当前位置:首页 >> 英语 >> 高考英语完形填空训练

高考英语完形填空训练


高考英语完形填空训练 1
(A) The earliest men did not have much time for art; they faced many dangers, and hunting for food took (1)___ almost all their time. But after many thousands of years perha

ps a million years or more they became very good hunters, and (2)___ gave them a little free time which they could use for other things. A few of them began to paint on the walls of the caves (3)___ they lived. Many early artists painted animals, (4)___ these were the most important things in their lives. Animals supplied (5)___ to keep them living, and skins to keep them (6)___. Like painters (7)___, the early artists possibly painted for many (8)___. Perhaps they wanted to give their cave a little brightness and color; perhaps they had a few special ideas which they could (9)___ most easily in a painting; perhaps they (10)___ wanted to spend a little time in a pleasant way. Many of them believed in magic (巫 术), and they often drew animals which were caught. They hoped that by drawing these things, they would make them really appear. People have discovered cave paintings in many parts of the world. The earliest that we know about are in Europe. Because of the cool weather, the early men in Europe used the caves for shelter (隐蔽处); in many warmer parts of the world this was not necessary. We know quite a lot about the dates of the European paintings, and we believe that the earliest ones were painted about thirty thousand years ago. 1. A. away B. back C. out D. up 2. A. this B. that C. these D. those 3. A. which B. that C. where D. when 4. A. although B. because C. if D. as if 5. A. air B. fur C. food D. water 6. A. comfortable B. warm C. beautiful D. healthy 7. A. yesterday B. today C. in those days D. at that time 8. A. people B. places C. animals D. reasons 9. A. express B. understand C. realize D. imagine 10. A. often B. quite C. just D. even (B) Sleep is something we generally associate with (11)___ creatures. Of course, it is true that a lot of animals sleep, but zoologists are not certain that primitive forms of animal (12)___ like worms and snails, ever really (13)___. (14)___ the other hand, animals such as bears sleep for 4 or 5 months every year. The amount of sleep (15)___ human being needs depends (16)___, the individual and possibly race. For example, doctors think that pre-school children need between 10 and 12 hours a night; school children between 9 and 11 hours; and adults between 7 and 9 hours. There are exceptional cases of old people (17)___ only sleep between 2 and 3 hours a day and (18)___ to be active and healthy. The sleep requirements of

1

different (19)___ also appear to be different. Japanese people, for example, sleep (20)___ hours than Europeans. 11. A. live B. living C. lively D. alive 12. A. life B. lives C. lifes D. living 13. A. sleep B. sleeps C. sleeping D. slept 14. A. In B. At C. On D. For 15. A. the B. / C. a D. an 16. A. on age B. on the age C. in age D. for age 17. A. that they B. which C. of whom D. who 18. A. continued B. continue C. went on D. going 19. A. race B. human being C. man D. races 20. A. less B. by far less C. fewer D. much more

高考英语完形填空训练 2
(A) Fire can help people in many ways. Fire can heat water, (1)____ your house, give light and cook food. But fire can burn things too. Nobody knows (2)____ people began to use fire. One story from Australia tells about a man a very long time ago. He (3)____ the sun by a rope and brought fire down. Today people know how to (4)____ a fire with matches. Children sometimes like to play with them. But matches can be very (5)____. Fire kills people every year. So you must be careful (6)____ matches. You should also learn to (7)____ fires. Fires need oxygen. Without oxygen they die. There is (8)____ in the air. Cover a fire with water, sand, or (9)____, with your coat or a blanket. This keeps the air from a fire and kills it. Be careful with fire, and it will help you. Be careless with fire, and it might (10)____ you. 1. A. brighten B. warm C. beautify D. lighten 2. A. where B. when C. what D. how 3. A. watched B. got up to C. went up to D. discovered 4. A. set B. make C. cause D. catch 5.A. dangerous B. bright C. unusual D. common 6. A. about B. to C. On D. after 7. A. lay out B. put out C. put away D. do away with 8. A. fire B. moisture C. oxygen D. substance 9. A. in general B. in particular C. in a hurry D. in an emergency 10. A. injure B. hurt C. destroy D. spoil
2

(B) Here is another program in the series, "Famous Personalities ( 个性)." This afternoon I am going to talk (11)____ the famous film director, Daniel Z. Sloman. Dan Sloman doesn't need any introduction from me. He has directed "Goodbye to Boston", "Pacific Story" and many other famous films. "Tell me, Dan, have you ever directed a film in England?" "Why, yes, Peter. I directed 'Green Years' here." "Oh course. How long (12)____ was that, Dan?" "That was five years ago. That film was about life in an English village." "What can you remember about this (13)____, Dan?" "Lots of things, Peter. When we were filming in the open, it usually (14)____ to rain!" "You rebuilt half the village, I believe, Dan." "That's right, Peter. We built a (15)____ over the river. We put a few buildings. (16)____ our men were working, half the (17)____ watched us." "Were the villagers against the film?" "Oh, no. Many villagers (18)____ a lot of money. Thousands of tourists came to the village. The place (19)____ famous." "Have you ever been back to the village since then?" "I can't say I have, Peter. But I remember it well." "What else do you remember about the film, 'Green Years', Dan?" "Well, I remember the actors, of course. In one scene we (20)____ a thousand 'extras'." "And you used the villagers." "That's right, Peter. There were 2000 men, women and children in the village and we used a thousand of them. Every man has his price. We paid each villager fifty pence to take part in the film." "What about the villagers that weren't in the film?" "They came to watch." "What happened then?" "It was very funny, Peter. We couldn't keep them out of it. We paid half the villagers fifty pence each to act in the film. And we paid the other half of the villagers five pounds each not to join in the film! But it was a great scene. I'll never forget it." "Thank you, Dan." 11. A. to B. about C. for D. into 12. A. before B. ago C. after D. since 13. A. life B. village C. year D. film 14. A. begins B. began C. had started D. beginning 15. A. road B. way C. village D. bridge 16. A. As soon as B. After C. Before D. While 17. A. town B. city C. village D. country 18. A. made B. took C. carried D. brought 19. A. is B. gets C. became D. get 20. A. asked B. dismissed C. needed D. told
3

高考英语完形填空训练 3
While I was waiting to enter university, I saw in a newspaper a teaching job __1__ at a school about ten miles from where I lived. Being very short of __2__ and wanting to do something __3__ I applied (申请) , __4__ as I did so, that without a degree and with no __5__of teaching my chances of getting the job were __6__. However, three days later, a letter arrived, calling me to Croydon for a meeting with the headmaster. It proved to be a __7__ journey: a train to Croydon station, a ten-minute bus ride and then a walk of at __8__ a quarter of a mile. As a result I arrived there, feeling toe hot to be nervous. It was clearly the __9__ himself that __10__ the door. He was short and round. "The school," he said, "is made up of one __11__ of twenty-four boys between seven and thirteen." I should have to teach all the subjects except art, __12__ he taught himself. I should have to divide the class into __13__ groups and teach them in turn at three different __14__, and I was __15__ at the thought of teaching maths — a subject at which I wasn't very __16__ at school. Worse perhaps was the idea of __17__ to teach them on Saturday afternoon because most of my friends would be __18__ themselves at that time. Before I had time to ask about my salary, he got up to his __19__ . "Now" he said, you'd better meet my wife. She is the one who really __20__ this school. 1. A. kept B. lost C. wanted 2. A. money B. time C. students 3. A. harmful B. useful C. funny D. secret 4. A. expecting B. whispering C. fearing D. considering 5. A. material B. experience C. means D. books 6. A. nice B. great C. slight D. helpful 7. A. difficult B. pleasant C. comfortable D. short 8. A. most B. least C. last D. first 9. A. teacher B. door-keeper C. student D. headmaster 10. A. shut B. opened C. repaired D. kicked 11. A. group B. class C. dozen D. score 12. A. which B. that C. what D. this 13. A. one B. two C. three D. four 14. A. classes B. subjects C. levels D. places 15. A. excited B. angry C. glad D. disappointed 16. A. poor B. interested C. weak D. good 17. A. forcing B. having C. forgetting D. managing 18. A. watching B. studying C. enjoying D. helping 19.A. letter B. feet C. hands D. wife 20.A. runs B. starts C. observes D. likes D. found D. clothes

KEY: 1-5 CABCB 6-10 CABDB 11-20 BACCD 16-20 DBCBA
4

高考英语完形填空训练 4 I went there in 1924; no local planes in those days, so I made the trip by bus. It was a thousand kilometers, and it 1 twenty hours. I sat by a fellow about my own age, 24. He said his name was Karl Packey, 2 he told me 3 anything else. He 4 me because he had so little to say. No opinions, no memories, no tales to 5 . Had his home, his life, the war and so on left no mark at all 6 him? It was very 7 . I was 8 when the pillows were given 9 , and I could politely try to sleep. I hoped I would never meet him again. The next time I went to Fairburn was in 1974. By 10 , of course. The president was going to “open” the new town, 11 had taken twenty-six years to be 12 . I sat next to a man of about fifty, whose face was a 13 . I guessed he had something 14 to tell me. The face was rough, brown and 15 with age and worry. There were two old scars (伤痕) in his face. But 16 them, I saw 17 and power. I guessed he was the boss of 18 . Perhaps he hadn’t expected the big job and hadn’t wanted it. He had done it well, no doubt. The thing had clearly 19 him the power of decision. We started to talk…. The next two hours were for me the most interesting, adventurous, even exciting that I remember. He kept me silent, 20 with wonder. Our plane 21 Fairburn. I 22 his hand and thanked him for making the journey so 23 . I told him my name. “The pleasure was 24 ,” he said, “I was Chief Engineer here at Fairburn until last year. I built the new town. Karl Packer is the name. Haven’t we met before 25 ?” 1. A. took B. spent C. lost D. had 2. A. but B. still C. yet D. however 3. A. hardly B. almost C. nearly D. mostly 4. A. disappointed B. pleased C. excited D. worried 5. A. say B. speak C. tell D. talk 6. A. in B. with C. for D. on 7. A. puzzling B. interesting C. exciting D. wondering 8. A. glad B. sorry C. sad D. angry 9. A. in B. up C. out D. with 10. A. bus B. land C. air D. sea 11. A. it B. that C. which D. this 12. A. built B. made C. set D. founded 13. A. book B. mirror C. picture D. window 14. A. good B. bad C. wrong D. old 15. A. cleaned B. washed C. lined D. broken 16. A. on B. above C. over D. in
5

17. A. success 18. A. something everything 19. A. taught showed 20. A. open-mouth opening-mouth 21. A. landed at 22. A. hit caught 23. A. pleasant pleasing 24. A. my 25. A. somewhere everywhere

B. sadness B. anything B. offered B. opened-mouth B. landed in B. shook B. pleasure B. mine B. anywhere

C. fear C. nothing C. gave C. open-mouthed C. landed to C. seized C. pleased C. me C. nowhere

D. failure D. D. D.

D. landed D. D. D. I D.

KEY: 1-5 A A A A C 16-20 C A A A C

6-10 D A A C C 21-25 A B A B A

11-15 C A A B C

高考英语完形填空训练 5 The young engineer sat down on a rock and rested his head in his hands. He would never get home; it was 1 . For weeks he had been 2 in the Northwest Canadian forest. Now there was a terrible 3 behind his eyes, and worse of ail, he had gone 4 . Suddenly a man 5 out of the woods, an Indian who had been hunting in the area. Seeing the engineer's 6 , he caught a fish in a nearby 7 and fed the sick man the 8 of the fish and some flesh from its head. 9 within a few hours the engineer's pain was 10 . A day later he could 11 again, and the next day he had 12 recovered. When he returned home, the engineer told the 13 to Dr Price. Not until years later did it become a(n) 14 fact that this was just an everyday 15 doing its work. For what the engineer did, by eating fish eyes, was to 16 his vitamin (维生 素). .-!' s biggest job is to keep the eyes 17 . Without A, people and animals get night blindness and other eye problems. Without A, people can even be totally blind. A helps to keep the skin in good 18 . A also helps 19 with bones and teeth and has to do with proper 20 of blood cells. 1. A. hopeless B. useless C. careless D. timeless 2. A. lost B. treated C. hunting D. working
6

3. A. scene B. illness C. pain D. heat 4. A. blind B. changed C. mad D. separated 5. A. reached B. appeared C. hid D. watched 6. A. starvation B. situation C. reality D. trouble 7. A. stream B. boat C. place D. sea 8. A. tail B. skin C. bone D. eyes 9. A. Possibly B. Surprisingly C. Fortunately D. Immediately 10. A. shown B. gone C. settled D. disappeared 11. A. see B. speak C. walk D. work 12. A. naturally B. completely C. partly D. physically 13. A. news B. result C. secret D. story 14. A. actual B. accepted C. solved D. ordinary 15. A. sight B. food C. lifeguard D. service 16. A. from B. by C. about D. with 17. A. trust B. trade C. try D. take 18. A. looking B. rolling C. moving D. going 19. A. energy B. order C. shape D. sense 20. A. out B. off C. about D. to A. growth B. search C. choice D. size KEY: 1-5 AACAB 6-10 DADBB 11-15 ABDBC 16-20 DDCAA

高考英语完形填空训练 6 San Francisco is a big city which lies in the west of the United States very near the Pacific, where two earth's plates often meet and jump. So earthquake is a 1 word to hear there. It is recorded that at least 2 big earthquakes have happened in San Francisco since the beginning of the 3 century. One happened in 1906, the other in 1989. The second worst earthquake 4 San Francisco on the evening of October 17, 1989, when people were travelling to their 5 . A wide and busy overhead road fell onto the one 6 Many people were killed in their cars. A few 7 ones were not hurt, but many thousands became 8 A large number of weak buildings didn't 9 in the quake and the 10 electricity was cut off for several days, too. Nobody but scientists can explain the 11 of earthquakes. In their opinion, although earthquake cannot be 12 . we can do things to make sure they do not destroy whole cities. They suggest we should not build houses along the 13 where earth's plates join together. We should build houses 14 instead of on sand. And the buildings have to be as 15 as possible. Scientists are also studying earthquakes, which may someday help to save hundreds of lives. 1. A. terrible B. sad C. usual D. funny 2. A. two B. three C. four D. five 3. A. 17th B.18th C. 19th D 20th 4. A. shook B. felt C. discovered D. moved
7

5. A. offices B. homes 6. A. above B. nearby 7. A. young B. tall 8. A. homeless B. jobless 9. A. put up B. go up 10. A. company's B. school's 11. A. story B. cause 12. A. stopped B. caught 13. A. seaside B. river 14. A. at sea B. on rock 15. A. strong B. high

C. factories D. schools C. below D. round C. strong D. lucky C. friendless D. childless C. stay up D. turn up C. country's D. city's C. experience D. result C. kept D. touched C. road D. lines C. on the square D. near the city C. small D. cheap

KEY: 1. C 2. A 3. D 4. A 5. B 6. C 7. D 8. A 9. C 10. D 11. B 12. A 13. D 14. B 15. A

高考英语完形填空训练 7 It is interesting how NASA(美国航空航天管理局)chose their astronauts for landing them on the moon. They chose men 1 the age of twenty and thirty-five. There were about fifty of them , Many were 2 air pilots. 3 were scientists with two or three degrees. NASA telephoned each man they were going to choose ;told him the plans and the 4 they might get in. They then asked him if he was willing to be trained as an astronaut. “How could any man 5 such an exciting job?”One of them said, “Dangerous? Of course. It’s dangerous 6 most exciting” The health and physical condition of 7 was, of course, very necessary. 8 those in very good health and physical condition were chosen. While being trained to be astronauts. they went through many 9 . They studied the star and the moon , and they also studied geology, the science of rocks. This was necessary 10 astronauts would have to look for rocks on the moon. They would try to find rocks which might help to tell the 11 of the moon. They were all 12 to fly in helicopters (直升飞机)。These helicopters landed 13 down to give them some experience of the way the spaceship would 14 land on the moon , They were also taught the 15 facts about the conditions in space. They learnt all the technical details of the spaceships and rockets. They visited the scientists and engineers who 16 them. They visited the factories where they were 17 . They learnt how every 18 of a space-ship and its instruments work. They also learnt every detail of ground-control 19 . In a word , to be chosen as an astronaut. one must be in good health, 20 in science and good at piloting 1.A.at B.between C.of D.on 2.A.experienced B.Old C.Trained D.young
8

3.A.None B.Few C.Others D.They 4.A.dangers B.sadness C.Hardship D.troubles 5.A.accept B.Receive C.Offer D.refuse 6.A.but B.if C.Though D.however 7.A.the scientists B.men C.pilots D.Young people 8.A.As B.Only C.If D.Or 9.A.jobs B.Places C.courses D.ways 10.A.for B.Because C.since D.So that 11.A.story B.Background C.Age D.name 12.A.shown B.Trained C.Told D.let 13.A.straight B.Straightly C.Indirectly D.directly 14.A.possibly B.Likely C.actually D.really 15.A.not known B.well-known C.unknown D.known 16.A.drew B.produced C.designed D.made 17.A. repaired B.Built C.Developed D.fixed 18.A.part B.Movement C.Machine D.body 19.A.house B.stop C.system D.station 20.A.well-done B.well-fed C.well kept D.well-informed KEY: 1-5ABCAD 6-10ACBCB 11-15CBDDC 16-20CBACD 高考英语完形填空训练 8 A boy walked along Carver Street, singing a sad song. He walked with his head down. Once he looked up and noticed the sign across the empty street, painted on the side of an old house. On the sign a big woman with yellow hair and a five - mile smile held out a big bottle. "Coca - Cola. Drink Coca-Cola," the sign said. "Boy! " the silence was cut by a sudden cry. He turned around quickly to see who had called. An old woman was standing at her door. "You boy ! Come here this minute" Slowly the boy 1 onto the cold flat stones leading to the old woman's house. When he arrived at her house, she 2 out her hand and wrapped(缠住) her 3 old fingers around his arm. "Help me inside, boy", she said. "Help me 4 to my bed. What's your name?" "Joseph," he said. The old woman on the bed tried to 5 up, raising herself on her elbow(肘). Water 6 from her eyes and mouth. The sight of her made Joseph feel 7 . "I'm dying, Joseph. You can see that, can't you? I want you to write a 8 for me. There's paper and pencil on the table there. " Joseph looked down at the 9 , and then looked out the window. He saw the sign again: "Coca- Cola. Drink Coca - Cola. " "I want my silver pin to 10 to my daughter. " Joseph bent his small body over the table and 11 the pencil slowly across the paper.
9

"There's my Bible(圣经)," the old woman said. "That's for my daughter, too. I want a 12 Christian burial (基督葬礼) with lots of singing. Write that down, too. That's the last 13 of a poor old woman." The boy laboured over the paper. Again he looked out the window. "Here. Bring it here so I can 14 it. " Joseph found the Bible, and, 15 the paper inside, laid it next to the bed. " 16 me now, boy," she sighed. " I'm tired." He ran out of the house. A cold wind blew through the 17 window, but the old woman on the bed 18 nothing. She was dead. The paper in the Bible moved back and forth in the wind. 19 on the paper were some childish letters. They 20 the words: "Coca - Cola. Drink Coca -Cola. " 1. A. rushed B. struggled C. hurried D. stepped 2. A. reached B. let C. pushed D. pointed 3. A. firm B. smooth C. dry D. fresh 4. A. back B. over C. away D. ahead 5. A. sit B. get C. stand D. wake 6. A. rolled B. burnt C. burst D. ran 7. A. ill B. sick C. unpleasant D. funny 8. A. letter B. note C. will D. message 9. A. table B. pen C. paper D. woman 10. A. send B. go C. belong D. come 11. A. moved B. drew C. used D. pulled 12. A. great B. merry C. splendid D. real 13. A. hope B. chance C. opinion D. wish 14. A. sign B. read C. remember D. copy 15. A. setting B. hiding C. placing D. laying 16. A. Hold B. Leave C. Excuse D. Pardon 17. A. large B. open C. small D. pretty 18. A. did B. saw C. felt D. knew 19. A. Described B. Printed C. Recorded D. Written 20. A. formed B. spelled C. organized D. repeated KEY: 1—10 DACBA,DBCCB 11—20 ADDAC,BBCDA

高考英语完形填空训练 9 A land free from destruction(破坏), plus wealth, natural resources ,and labor supply—all these were important 1 in helping England to become the center for the Industrial Revolution. 2 they were not enough. Something 3 was needed to start the industrial process. That“something special”was men— 4 individuals who could invent machines, find new 5 of power, and establish business organizations to reshape(改造)society.
10

The men who 6 the machines of the Industrial Revolution 7 from many backgrounds and many occupations. Many of them were 8 inventors than scientists. A man who is a 9 scientist is primarily interested in doing his research 10 . He is not necessarily working 11 that his findings can be used. An inventor or one interested in applied science is 12 trying to make something that has an actual 13 . He may try to solve a problem by using the theories 14 science or by experimenting through correct and error. Regardless of his method, he is working to obtain a 15 result: the construction of a harvesting machine, the burning of a light bulb, or one of 16 other objectives. Most of the people who 17 the machines of the Industrial Revolution were inventors, not trained scientists. A few were both scientists and inventors. Even those who had 18 or no training in science might not have made their inventions 19 a ground work had not been laid by scientists years 20 . 1.A. cases B. reasons C. factors D. situations 2.A. But B. And C. Besides D. Even 3.A. else B. near C. extra D. similar 4.A. generating B. effective C. motivating (动机) D. creative 5.A. origins B. sources C. bases D. discoveries 6.A. employed B. created C. operated D. controlled 7.A. came B. arrived C. stemmed D. appeared 8.A. less B. better C. more D. worse 9.A. true B. practical C. pure D. clever 10.A. happily B. occasionally C. unwillingly D. accurately 11.A. now B. and C. all D. so 12.A. seldom B. sometimes C. usually D. never 13.A. plan B. use C. idea D. means 14.A. of B. with C. to D. as 15.A. single B. only C. specialized D. specific 16.A. few B. those C. many D. all 17.A. proposed B. developed C. supplied D. offered 18.A. little B. much C. some D. any 19.A. as B. if C. because D. while 20.A. ago B. past C. ahead D. before KEY: 1. C 2. A 3. A 4. D 5. B 6. B 7. A 8. C 9. C 10. D 11. D 12. C 13. B 14. A 15. D 16. C 17. B 18. A 19. B 20. D

11

Key to Ex1: 1. D 2. B 3. C 4. B 5. C 6. B 7. B 8. D 9. A 10.C 11. B 12. A 13. A 14. C 15. C 16. A 17. D 18. B 19. D 20. C

Key to Ex 2: 1. B 2. D 3. C 4. B 5. A 6. A 7. B 8. C 9. D 10.B 11. A 12. B 13. D 14. B 15. D 16. D 17. C 18. A 19. C 20. C

12


更多相关文档:

高考英语完形填空专项训练

高考英语完形填空专项训练(1)完形填空 If you asked people today why they used the telephone to communicate with their friends or why they turned to the ...

高考英语完形填空专项练习题及答案

高考英语完形填空专项练习题及答案_英语_高中教育_教育专区。高考英语完形填空专项练习题及答案2013 天津滨海新区五校联考完形填空 Last weekend, I was blessed with...

2013年高考英语真题完形填空汇总(含答案)

2013年高考英语真题完形填空汇总(含答案)_高考_高中教育_教育专区。8、辽宁卷 第二节 完形填空(共 20 小题;每小题 1. 5 分,满分 30 分) 阅读下面短文,从...

最新高考英语完形填空精选练习100篇_word_格式

最新高考英语完形填空精选练习100篇_word_格式_高考_高中教育_教育专区。最新高考英语完形填空精选 完形填空训练 (1) I made up my mind to drive to South ...

高考英语完形填空训练

高考英语完形填空训练_英语_高中教育_教育专区。高考英语完形填空训练 1 (A) The earliest men did not have much time for art; they faced many dangers, and...

高考英语完形填空专项训练

高考英语完形填空专项训练_高考_高中教育_教育专区 暂无评价|0人阅读|0次下载|举报文档 高考英语完形填空专项训练_高考_高中教育_教育专区。外语下载中心 http://...

2015高考英语完形填空练习与解析

2015高考英语完形填空练习与解析_高三英语_英语_高中教育_教育专区。高考模拟或真题 2015 高考英语完形填空练习与详解 (1) Entering the drama room I am ...

高考英语完形填空专项训练

高考英语完形填空专项训练_高考_高中教育_教育专区。高考复习实用资料高考英语完形填空专项训练收集人:proud bear Text 1 We are often warned by our teacher not ...

2014高考英语(北京卷)完形填空真题含答案详解

2014高考英语(北京卷)完形填空真题含答案详解_高考_高中教育_教育专区。2014高考...类似的还有第 4 题、6 题、8 题、12 题、17 题、20 题; ---...

2014高考英语完形填空系列训练(21)

2014高考英语完形填空系列训练(21)_高考_高中教育_教育专区。2014 高考英语完形填空系列训练(21)完形填空练习 I guess I should look upon it as a sweet proof...
更多相关标签:
高考完形填空专项训练 | 中考英语完形填空训练 | 初三英语完形填空训练 | 高考英语完形填空 | 高考英语完形填空真题 | 2016高考英语完形填空 | 高考英语完形填空技巧 | 上海高考英语完形填空 |
网站地图

文档资料共享网 nexoncn.com copyright ©right 2010-2020。
文档资料共享网内容来自网络,如有侵犯请联系客服。email:zhit325@126.com