当前位置:首页 >> 英语 >> 2017-2018学年高中英语 Unit 2 English around the world Se

2017-2018学年高中英语 Unit 2 English around the world Se

Unit 2 Section Ⅱ Warming Up
& Reading—Language PointsⅠ.单句语法填空 1 . Having studied Chinese for two years, now she can speak Chinese fluently(fluent). 2 . He has dreamed about travelling to Australia or New Zealand, and the latter(late) one is his favorite place. 3.Actually(actual), he is an honest and reliable person, whom you can depend on. 4.Gradually(gradual), they are tried of life in the noisy city. 5.Since he came to power, he has paid several official(office) visits to some foreign countries. 6.People in different English speaking countries may use different words, different spellings(spell) and different pronunciations. 7.Even though he lives alone, he owns two apartments(apartment). 8.If you want to master English, to have large vocabularies(vocabulary) is necessary. 9.His English accent is so good that you would think he was a native(nation) speaker. 10.We hold such an activity to enrich(rich) our school life. Ⅱ.阅读理解
Jay began to teach me in my first year in high school. I don't really remember the very first class he gave us, but after no more than two or three weeks, many of my classmates began to think his American English was really comfortable and clear to understand. As a language learning lover, I'd been imitating(模仿) the American accent back then. So to me, listening to Jay's class was not only just “having an English class given by a foreigner”, but also a very natural and happy way to keep imitating the American accent.
Jay's class was really special to us Chinese students. Compared to most Chinese teachers who would just read the textbooks to us, we felt we were really the owners during the class. Jay was like a really interesting friend to us, so the
最新K12资料

interaction(互动) was very natural, positive and useful. At least I myself always

felt I really learnt something.

Jay had lived in China for many years by the time he taught us. We, as native

Chinese students, often laughed about Jay's humor and body language. I often realized

that in our free time we would often talk about his class,“Oh, that's why Jay

mentioned something like that;wow, this is really interesting!”

Jay was also a very caring teacher outside the class. Even though we couldn't

communicate with him easily, he would really listen to what we asked and tried his

best to help. Sometimes just a few words from him would make you feel better, and

you would see there's still hope in your life. Jay would really listen to our

questions and try his best to answer them. If he couldn't answer them in time, he

often got back to us the next time.

I haven't seen him for years, but I'll always miss him.

【文章大意】 Jay 是作者高中时的一位外教老师,作者很喜欢上他的课。

1.After attending Jay's classes for about two or three weeks, the author

________.

A.couldn't follow Jay well

B.didn't consider Jay to be special

C.loved the way Jay spoke English

D.decided to stop learning British English

解析:C 推理判断题。根据第一段的 many of my classmates began to think his

American English was really comfortable and clear to understand.以及 a very natural

and happy way to keep imitating the American accent.可知,作者很喜欢 Jay 说英语的

方式。

2.How did the author most probably feel in Jay's class?

A.Disappointed.

B.Interested.

C.Tired. D.Nervous.

解析:B 推理判断题。根据第二段的 Jay was like a really interesting friend to

us. So the interaction was very natural, positive and useful. At least I myself always

felt I really learnt something.可知,作者对 Jay 的课很感兴趣。

3.We know from Paragraph 3 that Jay ________.

A.didn't live in China for long

B.didn't use body language well

C.was funny in his students' eyes

2
最新K12资料

D.often talked about his class after class 解析:C 细节理解题。根据第三段的 We, as native Chinese students, often laughed about Jay's humor and body language.可知,Jay 在他学生的眼里是个很有趣的人。 4.What did Jay do when his students asked him questions? A.He often replied in Chinese. B.He tried his best to answer them. C.He answered them in a few words. D.He often didn't answer them at once. 解析:B 细节理解题。根据第四段的 Even though we couldn't communicate with him easily, he would really listen to what we asked and tried his best to help.可知, Jay 尽自己最大的努力来回答那些问题。 Ⅲ.完形填空 We never talked about school as the ticket to the future. I was in the classroom, but I wasn't there to learn how to write, read or even __1__. When it was my turn to read, I wanted to __2__. I was 13 years old, __3__I already hated being who I was. I had a(n) __4__ teacher, Mr. Creech, who knew I couldn't read. And he found it __5__to make my secret known to others. He __6__me and said, “Anthony, why don't you read the next paragraph?” I didn't even know what the paragraph was. I __7__to read what was in front of me, but the only sound of my voice __8__ resulted in laughter. From then on, I never gave up practicing reading. Now I am 41 years old. One day, I planned to __9__back to Texas to visit my family and friends. On my way from the airport, I saw Mr. Creech __10__himself a drink. I rushed over and reached into my __11__to pay for him. “Do I know you?” he asked.“Yes, sir, you do know me,” I answered __12__. “My name is Anthony Hamilton. You taught me English.” The look on his face told me that he remembered the __13__he'd once shamed. “I'm so __14__ that I had a chance to see you again, ” I said.“And Mr. Creech, I have great __15__to share.”I had learned to __16__.But that wasn't all. I had become a published __17__and an active speaker. “The next time you get another Anthony Hamilton in your __18__, please encourage him to read as well,” I said. The experts say what once __19__me has a name:dyslexia(诵读困难症).But I can tell you it was a lack of __20__ for education. 话题:校园
3
最新K12资料

【文章大意】 虽然作者小时候患有诵读困难症,但是作者在一位老师的鼓励下,最终 成为了一名作家和演讲家。
1.A.listen B.paint C.speak D.act 解析:C 根据后文的 But the only sound of my voice... resulted in laughter 和 I had become... an active speaker.可知,作者上学时没学会读、写和说(speak)。 2.A.jump B.hide C.sleep D.succeed 解析:B 当轮到作者读书时,他想躲避(hide)。 3.A.but B.and C.although D.so 解析:A 作者 13 岁了,但是(but)他已经厌恶自己了。 4.A.Chinese B.history C.geography D.English 解析:D 根据后文 You taught me English 可知,这是英语(English)老师。 5.A.important B.strange C.necessary D.unwise 解析:C 老师知道作者不会读书,他觉得有必要(necessary)把作者的秘密公布于众。 6.A.turned to B.looked after C.looked down upon D.paid attention to 解析:A 根据后文 he'd once shamed 可知,老师转向(turned to)作者,当面羞辱。 7.A.managed B.failed
C.liked D.tried 解析:D 根据前文作者没学会读、写和说,并且当轮到作者读书时,他想躲避,以及 后文作者开口读可知,他尽力(tried)去读放在自己面前的内容。 8.A.gradually B.frequently C.immediately D.directly 解析:C 但是作者一开口发声就立刻(immediately)引起全班大笑。 9.A.drive B.fly C.walk D.ride 解析:B 根据下文 On my way from the airport 可知,作者坐飞机(fly)到德克萨斯 州。 10.A.buying B.making C.fetching D.sending
4
最新K12资料

解析:A 根据下文 pay for him 可知,老师是在给他自己买(buying)饮料。 11.A.pocket B.machine C.clothes D.arms 解析:A 作者冲过去,把手伸进口袋(pocket),拿钱为老师买单。 12.A.shyly B.proudly C.excitedly D.angrily 解析:C 针对老师的询问,作者激动地(excitedly)作出了回答。 13.A.girl B.man C.woman D.boy 解析:D 根据作者自报名字 Anthony Hamilton 和后文 The next time you get another Anthony Hamilton in your... please encourage him to read as well 可知,当年老师 “羞辱”作者时,作者还是一个男孩(boy)。 14.A.upset B.glad C.regretful D.grateful 解析:B 根据下文的 I have great ... to share.可知,作者高兴(glad)有机会遇见 老师。 15.A.news B.jobs C.chances D.ideas 解析:A 由下文作者的成就可知,作者有好消息(news)要与老师分享。 16.A.work B.write C.read D.teach 解析:C 根据前文 Mr.Greech, who knew I couldn't read 可知,作者告诉老师此时 他已经学会了读书(read)。 17.A.author B.assistant C.teacher D.doctor 解析:A 根据前文 but I wasn't there to learn how to write, read or even... 可知,作者此时不仅学会了读书,还成为了出版了书籍的作家(author)和活跃的演讲家。 18.A.company B.factory C.house D.classroom 解析:D 这里指教室(classroom)。 19.A.hurt B.worried C.hit D.confused 解析:B 专家说曾经让我担忧(worried)的病叫诵读困难症。 20.A.excuse B.ability
5
最新K12资料

C.desire D.help

解析:C 根据第一段首句 We never talked about school as the ticket to the future.

可知,作者认为缺乏对教育的渴望(desire)也是造成作者诵读困难的原因。

Ⅳ.短文改错

假设英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共

有 10 处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。

增加:在缺词处加一个漏字符号(∧),并在其下面写出该加的词。

删除:把多余的词用斜线(\)划掉。

修改:在错的词下画一横线,并在该词下面写出修改后的词。

注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;

2.只允许修改 10 处,多者(从第 11 处起)不计分。

It was Grandma's birthday yesterday. Father, Mother and I go to visit her. She

lives with my uncle in the villages not too far away from our house. In the earlier

morning we bought some presents and got here by bus. Grandma and Uncle was very glad

to see us. We gave the presents for Grandma and she was very much happy. Then parents

helped Uncle prepare lunch. I talked excited with Grandma about my studies and other

things. At 4 o'clock in an afternoon, we said goodbye and went back home.

答案:

It was Grandma's birthday yesterday. Father, Mother and I g o to visit her. She went

lives with my uncle in the village s not too far away from our house. In the village

earlie r morning we bought some presents and got her e by bus. Grandma and Uncle

early

there

wa s very glad to see us. we gave the presents for Grandma and she was very much

were

to

happy. Then ∧ parents helped Uncle prepare lunch. I talked excite d with

my

excitedly

Grandma about my studies and other things. At 4 o'clock in a n afternoon, we said the

goodbye and went back home.

6
最新K12资料


友情链接:学习资料共享网 | 兰溪范文 | 伤城文章网 | 酷我资料网 | 省心范文网 | 海文库
| 夏兰阅读之家 | 湛芳阅读吧 | 芸芸聚合阅读网 | 小雨中文吧 | 采莲中文阅读平台 | 晏然中文看书网 | 浩慨阅读小屋网 | 碧菡阅读平台 | 采南中文网 | 星星小说阅读网 | 子怀平台 | 霞姝中文阅读之家 | 妞妞阅读吧 | 密思阅读家 | 希月阅读吧 | 海女中文阅读吧 | 俊迈中文阅读网 | 婉秀中文网 | 湘君看书网 | 隽雅阅读网 | 希彤阅读之家 | 阳煦阅读吧323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 644
网站地图

文档资料共享网 nexoncn.com copyright ©right 2010-2020。
文档资料共享网内容来自网络,如有侵犯请联系客服。email:3088529994@qq.com