Once there lived a rich man who wanted to do something fo r the people of his town.But first he wanted to find out 1.________they deserved his help. In the centre of the main
road into the town，he placed 2.________very la rge stone.Then he 3.________(hide) behind a tree and waited.Soon a man came along with his cow. “Who put this stone in the centre of the road？” said the old man，but he did not try to remove the stone. 4.________，with some difficulty he passed around the stone and continued on his way. 5.________man came along and did the same thing; then another came，and another. All of them complained about the stone but did not try to remove 6.________.Late in the afternoon a young man came along.He saw the stone，7.________(say) to himself: “The night will be very dark.Some neighbors will come along later in the dark and will fall 8.________the stone.” Then he began to move the stone.He pushed and pulled with all his 9.________(strong) to move it. 10.________greatly surprised him was that there was a bag of money under the stone. 答案： 1．whether find out 后的宾语从句，“他想弄清楚他们是否值得帮”。 2．a 表“一”用 a，“他放了一块大石头”。 3．hid 过去式作谓语。 4．Instead 填连接副词，“相反”。 5．Another 泛指另一个。 6．it 动词后用代词作宾语，替代上文的 stone。 7．saying ?ing 形式表伴随。 8．a gainst “碰到石头而跌倒”，填 against。 9．strength 物 主代词后用名词。 10．What What 引导主语从句，在从句中作主语。
“The Book That Can't Wait” is a great new idea that seeks to strengthen bonds between first time writers and their readers by getting their books read quickly. Argentinean independent publishers Eterna Cadencia are publishing a collection of short stories by new South American authors using special ink that slowly disappears once it come s in contact with sun and air，completely vanishing within 2 months after the book has been opened.This makes for an interesting approach to motivating book buyers to read books more quickly，giving first?time authors the attention they need to survive. “The Book That Can't Wait” tackles an important problem for new authors: How to get readers.The creative independent publishers teamed up with DRAFTFCB in the city of Buenos Aires to develop this project. “Books_ are_very_patient_objects. We buy them，and then they wait for us to read them.Days，months，even years.That's OK for books，but not for new authors.If people don't read their first book，they'll never make it to a second，” says the project coordinator Tito SantanA． That's why Etema Cadencia，which also runs its own bookstore，has decided to
create something different to launch its new authors into the market.It presented its first “The Book That Can't Wait” for t he critics and the press last mo nth.The invention is a success.Hundreds of people came to the bookstore to pick up a copy.To help spread the word，they gave away the first edition to customers for free.The very same day it was released， the publishing house claimed that it received thousands of requests for more copies of the book.So it will print a new edition later this month to satisfy the demand.And the best result? This time they have the guarantee that their new authors will b e read.The company plans to use the book as a platform for other titles，because they believe there is a lot of literature out there that doesn't deserve to wait on the shelf.And these books won't wait at all. 1．The main purpose of publishing “The Book That Can't Wait” is to________. A．sell more books B．make it fun to read C．invent a new kind of book D．get new authors' book s read quickly 2．The DRAFTFCB mentioned in paragraph 3 is most probably________. A．an organization involved in the project B．a new South American author C．an independent bookstore D．an area of Buenos Aires 3．By saying “Books are very patient objects” in paragraph 4，Tito Santana actually means________. A．books never know when you read them B．books must be read very carefully C．books can usually be read at any time D．books can sometimes have emotions 4．What can we learn from the passage? A．Light and air can make the books disappear within two months. B．The approach has only been applied to works of some new authors. C．Books printed using the new technology have been best?sellers. D．The company will publish all its books in the future using the new ink. 5．What is the author's attitude towards this new kind of book? A．Approving. B．Doubtful. C．Uninterested. D．Opposed. 答案： 1．D 细节理解题。根据 This makes for an interesting approach to motivating book buyers to read books more quickly，可知出这种书的目的是让读者读得更快，进而得到 新的读者，选 D。 2．A 细节理解题。根据 in the city of Buenos Aires to develop this project， 可知这是一个参与这个项目的组织，选 A。 3．C 细节理解题。根据 We buy them, and then they wait for us to read them.Days, months, even years.That's OK for books，可知书可以在任何时候都能读，选 C。 4．B 推理判断题。根据 has decided to create something different to launch its new authors into the market.It presented its first “The Book That Can't Wait” for the critics and the press last month 可知这种方法适合于新作者写的作品，选 B。 5．A 推理判断题。根据“That's OK for books, but not for new authors.If people don't read their first book, they'll never make it to a second，” says the project coordinator Tito Santana 可知作者对于这种做法是赞成的，选 A。
1．生活在地球村，作者发现练习英语口语非常重要。(S＋V＋O＋Oc) ____________________ 、 答案： 1.Living in a “global village”， the writer finds it important to practise oral English. 2．如果我努力学习，我将梦想成真。(S＋V＋O＋Oc) ____________________ 答案：2．If I work hard，I will make my drea m come true in the end.
copyright ©right 2010-2020。