当前位置:首页 >> 英语 >> 吉林省吉林市第一中学校高中英语 Unit5 Canada“The True North”单元测试 新人教版必修3

吉林省吉林市第一中学校高中英语 Unit5 Canada“The True North”单元测试 新人教版必修3


Unit 5 Canada—— “The True North”
I. 单项选择 (15 分) 1. The old man asked Lucy to move to another chair _______ he wanted to sit next to his wife. A.although B.unless C.because D.if 2. —___________ is the population of the United States? —I don’t know exactly, but I’m sure that it has __________ populatio n than China. A. How much; much less B. How many; fewer C. What; much less D. What; a much smaller 3. It’s far away from here and it’s certainly not _____ walking distance. A. within B. at C. around D. On 4. He _______ to act out the story he had read, but he failed. A. deserved B. tried C. managed D. pretended 5. In my opinion, the present situation ______ entirely new measures. A. calls for B. calls in C. calls up D. calls away 6. The plane ______, killing all 200 people aboard. A. survived B. crashed C. missed D. balanced 7. It is said that the governor is ill, but the news remains to be _____. A. puzzled B. impressed C. confirmed D. explained 8. The artist mixed the blue with the yellow to _______ the green color he wanted. A. produce B. design C. combine D. multiply 9. ________ I’m concerned, you’d better stay where you are. A. As well as B. As far as C. As soon as D. As long as 10. —What do you think made Jenny so happy? —_________ a ticket to the opening ceremony of the 29th Olympic Games. A. To win B. Won C. Winning D. Win 11. Everybody was touched words after they heard her moving story. A. beyond B. without C. of D. in 12. On hearing the _________ voice, the little girl became _________. A. terrifying; terrifying B. terrifying; terrified C. terrified; terrified D. terrified; terrifying 13. The city, which _________ by beautiful scenery, is where I was born. A. is surrounding B. is surrounded C. surrounded D. Surrounding 14. There is no chance _________ I will recover from my illness for the exam. A. that B. which C. what D. if 15. —I’ll do the washing-up. Jack, would you please do the floors? —_______. A.Yes, please B.No, I don’t C. Yes, sure D. No, not at all II. 完形填空(30 分)

One Saturday morning a careless car-driver 16 a lighted cigarette out of his car ten miles west of the small Canadian town of Stanton.The forest at the side of the road was 17__ because there had been no 18 for many days.Within a few minutes the trees were 19 fire. A truck driver saw the fire when he was on his 20 to Stanton. As soon as he reached the town he told 21 about it. Soon fire fighters were 22 westwards.When they arrived the fire they saw was very 23 . It could not spread to the north because of a lake 24 to the south because of a wide 25 . But a 26 wind was carrying the fire towards Stanton and the fire fighters could not stop it. Then, one of the firefighters 27 a message back to the town __28 radio. The chief fire officer and 29 of people hurried to a place about a mile 30 of the town.There they 31 dynamite to blow down the trees and to clear a wide path through the forest. 32 the fire reached the path it began to 33 down because there was 34 left to burn. After several hours they 35 to put out the fire and save the town. 16.A.lit B.threw C.put D.smoked 17.A.wet B.dry C.thick D.heavy 18.A .snow B.water C.rain D.wind 19.A.set B.caught C.on D.in 20.A.way B.path C.road D.street 21.A the man B.the police C.the forest D.the fire 22.A.hurrying B.reaching C.arriving D.getting 23.A.big B.small C.large D.little 24.A.and B.or C.but D.even 25.A.road B.farm C.river D.forest 26.A.east B.west C.south D.north 27.A.got B. took C.sent D.carried 28.A.with B.from C.on D.by 29.A.many B.most C.hundreds D.a hundred 30.A.east B.north C.south D.west 31.A.will use B.use C.would use D.used 32 A.However B.Though C.When D.If 33.A.put B.go C.die D.get 34.A.something B.nothing C.anything D.everything 35.A.tried B.succeeded C.managed D.decided III. 阅读理解 (40 分) 第一节:从四个选项中选出正确答案。 A “Earthquake!”The word flashed in my brain. A roaring sound filled my ears.

I tried to slide beneath my desk.The desk did a wild tap dance, slipping and sliding towards the centre of the room. I twisted my body and grabbed at the windowsill behind me, somehow kicking free of my dancing chair. I tried to stand. My legs skated away as if on a bucking escalator. My fingers shook, grasped and held the windowsill tightly. Somewhere through the roar sounded the terrified scream of some wounded animal. I looked behind me and tried to steady my gaze on the other kids but the scene was a dizzy nightmare. Some of the class were sitting in the middle of the room, surrounded by chairs and desks. One girl was screaming. A boy was trying to claw his way across the floor to the door in a crazy overarm crawl. My grip froze me to the windowsill. I cried aloud,“I’m going to die. I’m going to die. Save me, I’m not ready to die, I’m not ready!” I hunched forward on my knees and pressed my face against my clenched fingers. I looked at the backs of my fingers and stupidly noticed the fragile pale hairs growing out of the pores. The fingers would soon cease to exist. Somehow the impending horror of my death was too terrible to even cry about. Suddenly, I became aware that the rocking had ceased. Perhaps I wasn’t going to die. 36.The roaring sound was made by______. A.a wounded animal B.people screaming C.children running D.an earthquake 37.When the narrator clenches his fingers he is ______. A.afraid B.angry C.injured D.impatient 38.Paragraph two describes the______. A.injuries suffered by the narrator B.effects of a bad nightmare C.disorder in the classroom D.narrator’s fear of death 39.At the end of the passage there is a feeling of______. A.panic B.hope C.sorrow D.excitement B An Announcement It was a small town which lay by the coast. Most people there lived by catching fish. The hurricanes often struck the area from July to October. Some of the people died on the sea when their boats were blown over by the high winds. So they paid much attention to the weather forecasts. They were afraid to meet with the hurricanes when they were catching fish on the sea. Each of the families had a radio and people always took them with themselves and listened to them at any time. It was September. A hurricane attacked the town one night. Plenty of trees were pushed over and all the electric and telephone lines were broken. People couldn’t

watch TV, or call their friends, or go to work. To their anger, they couldn’t listen to the weather forecasts the Town Radio Station broadcast. The food and fresh water would soon be short and the patients couldn’t be given medical care—no medicine could be carried there. People didn’t know what would happen and they looked anxious. On the fourth day they read an announcement(通告)on the Town Weekly. It was written,“Recently we have to stop the weather forecast because of the bad weather. We usually get the forecasts from the airport. But the roads are all blocked by the fallen trees and stones. Whether or not we’ll be able to broadcast the weather forecast tomorrow depends on the weather! ” 40.The people in the town often took radios with themselves because______. A.they felt lonely when catching fish on the sea and listened to the weather forecasts B.they were interested in the weather forecasts C.they couldn’t watch TV on the sea D.they hoped to listen to some good news 41.The writer writes the passage mainly to ______. A.desrcibe the importance of weather forecast B.give a news report C.describe a bad effect of natural disasters D.to warn people to be careful against hurricane 42.Read the announcement, the people were______. A.encouraged B.happy C.excited D.disappointed C When newspapers and radio describe the damage caused by a hurricane named Hazel, girls named Hazel are probably teased by their friends. To keep out of trouble, the Weather Bureau says, “ Any resemblance between hurricane names and the names of particular girls is purely accidental.” Some women became angry because hurricanes are given their names, but many other women are proud to see their names make headlines. They don’t even care that they are the names of destructive storms. Because more women seem to like it than dislike it, the Weather Bureau has decided to continue using girl’s names for hurricanes. In some ways a hurricane is like a person. After it is born, it grows and develops, then becomes old and dies. Each hurricane has a character of its own. Each follows its own path through the world,and people remember it long after it gone. So it is natural to give hurricanes’ names, and to talk about them almost if they were alive. 43.What happens to girls named Hazel according to the passage? A.They suffer from hurricanes. B.The Weather Bureau look for them. C.Others often make fun of them. D.They can’t find boyfriend. 44.The underlined word“resemblance”probably means ______. A.trouble B.difference C.sameness D.success 45.According to the passage, which is more reasonable?

A.Some women feel unhappy because hurricanes are given their names. B.A lot of women complain of the Weather Bureau. C.Many women want to be known. D.All the hurricanes are caused by women. 46.Public opinions make the Weather Bureau ______. A.consider the disagreement of some women B.go on naming hurricanes after women C.name hurricanes after men D.look for a new method to name hurricanes 47.It is natural to give hurricane names because ______. A.they become old and die B.all of them should be remembered C.each hurricane has its own day to come D.each hurricane has its own character D Geologists have been studying volcanoes for a long time.Though they have learned a great deal, they still have not discovered the cause of volcanic action.They know that the inside of the earth is very hot, but they are not sure exactly what causes the great heat. Some geologists have thought that the heat is caused by the great pressure of the earth’s outer layers. Or the heat may be left from the time when the earth was formed. During the last sixty years scientists have learned about radium, uranium, thorium, and other radioactive elements . Many scientists now believe that much of the heat inside the earth is produced by radioactive elements. Whatever the cause of the heat may be, we do know that the earth gets hotter the farther down we dig. In deep mines and oil wells the temperatures rise about 1°F for every 50 feet. At this rate of the temperature 40 miles below the earth’s surface should be over 4 000°.This is much hotter than necessary to melt rock. However, the pressure of the rock above keeps most materials from melting at their usual melting points. Geologists believe that the rock deep in the earth may be plastic, or puttylike(油灰状的). In other words,the rock yields slowly to pressure but is not liquid. But if some change in the earth’s crust releases the pressure, the rock melts. Then the hot, liquid rock can move up toward the surface. 48.The cause for the great heat inside of the earth is______. A.great pressure of the earth’s outer layers B.the heat left from the time when the earth was formed C.radioactive elements giving out heat D.not sure 49.According to the passage, ______ prevents most rock from melting at its usual melting points. A.the pressure of the rock itself B.the pressure of the rock above C.the pressure of the earth’s outer layers D.the heat given out by some radioactive elements 50.According to the passage,which of the following is NOT true?

A.The farther down, the hotter the earth gets. B.The rock deep in the earth is liquid. C.When the pressure releases from the earth’s crust,the rock melts. D.Rock would be melted at 4 000°. 第二节:根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项 为多余选项。 I was ten when I first sat with my grandmother behind the cashier(收银台) in her general store. 51 I quickly learned the importance of treating customers politely and saying “thnak you.” At first I was paid in candy. 52 I worked every day after school, and during the summer and on weekends and holidays from 8 a.m. to 7 p.m. My father helped me set up a bannk account. 53 By the time I was 12, My grandmother thought I had done such a good job that the pr omoted me to selling cosmetics(化妆品). I developed the ability to look customers directly in the eye. Even though I was just a kid, women would ask me such things as “ What color do you think I should wear?” I took a real interest in their questions and was able to translate what they wanted into makeup(化妆)ideas. 5 4 The job taught me a valuable lesson: to be a successful salesperson, you didn’t need to be a Rocket scientist— you needed to be a great listener. 55 . Expect they are NO longer women purchasing cosmetics from me; instead, they are kids who tell me which toys they would like to see designed and developed. A. Later I received 50 cents an hour. B. Before long, she let me sit there by myself. C. I ended my selling a record amount of cosmetics. D. Today I still carry that lesson with me: I listen to customers. E. My grandma’s trust taught me how to handle responsibility. F. Soon I found myself looking more beautiful than ever before. G. Watching my money grow was more rewarding than anything I could have bought. IV. 短文改错(满分10分) 下面短文中共有10处错误,每句中最多两处。错误涉及一个单词的增加、删除或修改 。 增加:在缺词处加一个漏词符号(∧) ,并在此符号下面写出该加的词。 删除:把多余的词用斜线(\)划掉。 修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。 注意:1.每处错误及其修改均仅限一词; 2.只允许修改 10 处,多者(从第 11 处起)不计分 A terrible storm took place in a summer night. The wind was very strong that many trees brought down. It was already eleven o’clock. Li Ming who have gone to night school, was still not back and her parents were very anxious. Half an hour later the wind stopped, and it was still raining. Li Ming’s parents were about to look for him while he returned. Li Ming explained the storm had pushed

over many big tree as well telephone lines, blocking the roads and that the bridge had been washed away by the floods. So they had to finding another way back. V.书面表达(25 分) 假设你是李华, 你在报纸上得知你校要新建一个图书馆, 你给设计师写信建议其考虑本校美 国留学生的需要。 内容 1、标志性语言使用汉语和英语; 2、提供一定量的英文书籍和读物; 3、设置留学生阅读区域; 注意:1、词数 100 左右; 2、可以适当增加细节,以使行文连贯; _______________________________________________________________________________ _______________________________________________________________________________ _______________________________________________________________________________ _______________________________________________________________________________ _______________________________________________________________________________ _______________________________________________________________________________ _______________________________________________________________________________ _______________________________________________________________________________ _______________________________________________________________________________ _______________________________________________________________________________ _______________________________________________________________________________ _______________________________________________________________________________

Yours, Li Hua 附加题: I. 单词拼写(10 分) a) The _________________(宽广的) highway has six traffic lanes. b) He was the eldest son of a _________________ (富裕的) family. c) Our _________________ (市区的) office stays open till eleven. d) The _________________ (霜) killed the young tomato plants. e) The _________________ (鹰) held a mouse in its claws. f) We have several _________________ (枫树) in our garden. g) They didn’t turn up, ______________(证实) that Tom told a lie. h) In many countries young people still keep up the _________________ (传统)

that women will get married in a long white dress. i) Each of the houses is _________________ (稍微地) different. j) France _________________ (与?接壤) Germany along parts of the Rhine. II.阅读理解(10 分) In a natural disaster—a hurricane, flood, tornado, volcanic eruption, or other calamity—minutes and even seconds of warning can be the difference between life and death. Because of this, scientists and government officials are working to use the latest technological advances to predict when and where disasters will happen. They are also studying how best to analyze and communicate this information once it is obtained.The goal is to put technology to effective use in saving lives and property when nature unleashes its power with devastating results. On September 29, 1998, Hurricane Georges made landfall in Biloxi, Mississippi, after devastating Haiti, the Dominican Republic, Puerto Rico, and several islands of the Caribbean with torrential rains and winds up to 160 km/h (100 mph) . Few people lost their lives along the Gulf Coast of the United States, although hundreds died in the Caribbean. This was a very different outcome from 1900, when a powerful Gulf Coast hurricane made an unexpected direct hit on Galveston, Texas, killing at least 6 000 people. Vastly improved hurricane warnings explain the different circumstances at either end of the 20th century—residents of Galveston had no adv ance warning that a storm was approaching, while residents of Biloxi had been warned days in advance of Georges’s approach, allowing for extensive safety precautions. At the same time that people in Biloxi were thankful for the advance warning, some residents of New Orleans, Louisiana, 120 km to the west, were less satisfied. A day before Georges made landfall, forecasters were predicting that the hurricane had a good chance of striking New Orleans. Because much of New Orleans lies below sea level, the city is at risk for flooding. In addition, because New Orleans has a large population in vulnerable locations, emergency management officials must begin evacuations well before a storm strikes. But evacuation costs money: Businesses close, tourists leave, and citizens take precautionary measures. The mayor of New Orleans estimated that his city’s preparations for Georges cost more than 50 million. After the full fury of Georges missed New Orleans, some residents questioned the value of the hurricane forecasts in the face of such high costs. The differing views on the early warnings for Hurricane Georges illustrate some of the complexities involved in predicting disasters. Disaster prediction is more than just forecasting the future with advanced technology—it is also a process of providing scientific information to the government officials and other decision makers who must respond to those predictions. In general, the process has three phases. First, there is the challenge of forecasting the event itself. In the case of Georges, scientists worked to predict the future direction and strength of the hurricane days in advance. A second important challenge is communicating the forecast to decision-makers. Because forecasts are always uncertain, a central factor in disaster predictions is communicating this uncertainty. Uncertainty is usually described in terms of odds

or probabilities, much like daily weather forecasts. The media plays an important role in communicating predictions and their uncertainty to the public. The third part of the process is the use of predictive information by decision makers. Even the most accurate information is of little value if the decision maker does not use it appropriately, for example in deciding whether to order an evacuation. If there is a breakdown in any of these three phases of prediction, the result is increased danger and a higher risk of loss of life. 66.The underlined word“calamity”refers to ______. A.nature B.thunderstorms C.disaster D.dangers 67.According the passage, the purpose of disaster prediction is to______. A.demonstrate the power of advanced technology B.bring out the truth between life and death C.prevent such natural disasters from happening D.reduce human casualties and loss of property 68.Which of the following areas suffered the most severe damage? A.Biloxi, Mississippi. B. Gulf Coast of U. S. C.Galveston, Texas. D.New Orleans. 69.The city residents of New Orleans were unsatisfied because______. A.they underwent a heavy hurricane attack B.the forecast hurricane did not hit the city C.the hurricane warning arrived rather late D.its precautionary measures were wasted 70.Which of the following phases does not belong to the disaster predication process? A. Accurate predictions of forthcoming disasters. B. Communication of forecasts and uncertainty. C.Evacuation from the disaster-stricken areas. D. Decision maker’s timely response to warnings.

单元测试 Unit 5 Canada—— “The True North” I. 单项选择 1. C. 考查状语从句。句意:这个老人请求露西换一把椅子坐,因为他想挨着他的妻子坐。 2. D. 考查 population 的用法。问人口多少用 what;修饰语用 small 而不用 little。 3. A. 考查介词用法。within 表示“在?范围之内” 。 4. B. 考查动词短语。deserve to do 应该做某事;try to do 试图做某事;manage to do 成功做某事;pretend to do 假装做某事。句意:他试图将读过的故事演出来,但是失败了。 5. A. 考查动词短语。call for 要求;call in 召集;call up 打电话;回忆。 6. B 考查动词词义。survive 幸存;crash 坠毁;miss 错过,想念;balance 平衡。 7. C. 考查动词词义。puzzle 使迷惑;impress 使印象深刻;confirm 证实;explain 解释。 句意:据说这个州长病了,但这个消息还有待证实。 8. A. 考查动词词义。produce 生产,制造;design 设计;combine 结合;multiply 乘。 9. B. 考查句型。as far as I am concerned 意为“就?而言” 。 10. C. 考查非谓语动词。根据上文问句,可知回答部分是省略句,Winning?做主语。 11. A. 考查介词搭配。beyond words 表示“难以言表”句意为:他们听到她的动人的故事 后,人人都难于言表。 12. B. 考查 terrify 用法。terrifying 令人害怕的;terrified 感到害怕的。 13. B. 考查 surround 用法。be surrounded by 意为“被?所包围” ,此处需要谓语动词。 14. A. 考查同位语从句。从句不缺成分,翻译时无词义,所以用 that。 15. C. 考查交际用语。根据上文问句,可知 yes, sure. 符合语境。 II. 完形填空 16.B. 解析:粗心的司机把点燃的香烟扔出了窗外,这才引起了火灾。 17.B. 解析:由于好几天没有下雨了,所以森林很干燥。 18.C. 解析:根据常识。 19.C. 解析:be on fire 是词组,是“着火”的意思。 20.A. 解析:on one’s way to sp. 是“在去什么地方的路上” 。 21.B. 解析:由于是火灾,所以他第一个应该告诉的是警察。 22.A. 解析:救火人员应该迅速地到达火灾现场。 23.A. 解析:根据下文和词义。 24.B. 解析:这里表示“既不能向北,也不能向南” ,用在否定句中用“or” 。 25.C. 解析:根据上文的 lake。 26.B. 解析:由于森林是在小镇的西边,也就是说小镇是在森林的东边,要把西边的火带到 东边来,必须吹的是西风。 27.C. 解析:send a message 是“送消息”的意思。 28.D. 解析:by radio 是“用无线电”的意思。 29.C. 解析:hundreds of people 表示“成百上千的人” 。 30.D. 解析:根据上文的 west wind。 31.D. 解析:根据上下文,用过去时。 32.C. 解析:当火蔓延到那片空地的时候。 33.C. 解析:die down 是“变弱,渐渐停止”的意思。 34.B. 解析:根据常识。 35.C. 解析: manage to do sth.是 “成功地做某事” 的意思, succeed 后要跟 in doing sth.。 III. 阅读理解 36.D. 推理判断题。根据作者在文章中谈的现象,还有一些响声都是来描述地震的。

37.A. 事实细节题。从文章中我们得知当描述者握住他手时他非常害怕。 38.C. 推理判断题。从文章第二段中所提到的孩子、桌子、椅子、屋子等均可说明这地方是 教室。 39.B. 推理判断题。从文章最后一句内容,我们可以看出他有希望了,他可能死不了了。 40.B. 推理判断题。文章介绍这个城镇中的居民多数是渔民,所以他们非常关心天气情况。 41.C. 主旨大意题。 作者通篇都是在讲一个城镇居民打渔与天气的密切关系以及一场飓风给 他们带来的危险。 42.D. 推理判断题。 一般常识题, 当居民知道由于天气的原因不能再收听天气预报时当然会 感到失望的。 43.C.细节理解题,根据“girls named Hazel are probably teased by their friends.” 可知答案。 44.C. 词义猜测题。根据下文可知 resemblance 表示“相似” 。 45.A.推理判断题,因为飓风对人类的损坏程度很大,所以妇女应该是不愿意以她们的名字 给飓风命名的。 46.B. 事实细节题。 根据 “Because more women seem to like it than dislike it, the Weather Bureau has decided to continue using girl’s names for hurricanes. ”可知。 47.D. 推理判断题。作者把飓风与人相比,每次飓风都有自己不同的特点。 48.D. 推理判断题。作者在回答这个问题,用的都是“或许” “有些科学家”的字词,并没 有把握。 49.B. 事实细节题。 “However,the pressure of the rock above keeps most materials from melting at their usual melting points.”一句给了我们答案。 50.B. 推理判断 题。 “In other words,the rock yields slowly to pressure but is not liquid.”一句说明在地球里面的岩石并不是液体,只有地球释放了这种压力,它们才以液 体的形式涌向地球表面。 51-55 BAGCD IV. 短文改错 1. 第一句 in---on 2. 第二句 very---so 3. 第二句 brought 前加 were 4. 第四句 have---had 5. 第四句 her---his 6. 第五句 and---but 7. 第六句 while---when 8. 第七句 tree---trees 9. 第七句 telephone 前 加 as 10. 第八句 finding---find V.书面表达 Possible version: English Advisor Wanted The Student Union of our school decides to i nvite an international student to work as an English Study Advisor next term. The main responsibilities of the advisor include helping students to practice their oral English. Answering their questions, and helping organize activities such as singing English songs, English evenings, or lectures on interesting topics. The applicant should be a native speaker of English. Fluency in Chinese is preferred. The advisor is expected to work 4 hours per week. If you are interested, please call Li Hua at 13011223344 for an interview. Payment for the service will be discussed during the interview.

Student Union 附加题: I. 单词拼写 56. broad 57. wealthy 58. urban 59. frost 60. eagle 61. maples 62. confirming 63. tradition 64. slightly 65. borders II.阅读理解 66. C. 词义猜测题。根据该词所在句子可知 calamity 应该与前面的 disaster 同义。 67. D. 事实细节题。 灾害预报的目的可以在第一段中找到: “The goal is to put technology to effective use in saving lives and property when nature unleashes its power with devastating results.” 。A、B 两项的内容不符合事实,C 项说是预防灾害的发生,现在实 际上还做不到。D 项的内容较接近原文的意思。 68. C. 事实细节题。 :试题问哪个地方遭受过最严重的灾害。A、B 两项所说的地方由于有 了预报,损失不大。D 项是新奥尔良,根本没有遭受灾害。C 项所指的地方,1900 年在没有 得到预报的情况下,突遭飓风,造成 6000 多人死亡,因此损失最大。 69. D. 事实细节题。新奥尔良市的人们不太满意的主要原因,根据第四段的内容,不是因 为 A 项(遭受严重飓风袭击) ,不是因为 B 项(飓风没有袭击他们) ,也不是因为 C 项(灾害 预报来晚了) ,而是因为 D 项(他们花费大量资金所作的准备没有用上,白白浪费了) 。 70. C. 事实细节题。文章后半部分讲了灾害预报的三个阶段,比较四个选项,我们可以发 现 C 项(从受灾地区撤离)不太准确。因为,并不是每次灾害都要导致大批人员的撤离,要 根据灾害的严重程度来决定, 所以这不是灾害预报必然的三阶段之一。 其余三个选项都能在 文章中找到相应的内容。


更多相关文档:

吉林省吉林市第一中学校高中英语 Unit5 Canada“The Tr...

吉林省吉林市第一中学校高中英语 Unit5 CanadaThe True North” Section I Warming up and Reading练习_英语_高中教育_教育专区。Unit 5 Canada——“The True...

吉林市第一中学校高中英语 Unit5 Canada“The True Nor...

吉林市第一中学校高中英语 Unit5 CanadaThe True North” Section II Learning about the language练习_英语_高中教育_教育专区。Section II Learning about the ...

吉林省吉林市第一中学校高中英语 Unit1 Great scientis...

吉林省吉林市第一中学校高中英语 Unit1 Great scientists单元测试 新人教版必修5_英语_高中教育_教育专区。Unit 1 Great Scientists I. 单项选择 (15 分) 1. ...

吉林省吉林市第一中学校高中英语 Unit4 Making the new...

吉林省吉林市第一中学校高中英语 Unit4 Making the news单元测试 新人教版必修5_英语_高中教育_教育专区。Unit 4 Making the news I. 单项选择(15 分) 1. ...

吉林省吉林市第一中学校高中英语 Unit2 The United Kin...

吉林省吉林市第一中学校高中英语 Unit2 The United Kingdom单元测试 新人教版必修5_英语_高中教育_教育专区。Unit 2 The United Kingdom I. 单项选择 (15 分)...

吉林省吉林市第一中学校高中英语 Unit2 Healthy eating...

吉林省吉林市第一中学校高中英语 Unit2 Healthy eating单元测试 新人教版必修3_英语_高中教育_教育专区。Unit 2 Healthy eating I. 单项选择 (15 分) 1. ...

吉林省吉林市第一中学校高中英语 Unit3 Life in the fu...

吉林省吉林市第一中学校高中英语 Unit3 Life in the future单元测试 新人教版必修5_英语_高中教育_教育专区。Unit 3 Life in the future I. 单项选择 (15 ...

吉林省吉林市第一中学校高中英语 Unit4 Making the new...

吉林省吉林市第一中学校高中英语 Unit4 Making the news Section IV 单元知识小结 新人教版必修5_英语_高中教育_教育专区。Section IV 单元知识小结一、单元知识...

吉林省吉林市第一中学校高中英语 Unit2 The United Kin...

吉林省吉林市第一中学校高中英语 Unit2 The United Kingdom Section IV 单元知识小结 新人教版必修5_英语_高中教育_教育专区。Section IV 单元知识小结一、单元...

吉林省吉林市第一中学校高中英语 Unit1 Great scientis...

吉林省吉林市第一中学校高中英语 Unit1 Great scientists Section IV 单元知识小结 新人教版必修5_英语_高中教育_教育专区。Section IV 单元知识小结一、 单元知识...
更多相关标签:
网站地图

文档资料共享网 nexoncn.com copyright ©right 2010-2020。
文档资料共享网内容来自网络,如有侵犯请联系客服。email:zhit325@126.com