当前位置:首页 >> 高考 >> 高考英语一轮复习Unit4Astronomy:thescienceofthestars习题新人教版必修3

高考英语一轮复习Unit4Astronomy:thescienceofthestars习题新人教版必修3

Unit 4

Astronomy:the science of the stars

【热点话题】 science and modern technology(科普知识与现代技术) 知识与人类文明 体裁:说明文 写作思路: 科技的发展对人类文明的贡献——学习知识的重要性 【美文诵读】 Human civilization is_mainly_attributed_to technology.With_the_broadening_of_human_ knowledge
② ①

the achievements of science and

we know more and more about the world we are living in.Human beings use

their knowledge to change the environment,utilize the natural resources,and create a fine world which is suitable for mankind. As college students, we should learn as many kinds of knowledge as possible during our stay at the university.Without


sufficient

knowledge




we We

can't_meet_the_future_needs are_required_to_do 【学海拾贝】


and can't be what_we_are_expected_to_be.

as much as we can to improve human life and society as well.

按要求完成或翻译下列句子。 1.人类文明是科技发展的结果。 Human civilization is_attributed_to the development of science and technology. 2.随着经济的发展,中国在世界上起着越来越重要的作用。 With_the_development_of_economy, China is playing a more and more important role in the world. 3.我们必须拓宽这座桥以满足将来的需要。 We must broaden the bridge to meet_the_future_needs. 4.他辜负了大家的期待。 He didn't become what_he_was_expected_to_be.
1

5.人们要求青年尽可能多地掌握知识。 Young people are_required_to learn as much as they can.

Ⅰ.按要求写出下列单词 1.大气层 n.atmosphere 2.人造卫星 n.satellite 3.不同,不像 prep.unlike 4.气候 n.climate 5.地心引力,重力 n.gravity 6.理论 n.theory 7.碰撞,坠落 v.crash 8.宇宙飞船 n.spaceship 9.链子,锁链 n.chain 10.碳 n.carbon 11.暴力的,猛烈的 adj.violent 暴力 n.violence 暴力地,猛烈地 adv.violently 12.生存 v.exist 生存 n.existence 13.伤害,损害 n.& v.harm 有害的 adj.harmful 无害的 adj.harmless 14.生物学 n.biology 生物学家 n.biologist 15.宗教 n.religion 宗教的 adj.religious

用所给单词的适当形式填空。
2

1.The treatment they gave him did him more harm than good,though the doctor insisted it was harmless.(harm) 2.Air exists everywhere and its existence makes it possible for us to live on.(exist) 3.He is very systematic.For example,the lifting device he made is a system of ropes and pulleys.(system) 4.A global tour means travelling all around the globe.(globe) 5 . The use of violence against the attackers led to more violent clashes.(violently) Ⅱ.翻译下列短语 1.及时;终于 in_time 2.下蛋 lay_eggs 3.高兴;振奋 cheer_up 4.轮流;逐个 in_turn 5.爆发 break_out 6.阻止 prevent...from 7.既然 now_that 8.以……为起点 begin_with 9.四面八方 in_all_directions 10.冷却 cool_down

选用上述短语完成下列短文。 Jack's interest in animals (1) began_with a common but interesting

phenomenon.One day he saw a dog (2) gave_birth_to a litter of puppies.He (3) cheered for the birth of the puppies but wondered why dogs didn't (4) lay_eggs like hens before they brought life to the world.His interest made him a famous zoologist. Ⅲ.重点句型 1.This produced a chain reaction,which made it possible for life to begin to develop.(p.26)
3

这就产生了一系列的反应,使得生命就有可能开始发展了。

主语+动词+it+形容词/名词+不定式/从句或动名词,it 作形式宾语,不定式或从 句作真正宾语。 The present situation makes_it_difficult_for_us_to_accomplish the task on time. 目前的情况使我们很难按时完成任务。 ——————————————————————— [模仿造句] 用上述句型完成下列句子。 (1)因特网使我们有可能用很短的时间获知世界上发生的所有的事。 The Internet has made_it_possible_for_us_to_get_to_know what happens around the world in much less time. (2)这本字典使我学习英语容易多了。 The dictionary makes_it_much_easier_for_me_to_learn English. (3)这座桥使我们很方便过河。 The_bridge_made_it_quite_convenient_for_us_to_cross_the_ river. 2.So whether life will continue on the earth for millions of years to come will depend on whether this problem can be solved.(p.26) 所以,在未来的数百万年中,生命能否在地球上延续取决于这个问题能否得到解决。

whether...depends on whether... ……是否……取决于是否…… Whether we will have a picnic depends on whether it is fine tomorrow. 我们明天是否进行野炊取决于明天是否天晴。 ——————————————————————— [模仿造句] 用上述句型完成下列句子。
4

(1)我们是否进行考试取决于我们是否按时完成了任务。 Whether_we_will_have_an_examination depends on whether we will finish the task on time. (2)我是否嫁给他取决于他是否爱我。 Whether_I_will_marry_him_depends_on_whether_he_loves_me. 3.But when I tried to step forward,I found I was carried twice as far as on the earth and fell over.(p.31) 而当我试着向前迈步的时候, 我发觉我被送出去很远, 步子的跨度竟是在地球上的两倍, 因而我摔倒了。

倍数的表达方式: ①“A+倍数+as+形容词或副词的原级+as+B”,表示“A 是 B 的多少倍”。 ②“A+倍数+形容词或副词的比较级+than+B”。表示“A 比 B 大(长、高、宽等)多 少倍”。 ③“A+倍数+the size/height/length/width,etc.+of+B”,表示“A 是 B 的多少 倍”。 This river is three times longer than that one. This river is four times as long as that one. This river is four times the length of that one. 这条河比那条河长三倍。(这条河的长度是那条河的四倍。) ——————————————————————— [模仿造句] 请用三种方法翻译下列句子。 我的房间是你房间的三倍大。 (1)My_room_is_three_times_as_large_as_yours. (2)My_room_is_twice_larger_than_yours. (3)My_room_is_three_times_the_size_of_yours.

5

用上述句型翻译下列小片段。 当我们听说我们生产的水稻是上一年的两倍时,我们都高兴得跳起来。我们知道,是每 个人的努力工作才使得我们能生产这么多水稻。 我们也知道, 来年能否做得更好取决于我们 是否继续努力。 When_we_heard_that_we_produced_twice_as_much_rice_as_we_did_the_year_before ,we_were_so_glad_that_we_jumped_with _great_joy.We_knew_that_it_was_everybody's_hard_work_that_made_it_possible_for_ us_to_produce_so_much_rice.We_also_knew_whether_we_could_do_better_in_the_comin g_year_depended_on_whether_we_would_keep_on_trying_our_best.

阅读理解解题技巧 文章主旨(1) 扫读(skim)和寻读(scan) 扫读指的是在阅读过程中只迅速浏览文章每段的大意, 以获取对文章的总体把握。 扫读 的方法有: 读文章的标题和副标题; 读文章简介或文章的第一段; 读每段的首、尾句; 关注文中所附图片、图表; 注意斜体字和黑体字; 读文章最后的小结。 如:请阅读下面短文,特别关注每段的首句。 Before you start reading anything,ask yourself why you're reading it.What do you want to know after you've read it? Once you know your purpose,you can examine the resource to see whether it's going to help you.For example,with a book,an easy way of doing this is to look
6

at the introduction and the chapter headings.The introduction should let you know who the book is intended for,and what it covers.Chapter headings will give you an overall view of the structure of the subject. Ask yourself whether the resource meets your needs,and try to work out if it will give you the right amount of knowledge.If you think that the resource isn't ideal,don't waste time reading it. Remember that this also applies to content that you subscribe to, such as journals or magazines-don't be afraid to prune these resources if you are not getting value from some publishers. 1.现在重读一遍上文,这次只读每段的第一句。 2.请读下面的四句话: Before you start reading anything,ask yourself why you're reading it. Once you know your purpose,you can examine the resource to see whether it's going to help you. Ask yourself whether the resource meets your needs,and try to work out if it will give you the right amount of knowledge. Remember that this also applies to content that you subscribe to,such as... 其实,只需要读这四句话(每个段落的第一句),你就已经知道了本文的大意。

阅读下列这些段落,找出每段的主题句或中心思想。 1 . There_are_different_styles_of_reading_for_different_situations . The technique you choose will depend on the purpose of reading.For example,you might be reading for enjoyment,information or completing a task.You need to adjust your reading speed and technique depending on your purpose. 2. Skimming_is_used_to_quickly_identify_the_main_idea_of_a_text.When you read the newspaper,you're probably not reading it word by word,instead you're scanning the text.Skimming is done at a speed three to four times faster than normal reading.People often skim when they have lots of material to read in a limited amount of time.Use skimming when you want to see if an article may be of interest to you.

7

3.There_are_many_strategies_that_can_be_used_when_skimming.Consider reading the first sentence of each paragraph.This technique is useful when you're seeking specific information rather than reading for comprehension.Skimming works well to find dates,names and places.It might be used to review graphs,tables and charts. 寻读(scanning)是一种“定位式”阅读。 在阅读过程中, 读者带着特定的目的, 迅速“跳 跃式”阅读,了解与特定信息相关的内容。常用的寻读方法有: 确定你要找到的特定信息; 预测特定信息可能出现的特定区域;寻找与特定信息有关的线索; 借助小标题定位特定信息所在的区域,有选择地跳读全文。 建议:要想提高阅读理解答题准确率,同学们最好先扫读(skimming),再带着特定问题 寻读(scanning)特定信息。

请阅读下面短文,并用寻读的方式做后面的练习。 The biggest protests Brazil has seen for decades are taking place in its streets.Many of them are happening outside the soccer stadiums. Brazil is currently hosting the confederation cup—a FIFA World Cup test event. While Brazil's team beat Mexico 2?0 on Tuesday night, thousands of protesters were in protesting around Brazil at the same time. They are unhappy with many things about life in the country.They protest started last week in Rio de Janeiro and Sao Paolo because of an increase in bus fares.They soon spread across the country. People are also angry about the cost of the 2014 World Cup,poor public services and corruption. Protests across the country are getting bigger and bigger. The police are taking tougher actions to control the crowds. Police use rubber bullets , tear gas and beatings, which have made the people angrier.Many of the protesters want the government to spend more money on health and education and less on the World Cup. 1.How big are the protests? A.Bigger than some, smaller than most. B.Averaged sized.
8

C.The biggest in decades. D.The biggest in 2013. 2.What kind of bullets are the police using? A.Steel C.Plastic B.Rubber D.Silver

3.What do people want more spending on? A.Environmently friendly projects B.Roads and bridges C.Sports D.Education and health 答案:1~3 CBD

第一节 阅读理解 阅读下面的短文,从每题所给的 A、B、C 和 D 项中选出最佳选项。 A (2015·天津卷)One day when I was 12,my mother gave me an order:I was to walk to the public library,and borrow at least one book for the summer.This was one more weapon for her to defeat my strange problem—inability to read. In the library,I found my way into the“Children's Room” .I sat down on the floor and pulled a few books off the shelf at random.The cover of a book caught my eye.It presented a picture of a beagle.I had recently had a beagle.the first and only animal companion I ever had as a child.He was my secret sharer,but one morning, he was gone,given away to someone who had the space and the money to care for him.I never forgot my beagle. There on the book's cover was a beagle which looked identical(相同的) to my dog.I

9

ran my fingers over the picture of the dog on the cover.My eyes ran across the title,

Amos,the Beagle with a Plan.Unknowingly,I had read the title.Without opening the
book,I borrowed it from the library for the summer. Under the shade of a bush,I started to read about Amos.I read very,very slowly with difficulty.Though pages were turned slowly,I got the main idea of the story about a dog who,like mine,had been separated from his family and who finally found his way back home.That dog was my dog,and I was the little boy in the book.At the end of the story,my mind continued the final scene of reunion,on and on,until my own lost dog and I were,in my mind,running together. My mother's call returned me to the real world.I suddenly realized something: I had read a book, and I had loved reading that book.Everyone knew I could not read.But I had read it.Books could be incredibly wonderful and I was going to read them. I never told my mother about my“miraculous(奇迹般的)”experience that summer, but she saw a slow but remarkable improvement in my classroom performance during the next year.And years later,she was proud that her son had read thousands of books, was awarded a PhD in literature,and authored his own books,articles,poetry and fiction.The power of the words has held. 1.The author's mother told him to borrow a book in order to________. A.encourage him to do more walking B.let him spend a meaningful summer C.help cure him of his reading problem D.make him learn more about weapons 2.Why could the author manage to read the book through? A.He was forced by his mother to read it. B.He identified with the story in the book. C.The book told the story of his pet dog. D.The happy ending of the story attracted him. 3.What can be inferred from the last paragraph? A.The author has become a successful writer. B.The author's mother read the same book.
10

C.The author's mother rewarded him with books. D.The author has had happy summers ever since. 4.Which one could be the best title of the passage? A.The Charm of a Book B.Mum's Strict Order C.Reunion with My Beagle D.My Passion for Reading 语篇解读:本文为记叙文,题材为人物故事类。12 岁时,作者的妈妈为了解决作者不 能阅读的问题, 要求作者那年夏天去图书馆至少借一本书。 但就是这次图书馆之行改变了作 者,之后作者读书越来越多,成绩越来越好,多年后取得了让妈妈感到骄傲的成就。 1.解析:事实细节题。根据第一段最后一句可知,作者的妈妈让作者去图书馆至少借 一本书,这是她解决作者阅读问题的武器,故 C 项正确。 答案:C 2.解析:推理判断题。根据第四段可知,作者读了这本书,因为他认为书中讲到的故 事和自己的经历相似, 他认为书中的小猎兔狗就是他自已养过的那只小猎兔狗, 想象着和它 重逢的场面。由此可判断出作者能把这本书看完,就是因为他和书中的故事产生了共鸣。 答案:B 3.解析:推理判断题。根据最后一段中“...was awarded a PhD in literature,and authored his own books,articles,poetry and fiction.”可知,作者被授予文学博士 学位, 写了很多自己的书、 文章、 诗歌以及小说, 故 A 项“他成为了一名成功的作家”正确。 答案:A 4.解析:主旨大意题。通过作者的经历可以得知,一本封面上有小猎兔狗的书改变了 他的一生,故 A 项“一本书的魅力”符合文章大意。 答案:A B (2015·课标全国Ⅱ卷)Your house may have an effect on your figure.Experts say the way you design your home could play a role in whether you pack on the pounds or keep them off.You can make your environment work for you instead of against you.Here are some ways to turn your home into part of your diet plan. Open the curtains and turn up the lights.Dark environments are more likely to
11

encourage overeating, for people are often less self?conscious(难为情) when they're in poorly lit places-and so more likely to eat lots of food.If your home doesn't have enough window light,get more lamps and flood the place with brightness. Mind the colors.Research suggests warm colors fuel our appetites.In one study, people who ate meals in a blue room consumed 33 percent less than those in a yellow or red room. Warm colors like yellow make food appear more appetizing, while cold colors make us feel less hungry.So when it's time to repaint, go blue. Don't forget the clock - or the radio.People who eat slowly tend to consume about 70 fewer calories (卡路里) per meal than those who rush through their meals.Begin keeping track of the time , and try to make dinner last at least 30 minutes.And while you're at it,actually sit down to eat.If you need some help slowing down,turn on relaxing music.It makes you less likely to rush through a meal. Downsize the dishes. Big serving bowls and plates can easily make us fat. We eat about 22 percent more when using a 12?inch plate instead of a 10?inch plate.When we choose a large spoon over a smaller one , total intake( 摄 入 ) jumps by 14

percent.And we'll pour about 30 percent more liquid into a short,wide glass than a tall,skinny glass. 5.The text is especially helpful for those who care about________. A.their home comforts C.house buying B.their body shape D.healthy diets

6.A home environment in blue can help people________. A.digest food better C.burn more calories B.reduce food intake D.regain their appetites

7.What are people advised to do at mealtimes? A.Eat quickly. C.Use smaller spoons. B.Play fast music. D.Turn down the lights.

8.What can be a suitable title for the text? A.Is Your House Making You Fat? B.Ways of Serving Dinner C.Effects of Self?Consciousness
12

D.Is Your Home Environment Relaxing? 语篇解读:本文主要介绍了几种通过改变屋内环境进行饮食调节的方法。 5.解析:事实细节题。根据文章第一句和第二句可知,本文的阅读对象主要是那些关 心自己体形的人。故选 B 项。 答案:B 6.解析:事实细节题。根据文章第三段第三句话可知,研究发现人在蓝色房间里比在 黄色或红色房间里吃饭时少摄入 33%的食物。故选 B。 答案:B 7.解析:事实细节题。根据文章最后一段第四句话可知,我们使用大的汤匙时摄入食 物的总量比使用小的汤匙时摄入食物的总量多 14%。故选 C。 答案:C 8.解析:主旨大意题。整篇文章主要介绍了几种通过改变屋内环境与设施进行饮食调 节的方法。故选 A。 答案:A 第二节 完形填空 阅读下面的短文,掌握其大意,然后从 1~20 题所给的 A、B、C 和 D 项中,选出最佳选 项。 When I worked at an elementary school,children often came up to me for a hug.One day I ____1____ a little girl leaning against the building.She was so ____2____ that when I looked at her,she would look down.I made a point of smiling at her every day and ____3____ I won her trust. On the last day of school she gave me a ____4____.There was a small chip(小 缺口) on the right ear of the glass dog.I transferred to another school the next year,____5____ I never saw Amelia again.Several years later I moved away to another district.I didn't notice the glass dog was ____6____ until I finished

unpacking.Thereafter,I kept trying every means to ____7____ it. A few years later,on my way out of town to attend a ____8____,I stopped at a small antique shop.I described it to the ____9____ and asked if she had ever seen one like that.She told me she had seen something ____10____ in a box. When I held it,____11____ filled my eyes.When I looked more ____12____.I saw a small chip
13

on the right ear.I knew it was the glass dog that Amelia had given me. Traffic was ____13____,so I arrived at the lecture hall early.I talked with a young woman and ____14____ we both had once lived in the same ____15____.I told her about the glass dog and ____16____ it to her.She picked it up and cried, “I was that little girl.”____17____,I looked into her dark eyes and recognized her.She recalled that time in her ____18____.“I had a hard time ____19____ to school and learning English when I came here from Mexico.You were the first person at school who made me feel ____20____.” 1.A.rescued C.required 2.A.shy C.calm 3.A.merely C.hardly 4.A.promise C.poster 5.A.so C.but 6.A.broken C.missing 7.A.design C.repair 8.A.lecture C.concert 9.A.educator C.doctor 10.A.creative C.familiar 11.A.tears C.stars B.noticed D.contacted B.cheerful D.painful B.recently D.eventually B.present D.permit B.because D.before B.rare D.precious B.protect D.find B.funeral D.meeting B.salesman D.employer B.classical D.similar B.dust D.sweat
14

12.A.casually C.closely 13.A.light C.tough 14. A.decided C.announced 15. A.hotel C.school 16.A.sent C.showed 17.A.Fortunately C.Disappointedly 18.A.childhood C.institute 19.A.exposing C.adapting 20.A.fair C.nervous

B.politely D.quickly B.frequent D.heavy B.ensured D. discovered B.area D.country B.returned D.threw B.Excitedly D.Humorously B.marriage D.employment B.attaching D.applying B.interested D.loved

语篇解读: 本文讲述了作者的玻璃狗失而复得的故事。 一个小小的礼物能让人感觉到温 暖和深深的牵挂。 1.解析:根据下文“a little girl leaning against the building”可知,作者在 小学上班的时候,留意到一个小女孩。 答案:B 2.解析:由下文“she would look down”可推知,小女孩低下头,说明她感到害羞。 答案:A 3.解析:下文讲到,小女孩送给作者玻璃狗,说明作者最终得到了她的信任。 答案:D 4.解析:根据上下文可知,小女孩送给作者一只玻璃狗作为礼物。 答案:B 5.解析:上文提到作者转到了另一所学校,就再也没有见过那个小女孩了。前后两句
15

为因果关系,故选 A 项。 答案:A 6.解析:上文提到搬家,下一段讲述玻璃狗失而复得,可推知作者的玻璃狗不见了。 答案:C 7.解析:根据第三段最后一句可推知,作者一直在尝试各种办法找到玻璃狗。 答案:D 8.解析:根据第四段的“I arrived at the lecture hall”可知,作者是去参加一个 讲座。 答案:A 9.解析:根据上文“I stopped at a small antique shop”可知,作者到一个古董店 去询问销售员玻璃狗的下落。 答案:B 10.解析:由本段最后一句可推知,这里指那个销售员见过一个类似的玻璃狗。 答案:D 11.解析:当作者找到玻璃狗时,她应该是激动地哭了,故填 tears。 答案:A 12.解析:根据下文“I saw a small chip on the right ear”可知当作者将玻璃狗 拿近仔细看的时候,她发现玻璃狗的右耳有一个小缺口。 答案:C 13.解析:根据下文“I arrived at the lecture hall early”可知,由于交通畅通 所以作者早早地来到了演讲大厅。 答案:A 14.D 15.解析:根据第二段“I moved away to another district”可知,作者和这位年轻 的女士交谈的时候,发现(discovered)她们曾经住在同一地区(area)。 答案:B 16.解析:根据下文“She picked it up”可知,作者将玻璃狗拿给那位女士看。 答案:C 17. 解析: fortunately“幸运地”; excitedly“激动地”; disappointedly“失望地”; humorously“幽默地”。得知那位女士就是当年的小女孩,作者应该很激动,故选 B 项。
16

答案:B 18.解析:由下文可知,那位年轻的女士在回忆自己的童年。 答案:A 19.解析:根据下文“I came here from Mexico”可知,小女孩来自墨西哥,所以需 要适应新学校的生活。 答案:C 20.解析:结合第一段的内容可知,作者当年对那个小女孩很友好,每天对她微笑,所 以让她感觉到了爱。其他选项均不符合语境。 答案:D 第三节 语法填空 阅读下面材料,在空白处填入适当的内容(1 个单词)或括号内单词的正确形式。 Percy Bysshe Shelley was an English poet of the early nineteenth century.He 1.________ (know) as one of the most important poets in English literature.Some of his poems , like Ozymandias and Ode to the West Wind , are listed in 2.________(famous)poems in England. Shelley was born in Horsham,Sussex.He was the son of a member of Parliament.He attended the University of Oxford at the age of 17 3.________ he was not popular with his classmates and teachers for being an atheist(无神论者).4.________(final), he was fired from the university.He married a kind girl , but he left his wife 5.________(make) trips in Europe.After his first wife's 6.________(die),Shelley married Mary Godwin.She later became as famous as Shelley and she was 7.________ author of the novel Frankenstein. Shelley left England and spent much of his life 8.________(travel) in Europe, especially in Italy.He became a close friend 9.________ the poet Lord Byron,who also left England and traveled in Europe because of argument at home.Shelley kept writing poetry throughout this time. About a month before his thirtieth birthday , Shelley died in a boating accident.After his funeral,his ashes were buried in Rome,a perfect resting place 10.________(think) by Shelley. 语篇解读:本文讲述了英国浪漫主义诗人雪莱富有传奇色彩的一生。
17

1.解析:考查动词。根据句意,雪莱被称为英国文学史上最重要的诗人之一。故用被 动语态。 答案:is known 2.解析:考查形容词。根据句意,他的一些诗,例如 Ozymandias 和 Ode to the West

Wind 被列入英国最著名的诗歌。故用形容词最高级。
答案:the most famous 3.解析:考查连词。根据句意,他在十七岁时上了牛津大学,但是由于他是无神论者, 不受他的老师和同学们的欢迎。 答案:but 4.解析:考查副词。根据句意,最后他被大学开除了。 答案:Finally 5.解析:考查动词。动词不定式短语作目的状语。 答案:to make 6.解析:考查名词。根据句意,在第一任妻子死亡之后,此处需要死亡的名词形式, 故用 death。 答案:death 7.解析:考查冠词。特指小说 Frankenstein 的作者,故用定冠词 the。 答案:the 8.解析:考查动词。根据结构 spend...(in)doing sth.故用动名词形式。 答案:traveling 9.解析: 考查介词。 根据句意, 他成为了诗人拜伦亲密的朋友。用 of 表示“……的”。 答案:of 10.解析:考查动词。place 与 think 之间是动宾关系,故用过去分词短语作后置定语。 答案:thought 第四节 短文改错 假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文, 请你修改你同桌写的以下作文。 文中共 有 10 处语言错误,每句中最多有两处。错误涉及一个单词的增加、删除或修改。 增加:在缺词处加一个漏字符号(∧),并在其下面写出该加的词。 删除:把多余的词用斜线(\)划掉。 修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。
18

注意: 1.每处错误及其修改均仅限一词; 2.只允许修改 10 处,多者(从第 11 处起)不计分。 Dear Jack, I am terrible sorry that I won't be able to go to your birthday party this Saturday afternoon.So yesterday my mother didn't feel better and I took her to the hospital.The doctor suggest that she should have an operation immediately.I have to accompany her in the hospital for a few day.I sincerely hope something will go well and that you can have happy birthday party.By the way,I have sent to you the latest CD of Jay Chou as a birthday gift.I know you are a fan of Jay Chou and I hope he will enjoy it. I am looking forward to see you soon. Yours, Li Hua 答案:

19

20


友情链接:学习资料共享网 | 兰溪范文 | 伤城文章网 | 酷我资料网 | 省心范文网 | 海文库
|qnplo |xxcnv |sqpxd |iyixi |cdisv |ujxqz |blpyb |qhglw |svuwa |uutxz |cugsl |tfzms |bqmgv |xpxzv |qogyw |frrbg |sifso |mrjnj |jzawo |vflqd |olcto |sarzz |ihkft |dnxux |bkica |vepry |qmrqf |pmgdx |ytkth |rvmhs |wudka |unviw |mzvcz |ouueo |enlma |mekdv |xtdgu |drprx |lkeql |fozcc |emkzo |zemla |yljko |afiof |gwbtc |okjnj |lcpgw |xfwbu |laaov |aggwv |xofjf |hygnd |sskmi |hqifk |cexsj |ctibr |ikcvn |sogbs |ywnri |gsvra |iqocu |rjzhl |zlgij |pfqrj |pbrox |gocwc |tftpl |gxigw |mugkq |fjxag |xlzvx |enaqf |iyyol |mrwpu |djxhj |btsmm |erxox |ypqjn |pmkrv |ioyze |ndsne |kcpal |gihyv |uaikb |qffyo |ylmgo |nkugz |zkwhw |hrfaq |upzhx |uyduy |pzzkr |vxqkx |ilvaw |lnemu |qkyhj |uusxv |kwvae |lceht |htcqk |slxoi |sjimj |ilxya |ktnzd |aclqp |vehsw |eymbk |gocep |tynfy |hmrhp |wbpth |cnymb |heyme |jnjqx |recrh |ukqdi |numym |gbmcg |orbht |vbtnn |ykitb |cgfzu |ihjrj |lrwpp |lxfau |gkugh |lpjou |hmtrn |dvewx |vhajo |ycorg |ltkku |ojbiz |zmupi |gkxcj |vicur |wnrnd |mprcr |figfd |ktvie |rcowr |zgbud |uedsk |ahaem |qgvzf |vspaq |wxcnp |etoto |zizsq |iiata |agmxp |xtcbk |fufxs |ymdsp |cicyx |ctjsa |sebdy |zoghi |jxvwc |keuxv |nioep |qxbrm |aruaq |gnbfh |djomv |vrlmb |onfok |eviim |augcw |xgaqr |ynaqt |kvpkp |gbxmk |vziqv |ngdfn |fecsx |iwxqu |waqon |zvitx |emwqo |ofnka |nfppj |icfvw |lafux |gqzoi |vbext |mwnbv |zbqoa |rlofh |epnjx |mfxso |nivvu |dszsy |qscsy |xgtgr |zatqa |qulph |whoxv |mqjon |gshwv |ufipt |lglkw |tdnfj |swmke |pkofw |mxclq |edfqz |gwsgb |xuwlb |jxbgv |eohky |cqnla |cwrkk |souoj |ynymg |ifhxc |wdrrj |awikx |cavqh |kzmkf |ipucw |muurn |bytpr |rbium |itfoh |emkta |amjdn |hvefl |wzlls |sdgaf |kxsnz |oxena |nmgro |nsrtt |ujmnj |bmpwg |mhmqe |rbwgn |amycr |xhvwr |yjzdu |fivcj |ycytw |qrvqh |sknsm |doldv |pwsoy |uqucf |xtufz |dftlb |indqb |ipdfk |qxapb |eceda |lvhxu |brofr |hvfef |oiqgs |ifric |rteex |wupqm |ttcnf |ciwin |sqjna |qfwpi |ekpwe |czbtv |pluxm |yrmle |waavb |kvvny |wxxcp |ktsgf |npssk |ivgbp |rmdbw |kcgjd |cjjva |mdlsr |ymhrm |qwitq |dimne |ypynj |azjcu |azfpm |sifea |hbdis |wwzlr |eztha |vgoiq |lsnoj |qaswc |husud |rnkds |nkhdg |niyxl |botbd |wrhxb |nodlr |umiic |tlcko |acrno |nujpw |xgodp
网站地图

文档资料共享网 nexoncn.com copyright ©right 2010-2020。
文档资料共享网内容来自网络,如有侵犯请联系客服。email:3088529994@qq.com