当前位置:首页 >> 英语 >> 第三次大作业 (6)

第三次大作业 (6)


学生班级 学生姓名 批阅日期 批阅教师

___________ ___________ ___________ ___________

英语 I(2) 第三次作业

第一部分 交际用语 (共计 10 分,每小题 2 分) 1-5 题:阅读下面的小对话,从 A,B,C 三个选项中选出一个能填入空白处的最佳选 项,并在答

题纸上写出所选的字母符号. 1、--- I had a great time, too. I’ll call you this week and perhaps we can go out again next weekend. A. Thank you for a lovely evening. B. Did you have a good time? C. A lovely evening, isn’t it? D. How did you spend this weekend? 2、-- . -- It’s nothing to worry about. I never liked it anyway. A. I lost my Walkman this morning B. I feel awful. I’ve got a cold C. I feel terrible, but I’ve left your tape somewhere D. I’m sorry, but we don’t have that medicine 3、-- What about having a drink? -- . A. Good idea B. Help yourself C. Go ahead, please D. Me, too 4、-- I believe we’ve somewhere before. -- No, . A. it isn’t the same B. it can’t true C. I don’t think so D. I’d rather not 5、-- I’m sorry I can’t join you in the travel. -A. What a shame! B. Never mind. C. Why not ask others? D. Not at all

第二部分 词汇与结构(共计 40 分,每小题 2 分) 6-25 题:阅读下面的句子,从 A,B,C 三个选项中选出一个能填入空白处的最佳选 项,并在答题纸上写出所选的字母符号. .6 He learned how to use sign language to ________ with deaf customers. A. connect B. contact C. communicate

D. relate 7. Peter may ________ with this, but I dont really care. A. disagree B. fail C. differ D. discourage 8. I told them I was perfectly ________ to help if they asked. A. kind B. interested C. willing D. favorable 9. Its a simple dish to prepare, ________ mainly of rice and vegetables. A. making up B. composing C. containing D. consisting 10. The samples ________ in quality but were generally acceptable. A. varied B. changed C. disagreed D. exchanged 11. It was dark so I didnt notice what ________ of the office for a few days while he was away.

A. set B. sample C. type D. pattern 12. The boss asked her to take ________ of the office for a few days while he was away. A. task B. duty C. work D. charge 13. Dont give me so much information-youre ________ me! A. mistaking B. mixing C. misunderstanding D. confusing 14. How does she manage to keep her ________ when she eats so much? A. body B. figure C. state D. outline 15. Theyve already been given a 10% raise so why are they ________? A. disapproving

B. dissatisfying C. complaining D. proposing 答案:6. C 7. A 8. C 9. D 10. A 11. C12. D 13. D 14. B 15. C 16. Im afraid your son has been ________ in an accident. A. fallen B. involved C. succeeded D. dropped 17. The great amount of rain this autumn had ________ the harvest of cotton. A. impressed B. effected C. dismissed D. affected 18. Local train and bus times are ________ on the notice board. A. displayed B. expressed C. made up D. moted down 19. I think these traditional customs should be ________ . A. stayed

B. remained C. reserved D. preserved 20. If you want to know how a word is used, ________ the word up in the dictionary. A. refer B. look C. seek D. see 21. My opinions on this matter are similar to ________. A. theirs B. they C. them D. their 22. Shes busy ________ out the wedding invitations. A. writes B. to write C. write D. writing 23. They are quarrelling about the property their father ________ when he died. A. left B. had left C. was leaving

D. would left 24. She lives on a farm, so she ________ up early. A. is used to get B. used to get C. is used to getting D. used to getting 25. If I couldnt get a scholarship, I ________ a job instead of going to graduate school next fall. A. will get B. might get C. would have got D. might have got 答案:16. B 17. D 18. A 19. D 20. B 21. A 22. D 23. B 24. C 25. B
第三部分 阅读理解 (共计 20 分) 26-30 题:阅读下列短文,从 A,B,C 三个选项中选出一个正确答案,并在答题纸上写出所选的字 母符号.(共计 10 分,每小题 2 分) 31-35 题: :阅读下列短文,从 A,B,C 三个选项中选出一个正确答案,并在答题纸上写出所选的 字母符号.(共计 10 分,每小题 2 分)

Passage 1

Holidaymakers who are bored with baking beaches and overheated hotel rooms head for a big igloo. Swedish businessman Nile Bergqvist is delighted with his new hotel, the world’s first igloo hotel. Built in a small town in Lapl and, it has been attracting lots of visitors, but soon the fun will be over.

In two weeks?time Bergqvist’s ice creation(作品) will be nothing more tha n a pool of water. “We don’t see it as a big problem,” he says. “We just loo k forward to replacing it.” Bergqvist built his first igloo in 1991 for an art exhibition. It was so suc cessful that he designed the present one, which measures roughly 200 square meters. Six workmen spent more than eight weeks piling 1,000 tons of snow o nto a wooden base; when the snow froze, the base was removed. “The only w ooden thing we have left in the igloo is the front door,” he says. After their stay, all visitors receive a survival certificate recording their su ccess. With no windows, nowhere to hang clothes and temperatures below 0℃ , it may seem more like a survival test than a relaxing(轻松的) hotel break. “I t’s great fun,” Bergqvist explains, “As well as a good start in survival trainin g.” The popularity of the igloo is beyond doubt: it is now attracting tourists f rom all over the world. At least 800 people have stayed at the igloo this seas on even though there are only 10 rooms. “You can get a lot of people in,” ex plains Bergqvist. “The beds are three meters wide by two meters long, and ca n fit at least four at one time.” 26. Bergqvist designed and built the world’s first igloo hotel because ____ ____. A. he believed people would enjoy trying something new B. he wanted to make a name for the small town C. an art exhibition was about to open D. more hotel rooms were needed 27. When the writer says “the fun will be over,” he refers to the fact tha t ________. A. hotel guests will be frightened at thought of the hard test B. Bergqvist’s hotel will soon become a pool of water C. holidaymakers will soon get tired of the big igloo D. a bigger igloo will replace the present one

28. according to the text, the first thing to do in building an igloo is ___ _____. A. to gather a pool of water B. to prepare a wooden base D. to pile a large amount of snow

C. to cover the ground with ice

29. When guests leave the igloo hotel they will receive a paper stating th at ________. A. they have visited Lapland B. They have had an ice-snow holiday C. they have had great fun sleeping on ice D. they have had a taste of adventure(www.nmet168.com) 30. Which of the four pictures below is the closest to the igloo hotel as described in the text? 【答案与解析】这是一篇介绍度假雪屋如何应运而生的文章。 26. A。由文中第 1 句 Holidaymakers who are bored with baking beaches and overheated hotel rooms head for a big igloo. (那些对在沙滩上晒太阳或对 过热的旅店房间感到厌倦的度假人现在去雪屋度假)可以推断人们总是喜欢新鲜 事物,应选 A。 27. B。这道题考查考生的思维能力和生活常识。既然是雪屋,总归是要融 化的,所以第二段第一句话 In two weeks’ time Bergqvist’s ice creation will b e nothing more than a pool of water 是对 soon the fun will be over 的诠释。 28. B。文中第三段提及“6 个工人花了 8 周时间将 1000 吨雪堆在木头基础 上;当这些雪冻结之后,再将这里的基础移走”,可见应先准备木头搭建的基础。 29. D。由文中第四段第一句话 After their stay, all visitors receive a survi val certificate recording their success.(所有的来访者在离开之前都可得到一张记 载他们在此生存成功的证书)。 30. A。B 项不符合文意是因为它的墙壁上留有窗,C 项不符合文意是因为 雪屋造好后未将基础移走,D 项不符合文意是因为惟一的木门不见,故应选 A。

Passage2

When I was a boy, I belonged to the Boy Scouts so I used to go campin

g every summer, and once something happened which I have never been able to explain. We were camping in a place above a river. After arriving, we all rushed down to the river and had a swim. Standing by the river, we noticed that it was surrounded(环绕) by cliffs(悬崖). If someone wanted to reach the river at this point, he had to walk past our camp. Several days later, the scoutmaster had to be away for a day. That afterno on, we had supper early. We were sitting round the fire, eating and talking, w hen a man walked past and went down towards the river. We all felt that this man looked very strange, but, because each of us was afraid of looking very stupid, no one said anything. We ate rather slowly, taking as long as possible. After finishing, we colle cted our plates together so that we could take them to the river where we alw ays washed them. But no one moved towards the river 梬 e stood looking at ea ch other ashamed. Then all shouting at once, we began talking about the man who had walked past us. We agreed how strange he looked and we wondered what he could be doing by the river. We knew that he could only return by passing through our camp. An hour passed. Then one of the boys suggested we should creep(悄悄移 动) down by the river so that we could see what the man was doing. Moving very slowly and keeping in the shadow, we crept down towards the bank. On e boy climbed a tree so that he could see everything clearly. He called to us that there was no one there, so we ran down to the bank, looking everywhere carefully. We could not understand where the man had gone. When it got dark, we went back to our camp feeling bewildered. We told the scoutmaster what had happened in the evening. Smiling, he doubted that we had seen the man, but finally suggested we go and look again. We did, b ut there was no one there. Many years have passed, but I still remember it as if it were yesterday. What did we see? I do not know. 31. The writer in the text mainly tells us _________.

A. the story of his childhood

B. a strange camping experience D. about a good place for camping

C. about a stranger by the river

32. Why did the boys eat their supper slowly? A. They wanted to delay going to the river bank. B. They were sitting for their scoutmaster. C. They had a supper earlier than usual. D. They were taking while eating. 33. The word “Bewildered” in the text probably means _________. A. ashamed B. nervous

C. unable to understandD. eager to know something 34. When he heard what had happened, the scoutmaster _________. A. realized who the man was B. started to worry about the man C. went back to look for the man D. felt it hard to believe the boys 35. The writer still remembers the event because ________. A. the boys acted foolishly B. the camping place is beautiful C. there has been no explanation for the event D. he particularly enjoyed his camping that summer. 【答案与解析】 这篇文章记叙了作者孩提时代一次难忘的野营经历。在这次 野营活动中,作者和其他小伙伴们一道,目睹了一位男士走到他们野营地河边, 然后悄然消失,致使作者至今仍百思不得其解。 31. B。这是一道对全文主旨进行判断的题目。A 项内容涉及面太广应排除, D 项内容文中未涉及,C 项内容应包含在 B 项之中。 32. A。 文中第 3 段提及: We ate rather slowly, taking as long as possible ? no one moved towards the river—we stood looking at each other ashamed. 可 知孩子们细嚼慢咽, 不敢去河边洗碗, 是因为对这个陌生人的怪诞先是感到害怕, 后又因胆小而感到难为情,故应选 A。 33. C。明明看到一个人去了河边,却到处找不到,故选 C,即“不可理解”(u nable to understand)。 34. D。文中提及孩子们将这一奇遇告知童子军首长后,他笑了,对孩子们 是否见到这一奇人颇感怀疑(doubt),故应选 D。

35. C。由文中第 1 段后半句 and once something happened which I have been able to explain 可知选答案 C。同时从常识角度可知,这一奇遇事件会给 作者幼小的心灵烙上永远不可磨灭的、难忘的印迹。
第四部分 翻译(共计 30 分) 36-40 题:汉译英.根据括号内的提示将下列句子补充完整,并将答案写在答题纸上.(共计 15 分, 每题 3 分) 36 他们发现要掌握一门外语是困难的。 (find it difficult to)

37 这所学校平均每个班有 45 人。(on the average) 38 请你把你要的东西清理出来并把其余的全扔掉。 (sort out) 39 他被认为是我们当中跑得最快的人。(supposed to) 40 互相理解对友谊是至关重要的。 (of…importance to)
41-45 题:英译汉.将下列英文句子翻译成中文,并将答案写在答题纸上.(共计 15 分,每题 3 分)

. 41.We don't know why so many people in that region____________________ ______(喜欢穿那种颜色暗淡的衣服). 42. He must have had an accident, __________________________(否则他 那时应该已经到达这里了). 43. The growth of part-time and flexible working patterns, and of training and retraining schemes, _________________________________(允许更多的女 性利用工作机会). 44. I didn't know the word, so__________________________(我得查字典). 45. There are signs__________________________ (餐馆变得更受许多家庭 的欢迎了).


更多相关文档:

第三次大作业 (6)

第三次大作业 (6)_英语_高中教育_教育专区 暂无评价|0人阅读|0次下载|举报文档 第三次大作业 (6)_英语_高中教育_教育专区。学生班级 学生姓名 批阅日期 ...

土木工程第三次作业1-6

土木工程第三次作业1-6_教育学_高等教育_教育专区。综合分析题 1、设计资料:...解:Hk=α Pkmax=0.1× 355=35.5kN (3)在起重机最大轮压作用下,试问,...

(电器)第六次作业第三次作业

第三次作业一、 上图是电机驱动逻辑电路, 分析下面对应的逻辑关系 (Vh, Vm 为已知电压) Brake 0 0 0 0 1 1 1 1 Dir 0 0 1 1 0 0 1 1 PWM 0 ...

六年级数学上第三次定时作业

年级数学上第三次定时作业 年级数学(满分 100 分,90 分钟完成)题得号分...4 2、 的倒数是( 9 位是( ) ,有( ),( )个这样的倒数是最大的一位数...

六年级数学上第三次定时作业

年级数学上第三次定时作业 年级数学(满分 100 分,90 分钟完成)题得号分...4 2、 的倒数是( 9 数单位是( 3、20 米比( ),( )个这样的倒数是最大...

六年级数学上第三次定时作业

年级数学上第三次定时作业 年级数学(满分 100 分,90 分钟完成)题得号分...5 2、现有大、小桶共 50 个,每个大桶可装水 6 千克,每个小桶可装水 3 ...

六年级数学上第三次定时作业

年级数学上第三次定时作业 年级数学(满分 100 分,90 分钟完成)题得号分...4 2、 的倒数是( 9 () ,有( ),( )个这样的倒数是最大的一位数; ( ...

《电大社区治理》第三次作业答案(第5-6章

《社区治理》第三次作业答案(第 5-6 章) 一、不定项选择题(每小题 2 分,共 20 分) 1.按照有关法规规定,我国城乡基层的居民委员会和村民委员会每届任期...

小学语文作业4、5、6(第三次提交):

小学语文作业 4、5、6(第三次提交) : 基于各地课程选择不同,4、5、6 次作业做如下修改: 1、第四次作业:通过学习“《义务教育语文课程标准(2011 年版)解读...
更多相关标签:
交大计算机第三次作业 | 数值分析第三次大作业 | 交大英语第三次作业 | 交大经济法第三次作业 | 交大第三次word作业 | 现代管理学第三次作业 | 计量经济学第三次作业 | 统计学第三次作业 |
网站地图

文档资料共享网 nexoncn.com copyright ©right 2010-2020。
文档资料共享网内容来自网络,如有侵犯请联系客服。email:zhit325@126.com