当前位置:首页 >> 学科竞赛 >> 备用试题

备用试题


第一节 单项填空 (共 15 小题, 每小题 1 分, 满分 15 分)
21. The boy _______ Steve, who is very good at the computer, ____ Bill Gates in our school A. with the name, is compared to C. calling; is compared t

o B. who called; compared with D. whose name is ; compared with

22. They use computers to keep the traffic_____ smoothly. A. being run B. run C. to run D. running 23. He’s got into the habit of running a while before going to bed, don’t ____ him from doing it. A. ask B. prevent C. make D. refuse 24. ______ in a heavy rain, the teacher fell ill and couldn’t but ______ for a leave. A. caught; to ask B. catching; ask C. catching; to ask D. caught; ask 25. Full of _____, she closed her eyes. A. fright B. frighten C. frightened D. frightening 26. The reason ____ I was late for the school was _____ I was held up by traffic jam in the morning. A. why; because B. that; why C. why; that D. that; because 27. For many cities in the world, there is no room to spread out farther, _____New York is an example. A. for which B. in which C. of which D. from which 28. Why are you so anxious? It isn’t your problem_______. A. on purpose B. in all C. on time D. after all 29. As a result of the serious flood, two-thirds of the buildings in the area______. A. need repairing B. needs to repair C. needs repairing D. need to repair 30. ______most of the earth’s surface is covered by water, fresh water is very rare and precious. A. As B. If C. Once D. Although

31. Between the two generations, it is often not their age, _____ their education that causes misunderstanding. A. like B. as C. or D. but

32. The river behind our town has turned clean again as new measures are ____ to prevent it ___ any father. A. taken; polluting polluted 33. In such dry weather, the flowers will have to be watered if they _____. A. have survived B. are to survive C. would survive D. will survive B. taking; being polluted C. taken; being polluted D. taking; to be

34. John, a friend of mine, who got married only last week, spent $ 3,000 more than he ____ for the wedding.. A. will plan B. has planed C. would plan D. had planned 35. He came to my class every week, but his attitude ____ he was not really interested in the subject. A. expressed B. described C. explained D. suggested

第二节 完形填空 (共 20 小题, 每小题 1.5 分, 满分 30 分) 阅读下面短文,从短文后所给的四个选项 (A、B、C 和 D) 中选出能填入相 应空白处的最佳选项, 并在答题卡上将该项涂黑。 I still don’t believe in ghosts even after my __36__ at Rose Inn. At __37__ I have never seen one. But ghost stories have made me feel uncomfortable since then. I arrived at the inn __38__ at night and asked the innkeeper for a room. “There’s __39__ left,” he said, “__40__ you’d like to sleep in Number 7.” “Why 41?” I said. “What’s wrong with it?” I was so 42 that I would have slept __43__. “Nothing.” he said slowly, “But something happened there a few months ago.” Every old inn has its strange __44__, so I thought that the sooner he told me about, the better. I was willing to listen to anything __45__ a bed to sleep in. “A man came here late at night, 46 you.” the innkeeper said, “I thought there was something strange about him because he kept looking back while he was __47__ his name. He asked me which room he could have and I offered him Number 7. ‘There’s a man who he said he’ll kill me.’ he said suddenly. He looked so __48__ that I thought I had better __49__ him to his room. I closed the door and ___50__ him by himself. The next day we found him dead, with a knife beside him. He had cut his throat, __51__ someone else had done it. Do you __52__ sleeping there now you know the story?” “Well” I said. “No one is following me. But I ___53__ you had told me the story in the __54__. As for the night, I’ll just sleep on the floor in this room ___55__ you’ve got a couple of blankets here.” 36. A. lesson B. experience C. sleep D. night 37. A. least B. last C. first D. once 38. A. early B. recently C. finally D. late 39. A. anything B. nothing C. something D. everything 40. A. if B. except that C. unless D. until 41. A. so B. not C. can’t D. don’t 42. A. tired B. anxious C. worried D. unhappy 43. A. somewhere B. anywhere C. everywhere D. nowhere 44. A. experience B. stories C. guests D. rooms 45. A. about B. of C. for D. with 46. A. with B. like C. beside D. for 47. A. signing B. reading C. spelling D. giving 48. A. sad B. worried C. frightened D. weak 49. A. bring B. take C. ask D. see 50. A. locked B. made C. sent D. left 51. A. because B. or C. but D. and 52. A. like B. insist C. want D. mind 53. A. wish B. hope C. expect D. think 54. A. night B. morning C. afternoon D. evening 55. A. if B. when C. for D. Unless

三、阅读理解,从所给的选项中选出最佳答案。(共 15 小题, 每小题 2 分, 满 分 30 分) A Long ago in a small town, there was a place known as the House of 1,000 Mirrors. A small, happy little dog learned of this place and decided to visit. When he arrived, he bounced(跳) happily up the stairs to the doorway of the house. He looked through the doorway with his ears lifted high and his tail wagging as fast as it could. To his great surprise, he found himself staring at 1,000 other happy little dogs with their tails wagging just as his. He smiled a great smile, and was answered with 1,000 great smiles just as warm and friendly. As he left the house, he thought to himself, “ This is a wonderful place. I will come back and visit often.” In this same village, another little dog, who was not quite as happy as the first one, decided to visit the house. He slowly climbed the stairs and hung his head low as he looked into the door. When he saw the 1,000 unfriendly looking dogs staring back at him, he growled at them and was horrified to see 1,000 little dogs growling back at him. As he left, he thought to himself, “This is a horrible place, and I will never go back there again.” All the faces in the world are mirrors. What kind of reflections do you see on the faces of the people you meet? 56. Why was the first dog surprised when he entered the house? A. Because he didn’t expect to see so many happy dogs. B. Because he didn’t know there were 1,000 mirrors in the house. C. Because he was always in a mixed mood. D. Because he saw so many dogs smiling at him. 57. Why did the first dog like the house? A. Because there were 1,000 mirrors in the house. B. Because he thought he could keep himself warm in the house. C. Because he liked everything presented to him. D. Because he felt he was welcome here. 58. The underlined word “ growl” probably means ______. A. make an unfriendly noise B. smile C. say hello D. stare 59. Which of the following is the most suitable title for the passage? A. A Small happy Little Dog B. The House of 1,000 Mirrors C. The Wonderful Place and the Horrible Place. D. Two Little Dogs B Recently I spoke to some of my students about what they wanted to do after they graduated, and what kind of job prospects they thought they had. Given that I teach students who are training to be doctors, I was surprised to find that most thought that they would not be able to get the jobs they wanted without “outside help”. “What kind of help is that?” I asked, expecting them to tell me that they would need a relative or family friend to help them out.

“Surgery(外科手术)”, one replied. I was pretty alarmed by that response. It seems that the graduates of today are increasingly willing to go under the knife to get ahead of others when it comes to getting a job. One girl told me that she was considering surgery to increase her height. “They break your legs, put in special extending screws, and slowly expand the gap between the two ends of the bone as it regrows, you can get at least 5cm taller!” At that point, I was shocked. I am short, I can’t deny that, but I don’t think I would put myself through months of agony(痛苦) just to be a few centimeters taller. I don’t even bother to wear shoes with thick soles, as I’m not trying to hide the fact that I am just not tall! It seems to me that there is a trend toward wanting “perfection”, and that is an ideal that just does not exist in reality. No one is born perfect, yet magazines, TV shows and movies present images of thin, tall, beautiful people as being the norm. Advertisements for slimming aids, beauty treatments and cosmetic surgery clinics fill the pages of newspapers, further creating an idea that “perfection” is a requirement, and that it must be purchased, no matter what the cost. In my opinion, skills, rather than appearance, should determine how successful a person is in his chosen career. 60. We can know from the passage that t he author works as ______. A. a doctor B. a model C. a teacher D. a reporter 61. Many graduates today turn to cosmetic surgery to______. A. marry a better man\woman B. become a model C. get an advantage over others in job-hunt D. attract more admirers 62. According to the passage, the author believes that ______. A. everyone should purchase perfection, whatever the cost B. it’s right for graduates to ask for others to help them out in hunting for jobs C. media are to blame for misleading young people in their seeking for surgery D. it is one’s appearance instead of skills that really matters in one’s career 63. What does the author think of his height? A. He hates to be called a short man. B. He tries to increase his height through surgery. C. He always wears shoes with thick soles to hide the fact. D. He just accepts it as it is C DUKE-NUS Graduate Medical School Be Part Our 2011 Intake DUKE-NUS Graduate Medical School is a joint collaboration between 2 top universities----Duke University School of Medical and the National University of Singapore(NUS).Our school follows the American style of medical education and students graduate with a Doctor of Medicine(MD) degree after 4 years. Our 2011 Intake is now open. Apply here. ADMISSION REQUIREHIGHLIGHTS OF OUR MD PROGRAM

-MENTS AND DEADLINES Deadlines Regular acceptance December1,2020 Requirements 1.Completion of online application 2. Present 3-5reference letters 3. Present latest transcripts(成绩单) 4.Present MCAT(The Medical College Admission Test)score

All applicants are considered on an equal basis for admissions and financial assistance regardless of nationality. Over 70% of our students have received some form of financial assistance that does not need to be repaid. Our innovative team-based learning environment focuses on problem solving, cooperating and applying what we have learned in the classroom. Start your application Singapore is the leading biomedical For more information on how to and healthcare center in Asia. There are apply, please visit our admission page. opportunities to work with world class For students studying in the US, the scientists and physicians on programs like Preprofessional Health Advising Office in stem cells(干细胞) research, many other your university can offer assistance in complicated diseases and metabolic(新陈 putting together your application. 代谢的) diseases. Our students come from varied academic and cultural background. This rich diversity adds to your unique learning experience. 64. If you intend to apply for admission to this college, you need to______. A. complete your high school studies B. visit the college admission advisers C. attend the exams held by the college D. go through the online application procedure 65. Once admitted, most of the students can get ______. A. student loans B. free financial support C. different scholarships D. part-time jobs 66 . The strength of their school learning environment mainly lies in ______. A. task-based and school-based B. application and school-based C. cooperation and competition D. innovation and teamwork 67. The advertisement is designed for ______. A. all potential applicants B. Singaporean students only C. international teachers D. US applicants only D BEIJING —With a series of measures being adopted to control price rise, the Chinese government is confident of keeping prices at a reasonable level, Premier Wen Jiabao said Sunday morning, asking people to remain confident. “I believe we can keep prices at a reasonable level through our efforts. As a major leader of the government, I have the responsibility and I have the confidence, too.” He made the remarks while answering a listener’s question during a radio broadcast by China National Radio.

Steps taken in the past month, including price controls to curb speculation(抑 制投机) and monetary tightening(货币紧缩), had started to produce results, he said. The government plans to build 10 million units of affordable housing in 2011, up from this year’s target of 5.8 million. China will also increase efforts to curb speculation in the housing market, mainly through monetary policies and stricter use of land, Wen said, without giving details. Wen said the country had a good agricultural supply base which gave the government confidence that it could stabilize prices. In a bid to control inflation, the government has also increased the bank reserve requirement ratio six times and lifted interest rate twice this year, he added. Further, authorities have introduced many measures including cutting fees for transportation of agriculture products and controlling food price rise strictly. The overall price level, especially of major consumer goods, has now begun to drop, Wen said. “The fundamental way to stabilize pri ces is to achieve a balance of supply and demand, which requires continuous development of agriculture,” said premier, adding that the central government has worked out measures to increase agricultural production. 68. Premier Wen Jiabao asked people to remain confident because ______. A. many measures have been taken to control price B. as a major leader of the government, he had the confidence C. he wanted to comfort them D. China will increase efforts to control price 69. The key to keeping prices at a reasonable level lies in ______. A. taking more strict measures B. the leaders’ confidence C. achieve a balance of supply and demand D. having a good agricultural supply base 70. The best title of the passage should be ______. A. More efforts on controlling price rise B. Chinese government is confident of controlling price rise C. Major consumer goods’ price dropped D. The bank lifted interest rate. 四.七选五,根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。 选项中有两项为多余选项。(共 5 小题, 每小题 2 分, 满分 10 分) Ancient Rome was one of the world’s most powerful empires more than 2,000 years ago. The Romans’ ideas about roads, laws, government and buildings still influence us today. Italy is shaped like a boot. The Colosseum in Rome was built during the time of the Roman Empire, in the first century A.D. 71 .It is a popular tourist attraction today.

Italy is well-known for its designers, who create cars, handbags, clothes, shoes and other items that are in demand for their style and fine workmanship. Today, the economy of Italy is stronger than in the past. 72 Today, manufacturing and tourism are the main sources of income. There are some big companies, but Italy has many smaller companies, too. 73 The southern part does not offer as many manufacturing jobs, so it is not as prosperous. Italy is a member of the European Union, a group of countries that join together for better trade. The currency, or money, they use is called the “euro”. Food and eating good meals are important to Italians. ___74____Popular foods include pasta, risotto, minestrone and pizza. McDonald’s is also popular there. Many families still eat their main meal in the middle of the day. 75 Families spend a lot of time together. A.The family is very important to the Italian way of life. B.The country used to depend on agriculture. C.Mountains cover about three-fourths of the country. D.It could seat about 50,000 people, who went to see fights between animals and people. E. While there are some supermarkets, many people shop at small, neighborhood markets. F. Italy has several islands off the coast. G. The northern part of the country is the main manufacturing center. 第二节 短文改错(共 10 小题,每小题 1 分,满分 10 分) 假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文, 请你修改你同桌写的以下作 文。文中共有 10 处语言错误,每句中最多有两处。错误涉及一个单词的增加、 删除或修改。 增加:在缺词处加一个漏词符号(∧ ),并在其下面写出该加的词。 删除:把多余的词用斜线 (﹨)划掉。 修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。 注意:1.每处错误及修改均仅限一词; 2.只允许修改 10 处,多者(从第 11 处起)不计分。 I am willing to become college graduate who works as a village official but I’d like to come back to my hometown to help with the economic development of the relative poor villages. For one thing, I want to devote myself to help those in need in return with the help of the society. And I will apply that I have learnt to developing the poor villages. For another, I myself am from a poor village. I feel very sad while I see my parents and my fellow villagers struggling to make end meet, and I have always been dreaming of improving our lives with my own efforts.

I think I’ll take advantage of this opportunity to make my dream to come true. 书面表达(第三节满分 25 分) 上周日你在你们社区进行了一次社会调查,其主题内容是"你最关注的学生安全 问题是什么".调查结果如下表所示.请你根据自己所了解的身边的信息,并结合以 下要点提示,写一篇英语短文.词数要求 150 单词左右,可适当发挥. 调查人数比 关注内容 你的感想和希望 例 30% 学生饮食安全, 生活卫生习惯 40% 交通安全, 遵守交通法规情况 30% 公共安全, 参加集体活动 安全防范 意识

答案:
一. 单项选择 1-----5: ADBDA 6-10 CCDAD 11-15 DCADD 完形填空:36. B 37. A 38. D 39. B 40. C 41. B 42. A 43. B 44. B 45. C 46. B 47. A 48. C 49. B 50. D 51. B 52. D 53. A 54. B 55. B 一. 阅读理解 1-----5: ADABC 6-10 CCDDB 11-15 DAACB 四,七选五: DBGEA 短文改错(76-85) I am willing to become ∧college graduate who works as a village official but I’d like to come a and back to my hometown to help with the economic development of the relative poor villages relatively For one thing, I want to devote myself to help those in need in return with the help of the helping for society. And I will apply that I have learnt to developing the poor villages. For another, I myself what am from a poor village. I feel very sad while I see my parents and my fellow villagers whenever struggling to make end meet, and I have always been dreaming of improving our lives with my ends their own efforts. I’m sure I’ll take advantage of this opportunity to make my dream to come true. 去掉 One possible version: Last Sunday , I organized a survey in my neighbourhood, whose topic is "Which safety problem is the one you are most concerned about " .And the results are as follows: 30% of the people in the neighbourhood are most concerned about the diet safety problem of students .And they hope that students should acquire good living habits to avoid the problems.There are also 40% of the people choosing traffic safety as the top one.In their opinion , students should put it in the first place that they must follow the traffic rules strictly .Beisides, 30% of the people regard it as the most important one that students should learn to keep safe in public places while taking part in activities. I think ,as students we must strenthen our sense of safety and learn common knowledge of safety.


更多相关文档:

考试备用题

考试备用题_交规考试_资格考试/认证_教育专区。1、三种土压力的大小关系为( )。 A 、EA<EP<E0 B、E0<EP<EA C、EP<E0<EA D、EA<E0<EP 2、下列地基中...

GB2828学习试题备用

GB2828学习试题备用_教育学_高等教育_教育专区。GB2828 抽样标准测试题 姓名:一...GB2828 抽样标准测试题 姓名:一.单选题 工号: 分数: 二.多选(10 分/题共...

备用题库

备用题库_IT认证_资格考试/认证_教育专区。备用题库一、是非题 1.麻雀是候鸟吗?(错 是留鸟) 2.我国古代传说中最擅长相马的人是伯乐吗? (对) 3.火车轨道...

测试题备用

测试题备用_公务员考试_资格考试/认证_教育专区 暂无评价|0人阅读|0次下载|举报文档 测试题备用_公务员考试_资格考试/认证_教育专区。期末测试题一、选择题 1.点...

一模备用试题

一模备用试题_数学_初中教育_教育专区。字音 1、下列选项中加点字读音全部正确的一项是: A、狡黠 (xiá) 倒坍 (tā) 断壁残垣 ... (yuán) B、荫蔽(yìn)...

备用试题

备用试题_学科竞赛_高中教育_教育专区。12.右图中需求曲线(D)与供给曲线(S)相交于E点(市场 均衡点),PE为均衡价格,QE 为均衡数量。据此判断下列 变化中能使 E...

备用题

备用题_IT认证_资格考试/认证_教育专区。15. 已知函数 f ( x) ? x2 ? 2 | x | .(Ⅰ)判断并证明函数的奇偶性; (Ⅱ)判断函数 f ( x ) 在 (?1,...

备用试题

初级钳工备用试题 2页 5财富值 市场营销备用卷试题 7页 2财富值如要投诉违规内容,请到百度文库投诉中心;如要提出功能问题或意见建议,请点击此处进行反馈。 ...

多选备用题

多选备用题。二、多项选择题 (每题 3 分/共 10 题) 21.下列各项中,政府补助的形式有( )。 A.财政拨款 B.税收返还 C.财政贴息直接支付给受益企业 D.作为...

试题(备用)

试题(备用)_笔试_求职/职场_实用文档。@@判断题 @@中等 @@公司人力资源管理自 2001 年-2005 年处于以薪酬、招聘管理为主的成长阶段。( @@√ ## ) @@...
更多相关标签:
考研备用试题 | 365备用网址 | 365体育备用网址 | 明升备用网址 | 博狗备用网址 | 888真人备用网址 | 备用金 | e世博备用网址 |
网站地图

文档资料共享网 nexoncn.com copyright ©right 2010-2020。
文档资料共享网内容来自网络,如有侵犯请联系客服。email:zhit325@126.com