当前位置:首页 >> 其它课程 >> 【推荐K12】2017_2018学年七年级英语上册Unit1Myname’sGina综合测评新版人教新目标版

【推荐K12】2017_2018学年七年级英语上册Unit1Myname’sGina综合测评新版人教新目标版


Unit 1
(:100 :90 ) (20 )
., ()(5 )

1.

2.

3.

4.

5.

., (5 )

6.A.How do you do?

B.How are you?

7.A.It's Smith. B.It's Jenny. C.It's Jim.

8.A.My tel ephone number is 120-8978.

B.His telephone number is 120-8978.

C.Her telephone number is 120-8978.

9.A.Grace.

B.John.

C.Alice.

10.A.Hello, Kim. B.Goodbye, Kim.

C.Fine, thank you. C.You're welcome.

.,(5 )

11.What is the girl's name?

A.Lily.

B.Lucy.

C.Betty.

12.What is the boy's name?

A.Jack.

B.Bob.

C.Jim.

13.What is the boy's last name?

A.Green.

B.Brown.

C.Hand.

14.What is the girl's last name?

A.Brown.

B.Smith.

C.Hand.

15.What is the boy's telephone number?

A.330-1904.

B.347-9912. C.374-9912.

., (5 )
FIRST NAME: 16 LAST NAME: 17 TELEPHONE NUMBER:576-3689 FIRST NAME: 18 LAST NAME: 19 TELEPHONE NUMBER: 20





(80 )

.(10 )

21.--Is he Bill?

--

.His name is Bob.

A.Yes,he isn't B.No,he is C.Yes,he is D.No,he isn't

22.

Jenny.

name is Tom.

A.I'm;My

B.Her;My

C.I'm;His D.My;I'm

23.--What's his name?

--

.

A.His Li Yang B.Is Li Yang C.He is Li Yang

D.Is he Li Yang

24.--Nice to meet you.

--

A.I'm fine,thanks.

B.How are you?

C.Good morning. D.Nice to meet you,too.

25.This is a boy.His name is

.

A.Zhao Haitao B.Zhao HaiTao C.Zhaohaitao D.Zhao haitao

26.--What

four and five?

--

nine.

A.are;They are B.is;It's C.is;Its

D.are;It's

27.--

you Ka te Green?

--No, my name

Mary Green.

A.Is;am

B.Are;is

C.Are;am

D.Is;is

28.--What's her telephone number?

--

.

A.It's 786-1356 B.It's Jim@163.com

C.I'm 88567301 D.I'm Jenny

29.My name's Alex Cooper.Alex is my

name.Cooper is my

name.

A.first;last

B.last;first C.second;family

D.family;first

30.This is

ID card,but it's not

card.

A.a;your

B.an;you

C.an;your

D.a;you

.(15 )

A

My name i s Linda Miller.Linda is my 31 name.Miller is my family name.It is

also my 32 name.I'm an English girl.I like apples very much.

I have a sister. 33 name is Helen.She is a nice 34 .My parents 35

teachers.They love their students.

31.A.last

B.first

C.family

D.second

32.A.friend

B.last

C.second

D.first





33.A.Its 34.A.boy 35.A.a re

B.His B.girl B.is

C.Her C.man C.am

D.It D.girls D.be

B

Look at the nice girl.Her name 36 Mary Smith. 37 is a student. 38 is

39 last name and Mary is her 40 name.Her 41 number is 806-8027 and her ID

number 42 8283928655.Her mother 43 a worker.She and 44 mother look the

same.They are not tall(),but her father 45 tall.They're a happy family.

36.A.am

B.are

C.is

D.aren't

37.A.she

B.She

C.He

D.I

38.A.Mary

B.Smith

C.Mary Smith D.Smith Mary

39.A.her

B.she

C.she's

D.his

40.A.family

B.last

C.middle

D.first

41.A.phone

B.ID

C.bus

D.card

42.A.is

B.am

C.are

D.am not

43.A.are

B.is

C.am

D.aren't

44.A.her

B.Her

C.his

D.His

45.A.is

B.am

C.are

D.be

.(20 )

A

First name Dale Eric Jane Linda

Last name Brown Hand Smith Green

Telephone number 535-2375 278-1567 398-5117 281-9176

46.Smith is

last name.

A.Dale's

B.Eric's

C.Jane's

D.Linda's

47.What's Dale's telephone number?

A.398-5117.

B.278-1567. C.281-9176. D.535-2375.

48.

is Linda's last name.

A.Brown

B.Smith

C.Green

D.Hand

49.

boys are in the table ().

A.Two

B.Three

C.Four

D.Five

50.Which of the following is NOT true ()?

A.Dale's last name is Brown.





B.Hand is Eric's last name. C.Linda's telephone number is 281-9176. D.535-2375 is Jane's telephone number.

B

My name is Tom.I'm nine.This is my mother().Her name's Linda Johnson.Her

telephone number is 2819176.And this is my father( ).His name is Mike Johnson.His

phone number is 3586344.And this is my sister().What's her name?Her name is

Mary.Look!The boy is my brother() Nick.Mary is eight and Nick is six.

51.Mother is

.

A.Mary Johnson B.Mike Johnson C.Linda Johnson

D.Nick Johnson

52.Father's telephone number is

.

A.3586344

B.2819176

C.3856344

D.2189176

53.Mary is

.

A.six

B.nine

C.eight

D.seven

54.My brother is

.

A.Tom

B.Mike

C.Nick

D.J ohnson

55.My family name is

.

A.Johnson

B.Nick

C.Mike

D.Tom

.(5 )
A.It's my ID card. B.What's your telephone number? C.And K im is my first name. D.What's your name, please? E.Nice to meet you, too!
A:Hello!I'm Kim Brown.I'm your English teacher.56. B:My name is Li Ming, Miss Kim. A:Oh, no.Brown is my family name.57. B:Sorry, Miss Brown.Nice to meet you! A:58. B:My telephone number is 929-3123.59 . A:It's 278-7918.Oh, what's this? B:60. A:It's nice. B:Thank you.

.(5 )



,

A.
61 62

Name Tony Smith Gina Miller

Age 9 8

Teacher Miss Green Miss Brown

B. 63.The boy's first name is 64.The girl's first name is 65.The boy's telephone number is .

, and his last name is

.

, and her last name is

.

.The girl's telephone number is

.(10 )

Hi,I'm Mr.Black.Black is 66.

my first name.67.

(its) is

my family name.68.

( I ) first name is Mike.69.

(my) like

black and white.I like blue,70.

.Can 71.

(your) see 72.

jacket?And the jacket 73.

(be) blue.What 74.

( be) that?It

75.

(be) my telephone.It's blue,too.And you can call me at 322-5678.

.(5 )

76.Wha t's his QQ n

?

77.I don't know his t

number.

78.Cindy is my good f

.

79.Her l

name is Zhang.





80 .How are Grace a

Alice?

.(10 )
Jack, , : 25
First name:Jack Last name:Reed Tel:569-7811 Age:10 Sex ():boy

.1.F 2.C 3.G 4.E 5.D .6.C 7.B 8.B 9.B 10.C .11.B 12.A 13.B 14.C 15.A .16.Linda 17.Miller 18.Tony 19.Brown 20.644-2985 .21.D 22.C 23.C 24.D 25.A 26.B 27.B 28.A 29.A 30.C .31.B 32.B 33.C 34.B 35.A 36.C 37.B 38.B 39.A 40.D 41.A 42.A 43.B 44.A 45.A .46.C 47.D 48.C 49.A 50.D 51.C 52.A 53.C 54.C 55.A .56.D 57.C 58.E 59.B 60.A .61.Tony Smith--8--Miss Brown 62.Gina Miller--9--Miss Green 63.Tony;Smith 64.Gina;Miller 65.686-5028;199-6429 .66.not 67.It 68.My 69.I 70.too 71.you 72.a 73.is 74.is 75.is .76.number 77.telephone 78.friend 79.last 80.and . My name is Jack Reed.My first name is Jack.My last name is Reed.I'm a boy.I am 10 years old.My telephone number is 569-7811.



更多相关文档:

【推荐K12】2017_2018学年七年级英语上册Unit1Myname’....doc

【推荐K12】2017_2018学年七年级英语上册Unit1MynamesGina综合测评新版人教新目标版_其它课程_高中教育_教育专区。【推荐K12】2017_2018学年七年级英语上册Unit1...

【推荐K12】2017_2018学年七年级英语上册Unit1Myname’....doc

【推荐K12】2017_2018学年七年级英语上册Unit1MynamesGina单元综合测试题2新版人教新目标版 - Unit 1 Written test part 80 ...

【推荐K12】2017_2018学年七年级英语上册Unit1Myname’....doc

【推荐K12】2017_2018学年七年级英语上册Unit1MynamesGina单元综合测试题1新版人教新目标版 - Unit 1 Written test part 80 . ...

[K12配套]2017_2018学年七年级英语上册Unit1Myname’sG....doc

[K12配套]2017_2018学年七年级英语上册Unit1MynamesGina综合测评新版人教新目标版_其它课程_高中教育_教育专区。[K12 KK12 配套学习资料 Unit 1 综合测评 (...

[K12学习]2017_2018学年七年级英语上册Unit1Myname’sG....doc

[K12学习]2017_2018学年七年级英语上册Unit1MynamesGina综合测评新版人教新目标版_其它课程_高中教育_教育专区。[K12 小初高学习+K12 Unit 1 综合测评 (分数:...

[K12学习]2017_2018学年七年级英语上册Unit1Myname’sG....doc

[K12学习]2017_2018学年七年级英语上册Unit1MynamesGina单元综合测试题1新版人教新目标版 - 小初高学习+K12 Unit 1 单元测试题 Written test...

[K12配套]2017_2018学年七年级英语上册Unit1Myname’sG....doc

[K12配套]2017_2018学年七年级英语上册Unit1MynamesGina单元综合测试题1新版人教新目标版 - KK12 配套学习资料 Unit 1 单元测试题 Written te...

[k12精品]2017_2018学年七年级英语上册Unit1Myname’sG....doc

[k12精品]2017_2018学年七年级英语上册Unit1MynamesGina单元综合测试题2新版人教新目标版 - k12 精品 Unit 1 单元测试题 Written test pa...

...专用】2017_2018学年七年级英语上册Unit1Myname’sG....doc

【教育专用】2017_2018学年七年级英语上册Unit1MynamesGina单元综合测试题1新版人教新目标版 - 教育学习+K12 Unit 1 单元测试题 Written test p...

2017_2018学年七年级英语上册Unit1Myname’sGina综合测....doc

2017_2018学年七年级英语上册Unit1MynamesGina综合测评新版人教 - Unit 1 综合测评 (分数:100 分 时间:90 分钟) 第Ⅰ卷 听力部分(20 分) Ⅰ.听句...

2017_2018学年七年级英语上册Unit1Myname’sGina单元综....doc

2017_2018学年七年级英语上册Unit1MynamesGina单元综合测试题2新版人教新目标版 - Unit 1 单元测试题 Written test part (共 80 分) Ⅳ...

【配套K12】2018秋七年级英语上册Unit1Myname’sGina测....doc

【配套K12】2018七年级英语上册Unit1MynamesGina测试卷新版人教新目标版 - 小初高试卷教案类 第一单元测试卷 【同步听力】(25 分) Ⅰ.听对话,选择正确的...

[配套k12学习]2018年七年级英语上册Unit1Myname’sGina....doc

[配套k12学习]2018年七年级英语上册Unit1MynamesGinaSectionA备课资料新版人教新目标版 - 配套 K12 学习(小初高) Unit 1 My name’s Gin...

2017_2018学年七年级英语上册Unit1Myname’sGina学案5....doc

2017_2018学年七年级英语上册Unit1MynamesGina学案5新版人教新目标版20171205161完美版 - Unit 1 My nam e is Gina Period Fi...

2017_2018学年七年级英语上册Unit1Myname’sGinaSectio....ppt

2017_2018学年七年级英语上册Unit1MynamesGinaSectionA1a_1c课件新版人教新目标版2017113024 - Unit 1 My name’s Gina. ...

2017_2018学年七年级英语上册Unit1Myname’sGina学案4....doc

2017_2018学年七年级英语上册Unit1MynamesGina学案4新版人教新目标版 - Unit 1 My name is Gina Period Four 重点短语 telephon...

2017_2018学年七年级英语上册Unit1Myname’sGinaperiod....ppt

2017_2018学年七年级英语上册Unit1Myname’sGinaperiod5课件(新版)人教新目标版 - Unit 1 My name's Gina. Period 5 SectionB...

2017-2018学年七年级英语上册Unit1Myname’sGina学案4....doc

2017-2018学年七年级英语上册Unit1MynamesGina学案4新版人教新目标版_初一英语_英语_初中教育_教育专区。Unit 1 My name is Gina Period Four 重点短语 ...

2017_2018学年七年级英语上册Unit1Myname’sGina学案2....doc

2017_2018学年七年级英语上册Unit1MynamesGina学案2新版人教新目标版 - Unit 1 My name is Gina Period Two 学习目标 1、熟悉掌握词汇 ...

2017_2018学年七年级英语上册Unit1Myname’sGinaperiod....ppt

2017_2018学年七年级英语上册Unit1Myname’sGinaperiod5课件(新版)人教新目标版 - Unit 1 My name's Gina. Period 5 SectionB...

网站地图

文档资料共享网 nexoncn.com copyright ©right 2010-2020。
文档资料共享网内容来自网络,如有侵犯请联系客服。email:zhit325@126.com