Unit 2 the United Kingdom 单元过关 （ 1）
一、单词拼写 1. There was a 2. He was 3. We (冲突) between the two sides; so they didn?t reach any agreement. (不乐意) to face the fact that he had failed the exam. (完成) this difficult task ahead of time. (澄清) its position on equal pay for women? (统一) peacefully instead of by war. (全国范围的) opinion
4. When will the government 5. The three countries found themselves 6. We are poll. 8. We spent the days wine. 二、七选五补缺题 _ holidays.
(激动) to hear the news that our class has won the game.
7. Before starting the new service, the company carried out a
(观光) and the evenings sitting in the bars drinking the local
1 _ One of the best things you can possibly do is to start your own club. It?s great fun
especially if you are the sort of person who feels there?s never anything to do during the school The first thing you need to come up with is an idea for your club. _ pop music or dancing groups, sports, making things? The list is endless. Next you need some friends to be in your club with you. _ four other people who are interested in the same thing as you. _ 4 You should all sit down somewhere together with lots of pieces of paper and write down every name you can think up. That?ll keep you busy for ages. At your first meeting you should make up a rule book. And the first rule should be no grown-ups or little / big brothers or sisters! The best clubs are always secret! Now you have just about everything you need, except membership cards. These are very important and again you can speed a lot of time making them. 5 Why not leave some space for a photo of yourself? That will make the membership card really look like it. So there you are, get clubbing! Once you get started you?ll think of loads of more interesting things to do! A. That?s easy. B. Enjoy your own club! C. Invite a designer to join you. D. What are you interested in? E. Some vacation is just around the corner. F. Then you need to pick a name for your club. G. Use a bright thick pen to make a special design. 三、短文改错 Patience is of great importance in our daily life. Once I waited a bus to come at a stop. 30 3 _ All you need is three or 2_ Pets, clothes,
minutes past, but no bus came. Both upset and annoyed, I decided to walk on feet. But no sooner had I left when the bus arrived. I thought if I had waited for one more minute, I would have caught it. If I chose to take a next bus, I would have to wait for other 30 minutes. Only then do I realize my problem. Being impatient will possible waste all the effort that we have put it in. Now whenever I am close to lose my patience, I?ll think of this experience.
答案 一、单词拼写 1. conflict 5. united 二、七选五补缺题 本文是说明文。就假期中如何创办俱乐部进行具体的说明。本文可分为三部分：第一 部分从第一段到第四段，说明创办俱乐部的四个步骤，通过 first，next，then 等顺序进行说 明；第二部分由第五段和第六段组成，说明俱乐部的后续工作，如第一次会议和会员卡的 准备，通过 first，now 等体现说明顺序；第三部分是第七段，建议创办俱乐部后要想出更 多的要做的事情。文章层次十分清晰。 1. E 解析：从第一段后面的 during the school holidays 以及本段内容——建议假期创办俱 乐部可知，第一句是说“假期即将来临”。 2. D 解析：根据上句“你需要做的第一件事情是想出俱乐部的名字”，到下句给出的 建议“宠物、服装、流行音乐或者舞蹈队？做运动或者搞制作？这张清单是无限的”，可 知选择 D。 3. A 解析：上句“然后你需要一些朋友成为你的会员”，以及下句“你所需要的就是 三个或四个和你对同一件事情感兴趣的人”，可知过渡句是 A“这很简单”。 4. F 解析：根据下句“你们应该带着一些纸坐在某个地方，写下你们能想起的名 字”，可知本句应该是 F，“然后你需要为俱乐部选一个名字”。 5. G 解析：本段大意是做会员卡，作者在指导如何做会员卡。因而选择 G 比较适合本 段大意，“使用一支亮而粗的笔做出特别设计”。 三、短文改错 该题重点考查基础知识的应用，注意名词单复数，动词人称，形容词和副词的变化，时 态、语态等基础知识。 解析： 1. waited 和 a 之间加 for; wait for 等待。 2. past →passed; minutes 主语，需要动词作谓语。 3. feet →foot; 固定搭配“步行”walk on foot。 4. when→than;固定搭配 no sooner?than 一??就。 5. a →the; 下一辆车 ，特指。 6. other →another other 别的，其他的；another 另一个，再一个，我还得再等一个 30 分 钟。 7. do →did; only 位于句首，句子半倒装，then 要用一般过去时，借助助动词 did。 2. unwilling 6. thrilled 3. accomplished 7. nationwide 4. clarify 8. sightseeing
8. possible →possibly; 要用副词修饰动词。 9. 去掉 it; all the effort that we have put it in.这是一个定语从句，先行词是 effort，故从句中 不能再出现。 10. lose →losing be close to 接近，to 为介词,后面跟动词 ing 形式。
一、单项选择 1. Not ________ with the quality of your goods, I will certainly not advise others to buy them. A. to impress C. having impressed A. contract B. impressing D. impressed B. contrast
2. I have to reschedule the appointment with you since there is a ________ in my arrangement. C. connection D. conflict 3. As the train ran faster and faster，the lights of the city were soon ________. A. left off B. left alone C. left behind D. left out 4. If you have to catch the first bus every day，choose this hotel. It is very ________ for the station—it?s only a two?minute walk. A. close C. convenient manager if he resigned. A. a；/ C. the；the A. was followed C. following dealing with company affairs. A. consistent B. controversial C. confident D. conventional 8. There are more than two million farmers，________ two thirds of the total population of the province. A. made up of C. consisted of A. having trained C. to be trained question. A. should C. must B. might D. could B. making up D. consisting of B. trained D. being trained B. comfortable D. near
5. There were ________ number of people who would like to take ________ place of the B. the；/ D. a；the B. followed D. had been followed
6. The girl glanced over her shoulder and found herself ________ by a young man in black.
7. The employees consider their boss unfair and unreasonable because he is not ________ in
9. No one can walk the wire in the air without a bit of fear unless ________ very young.
10. We can hardly believe that an intelligent person like Daniel ________ be asking such a silly
二、语法填空 阅读下面短文， 按照句子结构的语法性和上下文连贯的要求， 在空格处填入一个适当的 词或使用括号中词语的正确形式填空。 When I was growing up, I do not recall hearing the words “I love you” from my father. When your father never says ___ 1___ to you when you are a child, it gets tougher and tougher for him ___ 2___ (say) those words as he gets ___ 3___ (old). To tell the truth, I could not honestly remember ___ 4___ I had last said those words to him either. I decided to set my ego (自我) aside and make the first move. ___ 5___ some hesitation, in our next phone conversation I blurted out (突然说出) the words, “Dad … I love you!” There was a silence at the ___ 6___ end and he ___ 7___ (awkward) replied, “Well, same back at you!” I laughed and said, “Dad, I know you love me, and when you are ready, I know you ___ 8___ (say) what you want to say.” A few weeks later, Dad concluded our phone conversation ___ 9___ the words, “Paul, I love you.” I was at work during this conversation and the tears were rolling down my cheeks ___10___ I finally “heard” the love. As we both sat there in tears we realized that this special moment had taken our father-son relationship to a new level. 三、阅读理解 阅读下列短文，从每题所给的 A、B、C 和 D 项中，选出最佳选项。 Apart from psychological illness, we are all largely responsible for our own emotional health. What we say to ourselves over and over for days, weeks, months, and sometimes years, has a great effect on how we see ourselves. This also contributes to many mental health disorders. Many of us have problems with negative thoughts playing on the channel of our minds, but if you?re buried in them and believe them, they could be wearing your sense of self?esteem (自尊). Here are a few beliefs that indicate you may need to switch the channel: I?m not good enough? / I don?t deserve... ? / No one likes me? / I?m a failure? Negative thoughts remind you of your bad feelings and they bring your focus on your failures, and they get you nowhere. What can you do? Here are some suggestions： Switch the channel when negative thoughts appear. Selftalk is not so obvious that we often don?t notice its effect on our mood and belief systems. Key things to notice are “if only” or “what if” statements: the former keeps you stuck in the past with regret, while the latter keeps you fearful of the future. There is nothing you can do about the past, and the future isn?t here yet, so stay in the present moment. Recognize that actions always follow beliefs. You?ll find yourself behaving in ways that are consistent to your beliefs. So, start believing the best about yourself: act as if you believe that you?re a valuable and worthy person. Develop positive self?talk rather than negative self?talk. Instead of always looking down upon yourself in your head, think of some things you actually like about yourself. What are your strengths? What are you good at? Instead of saying “I?m a loser”， try saying, “I am capable. / I?m good at... / I accept myself the way I am.” Thinking poorly about ourselves gets us nowhere and is extremely selflimiting. Decide
today to turn off the negative selftalk channel in your mind and develop your true potential. 1. From the first two paragraphs we can learn that ________. A. lots of people have no sense of self?esteem B. focusing on negative thoughts may have bad effect on people C. negative thoughts will strengthen our sense of self?esteem D. few people have negative thoughts and mental problems 2. The underlined word “wearing” in Paragraph 2 is closest in meaning to “________”. A. strengthening C. weakening B. protecting D. replacing
3. What do the suggestions in the text tell us? A. Our beliefs always come after actions. B. Positive self?talk does good to our mental health. C. Looking down upon ourselves is a sign of modesty. D. “What if” keeps you stuck in the past with regret. 4. This text is most likely to appear in ________. A. a recreation guide C. a science textbook B. a medical journal D. a travel brochure
答案 一、单项选择 1. D 解析：句意：对你们产品质量的印象不佳，我当然不会建议其他人购买。impress sb. with sth. 表示“某物给某人留下深刻印象”，I 与 impress 之间是逻辑上的动宾关系，故 用过去分词短语作状语。 2. D 解析：句意：我得重新安排跟你约会的时间，因为我的安排中有冲突。conflict 冲 突，矛盾；contract 合同；contrast 对比；connection 联系。 3. C 解析：句意：随着火车速度的加快，城市的灯火很快就被抛在后面。leave behind 表示“把??抛在后面，超过”。leave off“停止”，leave alone“不管，不打扰”，leave out“遗漏，排除”，均不符合句意。 4. C 解析：句意：如果你必须每天赶最早的公共汽车，就选这家宾馆。从这里去车站 很方便——步行只有两分钟。be convenient for sth.对??来说是方便的/容易到达的；close 与 near 不能与 for 搭配；comfortable 舒适的。 5. D 解析：a number of 许多；take the place of 代替。 6. B 解析：考查非谓语动词。句意：女孩向身后瞥了一眼，发现自己被一名穿黑色衣 服的年轻男子跟踪。根据语意可知，follow 和 herself 之间是动宾关系，因此用动词的过去 分词形式作宾语补足语。答案选 B。 7. A 解析：句意：这些雇员认为他们的老板是不公平的并且做事不合理，因为他在处 理公司事务时总是反复无常，相互矛盾。 A. 不矛盾的，始终如一的；B. 引起争论的，有 争议的；C. 自信的，有自信心的；D. 依照惯例的，墨守成规的，传统的，习惯的。 8. B 解析：句意：这里有两百多万农民，占这个省份总人口数的三分之二。空格处表 示“占据”之意，与 farmers 为逻辑上的主谓关系，因此用现在分词 making up。A、D 两项 意思为“由??组成”，不符合句意。 9. B 解析：句意：除非很小就受过训练，否则没有人可以在空中走钢丝而一点也不害
怕。train 和主语之间为动宾关系，而且是在过去接受训练，故用过去分词作状语。 10. A 解析：考查情态动词。句意：我们几乎难以相信像 Daniel 这样聪明的人竟然问如 此愚蠢的问题。此处 should 表示“竟然”。 二、语法填空 语篇解读：这是一篇亲情故事。虽父子情深，父亲却不习惯对儿子说“I love you”。 儿子决定采取主动，在电话中对父亲说出了“ I love you”。几周后父亲也以对儿子说“ I love you”来结束通话。电话两端，父子双双感动得热泪盈眶。 1. them 解析：指代“the words ?I love you?”，words 为复数，用 them。 2. to say 解析：不定式作真正主语，it 为形式主语。 3. older 解析：变老为“get older”，用比较级。 4. when 解析：引导宾语从句，并在从句中作时间状语。 5. After 解析：犹豫一阵后说出口，所以填 after。注意首字母要大写。 6. other 解析：在电话的另一端。 7. awkwardly 解析：修饰谓语动词 replied，要用副词形式。 8. will say 解析：时间状语从句用一般现在时，主句用一般将来时。 9. with 解析：介词短语作状语，“以??结束通话”。 10. as / because 解析：引导原因状语。听到了“love”是感动得落泪的原因。 三、阅读理解 语篇解读：文章主要建议大家抛弃消极的思想，培养积极的思想。 1. B 解析： 推理判断题。 根据文章第一段中的“What we say to ourselves ... has a great effect on how we see ourselves. This also contributes to many mental health disorders.”以及第二段中的 “Many of us have problems with negative thoughts playing on the channel of our minds”可以判 断出，消极的思想会对人产生不利的影响，故答案为 B。 2. C 解析：词义猜测题。根据划线词前后的内容可知，这里指的是消极的思想可能会减 弱人们的自尊感。故 wearing 在此与 weakening 的意思最接近，表示“减弱”。 3. B 解析：推理判断题。根据文章最后四段的内容可推知，积极的自我暗示对我们的心 理有益，故 B 项正确。 4. B 解析：文章出处题。由于本文主要说明的是消极思想和积极思想对人们所产生的影 响，故本文最有可能出现在医学杂志上，选 B。
一、完成句子 1. 2. The Net School 3. Such kind of school so it 4. It remains unknown who will month. 5. It is strange that your mother 6. (令我们高兴的是), our school has built a Net School. (由??组成) Multimedia Teaching Systems. (挣脱??的束缚) the traditional methods of teaching, (替代) Mr. White when he goes abroad next (竟然知道了所有的事情). (吸引学生们的注意力).
(被分成了四组), the whole class began to discuss the topic.
二、完形填空 I have always been an independent person，but I have come to know that being independent does not mean refusing help. I may still be __1__ with asking for help，but I try to accept. Furthermore，I will even __2__ help and when my offers are refused，I am __3__ willing to walk away. And all these changes came from a disaster on an island. Sometimes a person?s independence is a __4__ of pride，daring，stubbornness and luck. I used to be too __5__ since I was little. I was once a traveler who never asked for __6__，choosing instead to struggle with maps and signs until I found my way. Then one day on the island of Koh Phangan， in Thailand， everything __7__.I was swimming in the ocean with Sean，my fiancé(未婚夫)，when he was __8__ by a box jellyfish (箱型水母). He __9__ within three minutes,25 years old. Yet when onlookers and travelers asked if I wanted __10__，stubborn pride and force of habit __11__ me accepting. But two young Israeli women stayed.__12__ my protest (反对)，they were with me even when the police tried to cover up the __13__ of Sean?s death. It was listed as drunk drowning to avoid hurting the __14__ industry. The Israeli women __15__have walked away.__16__，without even telling me，they __17__ their schedule rather than leave me behind. __18__I didn?t realize it at the time，I now believe I would not have __19__ the disaster without these great women. Actually， the person who needs help the most is usually the last person to ask for it. I have learned __20__ is better than refusing because it not only helps you walk out of trouble，but also helps you know the real meaning of life. 1. A. struggling 2. A. offer 3. A. occasionally 4. A. range 5. A. adventurous 6. A. money 7. A. happened 8. A. attacked 9. A. sunk 10. A. company 11. A. kept 12. A. In spite of 13. A. proof 14. A. medicine 15. A. could 16. A. Therefore 17. A. delayed 18. A. When 19. A. survived 20. A. refusing 三、书面表达 B. dealing B. accept B. frequently B. symbol B. brave B. equipment B. messed B. caught B. died B. advice B. prevented B. In case of B. news B. entertainment B. need B. Otherwise B. made B. While B. experienced B. accepting C. confused C. seek C. usually C. way C. independent C. directions C. changed C. followed C. failed C. comfort C. denied C. In terms of C. fact C. fishing C. should C. Instead C. considered C. Because C. avoided C. giving D. satisfied D. desire D. seldom D. mix D. creative D. suggestions D. disappeared D. impressed D. recovered D. evidence D. suggested D. As a result of D. cause D. tourism D. must D. Besides D. threw D. If D. suffered D. begging
根据下表内容写一篇 120 词左右的英语短文，介绍一下西安的旅游景点。 概述 历史景观 自然景观 餐饮 住宿及交通 参考词汇 名词：schedule, scenery, snack, transport, sight-seeing, entertainment, dynasty, Terra-Cotta Warriors (兵马俑), city walls, Bell Tower, Drum Tower, Huaqing Hot Spring (华清池), Big / Small Wild Goose Pagoda (大/小雁塔), shredded pancake in mutton broth (羊肉泡馍) ... 动词：stand, lie, locate, head for, enjoy, witness, feature, range, explore, impress, be lost in, distinguish (显示??的差别), desire (渴望) ... 形容词： remarkable, domestic ( 国内的 ), convenient, available, precious, unforgettable, unbelievable, be famous for, bold, steep, famous, attractive ... 十三朝古都，悠久的历史，国内外游客必游之地 兵马俑、钟鼓楼、大（小）雁塔、明城墙等 华山、华清池、骊山等 特色小吃，如羊肉泡馍等 各种档次的宾馆，交通方便
答案 一、完成句子 1. To our delight 2. consists of 3. breaks away from; attracts the students? attention 4. take the place of 5. (should) have known everything 二、完形填空 【解题导语】 独立并不意味着要拒绝帮助，接受帮助比拒绝帮助好，这是作者通过自己的 亲身经历领悟到的道理。 1. A 解析：struggle with 表示“与??做斗争”，根据上下文可知作者还在与是否要寻 求帮助做斗争。 2. A 解析：根据下文的“when my offers”可知，作者甚至会给别人提供帮助。 3. D 解析：当作者给别人提供帮助而被拒绝时，她很少会心甘情愿地走开。这与下文作 者拒绝别人的帮助时，对方还是留下来陪她的经历有关。occasionally“偶尔”；frequently “经常地”；usually“通常”；seldom“很少”。 4. D 解析： 句意： 有时一个人的独立是骄傲、 勇敢、 顽强和运气的结合。 range “一系列” ； symbol“象征”；way“方式”；mix“混合，结合”。 5. C 解析：根据文章第一句以及下文的内容可知，作者是一个非常独立的人。 6. C 解析： 根据第 6 空后面的 “choosing instead to struggle with maps and signs until I found my way.”可知，作者曾经旅行时从不问路。money“金钱”；equipment“装备”；direction “方向”；suggestion“建议”。 7. C 解析：根据第一段的最后一句可知，此处表示“一切都变了”，故选 C。 8. A 解析：下文提到作者的未婚夫死了，此处应指他受到了箱型水母的攻击。attack“攻 击”。 9. B 解析：根据“25 years old”及第 13 空后面的“Sean?s death”可知，此处指 Sean 三 分钟之内就死了，故选 B。 10. A 解析：由上文可知，作者正遭受着未婚夫突然去世的打击，再结合第 11 空后面的 6. Divided into four groups
“two young Israeli women stayed” 可知， 周围的人在问作者是否需要陪伴。 company “陪伴” 。 11. B 解析： 作者固执的骄傲和习惯的力量阻止她接受别人提供的帮助。 prevent “阻止” 。 12. A 解析：尽管作者反对，她们还是留下来陪作者。in spite of“尽管”；in case of“以 防万一”；in terms of“就??而言”；as a result of“由于??”。 13. D 解析：根据下一句中的“It was listed as drunk drowning...”可知，警方尽力地掩盖 Sean 死亡的原因。cause“原因”。 14. D 解析：Sean 因受水母攻击而死亡，警方掩盖其死因是为了避免影响到当地的旅游 业。 15. A 解析：could have done 表示“本来能做，而实际上未做”，此处指那两位以色列女 士本来能够走开的，但她们还是留下来陪作者。21 教育名师原创作品 16. C 解析：她们宁可延误自己的日程安排，也不扔下作者不管。instead“反而，却”。 17. A 解析：参见上题解析。 18. B 解析：while 表示“尽管”。尽管作者当时没有意识到这一点，但现在她相信，如 果没有这两位好心的女士，她不会从这场灾难中幸存。 19. A 解析：参见上题解析。survive“幸存；存活”。 20. B 解析：根据下文的“...because it not only...of life.”并结合全文可知，此处表示“接 受帮助比拒绝帮助好”。 三、书面表达 参考范文： Xi?an, the capital of thirteen dynasties, distinguishes itself from other cities in the world. It?s a must-see for domestic and overseas visitors. There are many historical relics in Xi?an, such as Terra-Cotta Warriors, Big Wild Goose Pagoda, Small Wild Goose Pagoda, well-preserved city walls from Ming dynasty, and the Bell Tower and Drum Tower. In addition, the natural scenery is also attractive to visitors, such as Mount Hua, Huaqing Hot Spring, Lishan, etc. Any visitor to Xi?an cannot refuse the attraction of hundreds of local snacks, of which the “shredded pancake in mutton broth” stands out. Visitors are offered hotels of different rates. The public transport is convenient for visitors to reach any of their destinations. Visitors will surely find their desired relaxation there.
copyright ©right 2010-2020。