当前位置:首页 >> 幼儿读物 >> 高中英语―倒装句专项练习(附答案).

高中英语―倒装句专项练习(附答案).


高中英语—倒装句专项练习(附答案)
1、 that we all went out, lying in the sun. A.The weather so fine was B.So fine was the weather C.So the weather was fine D.So was fine weather 2、Under his arm a pair of shoes which he had bought from the shop a few days before. A.is B.are C.was D.were 3、 who had arrested him three times for carrying drugs. A.Before George stood the policeman B.Before George the policeman stood C.Before the policeman stood George D.Before George did the policeman 4、Then we had been looking forward to . A.came the hour B.the hour came C.comes the hour D.the hour is coming 5、Only when he started to explain the reason for this. A.she realized B.did she realize C.she had realized D.had she realized 6、 succeed in doing anything. A.Only by working hard we can B.By only working hard we can C.Only by working hard can we D.Only we can by working hard 7、Not for a moment the truth of your story. A.he has doubted B.he doubts C.did he doubt D.he did doubt 8、Nowhere else in the world cheaper tailoring than in Hong Kong. A.a tourist can find B.can a tourist find C.a tourist will find D.a tourist has found 9、Hardly when the bus suddenly pulled away. A.they had got to the bus-stop B.they got to the bus-stop C.did they get to the bus-stop D.had they got to the bus -stop

10、Mary doesn’t speak French, and does Joan. A.not B.neither C.either D.so 11、—Do you know Jim quarrelled with his brother? —I don’t know, . A.nor don’t I care B.nor do I care C.I don’t care neither D.I don’t care also 12、Not until the early years of the 19th century what heat is. A.man did know B.man knew C.didn’t man know D.did man know 13、After that we never saw her again nor from her. A.did we hear B.we heard C.had we heard D.we have heard 14、John won the first prize in the contest. . A.So he did. B.So did he. C.So he did, too. D.So did he, too. 15、 ,he doesn’t study well. A.As he is clever B.He is as clever C.Clever as he is D.As clever he is 16、You can never use my tape recorder. time should you touch that machine. A.At no B.At any C.Any D.No 17、Scarcely the room the phone rang. A.I had entered…when B. Had I entered…then C. had I entered…when D. have I entered…when 18、Only save his life. A.can the doctor B.the doctor can C.will the doctor D.could the doctor 19、Hardly anybody the boy , because he is rude. A.does like B.likes C.do like D.like 20、So well that the teacher praised her. A.she had done her homework B.her homework had been done C.did she do her homework D.she did her homework

21、Only when to know him will you get along with him. A.do you come B.will you come C.you come D.you will come 22、Out , gun in hand. A.did he rush B.rushed he C.he rushed D.had he rushed 23、He had promised me to come to the party ,and . A.so did he B.so he did C.so he would D.so would he 24、Into the sky the light blue smoke. A.went up B.up went C.did go up D.had gone up 25、Little about his own life at the meeting. A.did he talk B.he talked C.he was talking D.had he talked 26、Under no circumstances first use nuclear weapons. A.will China B.China will C.does China D.do China 27、 taken that examination, she could have passed it . A.Were she B.Had she be able to C.If she would have D.Had she 28、 tomorrow , we would put off the match till next Monday. A.Should it rained B.Were it to rain C.If it would rain D.Had it rained 29、Look, here . A.Mr. Brown comes B. does Mr. Brown come C. comes Mr. Brown D.Mr. Brown has come 30、Often us good advice. A.did she give B.she did give C.she gave D.she has given 31、Not until I began to work how much time I had wasted. A.didn’t I realize B.did I realize C.I didn’t realize D.I realize 32、Little about his own safety , though he was in great danger himself.

A.does he care B.did he care C.he cares D.he cared 33、 began our new lesson. A.But B.Thus C.Such D.So that 34、By no means look down upon the poor. A.we should B.we should not C.do we D.should we 35、Only when 30 years old to learn English. A.was he , did he begin B.he was , he began C.was he , he began D.he was ,did he begin 36、Not once their plan. A.did they change B.they changed C.changed they D.they did changed 37、“It’s very hot today.”“ .” A.So it is B.So is it C.So does it D.So it does 38、A fish needs water and without water it will die. A.So does a man B.So will a man C.So it is with a man D.So is it with a man 39、They arrived at the farmhouse, in front of which . A.sat a small boy B.a small boy sat C.is sitting a small boy D.a small boy sitting 40、Society has changed and in it . A.so have the people B.so the people have C.the people have so D.have the people so 1、B 2、C 3、A 4、A 5、B 6、C 7、C 8、B 9、D 10、B 11、B 12、D 13、A 14、A 15、C 16、A 17、C 18、B 19、B 20、C 21、C 22、C 23、B 24、A 25、A 26、A 27、D 28、B 29、C 30、A 31、B 32、B 33、B 34、D 35、D 36、A

37、A 38、C 39、A 40、A


更多相关文档:

高中英语—倒装句专项练习(附答案)..doc

高中英语—倒装句专项练习(附答案). - 高中英语倒装句专项练习(附答案) 1

高中英语倒装句专项练习(附答案).doc

高中英语倒装句专项练习(附答案) - 高中英语倒装句专项练习 1、 that

高中英语语法倒装句讲解及练习(附答案).doc

高中英语语法倒装句讲解及练习(附答案) - 高中英语语法专项倒装句 高中英语倒装句 倒装句分为全部倒装和部分倒装 1 全部倒装 全部倒装是只将句子中的谓语...

高中英语倒装句专项练习(附答案).doc

高中英语倒装句专项练习(附答案) - 高中英语倒装句训练检测 1、So wel

高中英语语法倒装句讲解及练习(附答案).doc

高中英语语法倒装句讲解及练习(附答案) - 高中英语倒装句 倒装句分为全部倒装和

高中英语倒装句练习题及答案.doc

高中英语倒装句练习题及答案 - 高中英语倒装句练习题 1. ___can you

高中英语倒装句练习及答案.doc

高中英语倒装句练习及答案 - 倒装句 知识要点: 1、倒装句(Inversion

高中英语倒装句练习及答案.doc

高中英语倒装句练习及答案 - 倒装句 知识要点: 1、倒装句(Inversion

高中英语倒装句专项练习(附答案).doc

高中英语倒装句专项练习(附答案) - 高中英语倒装句专项练习(附答案) 1、

高中英语语法倒装句讲解及练习(附答案).doc

高中英语语法倒装句讲解及练习(附答案)_英语_高中教育_教育专区。高考_百度文库

【高考必备】高中英语倒装句练习题(附答案)..doc

【高考必备】高中英语倒装句练习题(附答案). - 高考英语倒装句 1. Not

高中英语倒装句练习及答案.doc

高中英语倒装句练习及答案 - 倒装句 知识要点: 1、倒装句(Inversion

高中英语倒装句练习及答案修正版.doc

高中英语倒装句练习及答案修正版 - 倒装句 知识要点: 1、倒装句(Invers

高中英语倒装句专项练习(附答案).doc

高中英语倒装句专项练习(附答案) - 高中英语倒装句专项练习(附答案) th

高中英语语法倒装句讲解及练习(附答案)..doc

高中英语语法倒装句讲解及练习(附答案). - 倒装句 英语最基本的语序是主语在前

英语倒装句讲解和练习附答案.doc

英语倒装句讲解和练习附答案_英语_高中教育_教育专区。一、全部倒装 全部倒装是...正常语序的结构是 主语+谓语‖,倒装语序为谓 语(或谓语的一部分)+主语。 ...

高中英语倒装句练习及答案.doc

高中英语倒装句练习及答案 - 倒装句 知识要点: 1、倒装句(Inversion

英语倒装句精讲及习题(附答案).doc

英语倒装句精讲及习题(附答案)_英语_高中教育_教育专区。初高中语法模块,倒装句专练 倒装英语句子的自然语序是主语在前,谓语动词在后。把谓语动词放在主语之前,...

高中英语语法倒装句讲解及练习(附答案).doc

高中英语语法倒装句讲解及练习(附答案) - 倒装句 英语最基本的语序是主语在前,

高中英语倒装句练习及答案.doc

高中英语倒装句练习及答案 - 倒装句 知识要点: 1、倒装句(Inversion

更多相关标签:
网站地图

文档资料共享网 nexoncn.com copyright ©right 2010-2020。
文档资料共享网内容来自网络,如有侵犯请联系客服。email:zhit325@126.com