当前位置:首页 >> 高三英语 >> 2019-2020学年北师大版英语必修4:Unit11Lesson1WorldNews课后巩固提升含答案

2019-2020学年北师大版英语必修4:Unit11Lesson1WorldNews课后巩固提升含答案

Warm-up & Lesson 1 World News

课后篇巩固提升

一、根据句意及首字母或汉语提示完成句子

1.As high school students,we should care about c 答案 current

affairs.

2.We find that the television and the radio gave rise to far fewer complaints than the printed

(传媒).

答案 media

3.Many African women,for the reason of

(贫穷),have no chance to get education.

答案 poverty

4.The r

of economic system in our country has greatly improved the standard of

people’s life. 答案 reform

5.Barbara made an a

for a job as a nurse.

答案 application

6.Darwin’s main work,The Origin of Species,was

答案 published

(出版) in November,1859.

7.The police were trying their best to look for some e

about this murder.

答案 evidence

8.My back is so

(疼痛的) that I cannot stand upright any more.

答案 painful

9.The fans were well behaved,and the game was played without any i

.

答案 incident

10.What d

the teacher most was that most of his students did well in the recent

test. 答案 delighted
二、语法填空

1.After breakfast the next morning,they spent an hour discussing

(politics)

affairs. 答案 political

2.It must be 答案 painful

(pain) for you to tell her about the accident.

3.The manager demanded that the workers (should) work extra hours to complete the task ahead

time. 答案 of

4.It is our belief that improvement in health care will lead

a stronger and more

prosperous economy. 答案 to

5.We should make a 答案 distinction

(distinct) between right and wrong.

6.The 答案 announcement

(announce) was heard by millions of radio listeners this morning.

三、完成句子:阅读下列各小题,根据括号内的汉语提示,用句末括号内的英语单词 完成句子

1.

(据宣布) that smoking would not be allowed in

the building the next day.(announce)

答案 It was announced 2.I’d be

(乐意告诉)you more about our work if

you have the time.(delighted)

答案 delighted to tell

3.There were reports that some people had been

(被

阻止投票) in the election.(prevent) 答案 prevented from voting

4.The kids are

(期盼)their vacation—they’ve never

been to California before.(forward)

答案 looking forward to
5.Fortunately,she was able to describe the attacker 答案 in detail
四、单句改错

(详细地).(detail)

1.What does the “F” in “John F.Kennedy” stand with?

答案 with→for 2.The Red Cross is a large organization with members all over world.

答案 over 后加 the 3.That was what it came down to then:he was not prepared to helping us.

答案 helping→help
五、阅读理解
导学号 76234011 Since the 1970s,scientists have been searching for ways to link the brain with computers.Brain-computer interface(BCI)technology could help people with disabilities send commands to machines. Recently,two researchers,Jose Millan and Michele Tavella from the Federal Polytechnic School in Lausanne,Switzerland,demonstrated(展示) a small robotic wheelchair directed by a person’s thoughts. In the laboratory,Tavella operated the wheelchair just by thinking about moving his left or right hand.He could even talk as he watched the vehicle and guided it with his thoughts. “Our brain has billions of nerve ceils.These send signals through the spinal cord(脊髓) to the muscles to give us the ability to move.But spinal cord injuries or other conditions can prevent these weak electrical signals from reaching the muscles,” Tavella says.“Our system allows disabled people to communicate with external world and also to control devices.” The researchers designed a special cap for the user.This head cover picks up the signals from the scalp(头皮) and sends them to a computer.The computer interprets the signals and commands the motorized wheelchair.The wheelchair also has two cameras that identify objects in its path.They help the computer react to commands from the brain.

Prof.Millan,the team leader,says scientists keep improving the computer software that

interprets brain signals and turns them into simple commands.“The practical possibilities that BCI

technology offers to disabled people can be grouped in two categories:communication,and

controlling devices.One example is this wheelchair.”

He says his team has set two goals.One is testing with real patients,so as to prove that this is a

technology they can benefit from.And the other is to guarantee that they can use the technology

long periods of time.

1.BCI is a technology that can

.

A.help to update computer systems

B.link the human brain with computers

C.help the disabled to recover

D.control a person’s thoughts 答案 B 解析 细节理解题。根据第一段可知,自 20 世纪 70 年代以来,科学家一直寻找能将人脑与电脑 相连的途径。BCI 技术能帮助残疾人向机器发送指令。故此处 B 项正确。而 C 项只是部分 正确,虽然 BCI 技术能帮助残疾人,但却不能帮他们康复。

2.How did Tavella operate the wheelchair in the laboratory?

A.By controlling his muscles.

B.By talking to the machine.

C.By moving his hand.

D.By using his mind. 答案 D 解析 细节理解题。根据第三段可知 Tavella 只是想想动左右手就能操作这个轮椅,甚至当他 观察这台机器时就能进行交流,也能用他的思想指导机器人工作。因此机器人是在人脑的思 想支配下进行工作的。故 D 项正确。

3.Which of the following shows the path of the signals described in Paragraph 5?

A.scalp→computer→cap→wheelchair

B.computer→cap→scalp→wheelchair

C.scalp→cap→computer→wheelchair

D.cap→computer→scalp→wheelchair 答案 C 解析 细节理解题。根据第五段可知,首先研究人员为用户设计了一种特殊的帽子,它会捕捉头 皮发出的信号并将其传给电脑。电脑将这些信号进行分析翻译,给轮椅发出指令。机器人轮 椅装有两部摄像头能识别信号路径中的物体,从而帮助电脑对人脑的指令作出反应。故此处 C 项正确。

4.The team will test with real patients to

.

A.make profits from them

B.prove that the technology is useful to them

C.make them live longer

D.learn about their physical condition 答案 B 解析 推理判断题。根据最后一段第二句“One is testing with real patients,so as to prove that this is a technology they can benefit from.”可知,在患者身上进行实验是他们团队工作的一个目标, 旨在证明这项技术对他们有益。故正确答案为 B 项。

六、七选五阅读理解

1.

Being angry doesn’t really solve much,but what people do when they feel angry is

important.The goal is to calm down and try to solve what is bothering you.This is hard for some

kids and adults,too.Instead of calming down,some kids might keep getting more and more upset

until they explode(爆发)like a volcano(火山)!

2.

Their anger might be so strong that they lose control of their temper(脾气).They

may act in ways unacceptable and hurtful.People may say that someone has trouble controlling

their temper.3.

Some kids might get so angry that they scream at their parents,break something,or even

worse,hit their brothers or sisters.4.

However,it’s not OK for a kid to do any of those

things.Kids don’t want to act in this way,but sometimes angry feelings can be hard to manage.So

what to do?

Well,the good news is that kids don’t just have to keep making the same mistakes over and

over again.5.

Imagine your temper as a puppy(小狗) inside you that needs some

training.The puppy is not bad—it will probably turn out a great dog.It just needs to learn some

rules because,right now,that puppy is causing some problems to you.

A.You can train your temper.

B.You don’t want to cause trouble.

C.Everybody gets angry sometimes.

D.Some kids get angry more often or more easily than some other kids.

E.Kids should be allowed to express their feelings,even angry ones.

F.In fact,they usually mean that a kid behaves badly when feeling angry.

G.Instead of thinking of the person you’re angry with,think of something else. 答案 1~5 CDFEA

七、语篇填空

We all have our own ways of 1.

(share) our life experiences with others.

Photographers use cameras,artists use brushes,musicians use songs and writers use stories.

Spencer Johnson’s story Who Moved My Cheese?shows that changes exist in our life.Life

changes and so we do.We must change ourselves to face the 2.

(change)

environment,or we will fail.

Just look at the cycle of the 3.

.Trees bud(发芽)in spring and in summer their

leaves turn green.In autumn,their leaves start to fall onto the ground.4.

winter

arrives,there are no leaves on trees.Next spring the cycle 5.

(begin)again.Since we

know there are cycles in nature,we can prepare for them.We know it is colder in winter and hotter

in summer,so we can dress 6.

(proper).

7.

we accept the cycle of the seasons,we should also accept the changes in our

life.

We can prepare 8.

(we) for changes by 9.

(become)more

flexible.We can regard the changes in our life as chances.As we keep 10.

(change)

ourselves,we can keep up with the changes in our life. 答案 1.sharing 2.changing 3.seasons 4.When 5.begins 6.properly 7.Since

8.ourselves 9.becoming

10.changing


友情链接:学习资料共享网 | 兰溪范文 | 伤城文章网 | 酷我资料网 | 省心范文网 | 海文库
| 夏兰阅读之家 | 湛芳阅读吧 | 芸芸聚合阅读网 | 小雨中文吧 | 采莲中文阅读平台 | 晏然中文看书网 | 浩慨阅读小屋网 | 碧菡阅读平台 | 采南中文网 | 星星小说阅读网 | 子怀平台 | 霞姝中文阅读之家 | 妞妞阅读吧 | 密思阅读家 | 希月阅读吧 | 海女中文阅读吧 | 俊迈中文阅读网 | 婉秀中文网 | 湘君看书网 | 隽雅阅读网 | 希彤阅读之家 | 阳煦阅读吧323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 644
网站地图

文档资料共享网 nexoncn.com copyright ©right 2010-2020。
文档资料共享网内容来自网络,如有侵犯请联系客服。email:3088529994@qq.com