当前位置:首页 >> 语文 >> 2015石家庄市高考英语四月阅读、完形填空选练(8)及答案

2015石家庄市高考英语四月阅读、完形填空选练(8)及答案

2015 石家庄市高考英语四月阅读、完形填空选练(8)及答 案 阅读理解。阅读下列短文, 从给的四个选项 (A、B、C 和 D) 中, 选出最佳选项。 When was the last time someone did something unexpectedly nice for you?Not someone you knew,but a total stranger?It's happened to me a few times,but two instances really stand out. A few years ago,I was dining out with a person who kept going on and on about himself, completely oblivious to the fact that I was sitting there in misery.It wasn't his company that disappointed me.I was recovering from a broken heart,and just sitting down to dinner reminded me of my last relationship.I could have collapsed in tears right there at the table. When we picked up the check, the waitress said, “Your meal was already paid for.”My friend and I didn't have a clue how it happened.Then I remembered a man coming in out of the corner of my eye.He was dressed in mostly white, sat down at the bar, had a glass of wine, stayed for maybe ten minutes,and then left.The waitress said,“Yes,the gentleman who was in here a while ago paid for you.” Just last year,I was running a halfmarathon.With just 0.1 mile to go,I was out of breath. Runners call it“hitting the wall”;I thought I couldn't move another muscle .Out of nowhere,a teenager jogs up next to me and says,“What's your name,sweetie?Jennifer?Okay,Jennifer, let's go!Come on! It's just around the corner!You can do it!”And he ran with me until I picked up my pace. I found him at the finish line to thank him for the encouragement only to learn he wasn't even supposed to be in the race that day. He was running in place of someone else. I still shake my head when I think of these momentary angels that came to me at my point of need. Do you have any experiences like this? 1.Which of the following is the best title for the passage? A.The Kindness of Strangers C.Two Special Experiences B.An Unpleasant Companion D.Hitting the Wall 答案: A 推理推断题。 文章第一段便是文章的主题, 句中的 something unexpectedly nice for you 则说明了作者想在下文中谈的内容,由此可知答案选 A 项。其他几个选项,则是文 中的细节部分。 2.Why did the author say he was in misery? A.Because he couldn't enjoy his meal. B.Because he fell into conflict with his companion. C.Because his companion talked a lot. D.Because he was then disappointed in love. 答案:D 细节理解题。作者谈到自己坐在那里痛苦的样子,后面提到了痛苦的原因是 “I was recovering from a broken heart(刚刚失恋了)...”,由此可知答案 D 项正确。 3.What do you think of the man paying for the meal? A.He showed his kindness for his former girlfriend. B.He is an acquaintance to the two persons. C.He is generous and warmhearted to others. D.He enjoys making

友情链接:学习资料共享网 | 兰溪范文 | 伤城文章网 | 酷我资料网 | 省心范文网 | 海文库
| 夏兰阅读之家 | 湛芳阅读吧 | 芸芸聚合阅读网 | 小雨中文吧 | 采莲中文阅读平台 | 晏然中文看书网 | 浩慨阅读小屋网 | 碧菡阅读平台 | 采南中文网 | 星星小说阅读网 | 子怀平台 | 霞姝中文阅读之家 | 妞妞阅读吧 | 密思阅读家 | 希月阅读吧 | 海女中文阅读吧 | 俊迈中文阅读网 | 婉秀中文网 | 湘君看书网 | 隽雅阅读网 | 希彤阅读之家 | 阳煦阅读吧323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644
网站地图

文档资料共享网 nexoncn.com copyright ©right 2010-2020。
文档资料共享网内容来自网络,如有侵犯请联系客服。email:3088529994@qq.com