当前位置:首页 >> 英语 >> 2018-2019学年最新人教版高中英语必修五Unit5单元测试卷三及答案解析-精编试题

2018-2019学年最新人教版高中英语必修五Unit5单元测试卷三及答案解析-精编试题

单元测试卷(三) (时间:100 分钟;满分:120 分) Ⅰ.阅读理解(共 15 小题;每小题 2 分,满分 30 分) A We don't know how different our future will be in the future.We can only try to imagine it. At first we think about human relationship.In the year 2050,we will use computers almost every day.We will be making new friends through the Internet—even our husbands or wives will be met in this way.It will be much faster and easier for us.On the other hand, our relationships with people won't be as important as they are today—we will feel a little lonely. Computers will also help us in many other activities in 2050.For example , they will be used by the children at school to make their learning easier.In addition , there will be much more other machines which will play a similar role as computers,like robots which will do the housework for us. Spending holidays will also be completely different.Traveling to other planets or to the moon will be available for everyone.Means of transport will,of course,change,too.We will be using solar?powered cars,which will be much more environmentally friendly. We could expect that the faster technological progress would lead to a more polluted environment.But it isn't true.We will pay more attention to protecting the environment.And,scientists will probably find cures for many dangerous diseases , like cancer or AIDS.Therefore , our surroundings as well as health will be in better condition. Although we can't predict the exact changes which will be made in the world , we often think about them.We worry about our and our children's future; we have expectations, hopes as well as fears.But I think we should be rather optimistic about our future.We should be happy and believe good things will happen. 【语篇解读】 未来的生活会是什么样子的?大胆去想象吧! 1.Why will people probably feel a little lonely in 2050? A.Because the number of people will become much smaller. B.Because there will be less face?to?face communication. C.Because people won't like making friends with each other. D.Because people won't communicate with each other much often. 【解析】 细节理解题。根据第二段的内容可知,在 2050 年,人们主要通 过电脑进行交流,很少进行面对面的交流,人与人之间的关系也就淡薄了,因此 那时的人们会感到有点孤独。 【答案】 B 2.The third paragraph mainly tells us______. A.that computers will do all the things for human beings B.how people will use computers to communicate with each other C.that machines like computers and robots will help people a lot D.how people will use robots to do the housework 【解析】 段落归纳题。根据第三段的内容可知,计算机和机器人等会给人 类带来很大的帮助,故选 C。 【答案】 C 3.According to the passage,w

友情链接:学习资料共享网 | 兰溪范文 | 伤城文章网 | 酷我资料网 | 省心范文网 | 海文库
| 夏兰阅读之家 | 湛芳阅读吧 | 芸芸聚合阅读网 | 小雨中文吧 | 采莲中文阅读平台 | 晏然中文看书网 | 浩慨阅读小屋网 | 碧菡阅读平台 | 采南中文网 | 星星小说阅读网 | 子怀平台 | 霞姝中文阅读之家 | 妞妞阅读吧 | 密思阅读家 | 希月阅读吧 | 海女中文阅读吧 | 俊迈中文阅读网 | 婉秀中文网 | 湘君看书网 | 隽雅阅读网 | 希彤阅读之家 | 阳煦阅读吧323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 644
网站地图

文档资料共享网 nexoncn.com copyright ©right 2010-2020。
文档资料共享网内容来自网络,如有侵犯请联系客服。email:3088529994@qq.com