当前位置:首页 >> 其它课程 >> 2015年1月浙江省普通高中学业水平考试英语试卷(含答案)

2015年1月浙江省普通高中学业水平考试英语试卷(含答案)


2015 年 1 月浙江省普通高中学业水平考试 英 语 试 题
选择题部分 一、单项填空(本大题共 10 小题,每小题 1 分,共 10 分。从给出的选项中选出可以填入空格处的最佳选 项) 1. A very big earth struck Tangshan ______ July 28, 1976. A. at B. in C. for D. on 2. As th

e saying goes, actions speak ______ than words. A. loud B. louder C. loudest D. the loudest 3. David is very noisy ______ Katy is rather quiet. A. while B. since C. so D. or 4. ______ is well-known that Chinese has the largest number of native speakers. A. This B. What C. It D. That 5. ______ more information about our university, please visit our website. A. Got B. Getting C. Get D. To get 6. Summer days are long in Norway, ______ the sun doesn’t set until very late in the evening. A. where B. whom C. why D. which 7. Wu Yue _______ the TV and began to watch the news programme on CCTV-1. A. turned out B. turned on C. turned in D. turned over 8. I hear that you _____ for Canada next week. Have you got everything ready?. A. leave B. have left C. are leaving D. left 9. Mary is quite patient and helpful, making her one of the most ______ teachers among the students. A. active B. popular C. determined D. efficient 10. —I’m really luchy to have won the first prize. —______ A.Congratulations! B. Best wishes! C. No problem. D. All right. 二、完形填空(本大题共 15 小题,每小题 2 分,满分,30 分。阅读下列材料,掌握其大意,然后在 11—25 题给出的选项中选出最佳选项。) With fresh memories of my high school life, I started my college, hoping that everything would be goning on smoothly. 11 , my first class day was marked with two mistakes. The first one I made was that I went to a wrong classroom---I should have attended a history class, but 12 in a biology class! I knew everybody would stare at 13 if I got up and left in the middle of the lecture, so I remained seated. I made the second mistake in the 14 , where I stepped in a puddle of ketchup(一摊番茄酱), I dropped my food plate and fell to the ground. Feeling 15 , I avoided going to the dining-room for the following three 16 . On the fourth day when I left that others must have 17 what had happened to me the other day, I went tp the dining -room again. I was waiting in the food line 18 suddenly I heard a crash that sounded familiar. I looked up to find that another 19 student had met the same thing. I expected him to run out of the dining-room, 20 opposite to what I had done, he got up and seemed to feel 21 nothing had happened. Finally, I came to realize that I had been taking myself far too seriously. Nobody cared whether I dropped a 22 , or whether I showed up in the wrong lecture. In college, it didn’t matter. This was my big 23 to do my own thing. Anyway, 24 was a wonderful experiment and the only time that one would be completely forgiven for any 25 . 11. A. Happily 12. A. ended up B. Generally B. came up C. Unfortunately C. stayed up D. Frequently D. hung up

13. A. me 14. A. reading-room 15. A. delighted 16. A. terms 17. A. forgotten 18. A. after 19. A. rich 20. A. as 21. A. even if 22. A. cup 23. A. lesson 24. A. lecture 25. A. doubt

B. us B. dining-room B. excited B. weeks B. forgiven B. although B. poor B. so B. as if B. book B. decision B. lunch B. mistake

C. him C. classroom C. hopeless C. months C. regretted C. when C. lucky C. but C. so that C. class C. success C. college C. memory

D. them D. bedroom D. ashamed D. days D. repeated D. because D. bad D. or D. now that D. plate D. chance D. study D. dream

三、 阅读理解(本大题有两节,共 16 小题,每小题 2 分,共 32 分。) 第一节:阅读下列材料并做 26-37 题。,从每题所给的 A、B、C、D 四个选项中,选出最佳选项。 A This is a story about two frogs(青蛙). One frog was fat and the other thin. One day, while searching for food, they jumped into a bucket of milk by accident. They couldn’t get out as the sides were too smooth, so they were just swimming around. The fat frog said to the thin frog, “Brother Frog, there’s no use paddling(划) any longer. We’re just going to drown, so we might as well give up.” The thin frog replied, “Hold on, Brother ! Keep paddling. Somebody will get us out .” And they continued paddling for hours. After a while, the fat frog said, “Brother Frog, there’s no use. I’m becoming very tired now. I’m just going to stop paddling and drown. It’s Sunday and nobody’s working. We’ll surely die. There’s no possible way out of here.” But the thin frog said,“Keep paddling. Something will happen. Keep trying!” Another couple of hours passed. The fat frog said, “I can’t go on any longer. There’s no sense in doing it because we’re going to drown anyway. What’s the use?” He gave up. And he drowned in the milk. But the thin frog kept on paddling. The minutes later, the thin frog felt something hard under his feet. He had churned(搅拌) the milk into butter and he jumped out of the bucket. 26. We learn from paragraph 1 that two frogs ______. A. died from an accident B. quarreled about some food C. played in a swimming pool D. fell into a milk bucket by accident 27. Whom does the underlined word “us” in paragraph 2 refer to? A. The fat frog and the thin frog. B. The fat frogs. C. The frog keepers. D. The thin frogs. 28. The thin frog tried to persuade the fat frog to continue paddling because he ______. A. enjoy drinking milk B. was good at swimming C. believed that they would survive D. wanted to show how brave he was 29. What lesson can be learned from the story? A. God helps those who help themselves. B. A friend in need is a friend indeed. C. It is never too old to learn. D. All roads lead to Rome. B Puzzles can help improve the player's creativity(创造力) in solving some of the most challenging mind

games. Such games bring lots of fun to people from different age groups. They not only make great presents but also benefit people. The world of best puzzle games includes games that are meant for beginners, intermediate users, and advanced users, which help a great deal in the development of kids’ mind --- improving vocabulary, learning math and so on. Whether it is word building or math problem solving, puzzle games have true purpose in kids’ learning process. No matter how hard you try to gain these qualities through text books, puzzle games always walk away with the cake. These interesting puzzle games offer the best form of creative fun. They not only help improve memory and learning skills but also create great opportunities for a creative mind to reach new levels of learning. Word building puzzle games help improve vocabulary, and number puzzle games help improve math skills. Little wonder then that best puzzle games like Sudoku are highly popular. By the way, plenty of such best puzzle games like Sudoku and word building can easily be accessed(获取) from newspapers, mobile phones and online space. 30. It can be learned from this passage that ________ help people improve their creativity. A. puzzle games B. great presents C. different minds D. challenging players 31.An “intermediate”(paragraph 2) user is one at a _______ level. A. low B. middle C. high D. top 32. In the writer’s opinion, number puzzle games can help improve______ A. world building B. cake baking C. mobile phones D. math skills 33. What is the last paragraph mainly about? A. What “best puzzle games” mean. B. What Sudoku and world building are. C. Where best puzzle games can be found. D. Which newspapers publish puzzle games. C What does the word success bring to your mind? many would answer along the lines of lots of money, big house, new cars, five star restaurants --- all on the material level. Nothing wrong --- as long as you feel joy in the process. It is interesting to see how my idea of success has changed through the years. When I was young, I was eager for material success. I chose to be a salesman and earned lots of money. But then I realized selling was not what I wanted to do all my life. After all I was often forced to sell products that did not really fit the customer. Eventually I became very unhappy, even with big money. Then my search for success turned inwards. I gave up sales and chose another job --- helping people. I earned less, but I was much more satisfied. I love horses, so I started to paint horses. And then I returned to my old love, writing. I felt the most successful when I loved what I did, never mind the money. I believe success lies in joy and happiness that can come from many things: painting, writing. playing with a small child. managing well a difficult job... So what is success for you? Are you reaching for that big house just to show off? Or have you learned yet to listen to inter self? Try to listen to your own feelings , and you may be surprised at what you find. Remember --- what is success for you may not be success in someone mind. You are not here to live anyone else life but your own. You do not have to please others with your life. Only if you are happy yourself, can you spread happiness to others. You cannot give what you do not have.. ` So be true to yourself and follow your own joyful path to your own success. 34. As a result of working as a salesman, the writer______ . A. made big money B. bought many houses C. managed a restaurant D. started raising horses 35. The writer felt the most successful when he_______. A. worked very hard B. returned to selling C. loved what he did D. searched for success

36. What is the purpose of this passage? A. To explain what real success is. B. To introduce hoe to live a simple life. C. To discuss what material success means. D. To describe how to spread happiness to others.. 37. How is the passage organized? A. Argument—Discussion—Summary B. Comparison—Argument—Summary C. Discussion—Comparison—Conclusion D. Introduction—Explanation—Conclusion 第二节:Lucy、Jack、Grace 和 Henry 在讨论各自的周末打算。请阅读下面四则材料 A、B、C、D),并 从中选出符合 38—41 小题要求的最佳选项。 38. Give your eyes a rest. 39. Keep a healthy weight.. 40. Wear protective glasses. 41. Visit your eye doctor regularly. A Being overweight increases your risk of developing diseases like diabetes, which can harm your eyes or even lead to the loss of your eyesight. If you’re having trouble keeping a healthy weight, turn to your doctor for advice. C If you spend a lot of time at the computer or focusing on any one thing, your eyes can get tired sometimes. Try the 20-20-20 rule: 20 minutes, look away about 20 feet in front of you for 20 seconds. This short exercise can give your eyes a rest and help reduce eye tiredness. B When playing sports or doing activities around the home, you may need special glasses to help protect your eyes. Most protective glasses are made of polycarbonate, which is 10 times stronger than other plastics. D When it comes to sight problems, many people think their eyes are healthy. In addition, many eye diseases often have no warning signs. Visiting your eye doctor for an eye exam on a regular basis id the only way to find these diseases in their early stages.

非选择题部分
四、单词拼写 (本大题共 8 小题,每小题 1 分,共 8 分。 根据下列句子及所给的单词首字母,写出各单 词的完全形式,每空白处限填一词) 42. J_________ from her accent, Wang Au is from Northeast China. 43. My friend Chaos Lei lei went to New Headland two years a_____________ . 44. As a rule, when the traffic light is r______________, all vehicles must stop.. 45. The class couldn’t help l_____________ as soon as Tom finished the funny joke. 46. I think this kind of school uniform is good for both b_______________ and girls. 47. The m___________ moves round the earth, and the earth moves round the sun.

48. The S____________Festival is the most important and energetic festival in China. 49. There was nothing we could do about it; the fire was already b___________ our control. 五、书面表达 (本大题 20 分) 50. 某英语报纸正举行以“诚实”为主题的征文活动。请你根据下面提示,用英语写一篇短文投稿,记述 李明杜撰“调查报告”后勇于承认错误一事,并进行简要评论。 ? Li Ming presented your class with a wonderful report about...,

What happened

your teacher Mr. Wang praised... ? Later, Li Ming told Mr.Wang that it was only a make-up story. ? ... ? ...

Your comment

注意:(1) 短文须包括上述内容,应适当增加细节,以使行文连贯; (2) 词数;100 左右。开头部分已给出(不计词数)。 There are many qualities that responsible people share.

1. As the going says, “Where there is a will, there is ______ way.” A. 不 填 B. the C. a D. an 2. Nelson Mandela was born ______ July 18, 1918. A. for B. on C.at D. in 3. David showed me around the town, ______ twas very kind of him. A. what B. whom C. that D. which 4. — Are you coming to the party this evening? —I’m not sure. My aunt ______ come to see me. A. shall B. must C. may D. need 5. I hear you ______ for Beijing next week. Have you got everything ready? A. have left B. left C. are leaving D. were leaving 6. ______ I have found somewhere to live, I will send you my address. A. Where B. When C. So that D. Even if 7. The park, _______ last year, is very popular among the people in this community.

A. opened B. opening C. to open D. being opened 8. Hold fast to your dream and _____ you’ll realize it. A. typically B. obviously C. particularly D. eventually 9. — Which sport would you like to play at the moment, football or basketball? — ______. I just want to play pingpong now . A. None B. Both C. Either D. Neither 10. —I’m afraid I will fail my driving test again tomorrow. —______ ! I’m sure you can make it! A. Cheer up B. Good luck C. Have fun D. Of course 二 、 完 形 填 空 ( 本 大 题 共 15 小 题 , 每 小 题 2 分 , 满 分 ,30 分 。 阅 读 下 列 材 料 , 掌 握 其 大 意 , 然 后 在 11 — 25 题 给 出 的 选 项 中 选 出 最 佳 选 项 。 ) When I was a boy we had several gardens around our old house. The largest one of all was used just for 11 potatoes. I can still remember those 12 planting days. The whole family helped. After my Dad had prepared the soil, it was my 13 to drop the little seed potatoes in the rows 14 my Mom dropped fertilizer ( 化 肥 ) beside them. My brothers then covered them all with earth. For months I would keep looking at the 15 while I played outside, wondering what was going on below the ground. When the harvest time came, I was 16 at the huge size of the potatoes we pulled out of the soil. Those little plants had been 17 such big potatoes — the food of energy for my whole 18 all through the year. It truly was a miracle ( 奇 迹 ) to see. Whenever I think back on tho se special times now, I wonder how many other seeds I have 19 in this life that have grown unseen in the 20 of others. How many times has God used something little that I said or did to grow something 21 , something to provide another’s heart with power? We may never 22 the growth that comes from the kind words or loving acts that we 23 , but God sees it all. I hope that we always 24 the garden around us , planting only 25 and peace in the lives of everyone we meet. I hope that every day we help miracles to grow. 11. A. selling B. growing C. cooking D. cutting 12. A. tomato B. tree C. potato D. flower 13. A. job B. mistake C. game D. power 14. A. though B. whether C. unless D. while 15. A. garden B. house C. gate D. river 16. A. terrified B. amazed C. sad D. angry

17. A. turned into B. turned up C. turned on D. turned off 18. A. country B. city C. land D. family 19. A. bought B. made C. planted D. invented 20. A. parks B. rooms C. schools D. hearts 21. A. hopeless B. expensive C. beaut iful D. painful 22. A. get B. see C. smell D. taste 23. A. share B. say C. refuse D. remember 24. A. think little of B. take care of C. look forward to D. live up to 25. A. determination B. satisfaction C. goodness D. gratefulness 三 、 阅 读 理 解 ( 本 大 题 有 两 节 , 共 16 小 题 , 每 小 题 2 分 , 共 32 分 。 ) 第 一 节 : 阅 读 下 列 材 料 并 做 26-37 题 。 , 从 每 题 所 给 的 A 、 B 、 C 、 D 四 个 选 项 中 , 选 出 最佳选项。 A A man had seven sons, who were always quarreling with each other. Some bad men were looking forward to the death of their father, to trick out of their money by making them quarrel about it. One day, their father, the good old man, called his sons around him. He laid before them seven sticks, which were tied together. He said, “ I will pay a hundred dollars to the one who can break them.” Each one tried their best to break the sti cks. After a long try, they all said that it could not be done. “And yet, my boys,” said the father. “Nothing is easier to do.” He then untied the sticks. and broke them one by one. “Ah!” said his sons. “It is easy enough to do it so; anybody could do it in that way.” Their father replied, “ As it is with these sticks, so it is with you, my sons. So long as you stay together and help each other, you will be prosperous ( 兴 旺 的 ) , and none can hurt you. But if the link of union is broken, it will happen to you just as it has to these sticks, which lie here broken on the ground.” Home, city, country, all are found prosperous by the powerful link of union. 26. Some bad men were looking forward the death of the father because they ______. A. wanted to kill his sons B. wanted to get the seven sticks

C. had been forced out of their homes D. wanted to trick his sons out of their money 27. According to the old man, the son who could break the seven sticks tied together would get ______. A. $10 B. $100 C. $1,000 D. $10,000 28. Why did the old father ask his sons to break the sticks? A. Because he wasn’t fond of the sticks. B. Because the sticks would hurt his sons. C. Because he wanted to teach them a lesson. D. Because some bad men asked hi m to do so. 29. What can be learned from the story? A. Like father, like son. B. It takes two to make a quarrel. C. Things united become stronger. D. It is easier to get money than to keep it. B What if someone told you about a kind of grass as tall as the tallest trees? A grass as strong as steel? Would you believe that person? You should, for that grass is bamboo, the “wood” of 1,001 uses. It is not just a material for making useful products. Young bamboo is eaten, often mixed with other veg etables. Bamboo grows in many parts of the word. In the US it grows in many states like Virginia and Florida. Most bamboo, however, is found in warm, wet climates, especially in Asia and on the islands of the South Pacific Ocean. In most Asian countries, bamboo is nearly as important as rice. Many Asians live in bamboo houses. They sit on bamboo chairs, fence their land with bamboo and use it to cage their chickens and pigs. This unusual material is used not only to build large buildings but also tomake water pipes, musical instruments and paper. Bamboo is light, strong and bends without breaking. Bamboo is cheap, floats on water and almost never wears out. Nothing else on earth grows quite so fast as bamboo. At times you can even see it grow! Scientis ts have recorded growths of more than three feet in just 24 hours!

There are over 1,000 kinds of bamboo. The shortest is only about three inches while the tallest is more than 200 feet. No wonder, then, the lives of nearly half the people on earth would change greatly if there ere no longer any bamboo. 30. According to the passage, bamboo is actually a kind of ________. A. grass B. steel C. tree D. vegetable 31. According to this passage, bamboo grows ______. A. only in Asia B. only in the USA C. in wet, warm climates D. all over the world 32. What is talked about in paragraph 3? A. When to grow bamboo. B. Where to plant bamboo. C. What use to make of bamboo. D. What food to prepare with bamboo. 33. It can be learned from the passage that ______. A. there are only 1,000 kinds of bamboo B. bamboo is the world’s fastest growing plant C. bamboo is light and easy to break D. half of the world’s population live on bamboo C Looking back on the first twenty years of my life, I fee l grateful to have been so healthy and happy. For my happiness, I am grateful to so many people and lucky events, but what have guided me and supported me in my life are my physical health, healthy finances( 财 力 ), and my family’s happiness. Health comes first for me, because without health everything else is meaningless. Imagine starting a career without good health.Imagine starting a family without good health. Imagine achieving anything without good health. Clearly, good health is the first necessary for other part of one’s life. Good health is not enough to be happy. We still need to have money in today’s society. Money obviously pays for basic needs of life — food, housing, clothing — but it is also necessary for other reason like the quality of our edu cation and medical care. Next comes the most important thing in having a happy life — our family. It provides the love, joy and support that everybody needs. I love my family with all my heart. I get pleasure from their pleasure. I suffer when they suffer. My family helped me get through

the hard times of entrance exams. They comforted and advised me when I had misunderstanding with my friends. More importantly, they have been there to share in my successes in the past twenty years. In summary ( 总 结 ), all these are what I need and want in this world. As long as I stay healthy, earn enough money, and share both good times and bad times with my family, I will always be the happiest girl in the world. 34. This passage is most likely to be found in the ______ part of a newspaper. A. OPINIONS B. SPORTS C. BUSINESS D. ADVERTISEMENT 35. The writer mentions her entrance exams in paragraph 4 in order to prove that _______. A. opportunities go to those with strong beliefs B. our quality of life can be improve d with money C. nothing can be achieved without a healthy body D. family provides the support that everybody needs 36. What is the main purpose of this passage? A. To argue about the importance of money. B. To explain what are the keys to happine ss. C. To discuss ways of dealing with difficulties. D. To show people’s different attitudes to happiness. 37. How is the passage organized? A. Introduction — Explanation — Summary B. Examples — Argument — Summary C. Argument — Topic — Conclusion D. Topic — Examples — Conclusion 第 二 节 : Lucy 、 Jack 、 Grace 和 Henry 在 讨 论 各 自 的 周 末 打 算 。 请 阅 读 下 面 四 则 材 料 A 、 B 、 C 、 D) , 并 从 中 选 出 符 合 38 — 41 小 题 要 求 的 最 佳 选 项 。 38. Lucy: I decide to stay somewhere reading books. 39. Jack: I would love to watch some Broadway shows. 40. Grace: I will enjoy a walk in the park w ith my children. 41. Henry: I want to feel the beauty of the Brooklyn Bridge at night. A Take a rest away from the busy city center by B Enjoy a book or two in this beautiful world-famous

visiting Central Park — over 800 acres of parkland library — New York Public Library, built in 1911. right in the middle of Manhattan. Wonderful for children. Don’t miss: ? free walking hours and sports programs ? musical performances and plays Address: Manhattan, between 5 Ave and Central Park W Opening hours: 06:00 to 01:00 C Walk across this landmark bridge — Brooklyn Bridge, which links Manhattan to Brooklyn. Don’t miss: ? the amazing views of Manhattan ? the way the bridge is lit up at night Address:On Manhattan side, entrance at Park Row and Centre street. 非选择题部分 四 、单 词 拼 写 ( 本 大 题 共 8 小 题 ,每 小 题 1 分 ,共 8 分 。 根 据 下 列 句 子 及 所 给 的 单 词 首 字母,写出各单词的完全形式,每空白处限填一词) 42. — Happy New Year! — The s_________ to you.Rose! 43. The International Women’s Day falls on M_____________ 8th. 44. I was l______________ for school today because I missed the early bus. 45. T_____________ to Yuan Longping’s research, the UN has more tools in the battle against hunger. 46. The river has been heavily p_______________ with waste from local factories. 47. Tom visits his parents t___________ a week — every Tuesday and Thursday. 48. I don’t really want to go out because I’m tired. B____________, it’s raining now. 49. A v___________ is a machine usually with wheels such as a car, a bus, or a truck, which is used for transporting people or goods on land, particularly on roads. 五 、 书 面 表 达 ( 本 大 题 20 分 ) 50. 某 英 语 报 纸 正 举 行 “ 我 的 选 修 课 程 (elective course) 体 验 ” 主 题 征 文 活 动 。 请 你 根 据 以 下提纲,用英语写一篇短文,准备投稿。 D Join the 26th million people who visit Times Square each year! Don’t miss: ? the famous Broadway performances nearby ? the atmosphere of this area by night Address: 40th St S, 53rd St N, 9th Ave W, 6thAve E
th

Don’t miss: ? the amazing 3rd-floor reading room ? free guided tours and exhibitions Address: Fifth Ave at 42nd St Opening hours:11:00 to 18:00 Mon, to 19:30 Tue and Wed;10:00 to 18:00 Thu-Sat; 13:00 to 17:00 Sun

? An elective course you have attended this term and why you chose it ? One of the unforgettabl e experiences with this course ? What you have learned from this experience 注 意 : (1) 短 文 须 包 括 上 述 内 容 , 应 适 当 增 加 细 节 , 以 使 行 文 连 贯 ; (2) 文 中 不 得 出 现 真 实 人 名 、 校 名 等 信 息 ; (3) 词 数 ;100 左 右 。 开 头 部 分 已 给 出 ( 不 计 词 数 ) 。 One of the elective course I have attended this term is 英语试题参考答案 一 、 单 项 填 空 ( 本 题 共 10 小 题 , 共 10 分 , 每 小 题 1 分 。 ) 1. C 2. B 3.D 4. C 5. C 6. B 7. A 8. D 9. D 10. A 二 、 完 形 填 空 ( 本 题 共 15 小 题 , 共 30 分 , 每 小 2 分 。 ) 11. B 12. C 13. A 14. D 15. A 16. B 17. A 18. D 19. C 20. D 21. D 22. B 23. A 24. B 25. C 三 、 阅 读 理 解 ( 本 题 共 16 小 题 , 共 32 分 , 每 小 题 2 分 。 ) 26. D 27. B 28. C 29. C 30. A 31. C 32. C 33. B 34. A 35. D 36. B 37. A 38. B 39. D 40. A 41. C 四 、 单 词 拼 写 (本 题 共 8 小 题 , 共 8 分 , 每 小 题 1 分 。 ) 42. same 43. March 44. late 45. Thanks 46. polluted 47. twice 48. Besides 49. vehicle 五 、 书 面 表 达 ( 本 题 满 分 为 20 分 ) 50. One possible student version: One of the ele ctive courses I have attended this term is “Appreciating Songs in English.” I chose this course because I am really fond of English and I just love singing! In one of the classes, we discussed the American song “Country Roads, Take Me Home” sung by John Denver. When we were asked to share our opinions, I was surprised at the rich culture behind the wonderful music. It is a song about the real life of ordinary American people.

I am still quite excited about taking this course, because it is a time for me to learn and act aswell as to enrich myself.

1-49 答案略。 50.One possible student version: There are many qualities that responsible people share. Among them is honesty. Last Monday, Li Ming presented our class with a wonderful report about Senior One students’ career planning. Our teacher Mr.Wang praised it as highly creative. However, as I learned later, Li Ming told Mr. Wang that it was only a make-up story. He said he had wanted to do a good report, but did not know how. Of course, it was no excuse for his dishonesty. The story did not start with a good beginning; fortunately it ended up very well. Li Ming was brave enough to be responsible for what he had done. After all, honesty is always the best policy.


更多相关文档:

2015年1月浙江省普通高中学业水平考试英语试卷(含答案)

2015年1月浙江省普通高中学业水平考试英语试卷(含答案)_其它课程_高中教育_教育专区。2015 年 1 月浙江省普通高中学业水平考试 英语试题 选择题部分 一、单项填空...

2015年1月浙江省普通高中学业水平考试英语试卷(含全部答案)

2015年1月浙江省普通高中学业水平考试英语试卷(含全部答案)_英语_高中教育_教育专区。答案是全的哦 2015 年 1 月浙江省普通高中学业水平考试 英语试题 选择题部分...

2015年1月浙江省普通高中学业水平考试(英语卷)

2015年1月浙江省普通高中学业水平考试(英语卷)_英语_高中教育_教育专区。2015年1月浙江省普通高中学业水平考试(英语卷) Word版2015 年 1 月浙江省普通高中学业水...

2015年1月浙江省普通高中学业水平考试(英语卷)

2015年1月浙江省普通高中学业水平考试(英语卷)_高二英语_英语_高中教育_教育专区。浙江省普通高中学业水平考试(英语卷)2015 年 1 月浙江省普通高中学业水平考试 ...

2015年1月浙江省普通高中学业水平考试英 语试卷-(精校对word版)

2015年1月浙江省普通高中学业水平考试英 语试卷-(精校对word版)_高二英语_英语_高中教育_教育专区。2015年1月浙江省普通高中学业水平考试英 语试卷word版 精校对...

2014年1月浙江省普通高中学业水平考试英语试题

2014年1月浙江省普通高中学业水平考试英语试题_其它课程_高中教育_教育专区。2014 年 1 月浙江省普通高中学业水平考试英语试题 选择题部分一、单项填空(本大题共 ...

2014年1月浙江省高中学业水平考试英语试题

2014 年 1 月浙江省高中学业水平考试英语试题一:单项填空(共 10 题,每小题 1 分,满分 10 分) 从 A、B、C 和 D 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳...

2015年1月浙江省普通高中学业水平考试(含答案)

2015年1月浙江省普通高中学业水平考试(含答案)_其它课程_高中教育_教育专区。浙江省普通高中学业水平考试 语文卷 (2015-01-24) 考生须知: 1.本试卷分选择题和...

2015年1月浙江省普通高中学业水平考试语文试题及参考答案(精校版)

2015年1月浙江省普通高中学业水平考试语文试题及参考答案(精校版)_语文_高中教育_教育专区。2015年1月浙江省普通高中学业水平考试语文试题及参考答案(精校版) ...
更多相关标签:
浙江省学业水平考试 | 2016浙江省学业水平 | 浙江省学业水平考试网 | 2016.4浙江省学业水平 | 浙江省学业水平考试吧 | 浙江省学业水平考试a | 2016.1浙江省学业水平 | 浙江省学业水平 |
网站地图

文档资料共享网 nexoncn.com copyright ©right 2010-2020。
文档资料共享网内容来自网络,如有侵犯请联系客服。email:zhit325@126.com