当前位置:首页 >> 英语 >> 江苏南京市金陵中学2011-2012学年高三第一学期期中考试英语试题

江苏南京市金陵中学2011-2012学年高三第一学期期中考试英语试题


学而思网校

www.xueersi.com

金陵中学2011/2012学年第一学期高三年级期中考试 英语试题
本试卷共 120分,考试时间 120 分钟。 第一部分听力(共两节,满分 20 分) 第一节(共 5 小题;每小题 1 分,满分 5 分) 听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中

选出最 佳选项,并标在试题卷的相应位置。听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小 题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。 1. What do the speakers need to buy? A. A fridge. B. A dinner table. 2. Where are the speakers? A. In a restaurant. B. In a hotel. 3. What does the woman mean? A. Cathy will be at the party. B. Cathy won’t be invited. 4. Why does the woman plan to go to town? A. To pay her bills in the bank. B. To read books in a bookstore. C. To get some money from the bank, 5. What is the woman trying to do? A. Finish some writing. B. Print a newspaper. C. A few chairs, C. In a school. C. Cathy is going to be invited.

C. Find a newspaper.

第二节(共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分) 请听下面 4 段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的 A、B、C 三 个选项中选出最佳选项,并标在试题卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅 读各个小题,每小题 5 秒钟;听完后,各小题将给出 5 秒钟的作答时间。每段对话或独白 读两遍。 听第 6 段材料,回答第 6、7 题。 6. What is the man doing? A. Changing seats on the plane. B. Asking for a window seat. 7. What is the woman's seat number? A. 6A B. 7A 听第 7 段材料,回答第 8、9 题。 8. Why doesn’t the woman take the green T-shirt? A. It’s too small. B. It’s too dark. 9. What does the woman buy in the end? A. A yellow T-shirt. B. A blue T-shirt. 听第 8 段材料,回答第 10 至 12 题。 10. How long has the man been in London? A. One year. B. A few years. 11. Why did the woman leave her hometown? A. To lead a city life. B. To open a restaurant. 12. Where did the woman come from? A. London B. Arnside
第 1 页 共 14 页

C. Trying to find his seat. C. 8A

C. It’s too expensive. C. A pink T-shirt.

C. A couple of months. C. To find a job. C. Lancaster

学而思网校
听第 9 段材料,回答第 l3 至 l6 题。 13.What is a daypack? A. A box. B. A bag. 14.What surprises the girl at school?

www.xueersi.com
C. A lock.

A. A lot of discussions in class. B. Teachers giving little homework. C. Few students asking questions in class. 15.At what time of the school term does the conversation most probably take place? A. At the end of it. B. In the middle of it. 16.What do we know about the girl? A. She is new to the school. B. She writes for the school newspaper. C. She seldom asks questions in class. 听第 10 段材料,回答第 17 至 20 题。 17.What does Mr Henry Stone do? A. A bank clerk. B. A teacher. 18.What does Henry like doing at airports? A. Watching people. B. Telling stories. 19. What did Henry learn from the newspaper that day? A. A valuable suitcase was missing. B. A man stole money from a bank. C. A woman ran away from home. 20.Why was the woman at the airport? A. She was traveling on business. B. She was seeing the man off. C. She was leaving for Greece. 第二部分 英语知识运用(共两节,满分 35 分) 第一节 【2012 届· 江苏省南京市金陵中学高三第一学期期中考试】 单项填空 (共 15 小题; 每小题 1 分,满分 15 分) 请认真阅读下面各题,从题中所给的 A、B、C、D 四个选项中,选出最佳选项,并在 答题纸 (卡) 上将该项涂黑。 21. The color green in ancient Egypt symbolized spring, which is the time of _______ year when things in nature start to grow after _______ long winter. A. /; a B. the; the C. /; the D. the; a 22. Everyone present at the meeting agreed to stick to the _______ that everyone should be treated equally and fairly. A. principle B. ambition C. purpose D. circumstance 23. The new hospital will be located in _________ used to be a wasteland and a huge shopping mall will also be constructed ________ there used to be a school many years ago. A. where; where B. what ; in which C. what ; where D. which; where 24. Use your head; nothing taught by others can have the same effect on you as _________learned through practice. A. those B. what C. that D. the one 25. ________ in the Middle East, Jordan holds a key strategic position, _______ both Israel and
第 2 页 共 14 页

C. At the beginning of it.

C. A writer. C. Reading magazines

学而思网校

www.xueersi.com

Iraq. A. Lying; bordering B. Locating; bordering C. Lying; bordered D. Located; bordered 26. —How do you find the health club? —I it. Everyone is saying its management is going from bad to worse. A. ought to join B. should have joined C. would rather not have joined D. would like to have joined 27. In the new curriculum, some courses are , while others are optional for middle school students. A. traditional B. compulsory C. impressive D. significant 28. Lawrence Craven, a doctor from the USA, is the author of several published reports, one of ________ introduced the idea in 1953 _________ aspirin could reduce the risk of heart attacks. A. them; when B. which; that C. what; that D. which; when 29. In a(n) _____ to help preserve history, the Greek government established a committee to undertake the professional restoration of the Acropolis. A. order B. purpose C. aim D. gesture 30. In my opinion, all Mr Li ______ good to his students in his class at present. He is very strict with them in their studies. A. does does does B. does does do C. does do did D. did do does 31. ---I’m afraid I don’t have the ability to make a speech in public. I’m too nervous. ---Don’t worry. You will overcome it _______if you practice more. A. by and by B. side by side C. hand in hand D. face to face 32. ---Can you finish the difficult task in such a short time? ---No, it is beyond my __________. A. complex B. competence C. comprehension D. competition 33. If you take time to explore the different layers of a person, you will find so many unique and interesting things about them that you would never know if there were __________. A. otherwise B. yet C. however D. though 34. My friends, after they heard what had happened to the officials who travelled to India on the instruction of the Emperor Mingdi, ______ said it sounded like an adventure. A. all B. that C. which D. who 35. The monks who ________travel from place to place to spread Buddhism in the past have over time moved into new residential complexes at last and lived a more stable life. A. could B. would C. might D. should 第二节【2012 届·江苏省南京市金陵中学高三第一学期期中考试】完形填空 (共 20 小题; 每小题 1 分,满分 20 分) 请认真阅读下面短文,从短文后各题所给的 A、B、C、D 四个选项中,选出最佳选项, 并在答题卡上将该项涂黑。 I was feeling pretty low. It was the week before I was scheduled for gallbladder surgery(胆囊手 术), and I couldn’t escape my worried ___36__. The surgeon was highly __37__ but was new to me—and he didn’t have the best besides manner. My sister, an __38__ operating room director, who usually put my ___39__ at ease about my medical care, had moved away recently. This would be my first time __40___ an operation without her right there by my side.
第 3 页 共 14 页

学而思网校

www.xueersi.com

I was on my own. “__41___ something goes wrong?” I tossed(翻来覆去) and turned all that night. The next day I __42__ I had to get my mind out of everything. A good __43__ will do the trick, I thought. I __44___ to the bookcase in my guest bedroom to get something to __45___. Next to the bookcase __46___ some novels I had __47__ from library sale over a year ago. Right on top I saw a best-selling mystery novel. I sat down in the bedroom, __48__ the book and began to read. I couldn’t __49___ it—the book’s prologue(开场白) began with a woman awaiting surgery! She was also feeling __50__, struggling with knowing if she had __51___ the right hospital, the right doctor. “This is a team __52___,” the doctor said to her. “We mustn’t __53___ someone very important,” he continued, “the most important member of our team. Do you know who that is?” I read on, breathless. The doctor patted the woman’s hand gently and pointed to her. “__54__” he told her. And I realized my life wasn’t only in the doctor’s hands; it was in mine as well. Immediately I felt more confident and __55__ about the upcoming surgery. 36. A. expressions B. spirits C. treatments D. thoughts 37. A. declared B. announced C. recommended D. persuaded 38. A. active B. actual C. energetic D. experienced 39. A. heart B. mind C. feeling D. sense 40. A. doing B. making C. facing D. missing 41. A. What if B. Only if C. How come D. Even if 42. A. decided B. wondered C. agreed D. admitted 43. A. book B. rest C. deal D. motto 44. A. looked B. headed C. attached D. pointed 45. A. achieve B. comfort C. entertain D. read 46. A. was B. were C. lied D. put 47. A. taken up B. broken up C. picked up D. put up 48. A. opened B. shut C. carried D. settled 49. A. focus B. bear C. believe D. understand 50. A. excited B. frightened C. worried D. confused 51. A. caught B. chosen C. discovered D. ignored 52. A. effort B. affair C. direction D. standard 53. A. suspect B. remove C. prefer D. forget 54. A. Myself B. Yourself C. The doctor D. Your sister 55. A. careful B. curious C. hopeful D. sensitive 第三部分 【2012 届· 江苏省南京市金陵中学高三第一学期期中考试】 阅读理解 (共 15 小题; 每小题 2 分,满分 30 分) 请认真阅读下列短文,从短文后各题所给的 A、B、C、D 四个选项中,选出最佳选项, 并在答题卡上将该项涂黑。 A Traffic jam and cities, it seems, go hand in hand. Everyone complains about being stuck in traffic; but, like the weather, no one seems to do anything about it. In particular, traffic engineers,
第 4 页 共 14 页

学而思网校

www.xueersi.com

transportation planners, and public officials responsible for transportation systems in large cities are frequently criticized for failing to solve traffic jam. But is traffic jam a sign of failure? Long queues at restaurants or theater box offices are seen as signs of success. Should transportation systems be viewed any differently? I think we should recognize that traffic jam is an unpreventable by-product of successful cities, and view the “traffic problem” in a different light. Cities exist because they promote social interactions and economic transactions. Traffic jam occurs where there are lots of people but limited spaces. Culturally and economically successful cities have the worst traffic problems, while decaying cities don’t have much traffic. New York and Los Angeles are America’s most crowded cities. But if you want access to major brokerage houses (经纪行), you will find them easier to reach in crowded New York than in any other large cities. And if your firm needs access to post-production film editors or satellite-guidance engineers, you will reach them more quickly through the crowded freeways of LA than through less crowded roads elsewhere. Despite traffic jam, a larger number and wider variety of social interactions and economic transactions can be made perfect in large, crowded cities than elsewhere. Seen in this sight, traffic jam is an unfortunate consequence of prosperity, not a cause of economic decline and urban decay. So while we can consider traffic jam as increasing costs on the areas of big cities, the costs of inaccessibility (交通不便) in uncrowded places are almost certainly greater. There is no doubt that traffic jam brings the terrible economic and environmental damage in places like Bangkok, Jakarta, and Lagos. But mobility is far higher and traffic jam levels are far lower here in the US, even in our most crowded cities. That’s why, for now, we don’t see people and capital streaming out of San Francisco and Chicago, heading for cities like California, and Illinois. 56. We can conclude from the first paragraph that_______ . A. traffic jam and weather are the two factors preventing the development of the big city B. traffic jam seems to be very difficult to deal with C. if traffic engineers try their best, traffic jam can be solved D. public officials are always criticized for misusing their power 57. According to the passage, what’s the author’s opinion towards traffic jam? A. Traffic jam is unavoidable in any cities. B. Traffic jam is both a sign of failure and a sign of success. C. Traffic jam is one of the consequences of successful cities. D. Traffic jam is a cause of economic decline. 58. By saying “decaying” (in Para. 4), the writer probably means_______. A. declining B. developing C. rich and successful D. strong and healthy 59. According to this article, which statement about “New York” and “Los Angeles” is true?
第 5 页 共 14 页

学而思网校

www.xueersi.com

A. The traffic jam in the two cities has been worsened. B. New York and Los Angeles are the least successful cities in the US. C. It is easier to reach major brokerage houses in the two cities than in other cities. D. Despite the traffic jam in LA, you’ll find a satellite-guidance engineer more quickly there. B Clearly if we are to participate in the society in which we live, we must communicate with other people. A great deal of communicating is performed on a person-to-person basis by the simple means of speech. If we travel in buses, buy things in shops, or eat in restaurants, we are likely to have conversations where we give information or opinions, receive news or comment, and very likely to have our views challenged by other members of society. Face to face contact is by no means the only form of communication and during the last two hundred years the art of mass communication has become one of the dominating factors of contemporary society. Two things, above others, have caused the enormous growth of the communication industry. Firstly, inventiveness has led to advanced imprinting, telecommunications photography, radio and television. Secondly, speed has revolutionized the transmission (传输) and reception of communications so that local news often takes a back seat to national news, which itself is often almost eclipsed( 侵蚀) by international news. No longer is the possession of information confined to(只限于) a privileged minority. In the last century the wealthy man with his own library was indeed fortunate, but today there are public libraries. For years ago people used to flock to the cinema, but now far more people sit at home and turn on the TV to watch a programme that is being channeled into millions of homes. Communication is no longer merely concerned with the transmission of information. The modem communication industry influences the way people live in society and broadens their horizons by allowing access to information, education and entertainment. The printing, broadcasting and advertising industries are all involved with informing, educating and entertaining. Although a great deal of the material communicated by the mass media is very valuable to the individual and to the society of which he is part, the vast modem network of communications is open to abuse(滥用). However, the mass media are with us for better, for worse, and there is no turning back. 60.In the first paragraph the writer emphasizes the setting. A. nature B. limitation 61.It is implied in the passage that C. creativity . of face-to-face contact in social D. usefulness

A. local news used to be the only source of information B. local news still takes a significant place C. national news is becoming more popular D. international news is the fastest transmitted news 62.Which of the following statements is NOT true? A. Possessing information used to be a privilege. B. Public libraries have replaced the private completely. C. Communication means more than transmission.
第 6 页 共 14 页

学而思网校

www.xueersi.com
.

D. Information influences ways of life and thinking. 63.From the last paragraph we can infer that the writer is A. indifferent to the harmful influence of the mass media B. happy about the flexible changes in the mass media C. pessimistic about the future of the mass media D. concerned about the wrong use of the mass media C

Tell our story, make your mark Havering is one of London’s largest towns. It is a place of contrasts, from the shopping and nightlife of Romford to the cultural quarter of Hornchurch; from the industrial Thames riverside in Rainham to the ambitious regeneration(复兴) project in Harold Hill. The London Borough of Havering has a great story to tell, and we’re looking for the right people to tell it. Campaigns and Marketing Manager A creative strategist(战略家) is needed to plan and deliver campaigns that change behaviour across the town and form Havering’s reputation beyond its borders. Media Manager An experienced professional is required, who fully understands how the news media works and works well under pressure. You will manage a team of three, as well as our media message. Communications Business Manager As a senior member of the communications team, you will be part salesperson and part business strategist, with wide-ranging power to increase our commercial potential as much as possible and save taxpayers’ money. Senior Media Officers Two experienced persons are needed to turn the stories that we talk about into the stories that everyone is talking about. Community Newspaper Journalist (12month contract at the beginning) Our community newspaper, Living, is being expanded as an energetic publication once every two weeks. We need an editor and a journalist or writer who produces brilliant copy, even against the tightest deadlines. Pay & grading award are yet to be decided for all posts. Full details are available on our website. For an informal conversation about these positions, please contact Mark Leech, Head of Communications, by calling 01708 434373. Any disabled applicants, meeting the necessary standards set out in the profile(简介) for a job, will be guaranteed an interview. Please apply online via the Council's website at www.havering.gov.uk or contact the Recruitment Team at 01708 433039. Closing date for completed applications is Friday, 18th April 2008. Interviews will be scheduled for the week beginning 28th April 2008. 64. Havering is in need of high-level personnel ________. A. to tell stories B. to make it known C. to understand how news media works D. to plan and deliver campaigns 65. The underlined word “contrasts” in the first paragraph means_______. A. differences B. similarities C. interests D. achievement 66._________ has to be a salesperson, drawing business plan s at the same time.
第 7 页 共 14 页

学而思网校

www.xueersi.com

A. Community Newspaper Journalist B. Senior Media Officers C. Campaigns and Marketing Manager D. Communications Business Manager 67. We can learn from the passage that _________. A. disabled applicants will be guaranteed an interview B. all the applicants will be interviewed on 28th April 2008 C. applicants should hand in the application forms before 18th April 2008 D. applicants can talk with Mark Leech about the position on the website D Lucky is the man who has no “skeleton in his closet.” When a man has done something in his life that he is ashamed of, that he wants to hide, he is said to have a “skeleton in his closet.” Some people may have more than one skeleton. As we have noted many times, it is hard to find out how these expressions begin. Sometimes, we get some hard facts. But more often we have to depend on guesswork. And that is true of this phrase, which came from England. Before 1832, English law did not permit a doctor to cut open a dead human body for scientific examination, unless it was the corpse(尸体) of an executed(处决) criminal. But when it became legal, more and more doctors demanded skeletons for a more scientific study of medicine. It was helping in the advance of modern medicine. The demand had become so strong that men began to rob tombs and sell skeletons to doctors at high prices. We are told that a doctor would usually buy just one skeleton for scientific study. It became very important in his work. But he had to keep it hidden because most people objected to keeping such a thing. As a rule, the doctor keep his skeleton in some dark corner where it could not be seen, or hide it in a closet. After a time, people began to suspect every doctor of hiding a skeleton in the closet. From this suspicion, the phrase“a skeleton in the closet”took on a broader, more general meaning: to describe anything that a man wanted to keep others from discovering. It could be proof of a criminal act, or something much less serious. Well, that is one theory. One writer, however, believes that the phrase might have come from something that really happened. It is his guess that a hidden closet in some old English country home may have turned up a real skeleton, clear proof of some old family shame or crime. Well, one man's guess is as good as another. But this sounds like a story by the great French novelist, Balzac. Balzac tells us of a man who suspected his wife of having a lover. The husband comes home by surprise. But she hears him and quickly hides her lover in the closet of her bedroom. He enters her room and asks her if she is hiding her lover. He says he will not open the door to the closet if she promises him there is no one there; He will believe her. She answers firmly that she is not hiding anyone in the closet. The husband then begins to build a solid brick wall against the closet. His wife watches, knowing that her lover will never come out alive. But she will not change her story and admit her guilt. 68. Which of the following situations is now suitable for using the phrase “skeleton in the closet”? A. You have stolen something precious and hide them in the closet. B. You are a doctor and have to keep a skeleton for research. C. If you have cut open a dead human body for scientific examination you should keep the skeleton secret.
第 8 页 共 14 页

学而思网校

www.xueersi.com

D. You have done a crime or done something foolish, but you want to keep others from discovering it. 69. Which of the following is right according to the text? A. In the 19th century, doctors realized the importance of anatomy (解剖) in the development of medicine. B. The doctors of the ancient times liked to collect as many skeletons as possible C. The thieves stole skeletons from tombs in order to help the doctors. D. It is legal that corpses of anybody are cut open for scientific examination in history. 70. From the story Balzac told we know that the wife's lover must have become ______. A. a corpse B. a phrase C. a skeleton D. a story 第Ⅱ卷(非选择题 两部分 共 35 分) 第四部分【2012 届·江苏省南京市金陵中学高三第一学期期中考试】任务型阅读(共 10 小 题;每小题 1 分,满分 10 分) 请认真阅读下列短文,并根据所读内容在文章后表格中的空格里填入最恰当的单词。 注意:每个空格只填 1 个单词。 While many Americans hope the new stimulus(刺激) package will provide some relief in the year ahead, many who were recently laid off or are facing layoffs are looking for a more immediate solution, such as a new job. But, according to Josh Klapow, clinical psychologist at the University of Alabama Birmingham School of Public Health, a clear mind is the first step to finding a new job. “After a job loss, a person’s memory and concentration can be weakened. Within the first 24 hours of being laid off, the best thing to do is doing nothing,” said Klapow. “I encourage people to just cool it.” According to Klapow, many people tend to over-think their situation, which may lead to anxiety, and difficult sleeping and concentrating. Instead of letting your thoughts race, Klapow suggests writing a list of tasks. “Write down everything you think you may need to do, then make a list,” he said. “It gets your thoughts out of your head and onto a piece of paper.” Once your mind is clear, and the list is in front of you, you can start from the top and do one thing at a time, he said. Not having to prepare for work in the morning may no longer be an excuse to watch the morning hours tick away from under the covers. Staying in bed allows anxiety and guilt to build up within oneself, he said. Getting a start to the day keeps away the negative thoughts associated with losing a job, and allows you to work on applying of other positions and getting things done. Getting up early may not seem appealing if there isn’t much to do. Taking part in activities or taking on projects that would have previously cut into work hours is a good way to stay positive. Activities can include exercising, volunteering, or attending career fairs. These can not only improve your emotional well-being, but also help you discover opportunities you may not have found if you stayed at home. “We have the tendency to think of problems as permanent, but they always get resolved in the end,” said Klapow. “The important thing is for a person not to go downhill and stay there.”
第 9 页 共 14 页

学而思网校

www.xueersi.com

Laughter is the best medicine, as the saying goes. And although laughter may not bring a nation out of a recession(经济衰退), it can bring about a positive outlook. According to Klapow, laughing can improve your physiological(生理的) response to losing a job.

第五部分 【2012 届· 江苏省南京市金陵中学高三第一学期期中考试】 书面表达 (满分 25 分) 请根据下列两幅图写一篇短文,短文内容应包括以下几个要点: ①妈妈阻止儿子去扶摔倒的女孩; ②儿子对于倒了的油瓶置之不理。 ③写作时要适当地发挥,语言连贯,要写出妈妈的惊诧,还要写自己对此幅漫画的感受 和观点。 ④词数:120 左右。 注意:开头第一句已经在答卷中写好,不计入总词数。

第 10 页 共 14 页

学而思网校

www.xueersi.com

高三英语期中考试参考答案: 听力:1.C 2.B 3.A 4.C 11.C 12.B 单选:21-25 AACCA

5.A

6.C

7.B

8.A

9.C

10.B

13.B 14.C 15.C 16.A 26-30 CBBDB

17.C 18.A 19.B 20.B 31-35 ABAAB

完形:36-40 DCDBC 41-45 AAABD 46-50 BCACC 51-55 BADBC 阅读:56-59 BCAD 60-63 DABD 64-67 BADC 68-70 DAC 任务型阅读 71. mind 72 . morning 73. Laugh 74. weaken 75.calm/cool 76. situation /anxiety 77. increases/strengthens 78. opportunities/chances 79. medicine 80. response 书面表达: One possible version: As can be seen from the cartoons, it is a story about a bad example of family education. In the first picture, a boy was trying to help a girl who fell over on the ground while his Mom persuaded him not to do so, saying “Don’t do that, otherwise others would think it was you who knocked her known”. In the second picture, the boy was seen sitting leisurely with an oil bottle lying on the ground besides his feet. Mom was greatly shocked by the explanation from the boy: “If I had lifted the oil bottle, you would think that it was me who brought it down.” I disagree with what the mother did in the story. As we all know, parents are the first teachers. I think parents should not only care for their children's health, but their minds. They should let their children know it's a pleasure to help others who are in trouble.

英语听力试题
第一节 1. W: What do you think we need to buy for our new kitchen? M: We’ve got a fridge and a dinner table already, we needs some chairs. 2. M: I like to stay two nights, please. W: Do you want full board or half board? M: What’s the difference? W: Full board includes all meals and half board includes just breakfast and dinner. 3. M: Shouldn’t we invite Cathy to the party tonight?
第 11 页 共 14 页

学而思网校

www.xueersi.com

W: Invite Cathy? She is the one who is complaining whole thing. 4. M: Did you sa y you were driving to town this morning? W: Yes, I have to draw some money from the bank to pay my bookstore bills. 5. M: What are yo u working on so hard? W: An article for the newspaper, if I am late, it won’t get printed until next week.

第二节 6-7 M: Excuse me, I think you are in my seat. W: Sorry, but it says 7A on my boarding card. M: Oh, uh, right, I asked for window seat, you see. W: yes, so did I, what’s your seat number? M: Let’s see, oh, it’s 8A. W: Yes, I guess you are in the seat behind me. M : Oh, yes, sorry about that. 8-9 M: Can I help you? W: Yes, how mush are these T-shirt s? M: They are 12 dollars 50 cents each. W: I like the green one, but it isn’t big enough. Have you got larger size? M: Just a minute. No, I am sorry, we haven’t. What about the black one? W: No, it is too dark, I prefer something lighter, yellow or pink? M: How about the pink one? W: That’s nice, I will take it. M: That’s 12 dollars 50cents then. W: Here you are. 10-12 W: So how long have you been living in London? M: A couple of years. How long have you been working here? W: Only a few months. I moved down here for the job. There is no work for me where I came from. M: Where did you come from then? W: I came from a small village called Arnside near Lancaster a year ago. There is nothing to do there, so I moved to Lon don. M: Do you enjoying working here in this restaurant? W: Very much so.

第 12 页 共 14 页

学而思网校

www.xueersi.com

13-16 M: I am sure you’ve noticed a lot of things that are different about our school. W: Oh, yes, in the United States, we don’t have to carry a big school bag with us like you do. M: Why is that? W: We have a locker of our own which is a small box with a lock within textbooks and our personal things in it. I just bring a day pack to school. M: A day pack? W: Yes, it is a small bag which you carry on your back. M: What do you carry in it? W: My notebooks, or a few books for homework. M: That’s convenient. Is the re anything else you’ve noticed about our school? W: Yes, I am surprised that everyone is so silent in class. M: What do you mean? W: Well, we usually ask questions about exams, homework or textbooks on the first day of the school year. The teachers like such questions. M: So you thought it different. W: Yes, I expected to see a lot of discussions in class, because we learned that way in the United States. M: I see, that would be a good topic for our school newspaper for the fist month of the term. Nice talking with you. See you around. Bye. W: Bye.

17-20 W: Good morning, everybody. Today for our writing class, we are glad to have Mr. Henry Stone with us. A well-known writer in this country, he is going to share with us his writing experiences. Now, Henry, please tell us how you find so many interesting things for your stories. M: Ok, I watch people a lot, I do that when I travel, I have been to many countries such as Britain, Italy, and Sweden. So I spent a lot of time at the airports, while waiting for my flights, I watch people passing by and start my imagination. For example, the other day when I was waiting for my flight to G reece, I saw a couple, they were buying magazines at that moment, they were not wearing business clothes, but the man was carrying a suitcase, every few seconds, the women looked around, I wondered someone was following them. Perhaps they were running away and, you know, this reminded me of a story in the newspaper that day: a banker stole one million ponds a week before and disappeared with his wife, there was a picture of them in the paper, the couple really looked like the thieves, maybe I should stop them. Just then, I saw them say goodbye to each other. And the women walked away. Well, sometimes I make mistakes like that, but I find things like that very useful for my writing,

第 13 页 共 14 页

学而思网校

www.xueersi.com

全 品中考网

第 14 页 共 14 页


更多相关文档:

江苏南京市金陵中学2011-2012学年高三第一学期期中考试英语试题-带详细解析答案

江苏南京市金陵中学2011-2012学年高三第一学期期中考试英语试题-带详细解析答案_英语_高中教育_教育专区。金陵中学2011/2012学年第一学期高三年级期中考试 英语试题 ...

2011-2012学年第一学期期中考试英语试卷

2011-2012 学年第一学期期中考试英语试卷 七年级 英语 I 听力试题(共 20 分...江苏省南通中学2011—20... 13页 5下载券 重庆市沙坪坝区2011-201... 10...

金陵中学高三期中考试2012[1].12

金陵中学高三期中考试2012[1].12_高三英语_英语_高中教育_教育专区。金陵中学 2013 学年度第一学期高三英语考试试卷本试卷分第Ⅰ卷(选择题)和第Ⅱ卷(非选择题)...

江苏省南京市金陵中学2013-2014学年度高一第一学期期中考试英语试卷

江苏省南京市金陵中学2013-2014学年度高一第一学期期中考试英语试卷_高一英语_英语...提示词语: junk food 好吃但不利于健康的食品 snacks 各种零食 2012.7 2013.9...

20112012学年第一学期期中考试英语试卷

2011-2012 学年第一学期期中考试英语试卷 七年级 英语 I 听力试题(共 20 分)一、根据你所听到的内容,选择正确答案: (听两遍) (5 分) ((( ( ( ( ( ...

20112012学年第一学期期中考试英语试卷

2011-2012 学年第一学期期中考试英语试卷 七年级 英语 I 听力试题(共 20 分)一、根据你所听到的内容,选择正确答案: (听两遍) (5 分) ((( ( ( ( ( ...

20112012学年第一学期期中考试英语试卷

2011-2012 学年第一学期期中考试英语试卷 七年级 英语 I 听力试题(共 20 分...江苏南京市金陵中学2011... 14页 5下载券 瑞安中学2012学年第一学... 暂无...

江苏省南京市金陵中学2015届高三英语上学期期中试题牛津译林版

江苏省南京市金陵中学2015届高三英语学期期中试题牛津译林版_英语_高中教育_教育专区。江苏省南京市金陵中学2015届高三英语学期期中试题牛津译林版 本试卷共 120分...

江苏省南京市金陵中学2011-2012学年高一下学期期中考试 英语试题(扫描版)

江苏省南京市金陵中学2011-2012学年高一下学期期中考试 英语试题(扫描版) 隐藏>> 书利华教育网 分享到: X 分享到: 使用一键分享,轻松赚取财富值, 了解详情...
更多相关标签:
高三第一学期期中考试 | 海淀高三第一学期期中 | 2016高三第一学期期中 | 高三数学第一学期期中 | 南京市金陵中学 | 南京市金陵职业大学 | 南京市金陵科技学院 | 南京市金陵小学 |
网站地图

文档资料共享网 nexoncn.com copyright ©right 2010-2020。
文档资料共享网内容来自网络,如有侵犯请联系客服。email:zhit325@126.com