当前位置:首页 >> 英语 >> 14. 2016嘉定区中考一模英语试卷

14. 2016嘉定区中考一模英语试卷


嘉定区 2016 年初三英语一模练习(十四)
(满分 150 分,完卷时间 100 分钟)2016.1 考生注意:本卷有 7 大题,共 94 小题。试题均采用连续编号,所有答案务必按照规定在答 题卡上完成,做在试卷上不给分。

Part 1Listening(第一部分听力)
I. Listening comprehension (听力理解)

(共 30 分) A.Listen and choose the right picture(根据你听到的内容,选出相应的图片) (6 分)

1. ______ 2. ______ 3. ______ 4. ______ 5. ______ 6. ______ B.Listen to the dialogue and choose the best answer to the question you hear(根据你听到的 对话和问题,选出最恰当的答案):(8 分) 7. A) Sunny. B) Cloudy. C) Rainy D) Snowy. 8. A) Jim. B) Jack. C) Mary. D) Susan. 9. A) At 6:50. B) At 7:00. C) At 7:05. D) At 7:10. 10. A) Go skating. B) Play tennis. C) Go swimming. D) Play table tennis. 11. A) At the airport. B) In a taxi. C) On a bus. D) At home. 12. A) iPhone 5S. B) iPhone 6 Plus. C) Neither. D) Both. 13. A) Because she didn't start early. B) Because she lost her way. C) Because she didn't get up early. D) Because the traffic was too heavy. 14. A) For 25 minutes. B) For 30 minutes. C) For 35 minutes. D) For 40 minutes. C. Listen to the passage and tell whether the following statements are true or false (判断 下列句子是否符合你听到的内容, 符合的用“T”表示,不符合的用“F”表示) (7 分) 15. A recent study shows that students are spending more and more money on their study. 16. When buying a gift, most students care about how much the gif is. 17. This February Xia Hao spent over 1,000 yuan on his birthday meal. 18. Few students ask more from parents when they use up their money. 19. Zhang Wei suggested that teenagers should learn to make a budget. 20. Learning to balance your wants and needs is also a way of making good use of money.
1

D. Listen to the passage and complete the following sentences(听短文,完成下列内容。每 空格限填一词) (7 分) 21. Mike had a__________ __________with some friends in Mount Tai. 22. They stayed in the open air and __________food by __________. 23. Chinese tea is an important part of Chinese__________ __________. 24. Jane was__________ __________by Westminster Abbey and it's so brilliant. 25. Sitting in the park and watching the people round was__________ __________.

Part 2 Phonetics,Vocabulary and Grammar (第二部分语音,词汇和语法)
II.Choose the best answer (选择最恰当的答案) : (共 20 分) 26. My cousin had a bad cold last week. She coughedday and night. Which of the following is correct for the underlined part? A) /k?fd/ B)/k?ft/ C)/k?:fd/ D) /k?:ft/ 27. Which of the following underlined parts is different in pronunciation from others? A) My dad is the most honest man I have ever met before. B) It is a great honor not only for our country but also for the city. C) I have a horrible feeling we're going to miss the plane. D) It took me half anhour's ride to the company from my home. 28. My mother told me the twojackets she bought yesterday were different ______ size. A) in B) of C) to D) from 29. Linda's parents gave her ______ advice on how to make friends with others. A) a great many B) huge amounts of C) a large number of D) too many 30. A: What would some students like to do after finishing their education? B: They would like to start to work ______ they needn't depend on their parents. A)assoonas B)although C)if D)sothat 31. Last year,three hundred English teachers took partin the ______ English Training. A)two-months B)two months C) two-month D)two month 32. Tony's mum looks young and beautiful. It's hard to imagine she is already in her ______. A) fifties B) fifty C) fiftieths D) fiftieth 33. A: Which do young people prefer, music or sports? B: Both. I think. Music is ______ sports. A) as popular as B) not as popular asC) more popular than D) less popular than 34. It rained so heavily last summer that the water in the river ______ three feet. A) raise B) rise C) raised D) rose 35. "Tom, ______ rubbish into the river. You're polluting it," said Mrs. White. A) not throw B) don't throw C) not to throw D) never to throw 36. Mrs. Lin advised the students ______ with friends online and said it was a waste oftime. A) to stop to chat B) to stop chatting C) stop to chat D) stopping to chat 37. A: You've tried on two skirts. B: Sorry for taking up too much time of yours. But ______ ofthem looks nice on me.
2

A) neither B) either C) both D) none 38. ______ exciting our life will be in the future with so many wonderful inventions! A) What B) How C) What a D) What an 39. It's not proper for kids to have too much pocket money because they may buy ______. A) something necessary B) necessary anything C) something unnecessary D) unnecessary something 40. Tom and his sister ______ to the barbecue last Saturday. They were very happy. A) have invited B) were invited C)wereinviting D) invited 41. A: Is that your manager, Lucy? B: That can't be Mr. Wang. He ______ to Sydney with his daughter. A) has been B) had been C) had gone D) has gone 42. Johnson______ two tickets for the concert before Joe made a phone call to him. A) had booked B) booked C) has booked D) were booking 43. A: Excuse me, could you tell me ______ ? B: For fifteen minutes. A) how soon will the film begin B) how long the film has been on C) how soon the film will begin D) how long has the film been on 44. A: Would you mind my smoking here? B: ______. Look at the sign. It says, "No smoking!" A) You're welcome. B) Certainly not. C) You'd better not. D) Never mind. 45. A: I'm sorry. I missed the meeting. My car broke down halfway. B: ______ A) Be careful next time. B) The same to you. C) You are welcome. D) That's all right.

III. Complete the following passage with the words or phrases in the box. Each can only be used once. (将下列单词或词组填入空格。每空限填一词,每词只能填一次 ) (共 8 分) A. widely B. suffer C. health D. thinner E. complain of With such a large rise on mobile phone users around the world over the last 10 years, many people are worried about possible46problems. For sometime, scientists have been thinking that mobile phones could lead to cancer. But sofar, there is no strong evidence(证据) for this. The Norwegian Institute of Public Health and the UK's Health ProtectionAgency both released some studies last year. They said that there was no link foundbetween mobile phone radiation(辐射) and cancer. However, many mobile phone users often47headaches, dizziness (头晕) andevenfeeling sick. Last October, a court case (诉讼案件) in Italy said that heavy mobile phone usage hadcaused brain cancer in one man. He had used a mobile phone up to six hours a day for 12 years. But the biggest problem with research now is that it is too early to reach conclusions. Mobilephones have only been48used since the 1990s, and cancers can take many years to develop. There is also still a strong argument that mobile phones are a major risk for children. "In a child,the more central brain structures are going to be exposed (暴露)," said Dr Annie, "Besides, kids have askull(头盖) which is49. There is much more water in their brain. So there are
3

manyreasons that they take in more of the same radiation. A. take off B. mean C. how D. against E. safely Although we still don't know whether using mobile phones can cause cancer, we should try touseourphones50.Herearesometips. ? Use a headset (耳机) orspeaker. Headsets give out much less radiation than phones. Some wireless headsets give out low-level radiation. However, you should51your headset when you are not talkingto anyone. Using a phone with a speaker will also make it safer. ?Listen mare, talk less. Your phone gives out radiation when you talk or text, but not when you'relistening or getting messages. ?Hold the phone away from your body when you're talking, not52your ear. Also, keep it in your pocket. don't

?Choose texting over talking. Phones give out less radiation when sending texts than whenmaking calls. Texting also keeps radiation away from your head. ?Poor signal? Stay off the phone. Fewer signalbars(信号格数) on your phone53that the phone needs to give out more radiation to work. Make and take calls when your phone has a strong signal. IV. Complete the sentences with the given words in their proper forms(用括号中所给单词 的适当形式完成下列句子) (共 8 分) 54. Peter saw two __________ break into the house and he called the police. (thief) 55. Mrs. Smith will celebrate her __________ time by email as soon as possible. (arrive) 56. We'll celebrate my grandma’s __________ birthday at that restaurant tomorrow: (ninety) 57. Jean Henry Dunant was the first __________ to win a Nobel Prize in Peace. (Europe) 58. We will __________ the commuting time after the new bridge is built. (short) 59. Lily's mom had a conversation with her __________ for she spends too much on name-brand clothes.(gentle) 60. At last the climber __________ in conquering(征服) the difficult mountain. (success) 61.I think swimming is __________ the best form ofexercise you can get. (probable) V. Rewrite the following sentences as required(根据所给要求,改写下列句子。每空格限填 一词) (共 14 分) 62. They sold out all the tickets for the acrobatic show. (改为否定句) They __________ __________ out all the tickets for the acrobatic show. 63. The German architect willreturn to their hometown in a month. (对划线部分提问) __________ __________ will the German architects return to their hometown ? 64. Mary seldom badlunch at the school cafeterialast semester.(改为反意疑问句) Mary seldom had lunch at the school cafeteria last semester, __________ __________? 65. Tom's cousin does a part-time job. He can get more working experience. (保持原句意思) Tom's cousin does a part-timejob __________ __________ to get more working experience. 66. Many parents in China don't allow the kids to have their own bank cards. (改为被动语态 The kids in China __________ __________ to have their own bank cards. 67. Tom wants to know... Dos Eddie enjoy living in the suburbs?(改为宾语从句) Tom wants to know __________ Eddie __________ living in the suburbs.
4

68. with, it, the students. necessary, language, to, a,is, environment, provide (连词成句) __________________________________________________________________________

Part 3

Reading and Writing (第三部分读与写)

IX. Reading Comprehension (阅读理解):(共 50 分) A. Choose the best answer (根据文章内容,选择最恰当的答案):(12 分) I put my carry-on in the luggage compartment (行李舱架) andsat down in my seat. Just before take-off, a line of soldiers came downthe aisle (过道) and filled all the empty seats. After flying for about an hour, an announcement was made thatsack lunches (午餐袋) were available for $ 5. As I reached for mywallet to buy one, I overheard the soldier ask his buddy if he plannedto buy lunch. "No, that seems like a lot of money for just a sack lunch.I'll wait till we get to Chicago." His friend agreed. I looked around at the other soldiers. None were buying lunch. I walked to the back of the planeand handed the flight attendant(服务人员) a $50 bill. "Take a lunch to all those soldiers." After we finished eating, I went again to the back of the plane heading for the restroom. A manstopped me. "I saw what you did. I want to be part ofit. Here, take this." He handed me $25. Soon after I returned to my seat, I saw the Flight Captain coming down the aisle. When he got tomy row, he stopped and said, "I want to shake your hand. I was a soldier and I was a military (315A)pilot. Once, someone bought me a lunch. It was an act of kindness I never forgot." I was embarrassedwhen applause(掌声)was heard from all ofthe passengers. Later I walked to the front ofthe plane so I could stretch my legs. A man who was seated about sixrows in front of me reached out his hand, wanting to shake mine. He left another $25 in my hand. When we landed in Chicago, I picked up my belongings. Waiting just inside the airplane door wasa man who stopped me and put something in my shirt pocket. Another $25! Upon entering the terminal(航站楼) ,I saw the soldiers gathering for their trip to their base. Iwalked over to them and handed them $75. "It will take you some time to reach the base. It will be abouttime for a sandwich. God Bless You!" I said. These soldiers were giving their all for our country. I could only give them a couple of meals. Itseemed so little. 69. The writer met the soldiers when he ______ to Chicago. A) took a coach B) took a plane C) took a bus D) took a train 70. The soldiers didn't buy sack lunches because ______. A) they were not hungry at the time B) they missed the time when they could buy sack lunches C) they thought the sack lunches were too expensive D) They thought the lunches on the plane tasted bad 71. When the writer bought lunch for the soldiers, ______. A) he wanted the soldiers to-thank him B) he expected others to pay for them with him
5

C) he wanted to impress the Flight Captain D) he didn't know others would notice what he did 72. The writer received ______ from the other passengers in the end. A) 125 dollars B) 75 dollars C) 50 dollars D) 25 dollars. 73. Which ofthe following statement is TRUE according to the article? A) The writer bought sack lunches for the soldiers and the captain. B) A flight attendant gave the writer $25 to buy lunch for the soldiers. C) Someone once bought the Flight Captain a lunch when he was a military pilot. D) The writer bought sandwiches for the soldiers when they got offthe plane. 74. The article is mainly about ______. A) Love for one's motherland is often rewarded. B) You should show pity to people around you. C) An act of kindness will invite others to join in. D) Sometimes it costs a little to help people in need. B. Choose the words or expressions and complete the passage(选择最恰当的单词或词语完 成短文)(12 分) People around me always told me that I couldn't dance, because it wasa girl's sport. But I never gave up my 75 of becoming a dancingstar. I practiced secretly, learning from books, movies, and shows. However, without my parents' support, it seemed impossible to reach. One summer, my little sister Maggie was going to dance lessons. Iimmediately asked my parents for permission to take her to the lessons.What a 76chance to learn dancing! One afternoon, I was practicing a new dance in my room, when Maggie walked in. "What's the matter, Maggie?" I stopped dancing. "Denis, you are a great dancer! Can you help me?" "What is it?" I wondered. "There'll be a dancing performance in my school, but the boys think I'm slow, and 77 ofthem wants to be my partner. Could you dance with me for it?" She looked at me anxiously. "You can be a good dancer!" I encouraged her. "Let’s show those people that they have been wrongall along." In the following months, we practiced every evening, hiding from my parents. I was having afantastic time and soon Maggie improved a lot. Finally came the big day. I became 78when I heard my parents would come to watch theperformance. As the music began, I took a deep breath and tried to calm down. We moved79, shining with pride. From the cheering ofthe crowd, I was sure we we’re successful. My heart was beating wildly when I saw my father coming towards me. He put his hand on myshoulder. "Well done, son. Though it is hard for me to admit it, it seemed that you really 80this stage. Go for it and make us proud." I'd been waiting for this moment for so long. I knew that the road ahead wasn't going to be easy, butI wouldn't give up. I wanted nothing more in life than to dance. 75.A)work B)dream C)answer D)message 76.A)wonderful B)funny C)similar D)strange 77. A) all B) both C) neither D) none 78. A) shy B) bored C) nervous D) angry
6

79. A) politely 80. A) stood on

B) perfectly B) put on

C) quietly C) fell into

D) carefully D) belonged to

C) Read the passage and fill in the blanks with proper words (在短文的空格内填入适当的词, 使其内容通顺,每空格限填一词,首字母已给):(14 分) Do you want to make homework simpler? Oxford Learning founder and CEO Dr. Nick Whiteheadsaid, '"Homework might be an unavoidable(不可避免的) part in school,but it doesn't have tobe the boring part. With the right skills in place,students can turn homework from headache-including to trouble-free."These steps will make an obvious d 81 . Use your notebooks The brain is able to finish great works, but it is not a 82 perfect. Students should never rely on it to remember all school details. When a teacher assigns homework, students should write the details in their notebooks. According to Whitehead, to make them effective students n 83 to remember to take the notebooks out of their school bags at night, open them up and read over the night's list. Remove distractions(使注意力分散的事物) Computers on, music on text messages receiving….Whitehead says if students aren’t doing research, they should tum offall the above electronics and focus on the task at hand for a set period of time. They'll find that it is e 84 to concentrate and that homework takes less time. Think actively Getting homework done is the name ofthe game, but what happens if students are struggling with a question or can't work out an answer? When facingdifficulties, it is wise for the student to take a small break, then r 85 to look at the problem again. Get organized Homework is often the most disorganized part. Whitehead recommends, "Students should keep all the homework-related things in a bin so they don't waste time s 86 for pens or rulers." He alsorecommends picking the same place to do homework every night, and (when possible) completinghomework at a c 87 time each day. D.Answer the questions(根据短文内容回答下列问题) (12 分) The Moments (朋友圈) section of WeChat has become apopular part ofthe social networking platform (平台). You can shareeverything about your life on it with your friends. Some students hada discussion on whether to allow our parents to see our moments. Yes Stella, 16: I think it's meaningful to let parents see our Moments. Some say that without parents' involvement (参与) , they feel free when sharing things online. However, as teenagers, sometimes we do need our parents' guidance, especially in term of social experiences. What's more, shutting them off may make the generation gap ( 代 沟 ) bigger and bigger, No Robin, 16: I don't allow my parents to see my Moments. Everyone needs some privacy and we all have our own secrets and lifestyles. If my parents could see my posts there, they may push me around with their ideas, nagging(唠 叨) at me to do as they wished, which would be unacceptable to me even though it would show their love and care. After all, appropriate
7

while inviting them in can help us communicate and feel closer to each other. Denny, 16: Most of my friends keep their parents out of their Moments. They argue that if their parents get involved. they will feel upset. However. I feel happy when my parents comment(评论) on my posts in my Moments. It shows their love and care for me. It also makes them happy and stops them from worrying about me. We'll leave them when we grow up. Why not cherish ( 珍 惜 ) every opportunity to interact (互动) with them?

distance unites the family better. Laura, 16: I believe blocking ( 蔽 ) our parents in Moments is not a bad idea, as the generation gap can be a great problem. Online social media( 媒 体 ) is mainly a way of Communicat-ing with friends of our own age. We can have more freedom to develop our thoughts and interests. Besides, we don't have to worry about our parents' presence. To enable them to read our daily posts would create a lot of misunderstandings.

88. What can you share with your friends on the Moments section ofWeChat? _________________________________________________________________________. 89. Why does Stella think it's meaningful to Jet parents see our Moments? Because she thinks _________________________________________________________. 90. How do most ofDenny's friends deal with their Moments, block their parents or let them see? _________________________________________________________________________. 91. Robin doesn't allow his parents to see his Moments, does he? _________________________________________________________________________. 92. What's the advantages of blocking our parents in Moments according to Laura's opinion? _________________________________________________________________________. 93. Do you think your parents should be allowed to see your Moments? Why or why not? _________________________________________________________________________. VII. Writing (作文): (20 分) 94. Write a passage ofat least 60 words about the topic on "How to Celebrate Graduation."(以“如 何庆祝毕业”为题写一篇不少于 60 词的短文,标点符号不占格。 ) Situation:临近毕业,班里的同学们打算举行一次毕业庆祝活动,他们在讨论征集庆祝活 动的建议。以“How to Celebrate Graduation”写题写一篇英语短文,谈谈你的建议并陈 述理由。 (注意:短文中不得出现考生的姓名、校名及其它相关信息,否则不予评分。 )

8

嘉定区 2016 年初三英语一模练习(十四) 听力原文和参考答案
Part 1 A 1. We all know that Paris is famous for the Eiffel Tower. 2. Paying with a credit card is much easier than by "real" money. 3. Nowadays more and more Chinese people are fond of travelling abroad. 4. My brother likes collecting stamps and now has collected thousands of stamps. 5. Fan Yi-lin, the athlete from Jiading has succeeded in the 46th World GymnasticsChampionships. . 6. We must try our best to save as much water as possible. B 7. M: What beautiful sunshine! W: Yes. Let's go for a walk. Q: How is the weather today? 8. W: Excuse me, Jim. May I have my dictionary back? M: Sorry, Mary. I've lent it to Susan. Q: Who is the owner of the dictionary? 9. W: Hi, Tony. Are you going to the movie tonight? M: Yes. We'll meet at the gate of the cinema at seven, right? W: Yeah, but l will be ten minutes late.I have to make dinner for my sister. Q: When will the girl be there? 10. W: Shall we play tennis this afternoon? M: I'd prefer to go skating. W: OK, no problem. Make a phone call to me later. Q: What will the two speakers do this afternoon? 11. M: Where are you going, madam? W: To the airport. My plane will take off at 8:30. M: It's just 6:00 0'clock. We'll be there in twenty minutes. Q: Where does the conversation probably take place? 12. M: Sally, why haven't you changed for iPhone 6 Plus yet? W: It's too expensive. iPhone 5S is the best choice. Do you think so, Tom? M: I prefer the latestproduct. It's my choice. Q: Which one does Tom like better, iphone 5s or iphone plus 6? 13. M: You didn't catch the train? W: No, I didn't. I started very early though. M: How could it happen? W: The way to the station was so busy. :: Q: Why didn't the woman catch the train? 14. M: Excuse me, can you tell me if there are trains to London? W: Well, let me see. One just left about 5 minutes ago, and the next train will come at half past ten.
9

M: What's the time now, please? W: It's five minutes to ten. Q: How long does the man need to wait for the next train? C How much pocket money do you get? How do you spend it? A recent study shows thatstudents are spending more and more on their relationships with friends and classmates,such as having meals together and buying birthday gifts. Only one-third of high schoolstudents think about the price when choosing gifts. Most say they only care about whattheir friends like. The results were based on studies in nine cities in China, includingBeijing, Shanghai and Guangzhou. Xia Hao, a seventeen-year-old boy in Jiangsu, spent more than 1,000 yuan on his birthday meal this February. He said, "They had given me gifts. If I hadn't done anythingin return, I'd have lost face. "His experience is quite normal among his classmates. A mealcan cost a student's pocket money for a month. Many just ask more from parents when they use up their money. Zhang Wei, an expert on teenagers' financial(金融的) education, suggested thatteenagers should learn to make a budget. A budget is a plan of how money will be spent. Ithelps to make decision about money. In order to make good use of money, you can also set a limit. Learn to balance yourwants and needs. When choosing gifts for friends, let them know that you care.Sometimes a handmade gift is much better than an expensive one. D W: Hi, Mike. Where are you going? M: I'm going home, Jane. I'm just back from Mount Tai. W: When did you go there? M: Last Friday. I had a wonderful weekend with some friends. W: Did you stay at a hotel for the night? M: No. We stayed in the open air. W: You mean you stayed in the open air for two nights. M: Yes. We cooked food by ourselves. W: What great fun! How about the people there? M: They were very kind and friendly. We met some farmers and they invited us to have tea in their houses. W: They were so warm-hearted. I hear Chinese tea is very famous. M: Yes. It is an important part of Chinese traditional culture. W: How did you come back, by high-speed rail? M: No. We took a friend's car. Have you been anywhere recently, Jane? W: Yes. I went on a trip to London with my parents last month and spent ten days there. M: What did you see there? W:We saw all the most famous places, Big Ben, London Eye, the Thames and so on. I was deeply impressed by Westminster Abbey. It's so brilliant. M: It was great. Did you go to any of the famous art museums? W: Yeah. My parents love art. They spent hours in the museums. But for me, it was pretty boring. I’m just not very interested in paintings. M: What else did you do? W: Well, my favorite thing was to sit in the park and watch the people around. It was really
10

relaxing. Part 1 1. B 2. H 3. D 4. E 5. A 6. G 7. A 8. C 9. D 10. A 11. B 12. B 13. D 14. C 15. F 16. F 17. T 18. F 19. T 20. T 21. wonderful weekend 22. cooked, themselves 23. traditional culture 24. deeply impressed 25. really relaxing Part 2 26. B 27. C 28. A 29. B 30. D 31. C 32. A 33. A 36. B 37. A 38. B 39. C 40. B 41. D 42. A 43. B 46. C 47. E 48. A 49. D 50. E 51. A 52. D 53. B 54. thieves 55. arrival 56. ninetieth 57. European 58. shorten 59. gently 60. succeeded 61. probably 62. didn't sell 63. How soon 64. did she 65. in order/so as 66. aren't allowed 67. if/whether, enjoys 68. It is necessary to provide the students with a language environment.

34. D 44. C .

35. B 45. D

Part 3 A. 69. B 70. C 71. D 72. B 73. C 74. C B. 75. B 76. A 77. D 78. C 79. B 80. D . C. 81. difference 82. actually/always 83. need 84. easier 85. return 86. searching 87. certain D. 88. We can share everything about our life with our friends. 89. Because she thinks it can help us communicate with our parents and feel closer to each other. 90. They block their parents. 91. No, he doesn't. 92. We can have more freedom and don't have .to worry about our parents' presence 93. Any reasonable answers are acceptable. VII. 94.略。

11


更多相关文档:

14. 2016嘉定区中考一模英语试卷

14. 2016嘉定区中考一模英语试卷_英语_高中教育_教育专区。嘉定区 2016 年初三英语一模练习(十四)(满分 150 分,完卷时间 100 分钟)2016.1 考生注意:本卷有 7...

嘉定区2016年高三英语一模试卷及答案

嘉定区2016年高三英语一模试卷及答案_高三英语_英语_高中教育_教育专区。嘉定区 ...Questions: 14. What do we know about women prisoners in Britain? 15. ...

嘉定区2016年高三英语一模试卷

嘉定区2016年高三英语一模试卷_高三英语_英语_高中教育_教育专区。嘉定区 2015 ...Questions: 14. What do we know about women prisoners in Britain? 15. ...

2014届嘉定区初三英语一模试卷及答案

2014届嘉定区初三英语一模试卷及答案_英语_初中教育_...14. A) America. C) Canada. D) Any color. ...©2016 Baidu 使用百度前必读 | 文库协议 | 网站...

2016年上海初三各区一模英语试卷整理(含答案)

is inventing 14. I know nothing of the murder case ___ I read the newspaper...2015-2016 学年嘉定区初三英语一模试卷 2016.1 Part 2 Phonetics, Vocabula...

2015年上海嘉定区中考英语一模试卷和答案

2015年上海嘉定区中考英语一模试卷和答案_英语_初中...Rewrite the sentences as required.(14%) 62. He...©2016 Baidu 使用百度前必读 | 文库协议 | 网站...

上海市嘉定区2016年初三英语一模试卷

上海市嘉定区2016初三英语一模试卷_英语_初中教育_教育专区。2015-2016 学年...每空格限填一词) (共 14 分) 62.They sold out all the tickets for the...

上海市杨浦区2016年英语中考一模试题(含答案)

上海市杨浦区2016英语中考一模试题(含答案)_中考_初中教育_教育专区。杨浦区 ...(14’) 62. You have to pay to park here. (改为否定句) You ___ _...

上海市宝山区2016年英语中考一模试题(有答案)

上海市宝山区2016英语中考一模试题(有答案)_中考_初中教育_教育专区。word版,...2/8 A) June 4 B) July 4 C) August 4 D) July 14 III. Complete ...

上海市嘉定区2016届高三第一次质量调研英语试卷

上海市嘉定区2016届高三第一次质量调研英语试卷_资格考试/认证_教育专区。上海市...Questions: 14. What do we know about women prisoners in Britain? 15. ...
更多相关标签:
2016上海中考一模试卷 | 嘉定区2016数学一模 | 嘉定区2016英语一模 | 嘉定区2016语文一模 | 嘉定区英语一模卷2016 | 2016嘉定区物理一模 | 2016年嘉定区英语一模 | 2016嘉定区中考分数线 |
网站地图

文档资料共享网 nexoncn.com copyright ©right 2010-2020。
文档资料共享网内容来自网络,如有侵犯请联系客服。email:zhit325@126.com