. You may not use any of the words in the bank more than once. Questions 47 to 56 are based on the following passage. Pearls are valuable white gems which come from the ocean. Actually they are produced by oysters, small shell fish that live on the bottom of the ocean. Only some oysters will make pearls. Oysters __47__ pearls only when they are hurt, or injured, by sand. If a grain of sand enters the oyster's shell, it becomes __48__ because the rough grain of sand irritates its __49__, soft skin. The oyster tries to protect itself by producing a white __50__ that looks like milk. The oyster covers the sand with a __51__ fluid which protects itself. Later the white liquid become hard and forms a shell, or a bead, around the sand. At this time a pearl is beginning to __52__. The white pearl grows slowly inside the oyster's shell. Usually, it takes about six or seven years for the oyster to produce a pearl. Of course, not all oysters produce pearls even though most oysters __53__ take sand into their shell. Only sand which the oyster cannot get rid of will __54__ it. In other words, if an oyster "swallows" some sand, it will manage to "split it out". If the

oyster cannot get rid of the sand, then it will produce the white fluid to protect itself. __55__, only about one in a thousand oysters will produce a pearl; fewer than 1 percent. __56__, some pearl manufactures have discovered how to make oysters produce pearls. These pearl manufactures ---- such as the Mikimoto Company in Japan ---- try to produce pearls instead of finding them. A. However B. Therefore C. produce D. hurt E. Actually F. rough G. smooth H. liquid I. solid J. milky K. form L. irritate M. occasionally N. compose O. harm Section B Directions: There are 2 passages in this section. Each passage is followed by some questions or unfinished statements. For each of them there are four choices marked A), B), C) and D). You should decide on the best choice and mark the corresponding letter on Answer Sheet 2 with a single line through the centre. Passage One Questions 57 to 61 are based on the following passage. Play is the principal business of childhood, and more and more research in recent years has shown the vital importance of play in the development of a human being. From the earliest infancy, every child needs opportunity and the right materials for play, and the main tools of play are toys. Their main function is to suggest, encourage and assist play. To succeed in this they must be good toys, therefore it is important to choose suitable toys for different stages of a child’s development. In recent years research on infant development has shown that the standard a child is likely to reach, within the range of his inherited abilities, is largely determined in the first three years of his life. Therefore a baby’s ability to profit from the right play materials should be things to touch, things to listen to, things to watch. At no time in his life will a child develop as fast as now; in the first two years each month brings a change in what he can do and what he needs. A baby who is encouraged and stimulated, talked to and shown things and played with, has the best chance of growing up successfully. There is no doubt that the right play materials and opportunities are of the utmost importance. The next stage, from three to five years old, is the heyday(全盛期)for toys, and at this stage curiosity knows no bounds. Every type of suitable toy should be made available to the child; bricks and jigsaws and construction toys; painting and making things; sand and water play; toys for imaginative and pretending play. Children of this age are concerned and serious when they play, for to them play is a serious business, and through it they are learning about the world and growing up. By the third stage of play development ---- from five to seven or eight years ---the child is at school. But for a few more years play is still the best way of learning, at home or at school. The right toy at this stage can sometimes lead to the choice of a career. Until the age of seven or eight, play and work mean much the same to a child. But once reading has been mastered, then books and school become the main source of learning. Toys are still interesting and valuable, but their significance has changed

---- to a child of nine or ten years, toys and games mean, as to adults, relaxation and fun. 57. From the passage we understand that a child __________. A) tends to be interested in toys B) measures through play over and over C) cannot mature without toys D) has to be taught how to play 58. In the writer’s opinion the right kind of play materials for infants _______. A) encourage visual awareness B) stimulate the talents C) develop the touching sense D) assist the aural response 59. Children of three to five years old find play a serious business because they are _________. A) developing their muscles B) exercising their imagination C) acquiring knowledge through play D) learning how to grow up 60. Once a child has learned to read, he usually _____________. A) stops playing with toys B) only gets information from books C) learns less from his toys D) only learns when at school 61. It seems that older children and adults consider toys and games should ________. A) be played as a joke B) teach the players to learn something C) make the players feel funny D) be played for amusement Passage Two Questions 62 to 66 are based on the following passage. ??Crying is hardly an activity encouraged by society. Tears, be they of sorrow, anger, on joy, typically make Americans feel uncomfortable and embarrassed. The shedder of tears is likely to apologize, even when a devastating (毁灭性的) tragedy was the provocation. The observer of tears is likely to do everything possible to put an end to the emotional outpouring. But judging form recent studies of crying behavior, links between illness and crying and the chemical composition of tears, both those responses to tears are often inappropriate and may even be counterproductive. ??Humans are the only animals definitely known to shed emotional tears. Since evolution has given rise to few, if any, purposeless physiological response, it is logical to assume that crying has one or more functions that enhance survival. Although some observers have suggested that crying is a way to elicit assistance from others (as a crying baby might from its mother), the shedding of tears is hardly necessary to get help. Vocal cries would have been quite enough, more likely than tears to gain attention. So, it appears, there must be something special about tears themselves. ??Indeed, the new studies suggest that emotional tears may play a direct role in alleviating stress. University of Minnesota researchers who are studying the chemical composition of tears have recently isolated two important chemicals from emotional tears. Both chemicals are found only in tears that are shed in response to emotion. Tears shed because of exposure to cut onion would contain no such substance. Researchers at several other institutions are investigating the usefulness of tears as a means of diagnosing human ills and monitoring drugs. ??At Tulane University’s Teat Analysis Laboratory Dr. Peter Kastl and his colleagues report that they can use tears to detect drug abuse and exposure to

medication(药物), to determine whether a contact lens fits properly of why it may be uncomfortable, to study the causes of “dry eye” syndrome and the effects of eye surgery, and perhaps even to measure exposure to environmental pollutants. ??At Columbia University Dt. Liasy Faris and colleagues are studying tears for clues to the diagnosis of diseases away from the eyes. Tears can be obtained painlessly without invading the body and only tiny amounts are needed to perform highly refined analyses. 62. It is known from the first paragraph that ________. A) shedding tears gives unpleasant feelings to American B) crying may often imitate people or even result in tragedy C) crying usually wins sympathy from other people D) one who sheds tears in public will be blamed 63. What does “both those responses to tears” (Para, 1) refer to? A) Crying out of sorrow and shedding tears for happiness. B) The embarrassment and unpleasant sensation of the observers. C) The tear shedder’s apology and the observer’s effort to stop the crying. D) Linking illness with crying and finding the chemical composition of tears. 64. “Counterproductive” (Lines 6-7, Para,1) very probably means “________”. A) having no effect at all B) leading to tension C) producing disastrous impact D) harmful to health 65. What does the author say about crying? A) It is a pointless physiological response to the environment. B) It must have a role to play in man’s survival. C) It is meant to get attention and assistance. D) It usually produces the desired effect. 66. What can be inferred from the new studies of tears? A) Emotional tears have the function of reducing stress. B) Exposure to excessive medication may increase emotional tears. C) Emotional tears can give rise to “dry eye” syndrome in some cases. D) Environmental pollutants can induce the shedding of emotional tears. Part V Cloze (15 minutes) Directions: There are 20 blanks in the following passage. For each blank there are four choices marked A), B), C) and D) below the passage. You should choose the ONE that best fits into the passage. Then mark the corresponding letter on Answer Sheet 2 with a single line through the centre. Every one wants to be healthy and happy. ___67__, illness or accidents may occur without any __68___. Frequently, the person who is __69___ can be cared for at home if there is someone ___70__ of looking after him under the doctor’s ___71__. Sometimes arrangements can be ___72__ for a visiting nurse to give the necessary___73__ once a day, or oftener, if necessary. The responsible one in the home___74__on with the rest of the care during the ___75__ between the nurses’ visit. The rapid diagnosis and immediate treatment ___76__ the spot of an accident or

sudden illness. ___77__awaiting the arrival of doctors, is called the first aid and quite ___78__ from the home nursing. When illness does come, the whole family is ___79__. Many adjustments have to be made ___80__ the family routine needn’t be ___81__ completely. Often it can be rearranged with home duties simplified to save time and energy, thus reducing ___82__ on the family. The ___83__ responsibility for giving nursing care is usually ___84__ by one person, frequently the mother. __85___, in order that she may have some needed rest, or ___86__she herself is ill, other members of the family should learn how to help when sickness occurs. 67. A)Apparently B) Unfortunately C) Naturally D)Occasionally 68. A)reason B) information C) warning D)notice 69. A)ill B) healthy C) weak D)patient 70. A)suitable B) efficient C) appropriate D)capable 71. A)direction B) introduction C) decision D)education 72. A)taken B) make C) put D)supplied 73. A)care B) cure C) treatment D)concern 74. A)works B) carries C) depends D)looks 75. A)occasion B) turn C) interval D)holiday 76. A)at B) in C) from D)on 77. A)while B) before C) as D)where 78. A)separate B) valid C) urgent D)distinct 79. A)interfered B) affected C) protected D)suffered 80. A)if B) and C) but D)since 81. A)maintained B) ignored C) neglected D)disturbed 82. A)strain B) trouble C) worry D)pain 83. A)technical B) overall C) minor D)reasonable 84. A)consumed B) retained C) assumed D)obtained 85. A)However B) Moreover C) Unexpectedly D) Consequently 86. A)in fact B) in case C) as a result D)on the contrary Part VI Translation (5 minutes) Directions: Complete the sentences on Answer Sheet 2 by translating into English the Chinese given in brackets. 87. When Sandy recovered from cancer, her doctor ___________________________ _________________(把此归因于她坚强的毅力和对未来的信念). 88. A good many proposals were raised by the delegates, _______________________ _________(正如预料的那样). 89. I’ll see you again next month, but in the meantime, _____________________(让 我们保持联系). 90. I knew nobody at all on my first day there and ______________________(我感 到很不适应). 91. The restaurant next door serves good food, but the one across the street is much better ______________________________________(就服务而言).

Key to Model Test Three Part II
1. D 2. C 3. A 4. B 5. A 6. D 7. C 8. toward your goal 9. a successful mind set 10. more independence, challenges and results Part IV 47. C 48. D 49. G 50. H 51. J 52. K 53. M 54. L 55. E 56. A 57. A 58. B 59. C 60. C 61. D 62. A 63. C 64. D 65. B 66. A Part V 67. B 68. C 69. A 70. D 71. A 72. B 73. C 74. B 75. C 76. D 77. A 78. D 79. B 80. C 81. D 82. A 83. B 84. C 85. D 86. B Part VI 87. attribute it to her strong will and faith in the future 88. as was expected 89. let’s keep/stay in touch 90. I felt like a fish out of water 91. as far as service is concerned


赞助商链接
更多相关文档:

大学英语四级模拟题三(含答案)

大学英语四级模拟题三(含答案)_英语考试_外语学习_教育专区。(郑家顺)大学英语四级模拟预测 Part I Writing (30 minutes) Directions: For this part, you are ...

英语四级完形填空模拟试题及答案(三)

英语四级完形填空训练3 4页 免费如要投诉违规内容,请到百度文库投诉中心;如要提出功能问题或意见建议,请点击此处进行反馈。 英语四级完形填空模拟试题及答案(三) 英...

英语四级完形填空模拟试题及答案3

英语四级完形填空模拟试题及答案(三 英语四级完形填空模拟试题及答案 三) Most worthwhile careers require some kind of specialized training. Ideally, therefore, ...

四级完形填空练习及答案题3

四级完形填空练习及答案题3_英语学习_外语学习_教育专区。英语四级完形填空练习及答案题三 Passage 3 答案+解说: 1.【答案】C 【解析】本句的意思是:“成功或失...

2015年英语四级阅读预测题练习及答案

故选 A。 页 3 2015 年 6 月英语四级阅读预测题练习及答案 Passage Two Questions 61 to 65 are based on the following passage. Language is, and should...

英语四级模拟训练题三(附答案)

英语四级模拟训练题三(附答案)英语四级模拟训练题Model Test 3 Part I Writing Directions: For this part, you are allowed 30 minutes to write a letter....

新英语四级翻译模拟训练附答案(20)

英语四级翻译模拟训练附答案(20)新英语四级翻译模拟训练附答案(20)隐藏>> 免费...答案: 1.dopted a new set of rules 2.averse to 3.struggled to keep ...

英语四级阅读理解模拟试题及答案详解第24期

关键词:解析第24期阅读练习模拟题及答案详解 同系列文档 大学英语四级考试技巧高分...在线学英语 体验请申请:www.rockyclass.com/ielts/xd.html 3.选 K)。由 be...

英语四级模拟训练题四(附答案)

英语四级模拟训练题(附答案)英语四级模拟训练题(附答案) ...学习英语很重要。 2.简要介绍你的英语学习经验。 3.鼓励她学好英语。 Part ...

2013年6月英语四级冲刺试题及答案(一)

6​月​英​语​四​级​冲​刺​试​题​​答​案...怎么报名?最牛英语口语培训模式:躺在家里练口语,全程外教一对一,三个月畅谈无...

更多相关标签:
网站地图

文档资料共享网 nexoncn.com copyright ©right 2010-2020。
文档资料共享网内容来自网络,如有侵犯请联系客服。email:zhit325@126.com