当前位置:首页 >> 高一英语 >> 2017-2018学年高一英语外研版必修2练习:1.1Section Ⅰ IntroductionReading and Vocabulary Word版含解析

2017-2018学年高一英语外研版必修2练习:1.1Section Ⅰ IntroductionReading and Vocabulary Word版含解析


Section Ⅰ Introduction,Reading and Vocabulary 姓名:________ 测试时间:45 分钟 本卷总分:50 分 自评或老师评分:________ 基础训练 Ⅰ.根据括号内提示,写出单词的正确形式 1. George has replaced Edward as ________ (队长)of the football team. 2. Most seafood is high in protein and low in ________ (脂肪), with the exception of a few, such as the eel. 3.If you often eat ________ (unhealthy), you can become ill sooner or later. 4. I have a ________ (牙痛)because there is a cavity in one of my teeth. 5. We all trust Mr. Brown because he ________ (rare)fails to keep his promise. 6.We're ________(渴望的) to hear from anyone who can help us. 7.He ________(injury) his back in Tuesday's game, and will be unable to play tomorrow. 8.I have a ________(painful) in the stomach. 9.You may feel sick after the treatment, but this is perfectly ________(正常的). 10.The little girl was ________(eye) a toy in the window. 答案: 1 . captain 2.fat 3.unhealthily 4.toothache 5. rarely 6.anxious 7.injured 8.pain 9.normal 10.eyeing/eying Ⅱ.用适当的介词填空 1.Zhou Kai's mother saw him heading ________ the front door without a jacket on. 2.All these words are connected________food and fruit. 3.So as you can see ________ what I've said, I'm a normal kind of person. 4.It will take ________ least one month for the broken bone to heal up. 5.I am ________ a diet. I don't want to eat chocolate and junk food. 答案: 1.towards 2.with 3.from 4.at 5.on

语篇提能

阅读理解 A Each year this organization(组织) of men came to the orphanage (孤儿院).All the children would get two dollars each. The men would take us in groups of five to do some Christmas shopping. I remember going with a gentleman. He would take us shopping, and then he would ask us if we wanted to go to the movies. I remember I watched him as he pulled out his wallet to pay for our tickets. He looked over at me and just smiled with his big smile. During the movie, he bought us food to eat. We all laughed at the funny movie and had a really good time. The men would laugh and then he would pat(拍)me on the head. I would just look at him, and he would just keep smiling with his wonderful smile. That trip to the movies was the first time in my life that I ever felt someone really cared about me. It was a wonderful feeling, which I have never forgotten, even to this day, many years later. I think if I ever win the big lottery(彩票), I will give the man a million dollars for his smile, which is worth it. That is why I believe it is so important that the organization helps the children who are

less fortunate(幸运的). It was the man's kindness that made me happy for many years. These acts bring happiness to a less fortunate child, which he or she will remember forever, I thank you, kind Sir, for the memory, which I now share with my children and grandchildren fifty years later. 1.What did the trip to the movies mean to the author? A.He realized the importance of a wonderful smile. B. He began to know what unlucky children needed. C. He felt the unforgettable feeling of being cared about. D. He learned a movie that was worth sharing with others. 2.Which words can describe the gentleman? A. Kind, generous and friendly. B. Serious, funny and humorous. C. Hardworking, easygoing and gentle. D. Nice, honest and handsome. 3.We can infer(推理) from the passage that the story happened ________. A.20 years ago B.30 years ago C.40 years ago D.50 years ago 4.Which of the following impressed(给??留下印象) the writer deeply? A. The wallet. B. The man's smile. C. The food. D. The big lottery. 答案: 1.解析:事实判断题。根据第三段“That trip to the movies was the first time in my life that I ever felt someone really cared about me.”可知答案。 答案:C 2.解析:推理判断题。根据全文及最后一段中“ I thank you, kind Sir, for the memory”等 可知答案。 答案:A 3. 解析: 细节理解题。 根据最后一段“which I now share with my children and grandchildren fifty years later”. 答案:D 4.解析:推理判断题。根据第二段“and he would just keep smiling with his wonderful smile”和第三段“I think if I ever win the big lottery(彩票). I will give the man a million dollars for his smile, which is worth it”可得答案。 答案:B B If you are like most people, your intelligence varies from season to season.You are probably a lot sharper in spring than you are at any other time of the year.A noted scientist,Ellsworth Huntington, concluded from other men's work and his own among people in different climates that climate and temperature have a definite effect on our mental abilities. He found that cool weather is much more favorable for creative thinking than summer heat.This does not mean that all people are less intelligent in summer than they are during the rest of the year.It does mean,however,that the mental abilities of large numbers of people tend to be lowest in the summer. Spring appears to be the best period of the year for thinking;one reason may be that in the spring man's mental abilities are affected by the same factors that bring about great changes in all nature. Fall is the next best season,then winter.As for summer,it seems to be a good time to take a long vacation from thinking. 5.According to the passage,the mental abilities of most people________. A.are different from season to season B.are the same in all seasons C.tend to be the lowest in winter D.tend to be the lowest in fall

6 . What effect do climate and temperature have according to Ellsworth Huntington's conclusion? A.A great effect on everyone's intelligence. B.Some effect on most people's intelligence. C.Effect on only a few people's intelligence. D.No effect on people's intelligence. 7.Which of the following is NOT true? A.Cool weather is good for thinking. B.Winter is the second best season for thinking. C.Summer is a good time to take a long vacation from thinking. D.Nature's changes may affect our mental abilities. 8.What is the possible reason why spring is the best season for thinking? A.All nature,including man,is growing in spring. B.It lasts longer than the other season. C.It is neither too warm nor too cold. D.Both B and C. 9.When should a vacation be taken from thinking according to the passage? A.During spring and fall. B.During winter. C.During summer. D.During summer and winter. 答案: 5.解析:事实细节题。见本篇第一句“vary from”,可以转化为“be different from”. 答案:A 6.解析:事实细节题。见第一段“...that climate and...mental abilities,definite”即“一 定的”。此外,该段第一句点明是指 most people。 答案:B 7.解析:细节归纳题。最后一段起始句指出,就思考而言,秋季是仅次于春季的最好 季节。第二段起始句点明 A,最后一段提到 C,第三段提到 D。 答案:B 8.解析:推理判断题。第二段第一句指出,凉爽的季节比炎热的季节更有利于积极的 思考。 答案:C 9.解析:事实细节题。从文章最后一段我们可以知道答案。 答案:C


赞助商链接
更多相关文档:
更多相关标签:
网站地图

文档资料共享网 nexoncn.com copyright ©right 2010-2020。
文档资料共享网内容来自网络,如有侵犯请联系客服。email:zhit325@126.com